Trötta veckan ?

Jag förstår inte hur jag har kunnat vara så trött, hela veckan. Är super trött hela tiden. Menmen :) Längtar massa till helgen! Har varit lite stressigt idag men nu verkar det fixa sig i alla fall :) Har haft vår samhäll redovisning nu om rädda barnen, gick väl helt okej. I eftermiddag ska jag träffa mamma och gå till banken och skaffa internet bank. Är skyldig pappa pengar för New york och så ska bulgarien snart betalas in så känner att jag måste ha det nu.


- 14 dagar till skolan slutar
- ca 1 månad tills Calibra kommer
- 2 månader och 14 dagar till Bulgarien
- 3 månader och 17 dagar till New York

Baby, we were born to run ♥

Take a bow.

Nu har jag varit riktigt snäll och duktig! Emmelie är och skriver tyska prov och vi har egentligen slutat. Men ska vänta på Ellen och Lizah och gå på stan en sväng med dem sen. :) Så nu har jag suttit och skrivit en engelska uppgift till Emmelie som hon inte var klar med. Snällt va? xD Hade ändå inget att göra..

Skrev ett jätte fint inlägg i måndags men när jag skulle publicera så försvann det :( Knepiga grejer de här lådorna. Skrev i alla fall lite om vår härliga ridtur i måndags :) Var bara tre stycken så red ut med Sandra. En liten galopprunda bidde det :) Riktigt härligt! Kände hur båda jag och Caddy bara ville släppa allt och galoppera om de andra, men det kunde vi ju givetvis inte göra. ;) tss. Längtar efter Calibra nu! :)

Hade en jätte mysig eftermiddag med Johanna igår. Åkte med deras bil in till stan och käkade på max! Sen åkte vi vidare till piren och åt en glass i solskenet :) Sen så åkte vi hem och kollade på gossipgirl och så. :)

Nehe nu så ska vi snart traska neråt staden i det underbara vädret. Pusshej

Ni gör mig lycklig,

Tell me that you want me baby, tell me that its true. Say the magic words and I destroy the world for you.

Helgen är över och en skolvecka med seminarium väntas. Redan i mon har vi två kan man säga. På religionen har vi redovisning om våra sekter som är ganska mycket.. Sen så ska jag Lizah och Johanna ha danslektion för 6orna på prolympia. Ser inte fram emot linas ondskefulla konstiga kommentarer. Wellwell :)

Helgen har i alla fall varit bra. Var ju ute i fredags, först hos Lizah sedan på centrum :) Funnybunny! På lördag var det konfirmation för markus, kul att träffa släkten och så. Sedan åkte jag till Jossan, där vi satt och drack och kollade på eurovison. Åkte även in till stan en sväng. Även detta var en rolig kväll :) Längtar redan till nästa helg.

Kollar nu på parlamentet, har övat på min redovisning och det. Sandra har även färgat mitt hår i dag och jag slingade hennes :) La i lite ljusa slingor i mitt med men det syns typ inte. Ska kanske lägga i nya så småningom :) Får se lite vad jag känner för. Har även firat mamma på morsdag. Köpt massa presenter till henne och varit ute och käkat. Det var hon värd lilla mammi :)

Äntligen fredag.

Nu har jag duschat och går runt här och småstädar lite och vill att tiden ska gå. Ikväll blir det utgång men Lizah, Elina och Jossey. Hoppas på en riktigt kul kväll, känns som om vi kan behöva det. Det verkar även bli party imon, hård helg ;)

Två seminarier är avklarade idag. Svenska, bokcirkel och Historiaprov. Båda gick väl som förväntat, helt okej. Svenska var ju bara att babbla på lite, hade Tony i stället för Martin.. Kändes som om han babblade mer än oss. Men han var rätt bra att lyssna på faktiskt. Sen så var det ju historia provet och eftersom jag inte hade pluggat så mycket så förväntade jag mig inte att jag skulle kunna allt. Utan kan tänka mig att det blev ett starkt g kanske, om det är ett vg så är det precis. Jag är rätt nöjd ändå! :) Nee nu ska jag nog fortsätta plocka upp lite här inne sen så måste jag käka och så småningom göra i ordning mig givetvis.

Party like a rockstar

Jag vill inte plugga!

