Turkland

Nu blir det ett sista inlägg innan vi sticker iväg till Turkarnas land! Jag börjar bli riktigt nervös nu och låter inte Sajje lämna min sida. Var uppe tidigt idag så har gjort mitt bästa att hålla mig vaken hela dagen och har faktiskt lyckats. Så jag hoppas att jag kan sova några timmar innan vi drar i natt :) 03.00 ringer klockan och då ska jag förhoppningsvis på en halvtimme hinna klä på mig, ta på linserna, slänga på mig lite mascara, borsta tänderna, dra ner min resväska till bilen. Det hinner jag väl? Gaaah nervös! När jag kommer hem så ska jag slänga upp lite bilder och skriva om hur vi har haft det :)

Så nu är det dags för två veckor med sol, VÄRME, bad, sömnlöshet, fester som håller på långt in på morgonen, dans på bardisker.. Jaa vad mer?! Jag hoppas i alla fall på en toppen vecka :) Vi hörs när jag är hemkommen! Pussar och kramar♥

Finns en viss person som jag saknar väldigt mycket!

  

Underbaraste Elina :) Låt dagarna gå fort tills du kommer hem till oss!


Resfeber

Snart är dagen som vi har väntat på så länge här! Dagen idag började med lite frukost med tjejerna på gräsplätten nedanför mitt hus :) Sen så fortsatte dagen med lite packning och lunch med syster! Sen så mötte jag upp Lizah vid hennes jobb, vi tog en sväng på stan. Köpte det sista inför resan :) Lånade även två böcker på bibblan!

Usch vad jobbigt det är att packa! Inte liksom lägga ner kläderna i resväskan.. Men liksom, har jag med mig allt jag behöver? Har packat ner 12 klänningar, några linnen och tshirtar, 6 par skor 5 bikinisar.. Usch det är svårt! Vid sånna här tillfällen behöver man mamma! Haha.

Har suttit och målat naglarna nu för första gången på vääldigt länge! Blir så när man jobbar inom vården. En jätte snygg korallfärg :) Imorgon är tanken att jag ska gå upp vid halv åtta redan. Så att jag kan sova några timmar imorgonkväll innan vi åker. Får se om jag kommer upp i tid! En heel dag till och slå ihjäl.. Jag vill åka nu, nu, NU!

Myskväll på stranden :)






Airplanes



Det blev en slappa dag idag helt enkelt! Kvällen fortsätter likadant.. Väntar på att klockan ska bli 22.00 då visar de The ring på 5:an. Skräckfilm by my self tonight alltså. Se hur detta slutar! Haha.

Midsommarafton


Fina Martina och Lizah!


Värdinnan Ellen, snygging :)


Jag och Ruttan!


Det bidde jätte god midsommarmat och gott vin :)


Ellen hade annordnat femkamp! Woooo!


HAHAHA, som ni ser, roligt hade vi!


Jag och Lisen visar vårat rätta jag!


Michaela prövar rött läppstift!


Ellen och Johan käkar god jordgubbstårta :)


SNYGGASTE HAUER


Dags för brännboll :)

Tack gänget för en bra midsommarafton! Var skönt att bara umgås med dem närmaste faktiskt :) Idag blir det nog en slappdag framför tvn. Vinet igår gör ut sin rätt idag.. Nu så ska jag nog sno ihop något att äta, börjar bli hungrig. Vi hörs kanske senare :) ♥

Torsdag

Sitter här inkletad i ansiktsmask nu igen! Ska alldeles strax hoppa in i duschen, tänkte bara kluddra ner några rader här först. Ställde klockan på 08.15 idag (ja, faktiskt!), ville få ut lite av dagen faktiskt innan jag börjar jobba 13.45. Så har städat hela lägenheten med! Duktiga mig :) Hihi. Även träffat mamma en sväng, hon har lämnat saaben och lämnat en nyckel till Sandra! Ska bara laga lite mat med sen är klockan redan dags för jobb.

Känns konstigt att det vi längtat till i 7 månader bara är 6 dagar bort! Om en vecka så ligger vi på en solstrand och svettas.. UNDERBART! Orkar inte ens tänka på att jag inte vill jobba de här två dagarna bara för att det är så mycket psetiva tankarna nu inför resan! Äntligen :) Hinner inte skriva mer nu måste börja duscha.. Haha, pussis och kramis! 

