Fredagkväll i ensamhet

Börjar få lite ångest för att jag ska jobba hela helgen nu.. Funderar på att gå ner o köpa mig en chips påse att trösta mig med. Ska jag..? Eller ska jag vara duktig och ta en kopp te och apelsin istället. Haha, svårt val! Får fundera någon minut till. Känner mig lite ensam ikväll, någon som vill komma hit i två timmar och sällskapa mig? Sen får du gå hem för då ska jag sova :) Haha. Needå, ja ska nog klara mig! Kul o träffa släkten lite innan. Två små söta flickor som springer runt och skriker, hehe nemen man blir faktiskt lite bebisugen när man är omkring så söta barn. Men naae, det får vänta ganska många år till om jag får bestämma!

Nehe, nu blir det väl att titta på talang lite!
Pussokram♥

Min lediga fredag

Vart jätte skönt väder när jag vaknade i morse! Så jag traskade bort till apoteket och köpte lite schampo. Det var såå skönt i solen. Men nu börjar det mulna på igen tycker jag :( Synd, men inget vi kan strya över så det är väl bara att goo with the flow.. Eller något!

Har satt igång tvätten, så ska springa ner snart igen. Sandra kommer även över snart så ska vi käka lite! Sen i eftermiddag blir det släktkalas en sväng, kusinbarnet Wilma fyller 1 år. Tiden går verkligen snabbt! Så ser min lediga fredag ut ungefär. Tagga för jobb heela helgen! Living the dream, wiiihoooo!

Slänger upp lite roliga bilder från helgen! Haha (snodda av lizah)

  


Haha, ibland kan jag undra om vi är riktigt normala.. Men himla roligt har vi i alla fall! Ni är underbarast♥

Btw, tror min laddare kommer att ge upp helt och hållet snart.. Den har inte mycket livslust kvar alltså! Måste skaffa ny.. Men känns som om att om man ska köpa ny laddare kan jag lika gärna köpa ny dator.. Måste göra det förr eller senare ändå! Wellwell, vi får se när det blir.

Vi får se om vi hörs senare! Ha en toppen fredag och trevlig helg på er :)
Pussokram♥

Torsdagkväll

Hej på er! Saknat mig ;) ? Förstår det. Sorry, har inte haft något att skriva om dirket (säg någon gång jag har något vettigt att skriva om? haha). Har i alla fall myskväll med Sajje nu :) Har skämt bort oss lite med ansiktsmask, handpealing, fotbad + fotpealing, så nu är vi fräscha och fina :) Ledig i morgon, jag får sova ut! Underbart!

Hade Mary Kay party igår med Lotta! Jätte kul att träffa henne igen :) Mina gäster (Amanda, Mathilda, Lizah, Annelie) verkade mycket nöjda med produkterna. Dem är ju faktiskt underbart bra! Det fylls på lite hela tiden i badrumsskåpet :) Igår fick jag hela Satinhands paketet i värdinnegåva, sen köpte jag även en jätte go parfym :) Vi ska nog gå på någon sminkgrej på måndag kväll. Tankarna finns om man kanske själv skulle börja sälja lite..? Skulle kanske vara roligt..? 

 



Vi får väl se vad som händer och sker!

Nu så ska jag kolla lite tv :) Vi hörs säkert imorgon!
Pussokram♥

Nelly

Joo bättre blev det! Råkade se att Nelly hade fri frakt.. Kunde inte låta bli att klicka hem det här! Skönt att ha i sommar :) Gladiator sandaler och ett slappt linne. Älskar Nellys! Billiga plagg finns inte bara på HM :)


Metallico SEK 169, Nelly  Shoes - NELLY.COM
 Frame Tank Top SEK 199, Vila - NELLY.COM

Tisdag

Jag måste faktiskt erkänna att jag grymt uttråkad, men så himelans trött.. Kanske skulle städa gaderoben? Dra fram kokboken och laga mig en smarrig kvällsmat? Orkar jag det? Nee jag tror faktiskt inte att jag gör det.

Somnade inte förrän klockan 02.00 igår. Så har väl sovit knappt 4,5 timme i natt. Jag ligger och spänner mig och oroar mig för att jag inte kommer kunna somna och därav tror jag att jag får feber igen. But I am kicking the febers ass! Har ingen feber, är bara enormt trött. Slumrade givetvis till innan i soffan. Men kan inte ha varit längre än 20 minuter en halvtimme. Så hoppas inte att det hindrar mig ifrån att sova bra i natt! Annars har det varit en bra dag på jobbet! Lugnt och skönt och inga sura miner. Häärligt! Hoppas det är så resten av veckan med.

Jaha, mycket roligare än såhär blir det inte idag. Har inte mycket annat att tillägga. Hoppas ni har haft en toppen dag :) Pussokram

Måndageftermiddag

Åhh vad skönt det var att traska bort i solen till torpa och sola :) Jätte skönt. Blev inte mer än tolv minuter men det är kanske ganska bra att ta det lite lugnt med solningen i början. Elva tolv minuter kanske räcker en gång i veckan fram tills vi åker till Alanya. Hörde på radion att askmoln fortfarande kan komma framöver och förstöra flygningar. Jag DÖÖR om det kommer hindra oss från att åka. Men skulle inte förvåna mig eftersom man har sett fram emot det här så länge..

