Don't stop the music.

Gårdagen var nice. Började med skolan och prov, gick helt okej med tanke på mängden jag pluggade. Sen så drog vi ut till stallet och filmade lite till våran historia redovisning. Kallt och ruggit men ändå kul :) Sen så var det hem och göra i ordning sej och dra in till dalvik på förfest. Sen så drog vi ganska tidigt ner till centrum. Vart allt lite nervöst när jag skulle visa upp min legitimation, men det gick bra. :) sen väl in var det dans hela kvällen som gällde i princip! Hade jätte kul. Tack så mycket emmelie älskling, med dej blir aldrig en kväll tråkig! :)

Ikväll hoppas jag på mys med resten av damerna. ♥

//Fia

image124

Tv program.

Har nyss blivit lite förhörd på svenska provet vi har på fredag. Mamma skulle förhöra mig på g frågorna, vilket gick ganska bra faktiskt. Inte så svårt. Här däremot knappt kollat på vg frågorna, tycker det är så konstiga texter så kommer aldrig att fatta dem ändå. haha. Får väl kolla lite på dem i mon kanske. Men var en himla rolig syn att se mamma på bärbar dator, men efter ett tag så förstog hon hur man skulle göra med musen, eller kallar man det det på en sån här dator också?

Sandra och jag kollade på två avsnitt ur prisonbreak säsong tre. Så spännande!! Förstår inte hur de kan få varje avsnitt att vara så grymt bra. Jisses.  Me love prison break! :) Nu förtiden är också Idol en mycket stor höjdpunkt på dagen. Tycker även att det är ett mycket bra program. Kul och följa sina favoriter och heja på! Tycker i år faktiskt att killarna har ett starkare och bättre startfält än vad tjejerna har. Själv så har jag fler favoriter bland killarna än tjejerna :) Om 20 minuter sitter jag fastklistrad i soffan igen.

Någon som har kollat ut? Klockan halv åtta och det är kolsvart ute. Hösten är kommen.

//Fia


image122

Onsdag morgon.

Om ni frågar mig så går den här veckan ganska segt. Bara onsdag, vilket innebär psykologi nu på morgonen vilket är helt okej. Eftermiddagen däremot, tyska och det känns mer tungt. Tyskan känns inte rolig i år. Såg allt att emmelie lös upp när jag föreslog att vi skulle hoppa över tyskan. Får väl se, blir ju inget bra betyg om man ska skolka sig igenom varannan lektion. Bläää! Är otroligt trött denna morgon med som ni kanske märker.

Har inte kommit in i skolan än heller känns det som. Inte kommit in i prov och sånt i alla fall. Har svenska prov på fredag, litteratur historia som jag verkligen inte har någon ork att plugga till. Ska försöka hjälpa johanna i mon med med hennes matte. haha, se hur det går. Ska försöka i alla fall. tss. I dag blir det hem och bara ta det lugnt i alla fall. Det är jag värd! (A)

//Fia

Älskar mina underbara vänner så otroligt!
Vill än en gång tacka er för den underbara
helgen där jag tillbringade mycket tid med er, ni är så bra!

Dagen efter.

Blev inte fullt så mkt som jag hade tänkt igår kväll, men det var en himla bra kväll ändå. Började med förferre hos jossie, som var lika bra som alltid. Tog massa roliga kort som troligtvis försvann :/ hmm. Vid nio drog vi iväg till simons fest på sörgården. Drog i gång dansen som vanligt! Jätte kul. Det var en bra kväll tycker jag :) Martina fick slagga på min soffa så lite senare blir det lite pizza banne mej :D


Jag älskar er! ♥


Det rättvisaste för både dig och mig var nog och göra så här. Känner mej så tom, vet inte alls vad jag känner. Ska ta det lugnt nu ett tag och bara tänka på mej själv.  

Tagga

Har varit på a6 nu en sväng med sis och shoppat. Vad gör än mer lycklig än lyckad shopping? :D Inhandlade två stövlar en scarf/halsduk och en top att ha på mej i kväll. Så nu är det bara att tagga som den till kvällen! Vad som än händer så ska jag ha riktigt jädra kul! Med er blir det bra. :)

image111

Even when your hope is gone, move along just to make it through.

Regn, skulle det vara i dag men inget regn ser jag. Just nu så ser jag bara en seg eftermiddag med samhälle. Är helt trött i kroppen nu efter dansen, var bara tre stycken. Resten vart sjuka. Men det gick helt okej ändå! Tog ut mig lite mer än vanligt bara. Sen så blir det nog ingen träning i kväll heller, inte på step upen i alla fall är väl i så fall om man kör något hemma bara, cykel eller springa, eller varför inte bara ta det lugnt? Något som jag är himla bra på nu förtiden. 

Till helgen är nu planerna bokade, för er som inte är i skolan så kan ni ju läsa här till och börja med ;) I morgon så är vi troligtvis hos mig om det inte visar sig att någon annan är ensam hemma, en myskväll laga mat ansiktsmask alltså en tjejkväll. Sen så lördag blir det trolvigtvis förferre hos emmelie och sedan iväg på annat partaj. :) Det blir en bra helg, det tror jag.