Vita dörrar

Har äntligen fått tillbaka mina dörrar till toalett och gaderob! Nu är de mycket snyggare, vita :) Hallen ser mycket större och fräschare ut nu :)




Har luggit på stranden idag med Sophie och Lizah :) Mys! Nu har vi lite grund i alla fall tills Alanya :) Ikväll blir det kanske en sväng till Piren :) Men nu så ska jag nog hoppa in i duschen! Pussokram

Tisdag

Dagen har vart bra, har inte gjort så mycket.. Eller aa, har ju jobbat 07.30-13.30. Men annars inte så mycket :) Bara luggit i soffan, hämtat ut ett paket från HM och nu kom ja nyss ur duschen. Tänkte slänga upp veckans schema:

Igår: Ledig! Var på stan en sväng, sen på kvällen var jag hos Hannah och badade badtunna, mys :)  
 



Idag:
Jobb 07.30-13.30, sen typ inget.
Onsdag: Ledig! Hoppas på att jag kan sola :D
Torsdag: Jobb 13.45-21.30.
Fredag: Jobb 07.30-13.30. Sen midsommarfest hos Ellen!
Lördag: SEMESTER
Söndag: SEMESTER

Har vart mycket tankar om framtiden idag! Nästan så mycket så att jag får ont i huvudet! Haha. Men det är enbart posetiva tankar! Vill inte skriva för mycket här just nu, men är faktiskt lite exalterad över mina tankar och kanske planer :) Ikväll blir det väl lugnt här hemma i ensamhet. Vi hörs kanske senare, eller imorgon :) Pussar och kramar♥

Shopping (:

Har vart på stan och shoppat lite! Har även vart hos optikern.. Gick bra :) Ska visa er mina inköp!






Kläderna och skärpet är från Once och strandväskan är från HM. Köpte även ett par byxer på B.young. Det var ett par byxer som är bra att ha på jobbet på sommarn eftersom vi inte får ha kortbyxer. Ett par prassel, trekvarts (eller vad det nu heter). Inte så jätte snygga så lägger inte upp dem, men de var på rea 125 kr så jag slog till. Som sagt bra att ha på jobbet :)

Måste ner till konsum nu och shoppa lite mat och hushållsartiklar! Haha. Inte fullt lika roligt att lägga pengar på, men sånt som behövs! Hörs kanske senare :) ♥


Trött!

Åhh så trött jag är.. Det blir man när man har jobbat hela helgen! Så nu har jag dragit på munktröjan och glasögonen och planterat arslet i soffan! Här tänker jag nog ligga resten av kvällen! Så om någon letar efter mig så vet ni vart jag är :) Har i alla fall orkat gå ner till affären en sväng, köpt en liiiiten godispåse lakris nappar! Så kommer snart få ont i magen. Men gott äre :) Köpte även lite frukost till morgondagen.. Imorgon så ska jag till optikern vid halv tolv. Sen så blir det nog gå o kika i affärerna lite, om det är fint väder så ska jag se om jag känner för att lägga mig på gräset här utanför :) Den som lever får se!

Jaa, hur går det med nedräkningen nu Lizah, Ruttan, Ellen, Joel, Johan, Markus, Phille och Moose..!? 10 dagar kvar va? Inte alls långt, så jag hoppas att taggen är sylvass nu gänget!!!!



LÄNGTAR! Bara tre dagars jobb kvar, sen semester i tre veckor och två av dem kommer spenderas i soolen i Turkeey! Underbart!

Lördag

Sitter hemma hos päronen nu i kära Månsarp! Blir nog att spendera natten här med. Men innan dess ska jag tillbaka till jobbet ytterligare några timmar. Är faktiskt lite taggad för det, ska gå en annan kvällsrunda än vad jag brukar göra, så det ska bli kul att träffa de andra lite :) Mina söta små gamlingar :)

Nu är tankarna till mitt nya projekt (se gårdagens inlägg) verkligen igång kan jag säga! Ojojoj ;) Haha. Nee inte så stort är det väl inte, men tankarna är igång i alla fall. Det första jag frågade pappa när jag kom hit var "Hur mycket kostade det när ni gjorde om erat badrum?". Fick dock inte det svaret jag ville ha.. Försökte påvisa att han hade fel, så googlade runt lite här men det visar sig att det är nog inte fullt så billigt som jag har föreställt mig.. Hade väl tänkt mig runt 25 000 kr kanske! Men får nog räkna med det dubbla. Ska börja snåla lite efter sommarn och börja spara lite mer! För någon gång vill jag nog renovera badrummet i alla fall :) Värdet på lägenheten hade ju höjts då med ju.

