Lördag

Sitter hos mamma och pappa nu och har precis käkat lite tacos! Mums vad gott det är. Skulle kunna äta hur mycket som helst! Har även under förmiddagen varit en sväng hos mina fina kusiner Emma och Fidden. Kul och träffa dem och höra lite om hur student livet är. Resten av dagen och kvällen ska jag vara här och bara ta det lugnt, ska nog basta om en stund :) Bara ladda inför morgon dagen då det händer desto mer! Jobba först 07.30-13.00, sen blir det en snabbis till stallet och mocka till Cryddis. Sen hem till Månsarp och käka mat, sen vara tillbaka på jobbet 16.00-21.00. Men jag är laddad! Får ju sova en timma extra inatt med, ni glömmer väl inte att vi ställer om till vintertid i natt? Ska bli kul och se hur många vårdtagare som har kommit ihåg detta :) Hihi. Nee nu så ska jag väl vara lite social med mina föräldrar :) Ha en toppen helg mina vänner! Pussokram♥

Förfesten igår

Idag finner jag inga ord så bjuder på bilder istället!
















Torsdag

Hej på er! Tack för hjälpen om mitt klädval.. Det står 3-2 till klänningen! Men ska nog pröva båda två innan jag bestämmer mig. Svååårt! Trodde jag skulle ha massa att göra idag innan tjejerna kommer, plocka undan och städa lite, handla.. Men jag är redan klar! Så det var nog inte så mycket ändå :) Kommer sluta med att jag får stressa ändå. Men eftersom vi ska vara här innan vi drar till Club Caj ikväll så gör det inget om man inte är helt klar när tjejerna droppar in. Yes, idag blir det Club Caj med Lizah, Mathilda och Johanna. Jag hoppas på en toppen kväll! Det skulle tydligen vara mycket folk idag, jag hoppas dock att det inte är alldeles för mycket.. Hatar när alla knuffas och trängs på dansgolvet! Men ska gå ut med en posetiv inställning till en toppen kväll :)

Har vart hos Cryddan idag. Tror ni inte att jag åkte av hästen?! Gaah vad frustrerad jag blev! Jag vet ju att hon är så fånig, får för sig att vägra gå framåt, bli rädd för ingenting och hoppa till och vända om, så jag är alltid på min vakt. Men lik förbannat kunde jag inte hålla mig kvar på hästryggen när hon fick för sig att göra en tvärvändning. Sen det där med att Cryddan alltid blir så grymt pigg och jobbig på hemvägen är också något som jag blir riktigt frustrerad över, vilken häst jag än sitter på. Unghästfasoner! Skärpning Cryddan, du är faktiskt 13 år. Wellwell, bättre lycka nästa ridtur :) Slog mig ju inte i alla fall då jag hamnade på fötterna mina.

Nehepp, nu så ska jag titta på Project runway sen så blir det väl att börja göra iordning sig lite smått :) Pussokram på er♥

Klädval

Nu mina kära vänner vill jag ha lite klädråd. Imorgon så är det dags för att känna på Cajen igen. Alltså gå på Club Caj :) Jag har två outfits (som jag har haft innan, jag vet) som jag velar emellan.

Vilken tycker outfit tycker ni jag ska ha?

 

Jeans och linne, eller skinnklänning? Jag känner mig nog bekvämare med jeansen och linnet men skinnklänningen tycker jag också är väldigt fin. Frågan är bara om jag har strumpbyxor hemma.. hmm..

Kommentera gärna och hjälp mig om vad jag ska ha på mig!
TACK :)

TYST DÅ!!!!

Jag får seriöst panik och huvudvärk.. Hur mycket finns det att borra i en lägenhet? När den ena grannen är klar så börjar den andra. Snälla snälla ni kan ni inte borra när jag inte är hemma!?