Det fick bli mat från wok o co idag, ååh vad gott! Annars har jag inte gjort så mycket, kollat på tv, suttit på ballkongen och läst lite, faktiskt! Har tre matlådor i frysen, fick två av mamma i helgen. Är så skönt att ha färdig mat när man slutar halv två, för då är man alltid vrålis när man kommer hem eftersom vi inte har någon lunchrast på de turerna. Nehe dags att röra på sig! Off to work. Byebye♥



Så mycket mat för 55 kr, det är väl inte så pjåkit? Och kan ni tänka er att jag åt upp alltihop?! Haha, inte dåligt för lilla mig :)

Måndagmorgon/förmiddag

Godmorgon sötnosar! Någon mer än jag som får känslan av att solen lyser överallt utan i Jönköping? Visst tittar han fram emellan åt, men tycker det är ganska så mulet här. Blir såå avis när jag läser kändisbloggarna som bor i stockholm, verkar som de har strålande sol hela tiden. Haha. Men men, det är ju varmt och skönt ute i alla fall :) Det är ju alltid något. I Alanya så var det 22 grader och en stor sol just nu! So far so good :) Kommer väl vara dubbelt så varmt (nemen näst intill i alla fall) där om två veckor.. Uschusch! Lagom är bäst! Haha.

Veckans schema:

Måndag: Jobb 16.30-21.30.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30. Sen kanske fika med Ellen och någon mer..?
Onsdag: Jobb 07.30-13.30. Sen på kvällen ska jag ha Mary Kay party :)
Torsdag: Jobb 07.30-13.30. Sen kanske bio med tjejerna på kvällen, annars bara ta det lugnt I guess :)
Fredag: Ledig! Ska tvätta. Sen så ska jag nog på släktkalas, mitt kusinbarn Wilma som fyller 1 år.
Lördag: Jobba 07.30-14.00. Sen så tror jag faktiskt jag ska sova hos mamma och pappa!
Söndag: Jobba 07.30-21.30, delat pass.

Så nu är det bara att kämpa på i veckan. Har blivit så slö nu när jag bara vart hemma! Idag ställde jag klockan på 09.00 och gick inte upp förrän 10.15! SLÖ är nog rätta ordet. Haha. Det är helt sjukt hur fort det blir stökit här! Jag städade för sjutton i fredags! Och nu ligger det kläder lite här och var.. Bläääää! Så nu så ska jag titta på Project runway, plocka lite, och dricka kaffe. Sen så ska jag knalla bort till torpa och sola, och tänka att jag ligger på en vit sandstrand någonstans lååångt bort :)

Ha en toppen måndag mina vänner :)
Pussokram ♥


Söndagkväll, lite onödigt babbel på plats!

Sitter här och funderar på hur längesen det var som jag hade en "lugn" helg..? Med lugn helg så menar jag en helg där jag inte har jobbat hela helgen eller inte har varit varit ute på krogen.. Nee jag kan faktiskt inte komma på när! Jag tänker hela tiden att jag vill ha en helg snart där man kanske hittar på lite annat, vad jag kallar kanske en lugn helg. Men samtidigt så tycker jag det är så himla roligt att gå ut och dansa hela natten med mina vänner :) Så när helgen kommer är man alltid sugen på lite fest igen. Fast jag är faktiskt i en liten period nu där jag inte tycker att det är världens roligaste.. Men sånna perioder har man ibland! I helgen jobbar jag, och nästa helg så var det räkfest hos Frida..? Haha. Känner jag oss så innebär det nog en kväll med dans och alkohol det med. Haha. Men i den här åldern är det väl det man ska göra..? Vara ute och dansa? Jag får väl passa på innan det dyker upp en skitstövel (=kille) i mitt liv igen och jag blir toffel. Haha

Hopp en vecka full med jobb! Och jag jobbade bara en dag förra veckan.. Så nu känns det vemodigt måste jag säga! Men men, när man väl är igång så brukar det gå av bara farten. Åhh vad jag skulle vilja ha ett 8-16 jobb och vara ledig VARJE helg. Är så trött på att jobba dessa jädra helger. Menmen, jag ska vara tacksam för att jag har jobb, och kan bo i min underbara lilla lägenhet!