Så jag har kommit på ett nytt projket som troligtvis kommer sättas igång efter semestern. Som inte är fullt så dyrt och som jag kan göra det mesta själv på. Det blir att fixa i ordning min gaderob! Ta ner alla dåliga "hängen" och hyllor som är där nu, måla om och sätta in nytt! Tror det skulle bli toppen :) Har redan hittat en byrålåda på
Ikeas hemsida som är perfekt som jag vill ha där :) Har fått lite inspiration av de andra ettorna i mitt hus när de har vart till salu och legat ute på hemnet! Bra va? Så det kommer jag nog börja med redan efter semestern! Om jag kommer till skott vill säga, men det tror jag :)

Hihihihi. Nu så ska jag väl vara lite social! Vi hörs väl i morgon tror jag :) Massa pussar och kramar på er gullungar!

Fredag

Snaark! Är lite tröttish.. Ställde klockan på 08.45, ville komma upp i hyffsad tid så jag kan komma i säng i hyffsad tid i kväll. Snart så har jag det här underbara elefantpasset där hela dagen försvinner, 12.00-21.30. Men jag vet att när jag väl har kommit till jobbet så kommer det att gå fort. Samma sak i morgon, dagarna då man har de delade passen går också väldigt fort. Men alltid har man lite ångest när man ska jobba helg, även om jag var ledig igår. Jobba helg känns aldrig ändå riktigt rätt! Men om jag är kvar där till hösten så kommer vi troligtvis och förhoppningsvis få ett 6 veckors schema istället vilket innebär att man bara jobbar var tredje helg.

Har upptäckt en liten sak om mig själv.. Att jag alltid vill ha något litet projekt! Något lite större som ska hända i mitt liv att se fram emot, planera för osv. Att det liksom ska hända något, inte gå för lång tid då allt är "som vanligt".. Vad är det nu hon vill göra undrar väl ni då..?! Jaa, det som är mest i tankarna just nu är något projekt till hösten.. Nytt jobb är ett alternativ! Men det tror jag inte kommer hända, och jag känner väl ändå någonstans att det inte är hela världen om jag blir kvar på hemtjänsten några månader till. Det är ändå ett ganska bra jobb :) Sen så har jag även de senaste dagarna funderat på vad det skulle kunna kosta att renovera badrummet..? Kakla om, sätta in en dusch osv. Skulle vara kul, och behövligt! Men vet inte om jag vill lägga pengar på det i nuläget. Sen så är det en annan sak som jag länge funderat över och som jag fortfarande funderar på.. Det här med att skaffa hund! Är ofta inne på blocket och kikar. Åhh vad jag vill ha hund! Men sen är det ju allt det här med att den kommer få vara ensam medans jag jobbar.. Kanske lite för mycket..? Kanske är bättre att skaffa hund när jag har familj och hus? Jag vet inte riktigt, någon gång ska jag i alla fall skaffa mig en liten vovvsing :)

Nu sitter ni faktiskt och skrattar lite åt mig.. Menmen :) Det bryr jag mig inte om :) Vi får väl se om jag kommer på något resonligt projekt till mig till hösten :) Hihi. Nu så är det strax dags att röra mig utåt Norrahammar! Trevlig helg på er. Pussokram♥

Underbara torsdag

AJ... Att man aldrig lär sig! Varje år är det likadant, "Nemen jag har solat solarie några gånger så jag har redan en grund", "solen tar inte så mycket i Sverige".. Joo det gör den! Har haft en underbar dag i solen! Låg först nästan en timme på en gräsplätt här hemma nedanför huset. Sen så cyklade jag bort till vätterstranden där jag mötte upp Michaela, Amanda och Sophie :) Och där har vi legat till klockan 16.00 ungefär :) Jätte skönt. Men nu är jag röd på mina ställen! Värst är armarna och smalbenen.. Wellwell, får ta o inhandla solkräm snarast! Ikväll blir det bio, "Killers" med Kathrine Heigl och Aston Kutcher. Den borde väl gå hem? Älskar Kathtine Heigl, hon är ju såå bra! 