Annars då? Joodå, ser fram något enormt mycket mot dagens jobbpass, 12.30-21.00. Som alltid när man har varit ledig i några dagar så känns det lite extra jobbigt att gå till jobbet och veta att man har ett långt jobbpass framför sig. Sen jobbar jag bara imorgon sen är jag ledig några dagar igen. Har några lugna veckor nu, sen så kommer det veckor där jag jobbar lite mera.

Mycket ekonomi och framtidsplaner som snurrar runt i mitt huvud nu! Typiskt mig att börja oroa mig och planera för sånna saker som är miljarder år långt borta. Har i alla fall sagt upp mitt fondkonto, som inte har gått uppåt på länge utan istället neråt. Så nu tänkte jag öppna en eller två nya, som har haft lite mer vinst de senaste åren. Visst tycker ni att det är intressant att veta vad jag gör med mina pengar? Inte så kanske :)

Nåväl, ska väl slänga på mig lite smink kanske.
Ha en så bra tisdag man kan ha mina vänner! Pussokram♥

Måndag

ÄNTLIGEN! Det verkar som vädret vänder.. Någon dag förra veckan, cirkus i torsdags eller fredags (?), då det kom lite snö! Snön försvann som tur var, men istället kom regn.. Massor av regn! Var ute och red i ösregn i lördags.. Och igår fick hon banne mig vila Cryddis! Ägaren har fortfarande inte fått någon bebis, trotts att det var beräknat igår. Men jag ska ut till Cryddan idag ändå, och nu så visar sig solen så det ska bli roligare att åka ut till stallet idag.



Har haft en jätte mysig helg! Har som sagt vart i stallet både lördag söndag. I lördags så hade vi även lite myskväll hos Lizah :) Igår så var vi och käkade middag hos mamma och pappa, mumsi :) Sen på em/kvällen så hade vi spakväll hos mig, med Lotta och Mary Kay. Så köpte givetvis på mig lite bra grejer :) Har dock så himla mycket räkningar den här månaden, bl.a. jävla Tv-licens, ett halvår 1038 kr. Helt otroligt! Och så allt annat så beloppet stiger ganska högt, så Lotta var så snäll att jag kunde dela upp denna Mary Kay räkningen på två månader. Tack för det!

Nee nu så ska jag nog byta om och strax röra mig utåt stallet :)
Ha en bra måndag mina vänner! Pussokram på er♥


Pink - Raise your glass

Bjuder på en härlig lördagslåt som jag bl.a. lyssnar på nu medans jag plockar undan lite här hemma. Enjoy :)


Fredag

Jag undrar hur roligt det blir ikväll? Vad ska jag göra? Titta lite på Idol kanske för omväxlighetens skull, sitta inne på facebook etc., gå o lägga mig tidigt.. Jaa det är ungefär det jag brukar göra en fredag om jag spenderar den i min ensamhet. Undra om det kanske går någon bra film på tv ikväll? En bra film är jag sugen på. Ser mer fram emot morgondagen än denna kväll. För då blir det ut till stallet och upp på hästryggen :) Hoppas bara att det inte är så halt imorgon. På kvällen blir det nog även att träffa flickorna en sväng!

Ha en bra kväll vänner och en riktigt trevlig helg!
Pussis o kramis♥


Onsdag

Jag har bara latat mig hela morgonen.. Eller aa sen klockan 10.00, alltså två timmar! Det är ju inte så länge ändå? Har märkt att sen jag har börjat rida och träna massa så blir jag lättare uttråkad.. Jag har ju alltid varit sådan att jag får panik om jag inte har en slappa dag inplanerat, nu är det nästan tvärtom..? Hmm, jag är då allt lite knäpp :) Var ju på ett Body jam pass igår, det var riktigt roligt! Jag var ju på ett Zumba pass förra veckan, vilket jag blev ganska så besviken på. Det var alldeles för lätt, jag vill ha mer dansaktigt på mina pass. Så Body jam tyckte jag var mycket roligare. Det lär det bli fler gånger, synd bara att jag jobbar många tisdag kvällar.