 

Så jag provar outfit inför morgondagens utgång. Är det här okej? Gul tubtop, svarta jeans och bruna skor med kilklack. Ska även ha lite smycken till.




Nee nu måste jag ta tag i första och andra världskriget!

Det går inte..

Jag har någon grym huvudvärk och jag känner att inget tjänar något till.. Om jag skulle börja plugga nu skulle jag bara sitta och svurit åt att jag inte fått in eller fattat något. Hej IG på fredag säger jag nog nästan.. Får väl se om jag pluggar något sen kanske. Hade tänkt att kolla på det nya programmet som börjar i ikväll också, Girlious eller vad det hette :)

Huvudvärken har jag haft under halva dagen så när jag satt på tyskan så kände jag att jag inte orkade sätta mig på en buss till torpa (för att lämna tillbaka filmen) och sedan sätta mig på 25an hem. Istället gick jag ett varv runt munksjön i rask takt och åkte med mamma hem :) Det var skönt faktiskt. Men tänk vad mycket man hatar 25an, att man hellre väntar en timme och går runt munksjön i stället för att komma hem tidigare. Ne 25an har aldrig varit och kommer aldrig bli någon hit.

Golfen på förmiddagen i dag var superkul! Svårt var det men fick iväg några bra skott, slag, bollar eller vad man nu säger. Nästa gång är tanken att vi ska prova på att spela på riktigt. Alltså gå några hål, hmm se hur det kommer gå. Kanske något man skulle börja med, golf? Finns ju gott om ögongodis i alla fall ;) haha. Nee det räcker att jag redan håller på med en av de dyraste sporterna, hade jag kommit hem och sagt att jag skulle börja på en till av de dyraste sporterna som finns hade väl mamma fått spel. haha.

Verkar som det blir lite party i helgen ändå. Verkar bli stenhårt nu helgerna framöver ;) Får ju som sagt inte sitta hemma för Lizah nu mer så det är väl bara att finna sig i det. :P Hehe, needå, jag är sugen faktiskt. Man är bara 18 en gång och då ska man banne mig passa på. Det är nog mitt nya motto det ;)  

Nehe nu väntar en skön och välbehövlig dusch..

Onödig dag.

Jaa, skoldagen i dag kändes minst sagt onödig. Först hade vi matte och vi fick tillbaka nationella proven, jag fick g vilket jag är väääldigt nöjd med för det var himla svårt. Marie var dock lite besviken på mig att jag inte ens hade försökt på sista, men men what ever. Hon tyckte i alla fall att jag var värd ett vg i matte b :) Känns jätte kul och skönt faktiskt! Sen så hade vi engelska där vi enbart kollade på film.. Så onödigt!!

Nu så har jag precis kört hem Lizah och sitter nu bänkad framför tvn i väntan på gossipgirl, äntligen börjar det igen :)  Jag och Lizah skulle kolla på förnuft och känsla men efter ca två tredjedelar av filmen kände vi oss ganska så nöjda.. Så det slutade med att vi satt bänkade framför varsin dator i stället. Som om vi inte gör det tillräckligt ändå. hehe

I mon så ska vi golfa på idrotten. Ska bli rooligt, har aldrig gjort det innan så det kommer nog bli en rolig ssyn för resten av klassen. hohojaja

I give you something you can scream about.

Har precis blivit klar med mitt sektarbete nu om Rastafari. Är nästan klar i alla fall, den vart lite intressant ändå faktiskt. Min dator är dock lite halvt ur funktion emellan åt. Tror det är glapp i skärmen eller något, för rör man mycket på den tonar bilden sakta bort. Har man tur så kommer den tillbaka om man rör lite på den igen. Ahhh, dessa elektroniska saker.. Ska bli skönt att lämna in datorerna snart, om två veckor någonting tror jag. I eftermiddag är det Jossans och Ellens tur att ha danslektion för 6orna. Känns väldigt meningslöst att bara sitta och kolla på det. Har lust att åka hem men har ändå knappt inget att göra hemma så kan väl lika gärna vara här och kolla. I eftermiddag blir det stallet, vi sitter och funderar på om det är hoppning i dag kanske? Hade varit kul. :)

Söndag.