Nu så sitter jag på balkongen (dock i lite halvt i skugga med en tunn tröja över mina smalben =/). Ska kika runt lite här på datorn och även läsa lite mer i Veckorevyn som inhandlades tidigare idag. Om cirkus två timmar så ska jag möta upp Mandus och Michelele på Coffeehouse by George för en Chailatte eller kanske en smootie innan bion :) Synd att det underbara vädret inte stannar kvar, fast visserligen jobba jag i helgen så det gör ju inget. Hoppas snarare att det blir fint de dagarna jag är ledig nästa vecka istället :)





Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag! Fler sånna här dagar vill jag ha framöver :) På sommarn tycker jag faktiskt om Jönköping! Mysiga vätterstranden, mysiga piren, bra filmer som går på bio, massa bra cafeer! Jaa finns väl inte så mycket att klaga på? Ibland ska man väl vara posetiv :) Hihi. Vi får se när vi hörs nästa gång, då jag har en helg fram för mig ganska fullsmockad med jobb :) Men det ska väl gå finemang det med hoppas jag. Som sagt ha det gött, så ska jag njuta det sista av min lediga dag! Massa pussar och kramar till er ♥

Onsdagkväll

Underbara väder! Synd att det bara ska stanna en dag till. Har suttit på ballkongen ikväll och käkat en sallad med mamma och pappa. Mys :) Imorgon ska jag steka heela dagen! Om jag inte blir alldeles för uttråkad.. Ska ta med mig hörlurarna och en bok, sen får vi väl se om jag får lite sällskap av någon av brudarna kanske. Sen blir det nog även att skypa med Elina på kvällen :) ♥

Beställde lite mer från HM som ska komma i veckan :D



Den svarta som jag hade väntat på så länge kändes inte riktigt bra.. Så den har jag skickat tillbaka nu. Men den här beställde jag ju samma modell i brunt så den här vet jag att den kommer passa. Så det känns bra :)

Nuu så ska jag väl kika på tv lite antar jag! Något bra program ikväll? Annars blir det väl dvdn som vanligt. Hoppas ni har haft en bra dag i solen! Pusspuss och kramkram♥

Tisdagkväll

Har varit ganska så duktig idag! Jobbat till halv två, sen hem och tvätta. Har strykt och fixat med det.. Skönt att ha det gjort :) Nu blir det bara en tvättning till innan det är dags för Alanya. Avslutade dagen med en promenix runt muniks med Martina. Häärligt! Var ju tvungen att komma ut i det sköna vädret :) Så nu kommer jag somna gott ikväll. Går till halv två i morgon med. Sen så är jag ledig på torsdag :) Hoppas på fint väder då med så man kanske kan få lite sol på sig! Wellwell, nu är det dags för mig att göra iordning mig inför natten sen krypa ner i sängen och kika på tvn! Förhoppningsvis somna ganska så snart :) Puss och godnatt♥ 

Måndag

Sitter och kikar på Project runway.. Väntar på svar från någon av brudarna om det blir någon fika ikväll eller inte :) Hihi. Har vart hos Sandra en sväng och även på möte på jobbet. Har äntligen skickat in cv till Citygross, man måste ju försöka! Samtidigt så säger ju givetvis chefen idag att han ska försöka så att vi får förlängt. Wellwell vi får se vad som händer till hösten helt enkelt :)

Veckans schema:

Måndag: Ta det lugnt, möte med jobbet, fika med tjejerna.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30, tvätta 15.00-18.00.
Onsdag: Jobb 07.30-13.30.
Torsdag: Ledig!
Fredag: Jobb 12.00-21.30!
Lördag: Jobb 07.30-21.30, delat pass.
Söndag: Jobb 07.30-14.00!

Har inte så mycket mer att tillägga idag, mer än pussokram på er!


Söndagkväll

Var kul att träffa vännerna lite innan! Många av dem har jag inte sett på länge :) Tror våran resa kommer bli toppen bra. Blev mycket skratt på de två timmarna som vi träffades nu, tror det kommer blir bra när vi kommer iväg också :) Om två veckor så är det semester! Och om två veckor och tre dagar så är vi äntligen i Turkland! Kollar på underbara Greys Anatomy nu. Älskar den serien! Men jag undrar när alla snygga män dyker upp i verkligenheten och inte bara håller sig till serierna och filmerna? Haha, skojar bara :) Blir nog sängen tidigt idag. Imorgon är jag ledig, igen! Har bara ett möte som jag ska gå på. Sen blir det nog även en promenix med Lizah och kanske fika med damerna :) Jaha, jag säger väl godnatt då!