På tal om det. Vet inte om ni läser mellan raderna att jag är i en liten depp-period, sånna där små perioder som jag får ibland där jag tänker negativt på det mesta i stället för posetivt. Det var så härligt att bara få umgås med mamma i fredags! Åhh vad jag kan sakna mamma och pappa ibland. Att bo tillsammans med dem. Men oftast så trivs jag som fisken i vattnet här med! Är ju såå underbart att bo i stan :)

Nee nu så ska ni inte behöva höra mer av mitt klagande!
Vi hörs imorgon i stället då kanske jag är lite gladare! Puss på er♥

Söndag

Gårkvällen vart superkul! Började med Springinspiration.. Var la inte sådär jätte mycket att hurra för! Peter Siepen var programledare, eller vad kallar man det? Han kunde väl vart roligare, men var helt okej. Modevisningen var också helt okej. Elin Lanto sjöng på slutet, pinsamt.. inte så jätte bra. Sen blev det hem till Lizah, pimpla vin och sjunga singstar! Sen vidare på centrum där Springs efterfest var. Dansade hela kvällen och hade jätte roligt! Sen blev det chicki mama innan jag traskade hemåt. Tack tjejer för igår :)

  
  

Gud vad kass jag är på att ta mycket blider alltså! haha

Idag är en sån där dag då jag har planterat arslet i soffan. Orkar nog inte ens gå ner till konsum och köpa godis. ILLA! haha. För jag är grymt sugen på godis. Det är inte en sådan dag pga bakfylla, det är nog mer "söndagsångest" för att jag ska jobba 6 dagar nästa vecka. Hohojaja :) Blir nog duschen och sen konsum i alla fall. HIhi.

Har sagt nu i säkert tre veckor att jag ska börja sola.. Dels för att jag vill ha grund när vi åker till Alanya, dels för att jag vill bli snyggare, och dels för att mina torrfläckar kanske bleknar bort då...? Får se om jag orkar ta tag i det i veckan! Haha. Joo i veckan ska jag sola en gång! Det är ju bara 6 veckor kvar typ tills vi åker :) Tiden har gått så himelans foort! Ska bli så otroligt skönt att bara komma härifrån i två veckor, bara släppa ALLT och bara va.

Har för mig att det var något mer jag hade på hjärnan men kan inte komma på nu vad det var. Hihi. Så vi hörs senare, eller i morgon. Pussokram♥


Kvällens

Det fick bli sptesklänningen i alla fall! Den rosa är jätte fin, men då får jag gå och dra upp den hela kvällen, och det orkar jag inte tänka på ikväll. Så nu traskar jag snart bort till Lizah, sen blir det piren en liten sväng, sen Spring inspiration, sen till Lizah en sväng igen och sen så hade Spring efterfest på Centrum. Jag hoppas på en toppen kväll! Och ber till gudarna att jag inte blir sämre igen efter denna kväll (alltså sjuk). Men det tror jag inte :)



Vi hörs i morgon! Pussokram♥

Kärlek

Även jag blev bara tvungen att kolla igenom massa gamla bilder♥

Jag och Jojje för läängesen


Balen i nian


Jag och underbara Abbe


Jag och Ruttan, typ 15 år


Jag och Emma i Portugal -07


Elina och Sophie, förfest hos Lizah!


Fest på TSK


Jag och lilla geten Lina, haha


Jag och Lisen, förfest hos Emmelie, -07 ?


New York -08


En helt vanlig dag i skolan, underbara Trolloxen!


Underbaraste, sötaste och knäppaste Calibra! Saknar ♥


Nee nu måste jag börja göra iordning mig! Ciao ♥


Fredag

Intalar mig själv att jag är piggelin idag.. Och det hjälper faktiskt! Jag är piggelin idag :) Har städat hela lägenheten, ååh så skönt det är att ha det gjort! Nu är det jätte fint här :) Ska alldeles strax åka hem till mamma, hon känner sig ensam när pappa är iväg på alla jobbresor.. haha. Så ska sällskapa henne resten av dagen, vilket bla innebär att få massa god mat :D Sen så blir det nog även att spendera natten där :)

Jag funderar på lite vad jag ska ha på mig imorgon kväll när vi ska på Spring inspiration. Har två alternativ.. Ni kanske kan hjälpa mig att bestämma?

Antingen min puderrosa tubtopsklänning, med nitskor och skinnjackan!

 

Eller min svarta spetsklänning och min ljusblåa jeansjacka över!



Har ingen jätte bra bild på den, men ni vet ju vilken jag menar!

Don't be shy! Tyck till och kommentera. Jag uppskattar hjälpen :) Hihi.

Vi hörs väl i morgon antar jag! Då förväntar jag mig miljoooner kommentarer angående mitt klädval ;) Mohaha. Ha en toppen fredag, pussokram ♥


Torsdagkväll

ÅSKA! Läskigt.. Men har tänt upp lite ljus så det blev mysigt :) Hihi. Förklarar kanske huvudvärken som jag har haft hela eftermiddagen med..? Har inte haft någon feber idag :) Yeey! Men är fortfarande trött i kroppen, snorig och sådär.. Uschuschusch! Är rädd för att det är såndär sjuka att man är sjuk blir frisk, får feber blir frisk, får feber blir frisk.. Och så fortsätter det länge länge! Men hoppas att det inte är så :)

Lunchade med Emmelie innan då! Sen så på eftermiddagen så kom min älskade lilla Jojje hit i några timmar. Snackade om allt möjligt! Kändes skönt på något sätt att prata av sig lite..:) Det är det man har Jojje till :) Hihi.