Det mesta rullar på ganska bra nu, jag njuter av det mesta och känner mig ganska glad. Hoppas att det kan fortsätta så ett tag framöver.. Har varit på tävling i dag med Emmelie, tycker det är både mysigt och roligt att  vara i väg lite så. Skutt åkte även hem och det kändes bra. Nu längtar jag tills Calibra kommer :) Vilket kommer dröja några veckor men det kan nog vara bra att få en liten paus. Kanske hjälpa Emmelie lite med Shamre och så :) Längtar massamassamassa efter Calibra, hoppas bara vi passar bra ihop, ska ju ha honom på prov först. 

Har kanske aningens ångest över skolan och att det är så mycket nu, men jag orkar faktiskt inte lägga ner så mycket energi på att oroa mig inför det. Snart så är det över och jobbet drar igång. Jag har även kommit på en budget för det kommande året som jag hoppas ska fungera bra. Nu vill jag ha tillbaka det fina och varma vädret så man kan gå barbent och lättklätt. Är så shoppingsuugen men det får som sagt vänta tills min ekonomi känns mer stabil. ;)




Dream on live your life as you please.

Lördags morgon.

Uppe med tuppen (?) som ni märker. Har varit och visat Jessica (Calibras ägare) stallet, de skulle till Göteborg så svängde förbi stallet på vägen. De tyckte det var fint och så i alla fall :) Hann inte prata så länge eftersom de hade bråttom iväg. Har inte bestämt allt exakt än men vi skulle höras av. Nu har jag en heldag som jag inte har en aning om vad jag ska göra med. Kanske åka in till stan en sväng? Åhh det hade jag velat göra! Fast jag måste faktiskt spara mina peningar. :/ Gaah, det är dyrt att ha häst.. Men värt det ;) Hade väl tänkt att komma i gång med mitt sektarbete kanske. Men det är så grymt tråkigt! Jaja, vi får väl se vad jag hittar på helt enkelt..

Var ute hos Skutt igår med ju, red honom för sista gången. Red en halvtimme på utebanan typ bara men det gick helt okej. Stog ett litet räcke mitt på som jag bara inte kunde låta stå ohoppat. Skutt hoppar ju som en gud (A) hihi. Sen var vi hos jossan på kvällen, hade inte jätte mycket att göra men det var trevligt ändå :)

Jaja, nu så ska jag väl sysselsätta mig med något. Det blir nog en lugn dag i alla  fall och sådana har jag blivit ett ganska stort fan av på senare tider. ;)


Envisa förkylning/pollenallergi.

Blir inte riktigt klok på min förkylning/allergi. Den går aldrig över! Vaknade tusentals gånger inatt av att näsan rann så mycket sömn har jag inte fått. När jag vaknade låg det ca 20 ihopknölade papperstussar nedan för sängen.. Jaja, hoppas det blir bättre snart. Hade engelska proven i dag med ju. Läs och hör var ganska så svåra :/ Skirv gick lite lättare är ju bara att babbla på lite. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, försöka krya på mig och kanske plugga lite. Får väl se vad jag har lust med. Har fått svar från pållen nu med, han är min :) Känns jätte skönt!  

Onsdag vilket innebär topmodel :D





Top model is on, har verkligen börjat gilla det programmet. Snart final med och de tre bästa (enligt mig) är kvar. Americas next top model blir totally georgeous vem som än vinner. :) 

Har varit ute en rejäl sväng med vovven idag, skönt och roligt. Blev en hel del busande :) Hade även idrott idag och det kändes att det var ett tag sedan man rörde på sig. Spelade soft ball. Jätte kul! :) Har sista nationella i morgon, engelska läs, hör och skriv. Sen så är alla nationella avklarade. Skönt!! Hatar verkligen nationella och är så trött på allt som har med skolan och göra.. Blä på den! 

Nehe nu så ska jag fortsätta kolla på tv:n. :)  

Sovmorgon.

Hääärligt att sova ut en tisdagmorgon. Börjar inte förrens kvart över tolv, Marie kom in och sa i går att vi inte behövde gå på matten om vi inte hade något efter oss, göttigötti. Jag som hade tänkt att hinna läsa lite i mon svenska bok nu på morgonen men icke sa nicke. Alltid hittar på något annat som är betydligt roligare än att läsa en meningslös bok. Ska ta bilen in till skolan i dag och sedan ut till stallet efteråt med Emmelie.

