Snygg inför helgen!

Precis hemkommen från frissan. Sajje hade en rabatt på Hår 2000 som jag fick utnyttja. Jag blev verkligen super nöjd! Blev ganska kort, men det känns super fräscht och jag tycker det blev riktigt snyggt. Frisören tyckte jag hade mycket snygg hårfärg, och det tycker även jag (jag och Sajje slingade ju i söndags). Så nu är jag riktigt snygg inför helgen ;)


Bilden ger dock inte riktigt rättvisa för håret, kvallen på camen är inte top notch!

Nu så måste jag dock ta upp medicin boken. Prov på tisdag :(

What if..?

Efter denna kväll har det satts griller i mitt lilla huvud. När jag tänker på det så blir jag så lycklig att jag nästan börjar gråta. Men sen kommer realisten i mig och säger att det kommer aldrig gå. Så är det nog faktiskt med.. Tyvärr! Men jag ska ändå fundera och bolla med familj och vänner. Man kan väl få leka med tanken? ♥


Måndagkväll

Alltid lika skönt med en ledig måndag efter att ha jobbar grishelg. Delade turen tar på krafterna! Idag har jag varit i stallet. Var så underbart att komma ut och se att det var barmark! Nog att det var hårt i backen, men ändå att det inte var vitt längre. Så skönt! Blev en sväng i skogen på Cryddis :) Sen åkte jag och storhandlade. Fyllde upp frysen och även kylen med massa gott. Även att det drar pengar så känns det alltid bra efter att man har storhandlat. Känns som att man tjänar på det i längden! Resten av veckan kommer se ut på följande sätt:

Tisdag: Jobb 07.45-16.15, sen följa med Cryddan och Therese på hoppträning.
Onsdag: LEDIG! Ska klippa mig och plugga på dagen. Ut och käka med familjen på kvällen eftersom Sandra fyller år!
Torsdag: Stallet på förmiddagen, sen packa lite, sen jobb 16.00-21.00.
Fredag: Jobb 07.45-13.15. Sen drar jag, Lizah, Emmelie och Ruttan till Stockholm över helgen och har super duper roligt!

Ska bli så kul att komma iväg lite i helgen! Ska även bli roligt att se hur Johanna bor där uppe :) Träffa Frida och Amanda ska också bli super kul :) Nu så är det bara att hålla sig vaken till Bigbrother sen sova! Pussokram på er♥

Fredag och plusgrader!

Hur underbart är det inte med plus grader? Hoppas det håller i sig hela helgen! Vaknade och var lite sur, och kände mig lite hängig. Var nog en blandning av att jag kände mig trött då det har blivit lite sena kvällar och tidiga morgonar i veckan för kvällströtta Fia, och träningsvärk sen i onsdags. Jag kan ju bara inte slita mig från Bigbrother! Så jag får skylla mig själv. Tränade Bodystep i onsdags, riktigt gött var det! Som svetten rann! Kändes mycket roligare än sist, hängde med mycket bättre nu. I alla fall.. Nu några timmar senare känner jag mig betydligt piggare! Har gottat mig med Satinbody och hårinpackning :) Har gjort klart ett skolarbete. Pratade med Sajje om vi eventuellt hann slinga mitt hår innan nästa helg. Och det ska vi försöka hinna med på söndag! Då blev jag genast på bättre humör. Vill ju vara snyggaste bruden i Stockholm nästa helg :) Men nu börjar jag bli hungrig så det är dags att ställa sig vid spisen. Sen går jag på grisahelgen! Ha en toppen helg nu mina vänner :) Pussokram♥ 

Grishelgen på ingång

Ni lär väl veta vid det här laget vad jag menar när jag säger grishelg? Vi kan väl dra det en sista gång. Jobb fredag kväll, delat på lördag och dag på söndag. Skulle vart ledig idag egentligen, men Maria ringde lite deperat igår eftermiddag och frågade om jag kunde gå in och jobba idag en sväng. Snäll som jag är så ställde jag upp! Jag hade ändå inget planerat idag (förutom plugg), sen blir det gött med lite extra kosing och för det tredje så känner jag mig så duktig när jag ställer upp i kris. Det har gått bra, trotts att det knappt blev någon sömn i natt. Så ikväll lär jag nog somna gott. Ligger lite efter i skolan.. Vad har hänt med min självdiciplin? Och nästa gång ska vi ha tenta igen. Och jag kommer vara i stockholm helgen innan? Usch hur ska detta gå? Nåväl, det löser sig alltid, inget att oroa sig för.