Hoppas ni har haft en toppen dag! Massa pussar och kramar ♥

Lunchtime

Nu så sticker jag iväg för att käka en tidig lunch med Emmelie!
Vi hörs senare ♥


Onsdag

Går runt här i lägenheten med min favorit filt runt om mig och myser lite. Men jag undrar en sak, var är solen? Nu har det varit mulet i flera daagar! När ska det bli soligt? I helgen? Hoppas :)

Fick i alla fall träffa mina underbara flicks igår. Kollade på tv och snackade skit :) Verkligen roligt att träffa alla :) Traskde hemåt strax efter tio tror jag klockan var. Det var jätte varmt ute! Tror säkert att det var 15 grader eller något. Jätte skööönt! Sommarn är på väg :) Men jag känner att min näsa börjar rinna mer och mer och ögonen kliar. Inte lika roligt! Så det är väl bäst att börja knapra allergitabletter nu. Se om det hjälper :)

Sov säkert till klockan tio nästan idag med. Skönt! Har haft en vääääldigt lång period nu när jag inte har kunnat sova ut längre än till runt nio snåret.. Men nu när jag har varit sjuk så har det vänt! Mamma har ringt och väckt mig säkert två dagar runt elva tiden, då har jag visserligen sovit dåligt under natten så då är det väl okej och sova så pass länge. Är fortfarande lite trött i kroppen, har inte tagit febern idag. Men ska i alla fall jobba ikväll! Kvällspassen (*peppar peppar*) brukar ju gå snabbt och smidigt. Så hoppas det gör det i dag med! Måste göra lite nytta! Haha.

Jaha, nu så ska jag nog hoppa in i duschen så jag känner mig lite fräschare. Btw, idag är det bara 6 veckor kvar tills vi åker till Alanya! Shiiiit vad snabbt tiden har gått :)



Jag och fina Lisen i Göteborg :) ♥

Ha en toppen dag mina vänner! Massa pussar och kramar ♥


Tisdag

"Im just a girl, standing in front of a boy, asking him to love me"

Känner ni igen det? Mamma var här med lite filmer igår åt sin sjukling. Så dagen började jag med att titta på Notting Hill. Gammal klassiker :)

Hur mår jag idag då? Sådär. Efter att planerat in både lunch och myskväll med Lizah så visar det sig att febern inte riktigt har gett med sig ändå. Tog febern mest för skoj skull eftersom jag var feberfri igår. Då visade den 37,7 :( Jag vet det är inte mycket, men igår vad jag liksom nere på min normaltemp som ligget runt 37,1. Hohojaja. Men jag SKA jobba imorgon, och blir jag inte sämre än såhär så orkar jag faktiskt det med. Är ju ett kort pass och kvällen är ganska lugn nu för tiden. Kan inte gå med rent samvete att jag hade varit hemma en hel vecka.. inte gjort något vettigt! Jag vet jag kan inte hjälpa att jag är sjuk.. Men ändå :)

Har tagit en alvedon nu i alla fall, så ska åka iväg och käka. Sen får jag väl se hur jag gör ikväll :) Usch vilken konstig sjukdom, samma som Johanna har haft? Som Hannah har? Lizah med kanske..? hehe jisses.. Vad är det för knepigt virus vi råkar ut för? Bortbortbort.


Måndag

Hejsan hoppsan!

Är lite piggare idag! Febern har gått ner i alla fall.. Men har sån hemsk huvudvärk :( Usch. Precis som sist när jag var sjuk. Jag som kollar på greys anatomy och likanande serier så ofta tror ju givetvis att jag har hjärntumör. Vet ju folk (på riktigt, inte på film) dessutom som faktiskt har haft ont i huvudet åkt in till sjukhuset och dött på en gån pga av tumör.. Eller något likanade! Nee usch nu får jag sluta.. Hypokondriker?

Veckans schema:

Idag: Hemma, ta det lugnt, bli frisk!
Tisdag: Hemma, ta det lugnt, bli frisk! Troligtvis myskväll med tjejerna!
Onsdag: Ta det lugnt på dagen, förhoppningsvis jobba kvällen 16.30-21.30.
Torsdag: Ledig! Ta det lugnt, kanske träffa Jojje en sväng :) 
Fredag: Ledig! Ta det lugnt. Ska nog hem till mamma för myskväll.
Lördag: Ta det lugnt. Gå på Spring Inspiration på kvällen!
Söndag: Ta det lugnt.