Nehe kanske skulle börja göra i ordning mig.


Den soliga helgen lider mot sitt slut och en ny regning vecka väntas..

Helgen har varit bra, lugn och skön. I går var vi på Marianas konfirmation, är ju ingen favorit sysselsättning direkt men det var trevligt. Sen på kvällen var jag med Martina och Elina. Hyrde två skräck filmer :) Var en rolig kväll med lite konstiga filmer. tss. I dag var jag i stallet först en sväng med Emmelie, vi tömkörde skutt. Nu är det också bestämt att han åker hem nästa söndag efter tävlingen på ntr. Ska rida honom två gånger nu i veckan sen så är det good bye. Samtidigt som det känns tråkigt ska det bli skönt. Gick även igenom logen och mina gamla grejer i dag, hade faktiskt väldigt många bra borstar. Hittade även mina svarta fleace lindor och två hopp schabrak som jag köpt för länge sen till bessie och abbe tror jag. haha. Saknade dock ett schbrak till och mina ljusblåa lindor. Hanna Sandahl eller Lina Andersson, har ni sett dem? :) Har tvättat alla mina borstar och likaså schbraken nu idag så att de är redo att följa med mig till Månstorp sedan ;)

Blir lite smått galen på att gå och vänta på svar från hästen jag provred. Vill så gärna ha allting bestämt in till minsta detalj. Om jag inte får honom så kommer jag känna mig väldigt stressad till att hitta en annan. Men det behöver jag inte göra.. har hela sommarn på mig om det skulle vara så. Nåväl, får väl hoppas hon lämnar besked så snart som möjligt.

Vilket underbart väder vi har haft i helgen! Har försökt att spendera så mycket tid som möjligt i solen och tycker faktiskt att jag har fått lite lite färg på kroppen med (A) I mon ska det blir regn igen säger dem. Se hur rätt dom har den här gången.. Imon väntar även religion med Deborah och dans (?).

Checka in min nya "coola" design på bloggen ;) haha

Sjuk ?

Ligger här i min säng i mörkret och funderar på om jag ska traska upp. Samtidigt som detta vädret är så himla underbart så tar det kåååål på mig. Blir jämt så här dunderförkyld på våren, antar att det är allergin. Hade ingen feber men är jätte förkyld och har massa ont i rygg och huvud. Så det får bli hemma i dag och ta det lugnan, likaså i kväll.

Har inte skrivit på ett litet tag nu, men det har  nog inte hänt så jätte mycket heller. I onsdags var vi och red med klassen. Alltid lika roligt att se ohästvana folk sitta på en häst för första gången :P Fast alla var riktigt duktiga måste jag ju säga. Två avtrillningar blev det dock men det är sånt som händer ;) tss.

På eftermiddagen sen så åkte jag och mamma och pappa till Linköping för att kolla på en häst. Den var jätte fin och mysig tyckte jag. Var 17 år men kändes högst som 10, ett litet energiknippe men som samtidigt lyssnade bra på hjälperna. Han vart lite stel och så i början men slappnade av mer till slutet. Jag tyckte om honom väldigt mycket så ska få besked inom en vecka typ om jag fick honom eller inte. Så det återstår och se.

Hade nationella prov i matte i går. Det var längesen som ett prov gick så dåligt som detta. Om jag får g så är det verkligen precis. Se hur det påverkar mitt betyg i matten :/ Aja, inte hela världen om jag inte skulle få vg i matte b för det är faktiskt himlans svårt. Nu så har vi bara engelska nationella kvar, skönt att ha de mesta avklarat nu.

Åkte ut med Emmelie till stallet i går sen och hoppade skutt. Han var riktigt jäkla fin! Både jag och Emmelie började undra lite varför vi skulle lämna tillbaka honom, men rätt som det är så funkar det inte lika bra igen. Men det var bra inför tävlingen på lördag i alla fall. :) Hoppas det går bra!

I helgen vet jag inte ritkigt vad som händer. Ikväll blir det ju lugnt eftersom att jag är hemma från skolan idag, en regel som morsan håller starkt fast vid. I morgon på dagen så ska vi i väg på konfirmation, på Marianas. Resten av helgen vet jag inte, hoppas på att hinna sola lite med i det sköna vädret :)

Nehe, nu så ska jag nog gå upp och käka lite frulle.

