Tråkiga tisdag.

Extra lång tisdag i dag. Har slutat nu men ska göra samhällsprov nu efteråt som jag missade förra veckan när jag var borta. Även Lizah Ellen och Jossan ska ha prov som dem har missat fast i geografi. Det hade jag i fredags, och jag hade verkligen inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort! Men ärligt talat så har jag inte hunnit.. Jag är faktiskt väldigt osäker på om jag får g på det :/ Men det märker vi.. Jag tror inte jag lyckas så bra med det här provet heller.. Kommer inte få så bra betyg i år som jag fick förra året! hohojaja.

I går vart det lite jobbigt i mellan åt, hovslagaren kom aldrig! Calibra är jätte ful i sina hovar!! Han tappar dem när som helst. Inte bra alls.. Hoppas han kan komma annan dag i veckan! Sen så skulle vi hämta hö, men så kunde visst inte pappa. Men som tur var så kunde emmelie :) Så fick ett lass. Ska försöka få tag på mer så man har ett lager inför vintern.. Får se hur om vi får tag på mer eller inte! Så det var lite jobbigt där ett tag, men det gick bra sen :)

Har även planerat lite inför nästa helg! Då vi ska fira några födelsedags barn sen i sommras :) Wiie, kommer bli kanon kul.

Nee ska läsa igenom lite det sista nu innan provet börjar.. Byebye!


So do you got to abuse it, so fast that somtime you lose it.

Sitter och pluggar geografi nu, stortstort prov i morgon. Tror inte att läraren själv fattar hur himla mycket det här är :S Pappa ringde och frågade om ja ville gå på hockey ikväll, klart ja vill det! Så jätte mycket pluggande blir det inte. Men ska jobba på nu så gott det går!

Har varit hos Calibra med idag! Han har kännts jätte fin nu de här dagarna :)
Så kul! ♥

Usch, har ont i skallen.. vill inte plugga mera =/



McFlys nya allbum är så grymt bra!


Crashing into walls
Banging on your door
So why'd you let me in
Falling through the floor
Diving in too deep
Underneath your skin

So good you've got to abuse it
So fast that sometimes you lose it
It chews you up when you feed it
but everyone needs to eat
Am I too much for you 'cause you're too much for me
Still want to be corrupted

Underbara New York!

Nu vart jag hemma från storstaden! Har haft det hur bra som helst, riktigt coolt att vara i New York måste jag erkänna. Alla höga skyskrapor, alla gula taxibilar, alla snygga och billiga kläder, alla trevliga människor osv osv. Har shoppat en del men har tyvärr inte fått hem det än. När vi skulle checka in i går på JFK så sa han att han bara kunde skicka våra väskor till Bryssel (där vi mellanlandar) och att vi får lösa ut dem där och sedan checka in på nytt till Göteborg. Tack vare detta så var vi tvunga att springa genom hela lååååånga flygplatsen och han precis med flyget. Sen när vi kommer fram till Göteborg så får vi reda på att våra väskor givetvis inte har kommit med pga av den sena in checkningen. Men de ringde nu och vi ska få det hemkört tidigt i morgon! Så det var väl bra :) Men vad i hela friden ska ja ha på mig i mon till skolan? Alla mina "snygga" kläder, allt mitt smink och alla mina smycken är i resväskan.. haha hur kommer jag se ut? Det kan bli kul.. För att sammanfatta har resan har som sagt varit jätte bra! Var ju på en Grease musikal också, som var hur bra som helst! :) 

Dirket nästan när jag slått på mobilen på landvetter så ringer hemtjänsten, frågar om jag kan jobba hela helgen typ! Weeei, klart jag kan. Så det blir jobb, stallet, jobb, stallet i helgen.

Har varit hos Calibra nu och ridit! Gick jätte bra, har saknat honom :) Johanna har gjort ett bra jobb som har tagit hand om honom, min älskling <3 Är ganska pigg just nu med tanke på att jag har sovit sammanlagt, hmm 1 timme tror jag i natt.. Lite mer kanske. Kommer vara helt död i mon, och inget smink på det :S Hur i hela friden kommer jag se ut? haha. Får se om jag hittar något gammalt här hemma. Wellwell, inte hela världen. I mon kanske det blir lite bio också :) 

Verkar som vi har riktigt mycket i skolan nu, svåra saker dessutom =/ Men jag ska banne mig inte gräva ner mig för det. Jag ska plugga lagom mycket, göra mitt bästa sen får det vara nog. Kan ju faktiskt inte göra mer?! Förresten GRATTIS michaela till körkortet :) Nehe, nu så måste jag nog käka lite sen så blir det lite vänner :)   

Borta bra men hemma bäst?
Någon dag skulle jag kanske kunna
tänka mig att bosätta mig i USA, I liked it there.