Ganska mycket ta det lugnt som ni ser! Men vill verkligen göra allt för att det här äckliga viruset ska ge med sig och lämna min kropp. Så jag inte blir frisk och sen sjuk igen. Har tagit ledigt den 11 juni nu när Johanna och Emma tar studenten :) Ibland ska man ha tur, poolen var ledig så det vart inga problem :) Göttans. Fick lite fina krya-på-dig-mms av Jojje igår, hahahaha. Herregud, våran humor är inte att leka med alltså! Nee nu så ska jag kika klart på Top model. Ha det så bra mina vänner :) ♥

Söndag

Jaha, då ligger man hemma och är sjuk nu igen då. Sov ju inte alls bra i fredags! Grannen hade fest, spelade HÖG musik och skrek och sjöng och pratade. Klockan 23.30 var de fortfarande kvar, så jag knallade bort till Sandra och sov där istället. Sen jobba tio timmar på lördagen. Så i morse sa kroppen ifrån, 38,7 graders feber. Kände mig lite elak mot mina fina arbetskamrater när jag var tvungen att ringa mig sjuk. Men har man så mycket feber så finns det inget annat alternativ än att vara hemma faktiskt. Gud vad sur jag blir! Jag som var så taggad för jobbet i helgen och i veckan. Så givetvis blir man sjuk igen. Jaa, lite otur får man väl säga! Men känns som om att det är många som är sjuka nu.. Mycket förkylningar och skit som går nu. Menmen, inte mycket att göra åt! Ska försöka ta det så lugnt som jag bara kan så jag kanske kan jobba onsdag kväll i alla fall. Vill inte bara ligga hemma nu! Usch.

Ligger och tittar på Life of Ryan, marathon på MTV idag. Han är ju bara världens sötaste/snyggaste! Grr. Haha. Det är tur att man har tvn i sånna här lägen som sjukling :)

Fredag

Godmorgon!

Åhh vad jag är tröttis :) Ställde klockan på 08.15, tänkte så att jag kunde ha några timmar innan det är dags för jobbet. Men låg och snozade till 09.30, såå skönt var det! Så efter jag har klottrat ner lite här ska jag göra iordning mig, slänga lite skräp och gå ner till affären lite snabbt. 12.00-21.30 blir det jobb idag! Sen delat i morgon och till klockan 14.00 på söndag. Sen brukar man ju alltid vara ledig på måndagen när man har jobbat den här helgen, men vi ska ha möte klockan 10.00, sen så jobbar jag även kvällen. Har bytt lite turer nästa vecka, så kommer jobba måndag, tisdag, onsdag. Men kväll måndag och onsdag så får ju sova ut i alla fall :) Sen så får jag långledigt tors-sön. Så det är bara att kämpa på nu och längta tills dess :)

Man har lite jobbångest nu såhär innan man ska åka till jobbet, men samtidigt så känns det ganska skönt och jobba i helgen.. Jag sophie och lizah var ju ute en liten sväng i onsdags, tog det ganska lugnt! Missförstå mig inte nu, det var jätte roligt att umgås med sophie och lizah, dansa och prata skit och flumma :) Men för övrigt så hade jag riktigt tråkigt i onsdags ute. Inte alls roligt! Vet inte riktigt varför, för att det var mycket yngre personer ute? Inte tillräckligt onykter för att ha roligt när det är det folket ute? Haha, jag vet inte varför. Var nog bara inte på humör helt enkelt. Så är det ibland :)

Nehe, dags attt göra iordning sig!
Trevlig helg på er :) Pussokram♥

Pank..?

Jaha, då var man nästan 2000 kr fattigare! Men är mycket nöjd med mina inköp :)





Har äntligen köpt mina efterlängtade ballkong möbler :) Vad tycker ni? Jag tycker det är dags att vi börjar spendera lite tid där ute. Känns lite trevligare där nu :)


 





Tre timmar på a6 med underbara mamma, lite smått och gott fick följa med hem som ni ser! Alla kläderna är från HM, billigt och bra. Blev lite basplagg, som jag verkligen aldrig köper annars. För jag använder det ju inte alls ofta! Det blir liksom jobbkläder, myskläder eller partykläder som åker på för det mesta. Nu har jag lite att variera mig med i alla fall :) Några tshirtar som jag även kan ha på jobbet :) Goodie goodie! Nu så ska jag kolla klart på Brooke Hogan knows best, sen så blir det duschen!

Stereo Looooove



Får så bra vibbar av den här låten! :) Har inte lyssnat sönder den än :) haha

Förlåt älsklingar!

Duschen, chokladen och colan gjorde susen! Sorry för mitt meltdown innan.. Men alla har vi stunder då det bara känns piss.. Vad bara tvungen att få det ur mig! Så nu är det bra :)



You know I love you :)


BLÄ!

Åhhh vad jag är suuuuuuuuuur!

Tänker på massa träliga saker och bara surar.. Var till och med så sur att jag gick ner till konsum och köpte choklad och cola, det är ju typ förbjudet nästan.. USCH!

Är sååå trött på jobbet! Även att jag tycker om mina gamlingar, och de faktiskt (tro det eller ej) tycker om mig, så är jag så himla trött på jobb! Jag tror ärligt talat att jag skulle vara lyckligare utan jobb.. Typ tjäna pengar på att vara arbetslös...!? Jag ska fan bli hemma fru när jag blir äldre! JOO JAG TROR FAKTISKT JAG SKULLE KLARA AV ATT BARA GÅ HEMMA!