Det är aldrig lätt, och det är aldrig rättvist.

Söndag

Sitter här nu inkletad med min älskade ansiktsmask från Mary Kay! Var alldeles för längesen jag hade den på.. Och det märks faktiskt! Hade en jätte mysig kväll med Johanna Frans och Jonna igår. Och idag ska jag vara hemma och pyssla! Ska hoppa in i duschen nu, sen så ska jag nog städa min gaderob, sen så ska jag nog olja in mina ballkong möbler.. Sen så någonstans där emellan så måste jag ju även laga mat! Ska ta något hemifrån och koka i hop :) Blir nog ris och kyckling i chilicreme fresh, mums! Behöver inte vara så avancerat för att det ska smaka bra :) 16.30 Ska jag vara hos Lizah, träffa "Alanya gänget", kolla i tax free katalogen :D Bara två och en halv vecka kvar nu ju! Woonderful! Nee nu blir det duschen. Hoppas ni andra får en toppen dag, vi hörs kanske senare! Pussokram♥

(Btw, nytt besöksrekord på en dag! 34 unika läsare, kuul :) haha)

Lördag

Börjar med några bilder från gårdagen :)

  


De verkade ha en toppen dag! Se sikken gulig skylt de hade gjort på bägge två :) Är så glad att ni gick på samma skola :) Och nu välkomna till verkligeheten! Haha, It sucks!

Var i alla fall jätte kul att träffa släkten och så :) Äta god mat från Pallas Athena, och jätte god tårta! Sen så mötte jag uppe Michaela för lite vin på Åtta glas. Satt på deras nya uteservering, jätte mysigt :) Satt och tjötade massa skit. Sen mötte vi upp Emmelie, och stötte på lite folk som man inte sett på ett tag. Så det var skoj! Sen åkte vi hem vid tolv :) Så den här gången blev det faktiskt en liten mysutgång. Perfekt när man vill hitta på något men ändå kanske inte vill festa. Så det var bra, tack för en bra kväll :)

Om en stund så kommer världens bästa Jojje och en av världens bästa hundar hit :) Ska följa med dem och kolla in Johanna och Frans nya lägenhet i Mariebo. Ska bli kul och se :) Sen får vi väl se lite vad vi hittar på :) Blir nog inget särskilt skulle jag tro :)



Hoppas ni får en bra lördag :) Pussokram!


För jag har tagit studenten!

.. för ett år sedan! Haha

Väcktes första gången klockan 07.10 i morse, då massa glada studenter gick förbi här utanför. Men fick somna om som tur var :) Snart så cyklar jag och Sandra bort till ED för att kolla på kusinerna när de springer ut. Jag trotsar vädret och kör på gladiator sandaler och skinnjackan! Hoppas det blir uppehåll nu i några timmar iaf :) Det blev en utav mina puderrosa klänningar från HMs garden collection. Jag önskar ALLA som tar studenten idag att de har en toppen dag, och lycka till i framtiden! :)




Torsdagkväll

Har varit såå duktig och trottsat min bakfylla och städat hela lägenheten! Det behövdes verkligen, så skönt att ha det gjort :) Hoppas jag kan hålla hyffsad ordning nu ett par dagar (för att vara realistisk) i alla fall. Har även hunnit med att käka lunch med Sophie och Lizah idag, mys! Vi har vårt egna lilla Glamourama här i Jönköping tycker jag, med våra galna utgångar, fika, tjöt, och framför allt det att vi bor i stan allihopa. Jag är så otroligt glad att jag har så fina vänner! Kan inte säga det för många gånger. Massa kärlek till er♥

Imorgon blir det studentfirande för mina fina kusiner Johanna och Emma! Ska bli skoj :) Men denna veckan så har de mesta tankarna gått till våra egna fina student minnen.. Börjar nästan gråta när vi pratar om det! Champangefrukosten, i ett partytält i regnet. Men lika roligt hade vi för det! Avslutningen i gympasalen..! Det största minnet är nog när vi trycker så mycket vi bara kan för att vi ska få springa upp på scenen, vår ena rektor håller emot med all sin kraft, svetten rinner på hans panna! Den andra rektorn sitter på scenen och vinkar till oss ger slängkyssar, och retar oss så gott han bara kan. Sen upp på scen och köra vår efterlängtade studentdans! Och så flaket, åka runt i Jönköping, skrika dansa och ha roligt. Jaa, det är nog dem starkaste minnerna från just den dagen! Sen har vi ju miljoner saker till att minnas från den sista terminen, men ska jag berätta om alla dem så lär jag sitta här hela natten! Kan ju bara säga det en gång till, ååh vad roligt vi hade!