Sitter och kollar på massa högskoleutbildningar. Har fastnat lite för Linneuniversitetet, som finns i Kalmar och Växjö. Har alltid tyckt att det hade vart superkul att plugga i Lund, men hittar ingen utbildning där som låter lockande. I Växjö har dem en utbildning som verkar väldigt intressant, dock finns den bara där och kan därför tänka mig att det är ganska så stor konkurrens att komma in där. Sandras kompis Emelie pluggar i Växjö och hon verkar trivas jätte bra. Sandra har dessutom varit där och hälsat på henne några gånger och tycker även hon att det verkar vara bra där. I Kalmar fanns det några utbildningar med inriktning friskvård, hälsa, idrott och liknande. Ska se om man kanske kan ta sig dit när de har öppet hus, när det nu kan tänkas vara..?

Hopp om man kanske skulle göra något vettigt, gå ner och slänga skräp och samtidigt handla lite. Japp det får det nog bli, ikväll väntas det jobb 16.00-21.00! Ha en bra onsdag, nu är det nerförsbacke mot helgen! Pussokram♥


Min lediga tisdag

Att vara ledig en tisdag är inte så dumt ändå! Tisdagarna är jämt så sega på jobbet och man är nästan tröttare tisdagen än måndagen, åtminstonde jag. Har varit i stallet! Hade bara tänkt att åka upp och mocka eftersom det var så grått, regnit och tråkigt väder. Men desto närmare stallet jag kom, desto mer ridsugen blev jag. Jag kunde helt enkelt inte låta bli att hoppa upp på hästryggen. Blev en liten runda i skogen bara. Ska ju träna ikväll så måste spara på krafterna! Så nu ligger jag och laddar i soffan. Ska träffa Lizah lite senare för en fika. Sen efter det bli det Body jam :) Imorgon jobbar jag kväll, på torsdag ett kort pass (för en gång skull) och på fredag till 15.30. Sen så är jag ledig i helgen igen! Underbart :)

Hoppas allt är bra med er knasbollar! Pussokram♥


Söndag

Det blev visst en liten utgång igår, är ni förvånade? Det är inte jag :) Jag och Amanda kände att det inte var dags att dra hem klockan 22.00 efter två glas vin utan vi var danssugna. Så vi åkte hem till mig en timme kanske sen så stack vi ut och dansade och hade faktiskt jätte roligt :) Spontanutgångar brukar faktiskt bli dem bästa.

Vad jag ÄLSKAR detta underbara höstväder! Hösten brukar ju annars framkalla höstdepressioner för att det är så grått, mörkt och tråkigt. Men det har ju inte varit så många sådana dagar den här hösten, istället är det underbara soliga dagar! Visst är det lite kallare men mycket hellre så. Amanda följde med mig ut till stallet idag, myspys :) Vet att både mamma och Jojje är lite nyfikna på hur Cryddan ser ut så nu ska ni få se :)





Snygging eller hur? :)

Nu så ska jag hoppa in i duschen sen så blir det mys i soffan hela kvällen och ladda inför en ny jobbvecka :) Hoppas ni har haft en toppenhelg! Pussar och kramar på er♥

Lördagkväll

Det blev gymmet i alla fall! Åhh vad duktig jag är! Så fort som jag hade publicerat föregående inlägg så smsade Amanda och undrade om vi inte skulle gymma. Så det gjorde vi, och efter det blev det även lite lunch på stan. Blev en liten sväng på HM och impulsköpte linnet nedan. Går runt här hemma och funderar på ifall jag bara ser äckligt smal ut i det eller ifall det är ganska så coolt.. Vad tycker ni?