Tänker på massa andra saker som finns långt inne i huvudet som jag inte tillåter mig själv att tänka på så ofta. Brukar bli lite ledsen då! Men nu så blir jag bara ännu surare när jag redan är sur! Gaaaah.. Dumma dumma dumma! Det är inte alltid rättvist, och saker är som dem är pga av en anledning, men vad är anledningen undrar jag dåååå?

Haha, va fan hände?

Nu så ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig mitt sura humör. Sen så ska jag ligga i soffan hela kvällen och mysa framför tvn.

HEJDÅ, och förlåt för detta inlägget!


Veckans schema

Ligger och tittar på Tyras talkshow! De pratar om drömmar och vad olika drömmar betyder. Tycker sånt är riktigt spännande! Sandras har ju en sån bok där man kan tyda sina drömmar, tex vad det betyder om du drömmer att du blir jagad, är uppe på en hög plats osv. Coolt vad vårt undermedvetna kan hitta på :) Haha.

Tänkte slänga upp veckans schema :)

Tisdag: Jobb 07.30-13.30.
Onsdag: Jobb 07.30-13.30.
Torsdag: Ledig! Vet inte om mamma och jag pratade om att köpa ballkongmöbler.. Var det denna torsdagen? Hmm..
Fredag: Jobb 12.00-21.30.
Lördag: Jobb 07.30-21.30, delat pass. 
Söndag: Jobb 07.30-14.00.

Sen så har vi möte på måndag med jobbet och jag jobbar även kvällen där!

Har tvättat klart! Har även sagt farväl till mina dammråttor. Har dammat och dammsugar det värsta. Nu så ska jag bara slappa i soffan, kanske ta mig en kopp te. Sen ska jag bort till Sandra en liten svänigs, ska låna hennes dator och skicka iväg ett cv. Har ju inte word på min dator! Känns ganska lönlöst att svara på jobbannonser, känns som om att det är totalt omöjligt att få jobb på annat sätt än via kontakter. Menmen, man måste ju försöka :)

Hopp nu så ska jag som sagt krya på mig lite till!
Hoppas ni har en toppen dag ♥

Måndag

Ligger här i soffan och snorar och hostar! Precis när jag njöt av tystnaden som mest så kommer den där förbannade borren fram igen. Haha, här får man inte en lugn stund. Jag mår.. sådär! Har haft jätte beslutsångest om jag ska jobba imorgon eller inte. Är så svårt när man jobbar med människor på det sättet.. Therese ringde innan angående en annan grej, så rådfrågade. Men givetvis säger hon att jag klarar av att jobba eftersom hon vill slippa ringa in folk. Men jag tror jag ska satsa på att jobba imorgon. Ta en tablett på morgonen och sen bara kämpa på! Knarka halstabletter. Snart så ska jag ner i tvättstugan tvätta. Sen så ska jag bara ta det lugnt hela dagen, dricka massa te! Kaanske städa lite om jag orkar. Vi hörs säkert lite senare! 

Söndag

Ligger här och försöker känna efter hur pass mycket ork jag har.. Eller något i den stilen. Febern är helt borta nu, super skönt! Men jag har en stor klump i halsen som faktiskt gör riktigt ont. Jag är hes som en gnu och är ganska så trött. Men tröttheten får jag nog inte räkna riktigt till sjukdom, inte konstigt om man är trött när man har vart ute och dansat till klockan 02.00. Så får nog vänta tills imorgon med att känna efter! Ska nog ställa klockan tidigt och ringa bort till vårdcentralen, se om jag kan få komma dit och att de kan kika på min hals. Så att det inte är halsfluss eller något. Men det får vi hoppas att det inte är! Men har nog inte på väldigt länge haft så ständigt ont i halsen som jag haft nu.. Är så svårt med hesheten med om man ska jobba eller inte, gamlingarna kanske blir livrädda om jag kommer hem till dem och låter som jag gör.. Gaah, beslutsångest! Vem vet det kanske händer att jag är superduper pigg i morgon bitti och kan jobba som vanligt på tisdag :)

En riktigt lyckad kväll igår btw! Är glad för att jag var med :) Mina vänner är helt klart dem bästa! Vet inte vad jag skulle gjort utan er! Har även fått träffa mina underbara föräldrar idag med. De kom förbi med alcamosallad, mums :) Pallrade mig även bort till Preem och hämtade ytterligare en liten kudde som jag beställt från HM.