  

JB kommer nog aldrig glömma våran Trolloxen! Haha



Känns som helg! Jag är ju ledig nu ända fram tills på måndag, då har vi visserligen ett möte. Men förutom det så har jag riktigt långledigt nu :) Skönt, är jag värd efter två veckor fullspäckat med jobb. Ikväll har jag ätit ostbågar och tittat på Sex and the city filmen (den första), och fält lite tårar! Kan man låta bli? Älska älska SATC! Nu så ska jag väl gå och lägga mig snart antar jag. Har inget bättre för mig!

Måste bara säga en gång till, riktigt grym kväll igår! Jag som så länge har tyckt att det har vart så tråkigt ute nu för tiden. Kanske var det en omvändning igår? Tror faktiskt ett det var den goa stämningen tillsammans med shotens förtjänst :) Fler galna kvällar tycker jag! Kanske blir en till i helgen..? Vi får se! Jag lämnar det öppet :)

Fick förresten skattepengarna idag med! åååååh vad gött det var att se dom på kontot! 12 241kr rikare :D Nu har jag mitt russel till Alanya :D Som det btw bara är två veckor och sex dagar kvar till :) Underbart!

Nehe, sängen var det kanske? Ska nog kika på grannfejden först bara. Haha :) På tal om granne, så försöker jag spana lite på min. Har luskat ut att det är den mäklaren som sålde lägenheten över min som även jag var och kollade på. Och han är faktiskt lite småsöt dessutom! Men har även sett en liten brunett han har med sig ibland. Så väggen mellan oss som jag hade planer på att riva ner någon gång i framtiden blir nog inte av. Menmen, lite ögongodis till granne är väl ändå inte fel?

Nee nu får jag ge mig!
God natt på er och massa pussar och kramar ♥

Dagen efter

Vem var det som verkligen inte skulle gå ut igår?! Haha, en myskväll med vin blev helt plötsligt en utgång med shots och massa dans! Men ååh vad kul vi hade. Har inte haft så kul på jätte länge :) Men brukar väl bli så, spontan utgångar är de roligaste :) Började hos Michaela med lite vin och mys som sagt, det var jag martina sophie och michaela. Sen efter några glas så blev man sugen på lite utgång i alla fall! Var ett himla bra drag igår faktiskt! Det var lyckat faktiskt. Men idag mår man som man förtjänar! Och jag som skulle ha stor städning idag. Hrmf! Jaja, ska försöka vakna till liv nu. Duschen here I come!

Onsdag

Onsdag i dag, dagarna bara springer iväg! Jag är tröttish, har nog sovit typ elva timmar i natt. Sköönt :) Om några timmar ska jag iväg på möte med jobbet. Efter mötet ska vi gp i Tabergsgruvan! Weeei, vad roligt. Sen blir det räkmacka på toppen. Kunde de inte hitta på något roligare? I guess not. Menmen :) Det blir kanske skoj!

Igår kväll så blev det en kvällsfika med tjejerna! Jennie hade med sig sin bebis, lilla Nova! Ååååh sikken sötnos. Så himelans liten var hon :) Jag tycker inte alls om bebisar vanligtvis, men lilla Nova var såå söt :) Amanda åker till Turkiet idag, fuskis! Men om tre veckor är det våran tur :) Inte alls långt kvar nu ju!

Ha en toppen dag mina vänner!
Pussokram


Måndag

Shiit pommes frit vad den här dagen har gått fort! Det blir så när man sover till 10.15. Haha. Har i alla fall solat, handlat lite, lagat mat och snart är det dags att dra till jobbet. Göra lite nytta i fem timmar!

Veckans schema:

Måndag: Tagit det lugnt, jobb 16.30-21.30.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30. Sen troligtvis träffa tjejerna på kvällen!
Onsdag: Möte + aktivitet med jobbet 14.00-18.00.
Torsdag: Leedig! Se om jag kan ta tag i städningen här hemma skulle behövas en riktigt storstädning. Annars har jag inga planer!
Fredag: Leedig :) Studentfirande för Johanna och Emma!
Lördag: Leedig :) Inga planer! 
Söndag: Leedig :) Inte mycket planer, troligtvis lite Alanyatagg på kvällen!