//Fia

Varför är det så svårt? Varför kan man inte
bara veta, hade gjort det hela mycket enklare.


  

Psykologi.

Onsdagsmorgon, trött som bara den. Fast det har jag ju varit varje morgon denna veckan (A) Sängen är något otroligt undebrar nu för tiden. Har nyss haft psykologiredovisning, gick faktiskt bra fick bra kritik av läraren i alla fall. Så det känns bra, trotts att två gruppmeddlemar var sjuka.

I går började på teroin. Kändes väldigt träligt när jag åkte dit, ville bara hem och lägga mig framför tv:n. Träffade elina där lite, hann och småprata lite innan det var dags att gå in. Sen väl inne så gick tiden hur snabbt som helst och det var en bra föreläsning, lärde mig en del på första redan. Nästa gång är det på torsdag. När jag kom hem, var det bara att slänga i sig några mackor och lite senare dra sig till step upen. Den är verkligen något sjukt rolig! Den tycker jag om. 

Idag hoppas jag på att få kunna åka hem och bara ta det lugnt, kanske plocka iordning lite med det ena och det andra. Får se lite. 

//Fia       

En helt vanlig måndagkväll.

Nyduschad, mätt och vänner det är vad som gäller för mig nu. Nyss hemkommen från stallet, helt otroligt underbart! Hoppade för hanna, stuts ett galoppspråg oxer ett galoppsprång och sedan stus igen. Var jätte roligt! Som emmelie sa, sånna här dagar förstår man verkligen varför man älskar hästar. tss. Tack Cortino :)

Helgen har vart bra, var ju hos jolle i lördags och drack lite bira ;) Jag hade himla trevligt! Var ju inte där särskilt länge men det var roligt så länge det varade så att säga. Sov sedan hos elina, och upp till stallet tidigt på tävlig på söndagen. Efter det åkte vi till Tokared på släktkalas. Kollade massa gamla filmer från 1998 tror jag det var. Mariana och Ellinor vart så grymt sööta! och kan ju tillägga att jag inte har skrattat så mkt på väldigt länge, jesus amalia.

Lite depprisioner i gänget nu, vilket är fullt förståligt! Men ni vet att jag älskar er och finns här till 110%. Ni vet också att ni kommer klara det här för ni är så mycket bättre.

Kan ju också säga att jag har startat operation spara till långa naglar, igen. Går ganska bra hittills ;) (Okej det där vart en himla onödig mening, men jag väljer att ha kvar den i alla fall, haha)

//Fia - With a piece of happiness

Emil Lindstedt , ♥

Chilitai och hårfärgning

Skolan i dag var rätt soft, jag tycker faktiskt om onsdagarna. Min slappa dag lite :) Lite tomt i skolan i dag dock, tre from the gang was sick :( hoppas ni är tillbaka i morgon pigga och utvilade. Åkte ner till staden efter psykologin och åt på chiliati, jätte gott! Jag får aldrig nog av kina mat. Var hemma cirkus halv två, då jag på en gång slängde mig framför tv:n och satte på vänner. och där satt jag fram tills resten av familhen kom hem. Då Sandra fick färga håret på mig. Nu så sitter jag här lite.

Har skrivit memd michaela lite nu och fått reda på lite mera info om vemdalen som vi ska åka till vecka sju :) Kommer bli super, längtar som bara den nu. Gud vad bra det kommer att bli!

//Fia

Ni är något helt otroligt underbara

image117

Allt och ingenting.

Matte B nu.. Känner att detta inte riktigt är mitt ämne. Svårt =/

Uppe med tuppen i dag, en timme tidigare än vanligt. SNARK. Upp till körskolan för första lektionen. Lite pinit men så är det väl första. Klockan 07.00 gav jag och tompa oss ut på jönköpings gator, körde mycket inne i stan vilket jag inte är så van vid. Så det var lite nytt. Fick lära mej lite hur man kollar i speglarna och så. :) Övade även på att starta i backe med och utan handbroms. Med handbroms var mycket svårt tycker jag, så det blir det hem och öva lite på. Kommer dock inte i håg allt som jag blev tillsagd att öva på, hmm bra fia. Men han sa i alla fall kapitel 1-4 så får väl hemma och kolla i boken lite. Sen blir det teori nästa vecka.