Börjar bli riktigt hemtrevligt i min lilla lägenhet nu! Loooove it ♥

Och så nu när man inte har något och göra, klickar in på HM och Nelly.. Jätte nära att beställa hem lite snygga tshirtar från Nelly. Men ska försöka stå emot! TÄNK PÅ DIN EKONOMI FIA, du måste snåla lite nu! Ikväll blir det i alla fall mys och sova tidigt antar jag. Hoppas ni har haft en bra söndag :) Pussokram


Tack för igår <3














Kvällens outfit



Ikväll kör jag på bekvämt! Pösigt linne, tajts, kavaj och converse. Har fortfarande inte bestämt mig om jag hakar på ut på krogen eller inte. Just nu så känner jag väl njaaa.. Då jag är ganska så trött! Och usch vad ont min hals gör. Är sådär underbart hes nu. Haha. Om en stund så hoppar jag i alla fall på bussen bort mot Sophie! Ska bli roligt att få träffa allihop i alla fall :) ♥

Lördag

Osch vad dagen springer i väg! Kanske kan bero på att jag inte gick upp förrän 11 tiden. Skönt! Fast har inte sovit så jätte skönt, vaknar hela tiden och det är så grymt jobbigt när man har så ont i ryggen. Men är jämt som segast på morgonen så nu börjar jag i alla fall piggna till lite :) Ser förjävligt ut i lägenheten :( Har börjat plocka undan lite i alla fall. Har även fått i mig en jätte god smootie :) Invigt min fina mixer som jag fått av tjejerna. Nu så ska jag hoppa in i duschen. Ikväll så ska jag träffa tjejerna och dricka lite vin (intalar mig själv att jag är helt och hållet frisk), så får vi se hur mycket jag orkar. Om jag går hem efter förfesten eller om jag hänger på dem ut. Den som lever får se :) Jag orkar i alla fall inte bara ligga hemma i min soffa en kväll till.

Fredag

Nu ligger jag här och tycker synd om mig själv igen. Ligger i soffan med laptopen i knäet och lyssnar på lite Chris Daughtry. Igår kväll kände jag mig faktiskt riktigt pigg, skönt! Men sen så somnade jag inte förrän jätte sent, vaknade flera gånger i natt.. Till råga på det så vaknade jag till det underbara ljudet av grannens borr, 07.30. Det är väl ändå inte okej? Så typiskt när jag inte hade sovit bra heller. Lyckades somna om efter 8.00 någon gång, vaknade ytterligare någon timme senare av att de hammrar eller något liknande där inne. Jag försöker med min lilla hand knacka på väggen, men den är så hård så den ger inte ifrån sig något ljud. Haha. Lyckas i alla fall somna om några timmar till, tills Sajje ringer och väcker mig cirkus 10.50. Men då beslöt jag mig för att stiga upp!

Hopp, hur känner jag mig idag då? Inte så pigg som igår kväll i alla fall :/ Men har tagit alvedon nu i alla fall och ska dricka massa massa vatten idag och hoppas på att jag mår bättre. Vill ju träffa mina underbara vänner i helgen juu :( Saknar er! ♥ Ska i alla fall orka leka lite taxi i dag. Ska hämta Sandra hos Emilia (latmask som inte orkar gå) och så ska jag köra Lizah och Joel till Joels jobb.

Nee nu är ni väl trötta på mitt tjat om hur synd det är om mig? haha
Hörs kanske senare!


Torsdag

Känner mig faktiskt piggare! Hade fortfarande 38 graders feber, var betydligt tröttare tidigare idag. Men nu så känns det som jag är på bättringsvägen. Kanske kan bero på att alvedonen har värkat..? Hihi. Tråkigt det är att vara sjuk! Inte ha något att göra. Det värsta är att jag har haft så grymt ont i huvudet! Usch, inte alls roligt. Har börjat hosta lite med. Men det gör inte så mycket! Åhh vad jag vill vara frisk i helgen så att jag får träffa mina vänner. Men vi får se :) Mamma har varit så snäll och handlat lite åt mig! Så nu slipper jag gå hungrig i af :) Hihi. Nu så blir det tv kväll, Halv åtta hos mig och Design Simon och Tomas.



Har precis pratat med världens bästa Elina, saknar dig massa! Men nu är det inte alls långt kvar tills du är hemma hos oss igen :) ♥

My headace is killing me!

USCH, orkar inte vara sjuk.. Efter att ventilations killarna vart här låg jag och halvsov i soffan från 10.00-16.00. Har 38,6 graders feber, ont i huvudet, slemmig i halsen, snorig, ont i ryggen! Jaa jag tycker faktiskt synd om mig. Att grannen borrar och håller på gör inte huvudvärken bättre! Är dem inte klara snaart? Har vart nära på att med den lilla kraft jag har sticka ut huvudet i korridoren och be dem att hålla käften rent ut sagt! Till råga på allt så är jag sugen på choklad! Blää.. Jaa som ni förstår så blir det att vara hemma från jobbet resten av veckan! Så tråkigt nu när man är sjuk och inte har någon hemma som kan pyssla om än.. Långtråkigt dessutom!

Jaja, hoppas ni andra mår bättre än mig :)

Blä !