 

Känns lite ovant att magen syns lite granna, men man får väl visa magen nu för tiden..? Om en lite mindre om en timme så ska jag möta upp Ruttan och Amanda för ett glas vin eller två på Pipes. Ska bli mysigt :) Ha en toppen bra lördagkväll♥

Nackdel med att bo i lägenhet

Nackdel med att bo i en lägenhet, i alla fall i mitt hus där det är ganska så lyhört, är att vakna till att grannens hund skäller och busar, eller att grannen spikar och borrar. Det här med borrningen har ju inte hänt en eller två gånger sådär utan säkerligen minst tio gånger! Jag fattar inte vad mina grannar håller på med, vaknade super arg över att bli väckt av en borr tidigt en lördag morgon. Men så kollade jag på klockan och den visade 10.22. Så då lugnade jag ner mig lite. Men hunden som bor över mig vaknar jag alldeles för ofta av när den skäller eller springer runt och busar. Men djurvän som jag är så låter jag mig knappt bli irriterad över detta. Well well, moving on!

Hade en jätte mysig kväll med Elina, Michaela och Ellen igår :) Massa mys och lite flum en fredagkväll med tjejerna, precis som det ska vara! Nu så känner jag mig dock vääldigt uttråkad. Tanken var faktiskt att jag skulle gymma typ nu.. Men jag känner bara naaaae.. Jag vill hellre gå en sväng runt munkis! Men hade velat ha lite sällis. Annars får jag väl slänga på mig hörlurarna och gå själv. Men det är ju roligare med sällskap faktiskt! Vad skulle jag annars kunna hitta på.. Annelie har Cryddan idag, Blossom vet jag inte vad hon har för sig. Mamma och pappa hjälper moster och Lasse att flytta kusins möbler från Linköping, så åka ut till Månsarp och tracka dem är ingen ide heller. Är även sugen på att göra något ikväll, men jag vet inte riktigt vad. Är lite sugen på att klä upp mig liiite och gå ut på något mysigt ställe och ta ett eller två glas vin. Hmm..

Jaja, nu så ska jag väl fortsätta att inte göra någonting, eller kanske ta en sväng runt munkis själv. Ha en super trevlig helg vänner!


FREDAG!!!!

Fredag kvällen närmar sig med STORM steg, och då är det mys tröjan som åker på. Har inte så mycket planer för den här lediga helgen, skönt! Ska gymma imorgon och rida Cryddan på söndag. Ikväll blir det mys, ska alldeles strax börja traska bort mot Hot asia för att möta upp lite bruttor och sedan vidare hem till Michaela :) ♥


Lunch

Har städat hela lägenheten nu, vilket var alldeles för längesen! Men nu så är det skinanade rent och dammråttorna lever ej längre. Känns skönt att ha detta gjort :) Har anmält mig till ett zumba pass ikväll, åhh vad kul tänkte jag först. Sen så såg jag att det var 55 st anmälda! Får det ens plats så många? Vi kommer ju få trängas som packade sillar. Nåväl, jag beslöt mig för att ge det ett försök i alla fall. Nu så sticker jag och mina underbara skor strax iväg för att möta på Jojje för en lunch på Claras. Mumsi!

 

Tisdag

Ligger helt utslagen i soffan! Började denna underbara höstdag med en sväng ut till stallet. Red Cryddan en sväng :) Jätte mysigt. Hon kändes mjuk och fin i dag! Fick även ta några skutt på henne, vilket hon tyckte var super roligt. Och även jag tycke ju givetvis det! Var ju så himla längesen, åhh så roligt! Älskar att hoppa :) Men hjäälp vad jobbigt det är! Känner verkligen skillnad med, från att sitta på Blossom som är D ponny. Mycket mer att rida och kämpa med på Cryddan på ett helt annat sätt. Men det är bara roligt :) Så nu på söndag ska jag ha Cryddan själv för första gången. Vilket säkerligen ska gå bra, hoppas jag :) I eftermiddag väntas lite jobb, 16.00-21.00. Vilket förhoppningsvis ska gå ganska smidigt. Sen är jag ledig imorgon igen! Såå skönt. Ha en bra dag mina vänner, pussokram♥


Jag och Calibra

Stockholm

Har haft en toppenhelg i Stockholm! Åkte iväg tidigt i fredags, runt 07.30. Jag körde hela vägen utan några större svårigheter, lite pluspoäng där tycker jag :) Det gick bra i alla fall, var framme runt 11.00. Då åkte vi och handlade lite mat och sådär :) Sen så tog vi en trip till Lidingö där Amanda skulle prata med en läkare. Vilket gick bra :) Sen så åkte vi hem, spelade lite spel och sen så blev det mys hela kvällen.

