Lediga onsdag

Alltid skönt med en ledig dag mitt i veckan. Plötsligt kändes inte denna jobbvecka så jobbig längre. Har ju tagit ledigt lör kväll och sön dag. Skönt det! Skulle ha tränat IW i måndags, men fastnade på fika med tjejerna. Ikväll vankas det Shake it/Zumba, både Fanny och Ruttan skulle vart med men de känner sig krassliga. Så nu kör jag all by my self. Jag måste verkligen! Särskilt eftersom jag hoppade över i måndags. Finns inte många som har så dålig kondition och är så ohälsosam som jag. Och värre blir det väl med tanke på sommarens alla festligheter som väntar. Blir rehabmånad efter att jag har vart i Juan les pins i början på september. Usch ja. Men kul ska vi ha i sommar, riktigt kul! ♥


Summerburst 15-16 juni.

Idag konstaterar jag att musik och plugg inte går riktigt ihop. Ibland tycker jag man koncentrerar sig bättre med musik i öronen, men nu när jag sitter på Johannas Spotifylista så drömmer jag mig bara bort till Summerburst. Kommer bli så grymt roligt! Synd bara att inte Elina kan följa med längre.. Men men, så är det. Det blir jag Johanna och Lizah istället.





I gave you my love to borrow, you just gave it away.


Fredag

Hej på er!

Hoppas allt är kalas. Med mig är det ganska så bra :) Snorar lite fortfarande men det är mycket bättre. Vad har hänt sen senast? Hmm.. I helgen var jag och Lizah ute en sväng (såklart ;)). Vi var först och käkade hos hennes mamma, mycket trevligt :) Sen så blev det Harrys/Sliver en sväng. Hade jätte skoj! Blev lite efterfest med vänner och massa flum. En riktigt rolig kväll! Fler sånna tack :)

Sen så var jag i skolan i tisdags. Var kul att få träffa Sanna igen :) En ritkig mage har hon nu (är beräkant att hon ska föda 26/5). Efter att vi har suttit i skolbänken ett tag så ser jag att hon börjar skriva upp klockslag. 08.45, 08.54, 09.10.. Vad sjutton gör hon? Sen blev jag genast jätte nervös och insåg att hon kanske hade sammandragningar. Vilket hon också hade, men det var bara "små ryck" eller vad man ska säga så det blev inget BB, den dagen.. Tack och lov! Haha :)

Sen blev det lite utgång onsdags igen, Krisithimmelfärd och sista Club caj. Var inte jätte pepp på att gå ut och mycket därför så blev kvällen inte heller särskilt bra. Mycket folk, och alla trängdes och puttades. Men men, kan ju inte vara på top jämt! Nu är det dags för jobb helg. Jobbar 12.30-21.00 idag, 07.45-15.15 imorgon och delat på söndag. Så kommer väl åka hem till Månsarp där i mellan. Ska bli en mysig helg faktiskt! Hoppas bara att allt flyter på bra på jobbet.

Ha en toppen helg!
Pussokram ♥


Saknar min underbara vän Johanna alldeles för mycket these days..
Tur att du bara är ett samtal borta i alla fall♥

Tisdag

Jaha, då var en ny vecka i full gång! Förra veckan så fick jag sån smäll med pollenallergi, allt slog ut plötsligt och detta tyckte min kropp så klart inte om. Så jag har snorat, kliat i halsen och kännt mig lite allmänt hängig. Inbillar mig dock att det börjar bli bättre. Hoppas det går över snart :) Längtar tills att morgondagens jobb är över, för på kvällen ska jag och Lizah ut och käka gott, sen jobbar jag bara 16.00-21.00 och sen är det bara fredagen kvar sen är jag ledig lör, sön och mån.

Sov knappt en blund i natt.. Eller joo det gjorde jag men jag somnade inte förrän runt 03.00. Har ingen aning om varför.. Lizah är ju så respektfull och tyst på kvällarna när jag vill sova så jag tror inte det berodde på att hon var uppe. Well well, ibland går det bara inte. Därför tänker jag hålla igång hela eftermiddagen så att jag somnar av utmattning ikväll. Ska möte upp Sajje om en stund på gymmet för en timmes Indoorwalking. Ska nog sola efteråt med. Nu vill jag bara vara frisk och kry, ha sommar och massa roliga saker! ♥

Söndag

Maj månad är varmt välkommen och hoppet om sommaren är större än någonsin, närmare än någonsin. Började dagen med stallet och en ridtur i solen. Finns det något bättre sätt att börja dagen på? Jag tror faktiskt inte det. Underbart ♥

Har varit en väldigt lugn helg! I fredags var jag bara hemma själv och tog det lugnt. I går var jag på stan en sväng på förmiddagen, shoppade ett par skit snygga kortbyxor, en fin blus och lite öronhängen. Nu när sommaren är på gång så är det dags att börja jobba på brännan så jag gjorde det man egentligen inte får göra, jag la mig en stund i solariet. MEN, jag vill poängtera att jag smörjde in mig med solskyddsfaktor 30. Kommer nog bli solariet på tisdag en sväng med efter träningen. Men jag kommer köra med solskyddsfaktor 30 hela sommaren för bra och långvarigt resultat :) Sen så var jag uten och gick en sväng med Ruttan och Jeppe, sen på kvällen åkte jag ut till Månsarp och blev bortskämd med lite god mat.

Veckan som kommer blir det en hel del jobb. Eftersom jag och Lizah går om varandra så mycket så har vi bestämt oss för att ha lite kavlitets tid och gå ut och käka på onsdag. Sen så hoppas jag även på en rolig och galen utgång nästa helg! Nu så ska jag plocka undan lite i lägenheten sen är det dags att laga mat för dagen och matlådor till kommande vecka. Sen måste jag även plugga lite.

Ha de gött! Pussokram♥