Ganska mycket ledigt som ni ser! Sköönt :)

Vi hörs imorgon!
Pussokram♥

Göteborg

Har haft en toppen helg i Göteborg. I lördags bidde det lite utgång med Jeppes klasskompisar, mycket trevligt. Man märker verkligen skillnad på folk och folk.. Folket i Göteborg är så himlans trevliga! Man känner sig alltid välkommen. Så det var skoj! Sen så blev det Liseberg hela söndagen, men då vart det endast jag Martina och Jeppe. Men vi hade jätte skoj så det var lyckat!


En fördrink innan förfest :)

 
Ruttan på förfesten, som ägde rum på en jätte mysig innergård. Några grillade, och resten satt och tjötade. Jag och Ruttan hade ont i våra "smilgropar", så mycket skratt blev det faktikst. :)


På väg till Liseberg!


Ruttan i Jukeboxen!


I flumeriden!

'
Martina och Jeppe i uppskjutet, som jag inte vågar åka! haha


Snyggingar :)


Dags för Lisebergsbanan!


På slutet var vi så trötta, så det blev lite Farfars bilar och en sväng i kaninens värld där man åkte runt i en liten sak på lite vatten. Men det var en goo avslutning på dagen!


Ful bild men lite mysig bakgrund :)

Tack för en kanon helg! Nu är man tillbaka i verkligheten, jobb ikväll 16.30-21.30. Sen så blir det lite jobb till i veckan annars blir det ganska lugnt faktiskt. Tror jag ska traska iväg och sola några minuter idag! Vädret verkar inte bli det bästa denna veckan.. Synd! Menmen vi får väl se! Vädergudarna har haft fel förut.

Hoppas ni får en bra måndag, så ska även jag försöka göra det bästa av min!
Pussokram♥

Underbara Lördag

Föörlåt för dålig uppdatering! Skrev ett inlägg i torsdags, men min laddare har ju strejkat totalt! Så var tvungen att åka o köpa en ny igår, 700 kr!!!! Uuuusch. Menmen, min andra funkade ju inte så det var tvunget :)

Undeeerbar morgon :) Idag ska jag följa med Ruttan till Jesper, alltså Göteborg. Utgång idag och Liseberg i morgon! Åhh vad kul vi ska ha :) Måste faktiskt erkänna att jag är grymt taggad på en grym helg. Har verkligen sovit ut och känner mig utvilad. Skulle egentligen behöva dra över golven här hemma, men får se om jag hinner och orkar. Sitter och lyssnar på massa go musik och njuter av en ledig helg. Vet inte vad jag ska ha på ikväll dock, hjääälp mig! Kommer väl ha med mig en bag full med kläder, för en kväll.. Haha. Och skor? Shiiit pommes frit. Kanske ska ta fram resväskan istället?

Jobbet har gått kanon i veckan :) Fast visst tar de på krafterna. Men stör mig lite på mig själv att jag klagar så mycket på jobbet, för jag trivs ändå bra.. Och jag är faktiskt duktig på mitt jobb! Måste faktiskt få säga det till mig själv ibland. Mamma och pappa var här och tog med sig en dörr igår, som nu slipas och målas hemma i Månsarp. Gud så skönt att det äntligen blir av! Hoppas det blir bra :)

Men nu så taggar jag för en toppen helg med min underbara vän Ruttan tuttan muttan :) aka Martina Gustafsson. Haha. Vi har alltid roligt så det kommer nog bli kanon :) Hoppas ni andra får en toppen helg med. Synd att vi missar räkochvinkvällen hos Frida, men så blir det ibland. Vi får väl ta igen det nästa helg. Fast då hoppas jag även på lite Alanya tagg kanske..? :) Jaja, vi tar en helg i taget. Så Göteborg, here we come!