Lördagen gick vi upp runt 08.30, det var dags för en shoppingdag på stan! Jätte roligt, alla fick med sig lite hem. Jag är super nöjd med mina inköp, särskilt mina skor :) Det blev även två klänningar från HM.

 




Sen så var det bara hem, ladda om och göra sig iordning för en galen kväll. Kvällen började med förfest hemma hos Frida, jätte roligt :) Sen så blev det en sväng på krogen och Ambassadeur (stavning..?). Det var galet och super roligt :)

  
  
  
  

Idag så har jag vart i stallet hos Blossom :) Så underbart väder ute! Skönt att komma upp på hästryggen lite. Imorgon ska jag även ut till Cryddan. Mycket hästar nu :) Hihi, superroligt! Nu så har jag även duschat, käkat och packat upp. Ikväll blir det lite mys med stora syster.

Hoppas ni har haft en toppenhelg med! Pussokram♥


Torsdag

Vad dagen idag har gått fort! Tur det :) Jag var orolig för att den skulle gå alldeles för sakta eftersom att man ser fram så mycket emot morgon dagen. Har tvättat 6 maskiner, och strykit allt! Det tog musten ur mig. Haha :) Men snart bär det av ut mot stallet en sväng. Ska bli skönt med lite frisk luft och hästlukt :)

Är sjuukt taggad inför helgen! Ska bli så himla roligt :) Ser mycket fram emot lördagen då vi ska ut på krogen. Jag har ju inte vart ute på några veckor nu, så ska verkligen dansa loss hela natten :) För att dra igång tagget ännu mer så slänger jag upp lite bilder från galna kvällar!









Hejdå Jönköping på några dagar!


Onsdag

Dagen idag började med att jag fick skutta upp ur sängen och gå i rask takt bort till bilen, första helgfria onsdagen i månaden är det parkeringsförbud på ena sidan av vägen. Hann precis på minuten. Haha. Så fick mig en liten morgon promenad allt! Usch måste sett ut som en vandrande lik. Sista jobbdagen idag, så himla gött! Sen fem dagars ledighet :) Så vi kanske ska fortsätta på det spåret som jag har varit på hela veckan, idag är det onsdag men för mig är det fredag! Igår efter jobbet så blev direkt upp till stallet en sväng. Red ut tillsammans med Emmelie, jätte kul att få träffa henne igen och tjöta massa :) Roligt! Idag blir det som sagt jobb 11.00-16.00. Sen lite senare så ska jag möta upp flickorna för en fika, ska prata lite om det praktiska inför våran roadtrip. Nu så ska jag slänga på mig lite smink och strax är det dags att dra mig utåt Norrahammar.

Ha en bra dag vänner! Pussokram♥


Tiden räcker inte till

Igår var det verkligen måndag för mig, och idag är det verkligen tisdag. Idag är jag tisdagstrött, träningsvärken är kvar, jag är SEG och känner mig så osocial man bara kan vara. Sånna här dagar är det verkligen en pers att ha det jobbet som jag har, där man alltid ska vara glad och social, stå på benen hela dagen och utföra en bra service. Men nu är det bara två dagar kvar sen är jag ledig i fem hela dagar, kommer bli välbehövligt!