Usch, den lilla förkylningen som har luggit o lurat har nu brutit ut :( Inte alls roligt. Vart jätte trött på jobbet hela dagen idag, kom hem och sov i en timme.. Kände mig inte bättre ändå. Så tog febern, hade inte så mycket, men tillräckligt för att räkna mig själv som sjuk. Förkylningen som tar mest på krafterna. Blir helt orkeslös! De e de som är så jobbigt. Men jag får väl skylla mig själv när man springer ut och in från krogen utan jacka.. Men har varit sjuk.. Ja det här är säkert fjärde gången på det här året om man räknar med den här gången! Eller tredje kanske. Brukar aldrig vara sjuk så här ofta! Men tror det har lite me o göra alla bakterier man får i sig på jobbet som man fortfarande inte är van vid. Wellwell, hoppas det inte blir så långdraget nu i alla fall!

Har pallrat mig bort till Sandra i alla fall och hon har gjort lite god mat till mig :) Så ska käka nu. Vi hörs i morgon! Pussokram♥

Måndagmorgon

Godmorgon sötnosar!

Idag var det hårt att gå upp ur sängen när klockan ringde. Men klockan 10.00 börjar dagens jobbpass så det är bara att traska upp.

Veckans schema:

Idag: Jobb 10.00-15.30..
Tisdag: Jobb 07.30-13.30.
Onsdag: Ledig! Kanske en tripp runt munkis? Kanske även köpa ballkongmöbler :) Det måste även städas lite här hemma =/
Torsdag: Jobb 07.30-12.00
Fredag: Jobb 07.30-16.00, sen blir det nog mys på kvällen!
Lördag: Mysdag med Jojje och Lillan (?). Sen blir det pirenpremiär på kvällen :)
Söndag: Slappdag antar jag!

Nee nu är det nog bäst att jag börjar göra iordning mig!
Hoppas ni får en toppen dag i solen :)


Jag igår eftermiddag

Söndag

Även idag har jag lyckats klara mig undan bakfyllan. Är lite chockad över det! Haha. Men trött är jag, det får jag erkänna. Kunde inte sova så länge idag heller. Men en rolig kväll i går med i alla fall. Om en timme ska jag traska bortåt Coffee house by George där jag och mina vänner ska prata igenom helgens bravader I guess. Underbart väder ute ju! Så vi får hoppas det finns något bord ledigt till oss ute :)



Är vi inte snygga? :) Jag ska erkänna att jag är så sjukt dålig på att ta kort sånna här kvällar! Har nästan jämt med mig kameran men tar högst tio kort. Det måste jag bli bättre på alltså :)

Kvällens outfit

Klänningen från Nelly har ju kommit, och det blir den som får åka på ikväll :)









Hade egentligen velat ha platta skor ikväll. Men converse till den här klänningen..? Njaae, det fick bli kilklackarna istället. Det näst bästa :) Om någon timme så sticker vi till Ellen där kvällen börjar, sen får vi väl se vart det bär av :) I vilket fall så blir det i alla fall ännu en kväll med dem bästaste ♥

Vad tycks?

Nu är hyllan på plats!





Vad tycker ni? Blev det bra med tavlorna och ljusen så? Jag tycker faktiskt att det blev bra :)

Nu så ska jag mamma och pappa gå upp och käka på Kock och Bar (eller vad det heter). Dom har världens godaste buffe där så det kommer sitta riktigt fint!  

Lördag

Hej på er!

Åhh vad jag hade behövt sova sisådär två timmar till (har varit vaken i en timme nu). Är jätte trött men kan inte somna om. Så ligger och tittar på vänner i stället :) Försöker också att intala mig själv att jag inte är bf. Drack nämligen 1 liter vatten när jag kom hem som Hannah bananah tipsade mig om, men jag känner mig faktiskt inte så bf. Bara trött! Vilket inte är så konstigt kanske, dans en hel kväll och sen sova 7 timmar. Hade gärna sovit två timmar till som sagt :) Men vi får se, får väl försöka sova lite middag sen. Lite bilder slänger jag upp :)



Uttråkad i soffan innan vi åkte till Mathilda!



Fina Sophie och Amanda



Mathilda hade lagat jätte god tacos till oss :)



Ölspel! Jag hade turen och fick bussen!



Jenny tog på sig jackan upp och ner när vi skulle åka till krogen! HAHAHA


En rolig kväll ändå :) Inte världens roligaste ute kväll, men så länge jag är med er så har jag ändå så roligt :) Blir nog utgång ikväll igen. Jag vart lite sugen på att gå på huset :) Får se om jag känner mig pigg nog att ge mig ut på nya äventyr! Haha. Snart så kommer mamma och pappa hit, ska sätta upp min hylla över sängen :) Skulle också fått en cykel från mormor och morfar, men bromsarna funkade inte riktigt eller något, så får väl leta vidare :) Är såå hungrig! Ligger och tänker på vad jag ska göra för mat idag och dreglar.. typ! Haha. Får väl se om Jojja orkar pallra sig in hit med? :) Annars får vi ta det en annan dag! Nehe, nu kommer mamma och pappa snart så det är bäst att jag får i mig lite kaffe så jag orkar plocka undan lite. Hörs sen :) ♥