Ridlektionen igår, markarbete för Frida. Ljuger om jag säger att det gick bra. Red på ett helt annat sätt än vad vi brukar göra för de andra ridlärarna, så det vart annorlunda men nyttigt antar jag. Får väl vara lite dum och skylla på hästen med. hehe, Bella bus är faktiskt inte självgåeende. Innan ridiningen satte i gång så kom eva fram med hundögonen och vill ha hjälp på tävlingarna i helgen. Självklart kan man inte säga nej då, så jag och elina ska upp tidigt på söndag och dra ut till bratteborg. Helgen är nu fullspäckad av massa bra planer :)

Hade ju släktkalas i söndags. Guud vad jag tycker om min släkt och mina kusiner :) Känner mig väldigt osmart när jag sitter och pratar med kusinerna dock: En som läser kemi i linsköping (fd NVare) En som läser IB och ännu en som går NV. haha.  Fick också reda på att kusin linda fick en dotter i går morse, grattis grattis :)

Måste bara erkänna att jag har blivit sjuukt kär i radiokanalen NRJ. Mycket bra musik enligt min smak. Man är rätt trött nu på Rix FM och mixmegapol. NRJ är det nu som gäller på skoltid.

I dag är det för övrigt träning (step up) som gäller :)

//Fia

Körkort

Väntar nu på att släkten ska komma. Har gjort klart matten, bra fia! Har också hunnit köra till Icamaxi för att hämta smörgåstårta. Gick faktiskt bra att köra den här gången. Längtar som bara den till körkort! Vill ha det nu nu nu! Tycker det är himla kul att köra bil. haha. Skönt att man kommer i gång med körskola nu i alla fall, ett steg fram. Första körlektionen på tisdag morgon. Usch kommer vara mycket nerver i kroppen då, två redovisningar och framför allt då körlektionen. 

Gårkvällen var mycket trevlig med flickorna! 7 days later tror jag filmen hette. Var rätt läskig sen ändå. Skulle gått ut till kyrkogården men jag backade ur när vi väl hade sett filmen. hehe, fegis! I kväll blir det nog lite aerobic :) Kul kul. 

//Fia 

Yoga

Härligt att gå upp tidigt på en lördagmorgon och träna lite yoga. Första gången var det ju så var inte det allra lättaste, men var himla skönt faktiskt. Fast väldigt jobbigt och lite svårt! Men det blir nog nästa lördag med. :)

Nu så sitter jag och väntar på att få åka till lizah, helt färdig i ordningjord. Satt och tänkte fördriva tiden med att kolla på lite Idolauditons men hittade radiokanalen NRJ, där det spelades mycket bättre musik. Så Idol la jag ner. hehe. Har lockat håret med våran nya ullaredslocktång. Rätt bra faktiskt! Bara det att det inte är det enklaste att locka på sig själv. Så så vackert blev det nog inte i alla fall. ;) Aja .. Nu laddar jag för en helbra myskväll med mina bästa ♥

//Fia

Fredag

Fredag i dag, sitter här och käkar godis som bara den. Vilket också medför ont ont i magen =/ Inte bra. Smyger också fram och målar lite på tavlan e mellan åt, haha kul man kan ha då. När vi inte har rast så är det historia som gäller.

Nu så har det ploppat upp desto mer planer för helgen. Ikväll blir det lugnt, träffa emil troligtvis. I mon blir det fotboll och skräckfilm troligtvis hos lisen :) Ska bli mycket trevligt! Sen på söndag blir det som sagt lite kalas för mamma och kusin. Så det blir nog en bra och hyffsat lugn helg. Nästa helg har vi också lite små planer för, favoriter i repris säger jag bara. ;) Lär nog också bli ltie pluggande i helgen. Massa redovisningar i början på nästa vecka :( Mej tycker inte om.

Träningen löper på rätt så bra. Igår var det stepup och styrka, och dagen innan det så gav jag mig ut och sprang en sväng. Konditionen tåls o jobbas på säger jag bara, fy fan.

Nehe nu har jag nog inget mer att säga för tillfället så bye bye!

//Fia

Längtar!

Skulle plugga, har gjort lite. Måste göra mer, får se. Har kommit i gång med lite träning nu i alla fall. Var på step up i går till en början, får se lite vad det blir här näst. Inte så mycket planer inför helgen än så länge, kalas för mamma och kusin är det ända. Får väl se vad man hittar på mer.

Längtar tillbaka massa till Halmstad! Där det bara var vi och hade så himla roligt. Längtar också tillbaka till Portugal, stranden och värmen. Sen så längtar jag så himla mycket till fjällen vecka 7, och resa nästa sommar. Helt sjukt att man kan längta så här mycket. ♥

//Fia


Ullared, bio, dans.

I lördags var det ullared som gällde. Upp och hoppa tidigt klockan 04.30 och bums i väg! Blev en lyckad dag. Köpte ett par dans byxor, ett par rid byxor, en kofta, födelsedagspresent till mamma, locktång, under kläder och Prison break säsong två, som jag nu bara har två avsnitt kvar på! haha, vaddå besatt? Sen på lördag kväll var det bio, bristande bevis. Helt okej film, var dock väldigt trött med tanke på uppstignings tiden så orkade inte hålla ögonen öppna hela filmen. Typsikt mej! hehe. Och i dag då så har dansen dragit i gång, känns skönt att få röra lite på sig igen. Började på en lite koegrafi med mordern jazzig stil, känns bra. Nu så ska ja kolla på lite mera prison break sedan käka och sen blir det ut till hästapållarna :) Ha det bra gott folk!

//Fia