Veckans schema:

Idag: Jobb 07.30-13.30. Sen har jag storhandlat och sen har jag och mamma putsat fönster och nu blir det väl mys med henne och Sajje.
Tisdag: Jobb 07.30-16.00. Sen ut till stallet och rida Blossom :) Blir en sväng ut i skogen med Emmelie och Prisilla :)
Onsdag: Jobb 11.00-16.00. Får se om jag orkar träna sen, på kvällen ska vi snacka ihop oss lite inför fredagen.
Torsdag: LEDIG! Tvätta 12.00-15.00, ska packa, sen blir det nog ut till Cryddan på kvällen.
Fredag-Söndag: STOCKHOLM med Lizah, Amanda, Frida och Fanny ♥

Åhh vad jag längtar tills vi sitter i bilen på onsdag, först då kan jag nog släppa stressen. Jag vill hinna med så mycket men tiden räcker verkligen inte till. Jag saknar Ruttan som fan! Men kommer inte hinna träffa henne denna veckan som det ser ut nu. Jag saknar att jag inte får träffa Lizah så ofta som vi har gjort tidigare.. Jaa, jag saknar att få träffa alla mina vänner oftare, det blir alldeles för sällan!


Jag och Lizah i Turkiet i sommras

Jag tycker det är riktigt jäkla underbart att jag har börjat rida igen, och det har ni säkert märkt på min skrivning här. Men det är så himla roligt! Sen vill jag ju även hinna träna, för även det är så himla roligt. Jag vill träffa mina vänner och min familj ofta, och jag vill vara pigg och glad på jobbet. Jag blir bara så ledsen när jag känner att jag inte orkar med allting som jag vill.. Men nästa vecka så är det en lite lugnare jobbvecka så då ska jag försöka hinna med en del. Men det är väl bara att inse att det är så det är, man kan inte hinna med allt :)

Längtar tills jag sitter på hästryggen imorgon och släpper alla tankar. Imorgon hoppas jag att det är onsdag för mig och att jag är piggare. Nu så måste jag göra lite annan innan jag traskar bort till Sjögatan. Pussokram på er ♥

AJ!

AJ AJ AJ vad ont jag har i min kropp! Efter gårdagens träningspass så har jag så himla ont i hela benen, mest rumpa och lår, och även ont i ryggen. Haha, snacka om att man är otränad! Känns som jag lever konstant under träningsvärk, när blir jag vältränad och slipper ha ont? Idag har min kropp verkligen kännts som en 80 årings. Så nu känns det som om jag inte kan röra en fena. Ligger stendöd i soffan!

Idag är det inte söndag för mig, utan det är måndag. Detta beror nog på att jag har jobbat idag! Vilket gick bra, har varit så himla trött bara. Efter stallet åkte jag ut till stallet och red Blossom. Börjar verkligen fatta tycke för den hästen. Tycker verkligen att hon är super mysig, så himla go och rida :)

Imorgon blir det jobb igen och efter jobbet hade jag tänkt att åka och storhandla på Willys. Känns verkligen tomt i kylskåpet, frysen och skafferiet. Så jag kör Willys istället för Konsum, det ligger ju ändå så på vägen hem från jobbet och är ju såå mycket billigare än Konsum om man ska storhandla.

Skulle egentligen träffa tjejerna ikväll igen, men är som sagt helt jääkla död i kroppen och har dessutom massa ont i huvudet. Så det blir att stanna hemma i soffan istället. Sova tidigt för imorgon väntas som sagt jobb igen, men en kort dag som tur är. Hela veckan känns verkligen fullspäckad! Nehe, nu har jag nog inte mycket mer att säga än att ha det så bra mina vänner! Pussokram på er ♥


Lilla Blossom idag :)


Hurtbulle

Idag var jag och Amanda på ett Aerobic/funk pass på gymmet! Det var verkligen superroligt :) Synd att det bara var idag som det skulle vara. Det var någon prova på grej! Hade velat gå på det varje vecka. Har varit på gymmet två gånger den här veckan, vilket är lite utav mitt mål. Så jag är himla nöjd! Ska försöka få in det någon dag nästa vecka med :) Ska ju även rida imorgon. Så jag får nog erkänna att jag tycker att jag är lite utav en hurtbulle these days :) Ska packa med mig lite grejer nu, gå till vip och köpa lite godis och sedan bege mig ut mot Månsarp. Sova där och upp och jobba imorgon! Är segseg nu men det är bara att sätta igång :) Talk to you later.