Söndag.

Nu så vill jag bara ha onsdag och New york! Har packat lite i dag, men är inte så mycket att ta med sig. Måste ju ha rum i resväskan så att ja kan shoppa massa. Som ni märkte i förra inlägget vart ja aningens sur på skolan.. Det är jag fortfarande! Jag är inte så bra på det här när det är så invecklade saker. Jag försöker och försöker men de går inge bra. Men jag antar att det bara är att fortsätta försöka.

Hemtjänsten på älgstigen ringde igår och undrade om ja kunde jobba något nästa vecka! Jag har gåt toch tjatat hela tiden om att ja vill börja jobba där mer och givetvis så ringer dem då när jag ska utomlands. Typiskttypiskt. Men hoppas de ringer fler gånger. :)


Jag och Lizzie gjorde de här snyggingarna i går :) Är så nööjd! Riktigt duktiga var vi också, satt helt stilla och lugnt. Det gjorde inte så ont faktiskt! Nu vill jag bara ha en liten stjärna till bredvid min andra sen får det nog vara nog med tatueringar. :P 

Skoltrött.

Jag är så enormt trött! Jag fattar absolut ingenting på samhällen, eller rättare sagt jag orkar inte fatta.. Det jag läser går bara in och ut igen.. Jag säger hela tiden att ja ska ta en dag hemma och trycka in allt men tror ni det bli av? NEJ. Varför kan inte jag få ha en "plugghästjagfattaralltinghjärna" ? Har nog supit bort det lilla jag hade i sunny beach. Längtar tills vi går ut och jag kan få börja jobba på något ställe där man inte behöver den där hjärnan..

Deprimerande väder också. Dummadumma sverige, och dummadumma skolan! Jag vill hem, sova och kolla one tree hill.
 
Hejdå

Ledig.

Vi har världens underbaraste schema!

Måndag: 08.30-11.30
Tisdag: 08.15-15.15
Onsdag: 08.15-11.15
Torsdag: Ledig
Fredag: 08.15-15.15

Alltså ledig idag, så nu ligger ja hemma framför tvn. Kunde inte sova längre än till halv nio. Hade gärna velat börja jobba på torsdagar, men har ju inget jobb så det gick ju käpp rätt åt skogen. Hehe, needå. Vill jag ha ett jobb så får ja väl ta tag i att skaffa mig och söka ett. Ska strax upp och laga mig lite frulle.

Trotts att vi har så underbart schema så är jag redan grymt skoltrött. Jag måste plugga filosofi och samhäll, men jag har absolut ingen ork eller vilja. BLÄ! Konstiga ämnen vi har i år..

Med hästen går det lite sådär.. Han är något grymt pigg och stark i skogen, alltså så stark så ni fattar inte! Det är verkligen inget kul alls. Sen så har han börjat lätta/småstegra när man kräver för mycket av honom eller när han inte får som han vill. I tisdags var en sådan ridtur. Inte så kul.. Men i går när jag red gick det mycket bättre :) Eller det kändes bättre. Hoppade även lite studs vilket han tyckte var jätte roligt! :) Ikväll blir det träning för Frida, längesen nu så ska bli intressant att se hur det går. Nehe frukost var det :)

I love this record baby but I cant se straight anymore

Längtan efter storstaden

Det blir inte mycket bloggande nu för tiden verkar det som ? Ingen orkar när man inte kan klicka sig vidare lika smidigt som innan. Vi har bättre saker för oss i år ;) (facebook och bdb, det är status det NOT)

Nu så kan jag inte sluta längta till New York, jag vill vara där nu!!!!!!! Men det är bara 16 dagar kvar, inte alls långt :) Börja spara pengar nu med då så man har något att shoppa för =/ Har bokat grease musikal biljetter, så det ska vi gå på i alla fall :)




Its hard when you feel that something is missing, but you can't find out what it is..