Söndagen den 4 maj.

Nu fick jag plötsligt ganska så mycket ont i skallen. Somnade en stund innan och när jag vaknade så värkte huvvet, halsen och näsan. Men men, det är faktiskt smällar man får ta. Började även fortsätta läsa i min bok lite innan men slutade lika fort igen. Hundra sidor till ska vara lästa tills på fredag då inlämningsmappen stänger. Har även Matte B nationella på torsdag och jag kommer ärligt talat inte hinna plugga något så det kommer inte bli roligt.

Nåväl, har dagen i morgon ledig vilket är grymt skönt och välbehövligt. Har ju haft utsläppen hela helgen så inte fått sova ut något. Det ska ta igens i morgon. :) Red Skutt i dag för första gången efter "hältan", var jätte kul att få rida honom igen faktiskt. Red ut i skogen lite lugnt med Martina, han var pigg men snäll. Ska ut och rida honom i mon innan lektionen och sedan rida caddy på lektionen. Hästen i går var fin :) Lite svårt att känna allt på en knappt halvtimmes ridtur men han var go. Lite ostadig i galoppen men ändå hyffsat bra. Kändes lite obalanserat i mellan åt men Martina filmade och då såg det faktiskt rätt bra ut. Men ska fundera lite till innan jag bestämmer mig.

Bara hästsnack..

Jag som inte har fått något svar på hästar jag har skickat på på länge får helt plötsligt massa svar nu på en gång. Bestämde i veckan med en att jag skulle komma och provrida i morgon och nu bara för det så svarar massa andra också så man får helt ångest, hehe. Nemen det är kul! :) Kommer säkert inte få någon av dem bara för det :P Hästen jag ska kolla på i morgon är tro det eller ej ett varmblod. En 6åring, dressyr tränad. Ville egentligen inte ha ett varmblod men den här verkar ganska lovande ändå, får se hur det känns i morgon :) Ska först ut till stallet och släppa ut alla hästarna och ta hand om skutten, känns lite tråkigt att det närmar sig att vi ska lämna tillbaka honom. Men det är det som jag vill men klart jag kommer sakna plutten. Han haltar dock lite fortfarande, inte så mycket som tidigare men tyckte ändå att jag såg lite idag så i stället för att rida så gick jag ut och gick med honom en sväng och pysslade om honom lite. 

Snart kommer Martina hit, hon ska sova här och sedan hjälpa mig med utsläppet och följa med till Nybro i mon! Du är en ängel gumman :) Mina päron ska även följa med, känns som om de har vant sig vid tanken nu att jag ska skaffa egen och de känns mycket mer engagerade. :) Roligt!  

     

[Jag och Skutt]      [Skutt]     [Martina och Skutt]     [Jag]

Första maj.

Valborgsmässoafton blev helt okej :) En rolig kväll och mina modeller var så grymma på spring inspiration. :) Har varit ute hos Skutt innan, han är bättre så kanske kunde skritta honom i morgon och om fortsätter och blir bättre så kan han snart ridas som vanlig igen. Skönt.

Sandra utmanade mig att göra en sån hära så får väl göra det då. :P

Tre namn du går under:
1) Sofia
2) Fia
3) Sojje

Tre saker som skrämmer dig:
1) Ormar
2) Ensamhet
3) Vissa kryp


Tre saker du har på dig just nu:
1) Vit T-shirt
2) Grå mjukisbyxor
3) Glasögon (haha)

Tre av dina favoritlåtar just nu:
1) Over you - Chris Daugthry
2) Don't know why - Mcfly
3) Miss you - Blink


Tre sanningar om dig:
1) Jag kan kolla på vänner i timmar utan att tröttna
2) Jag är både kvällstrött och morgontrött
3) Jag är ett stort fan av gruppen Mcfly nöörd ;)

Tre av dina intressen:
1) Min hästapålle
2) Umgås med mina underbara vänner
3) Ut och resa


Tre saker du verkligen vill ha just nu:
1) Sommar
2) Häst (hitta egen)
3) Godis

Tror ingen skulle göra denna om jag utmanade någon så skiter i det :P