Ikväll saknar jag mina andra hälft ganska så mycket!

Längtar även något grymt till när jag Lizah, Emmelie och Ruttan åker upp till Stockholm nästa helg. Så jääädra kul kommer vi ha ♥

Söndag

Har haft en riktigt bra helg! I fredags så mötte jag upp Ellen och Michaela på En italienare och en grek. Där satt vi i några timmar, käkade riktigt god mat, drack vin och tjatade om allt möjligt. Sen gick vi vidare till Åtta glas och tog ett glas vin där med. Sen så drog vi oss hemåt. En super mysig kväll! Mycket skratt och bra prat. Ni är underbara ♥ Fler sånna kvällar!

I går så åkte jag Sandra och Martin till mormor och morfar och spenderade några timmar där. Åt mycket! Mat, efterrätt och fika. Sen körde jag hem Sandra och Martin och åkte sedan tillbaka till Månsarp och spenderade kvällen ute hos mamma och pappa. Prövade på deras gym i mitt gamla rum.. Haha. Käkade tacos och kollade på Melodifestivalen. Tyckte Molly och Mattias var bäst! Young blod och Andreas Johnsson var inte så jätte dåligt heller.. Men usch för Björn Ranelid! Hade tjejen gjort låten själv utan massa skåning prat emellan så kanske.. Men som den var nu så var det ju riktigt uselt!

På tisdag är det dags för skola och jag har inte gjort klart mitt arbete. Har gjrot ungefär hälften.. Nåväl, det blir när det blir. Får försöka skriva lite imorgon. Har ingen inspiration nu så då är det lika bra att låta bli. Såg fram emot att klippa och färga håret ikväll, men så skulle Tajjen visst åka till England. Hoppas vi kan ta det en annan dag snart..? Mitt hår är långt och slitet! Men det blir nog lite färgning i alla fall och försöka få bort min hemska utväxt. 

Hoppas även ni har haft en toppen helg! 
Pussokram♥ 

Halva veckan gången..?

Jaha, då har halva veckan snart gått! Jag har dock bara jobbat i måndags. Igår var jag ledig, vilket var väldigt behövligt. Hade tänkt att vara duktig och plugga igår, kanske till och med få klart denna gångens inlämning. Så gick jag in på "skolsidan" för att se om jag hade fått tillbaka arbetet jag gjorde sist. Det hade jag.. Med massor av kompletteringar! Jag och min lärare har tydligen lite olika syn på hur man "kort beskriver en sjukdom". Så hon tyckte att jag hade glömt att skriva med massa, så då gick hela förmiddagen till att göra det arbetet klart. Så jag tänkte att jag skulle skriva lite på arbetet som ska in på tisdag idag, sen får det väl bli i helgen med. 

Idag så väntas det jobb, 12.45-21.00. Imorgon ska jag till Cryddan på fm, sen jobb 14.00-21.00. På fredag blir det jobb 07.45-16.15. Sen är det ledig helg där jag har lite av varje inplanerat. Verkar inte bli någon utgång som det ser ut nu. Kan vara behövligt med en lugn helg! Var med på Cryddans första hoppträning för året igår, hon var så duktig så :) Nehe.. Lite plugg var det innan det är dags att göra sig iordning för jobbet. 
 

Torsdag

Usch vad dålig jag är på att skriva! Vad gör jag då? Joo det gamla vanliga, jobbar, festar, jobbar, jobbar, är i stallet, skolan, jobbar, festar.. Typ så. har inte blivit särskilt mycket träning det senaste! Mest för att jag tycker att jag inte har hunnit. Men ikväll så ska jag på Bodyjam i alla fall. Så nu ska det väl bli ändring på det. Har blivit en del Marykay med, så det är skoj :) Har blivit lite väl mycket festande.. Men det är skoj :) Nästa helg blir lugn i alla fall :) Denna helgen är jag ledig fre-sön! Så himla skönt!