Massa pussar och kramar till er och trevlig helg! :)

Onsdag

Strålande väder ute, men är jag glad för det? Nix, har två dagar med åtta timmars jobb framför mig. Blää! I dag börjar jag halv två och går till halv tio, usch de passen är såå sega. Hela dagen försvinner! Men säg något pass som jag tycker om? Joo, jag tycker faktiskt om 07.30-13.30 passen och 16.30-21.30 passen. Hohojaja, nu är det bara att hålla ut tre dagar sen så har jag tre lugna jobb veckor framför mig. Sen, sen så har jag semester♥ 

Hade en riktigt bra ledig dag igår! Hade roligt, fullspäckat men ändå lugnt på något sätt. Underbart är det att bo i stan! Även att jag saknar mamma och pappa varje dag. Hihi. Vart perfekt avslutning på dagen, se på Sex and the city 2 med vännerna. Underbara film! Underbara Sex and the city, man kan ju inte annat än att älska det tjejgänget! Kul att få träffa damerna igen.

I helgen har jag fortfarande inga planer! Såå skönt. Eller lite planer kanske, ska nog träffa Ruttan på fredag i alla fall. Och någon mer om någon vill :) Hitta på något :) Sen hoppas jag att resten av helgen blir ganska så lugn. Michaela ville gå ut nästa helg, så får väl ställa upp på det kanske :) Jag vill ta det som det kommer! 

Nu så måste jag göra i ordning mig lite, sen så måste jag även laga något käk innan det är dags att rulla iväg ut io bushen. Wish me luck! Vi hörs.. Pussokram♥ 


Bal

Har varit och tittat på mina fina kusiner nu när de gick balen :)


Johanna och Frans rullar in :)


Älskar verkligen Johannas klänning!  Och skor!


Fina Johanna och Frans!


Söta Emma med kavaljer!


Så Stiliga så :)


Emma hade riktigt grym frisyr! Skitsnyggt!

Jaa ni ser ju hur fina de var :) Mina underbara kusiner! Hihi. Men ååh vad avis jag blir! Vi hade ju så grymt roligt på våran bal. Jag hade faktiskt roligare på balen än studenten. Limosinen som vi hade var med idag! "Lyx". Jaa som sagt, balen var underbar! Hoppas mina kusiner får en lika underbar kväll som vi hade.

Har invigt min cykel och cyklat runt i stan hela dagen med Sajje på lite ärenden. Det är ju såå kul att cykla :D Ska cykla till bion ikväll med. Ska bli kul att träffa mina underbara girly girls :) Har varit och hämtat ut mitt paket från Nelly skorna var perfekta! Förutom, aningens stora kanske, men det gör inget. Dem kommer användas flitigt i Alanya (som the btw bara är fyra veckor och en dag kvar till :D). Kallt ute äre! Skulle det inte blir runt 20 grader idag och imon..? Hrmf.  

Hopp nu så ska jag dricka lite te och värma mig innan det är dags att cykla vidare :) Pussar och kramar på er!



Tisdag

Hej hopp! Har varken hunnit skriva eller "orkat". Men nu är jag tillbaka :) Hihi. Har ju jobbat heela helgen och i går men nu så är jag äntligen ledig. Fast bara en dag! Är riktigt mycket jobb nu, och en hel del annat med känns det som. Vaknade med huvudvärk i dag :( Till råga på allt så hade jag verkligen ingen frukost hemma! Ingen juice, mjölk eller kaffe, yougurt som gick ut för några dagar sen.. Jaa verkligen inget gott! Och lika tomt är det i frysen. Så idag måste det handlas!

Veckans schema:

Igår: Jobb 07.30-13.30. Sen var jag på Mary Kay Make up party med Amanda. Jätte roligt :)
Idag: Ska sola, luncha med Sajje och följa med henne på lite ärenden, handla, sen så ska jag kolla på Johanna och Emmas bal. Ikväll blir det bio med tjejerna, Sex and the city 2.
Onsdag: Jobb 13.30-21.30.
Torsdag: Jobb 07.30-16.00.
Fredag: Jobb 07.30-13.30.
Lördag: Inga planer!
Söndag: Inga planer!

Så längtar tills på fredag nu! Efter fredag så blir det lugna gatan igen. Och med det menar jag att det inte är fullspäckat schema.

Skulle egentligen behöva städa med! Fattar inte hur det blir stökit så fort här. Hemma brydde jag mig aldrig om mitt rum var stökit! Det kunde gå flera veckor innan jag städade. Men här är det annat! Jag blir ledsen när det är så stökit men samtidigt så orkar jag aldrig städa. Vet att det förekommer mycket klagande här i bloggen, men hela dagarna på jobbet så får man höra på klagande och hur ont alla har osv osv. Så det här är lite mitt ställe att "klaga av mig på". Haha

Så nu är det väl dags att sätta igång med dagens sysslor!
Ciao ♥