Onsdagkväll

Need to know if you're there, if you're listening to my prayers? To my tears? Feel like raindrops through the mud. How was I to know, that a year ago I'd need to read between the lines and every lie and thats why..



Down goes another one


Efter några toppen dagar så kryper jag ner i sängen tidigt idag. Är så himla trött.
Jag vill ha semester! Puss på er♥


Söndag

Det är ju helt sjukt vad humöret påverkas av vädret! Solen steker på idag, och med lite bra musik ur högtalarna så är jag på strålande humör. Började dagen med att sola lite, sen så åkte jag upp till stallet och red lilla Blossom :) Så himla skoj! Strax ska jag cykla bort till Twin och möta upp några brudar för lite gott käk. Midsommar var toppen! Jobbade på dagen sen så var vi ute hos Berglöf på fest i Månsarp. Vad faktiskt lyckat!




Ikväll inviger jag mina underbara skinnshorts! Åhh vad jag älskar dem :)

Onsdagkväll

Har haft en härlig ledig dag, minus min förkylning som inte verkar ge sig. Ont i halsen och allmänt hängig och trött. Men jag ignorerar det, kör på och hoppas på att det går över snart ändå. Dagen började med en morgonpromenad med fröken Pettersson. Sen har jag tvättat! Efter det så gick jag och Sajje till bolaget och sen ner till stan. Jag solade, så himla skönt! Sen traskade jag hemåt igen.. Nu så har jag käkat kvällsmat, plockat in tvätten och sen tyckte jag att jag var värd lite godis. Har två fullspäckade dagar framför mig. Imorgon ska jag till Blossom på morgonen, sen så fick jag hoppa in några timmar tidigare på jobbet. Så jobbar 13.00-21.00 imorgon. Så nu blir det att kämpa på i två dagar. Be till Gud att jag inte blir sjukare! Ha det så bra mina vänner :) Pussokram♥

Måndag

Hejsvejs! Hade några superroliga dagar i den tråkiga jobbveckan förra veckan när Frida var här från Stockholm. Vi var och käkade på Piren i onsdags, sen så blev det en liten onsdags utgång. Torsdagen blev det en runda på stan som ni såg i inlägget nedan. Man blir lyckligare av shopping.. Så enkelt är det bara! Sen har jag jobbat hela helgen och dragit på mig en förkylning. Idag har jag bara luggit och kikat på Paradise hotel danmark! Nytt beroende. Så känner mig lite dålig som inte har gjort något idag. Men men, jag kallar det att jag har kryat på mig :) Har bara lugna veckor på jobbet nu fram till semestern och tills vi åker till Turkiet :) Underbart!!

Kommer bli ganska mycket hästar nu framöver! From torsdag den här veckan så kommer jag vara hästvakt åt Blossom en vecka. Ska verkligen passa på och försöka rida så mycket som möjligt. Sen efter det kommer jag rida Amadeus lite då hans ägare är nybliven mamma och hans andra hästskötare åker utomlands. Så då kommer jga rida honom lite :) Inte varje dag men några dagar. Ska faktiskt bli riktigt roligt! Ska bli spännande och se hur det blir att gå från D ponny (Blossom) till STOR (ca1,70-1,75) häst (Amadeus). Haha :)

Ikväll ska jag träffa Ruttan en sväng sen i morgon blir det lite jobb igen :)
Pussokraam!

Ganska så mycket fattigare..





Blev förälskade i skorna och har länge velat ha ett par skinn kosrtbyxor..
Vad mer kan jag säga?

Tisdag

Blir inte mycket uppdaterat här inte. Har väl inte så mycket att skriva om, men när har jag någonsin haft något vettigt att skriva om? Haha. Har bara tagit det lugnt hela eftermiddagen, haft lite egen tid. Bara tittat på Sex and the city och inte gjort någonting. Har vart så himla skönt med egen tid, bara vart för mig själv. Samtidigt så känner jag mig nu ofta ensamare än någonsin. Har under den senaste tiden kännt ett enormt behov av närhet.. Och när jag inte fått har jag på så sätt kännt mig ännu mera ensam. Får åka hem till mamma och pappa och krypa upp i pappas knä och lossas att jag är sju år igen i helgen. Samtidigt är det så skönt att få dem där timmarna för sig själv. Men ibland blir dem för många och det känns lite jobbigt, men det är okej.

Jobbar 6 dagar den här veckan! Imorgon går jag 11.00-16.00, så seg tur egentligen. Men samtidigt go! Sen så kommer Frida och ska bo hos mig i två nätter :) Så imorgon blir det en riktig tjejkväll på piren, god mat och dryck och massa skratt hoppas jag på. Har kännts som om jag har en infektion i kroppen nu i över en vecka. Kännt mig lite halv hängig emellan åt, men aldrig blivit sjuk. Är väl tur det! Har inte råd med att vara sjuk! Det här är min sista "jobbiga jobbvecka" innan jag går på semester i tre veckor! Åhh så underbart det ska bli :)

Nehe, nu så ska jah fortsätta kika på Sex and the city och ta del av Sarah Jessica Parkers visdoms ord. Ciaaao♥

Torsdag

Då vart det torsdag! Har mina två jobba veckor nu där jag jobbar ganska så mycket. Jobbade i måndags 07.15-16.00, igår 12.00-21.-00 och likaså idag. Sen är det bara morgondagen kvar och då går jag 07.30-16.00. Sen är det en ledig helg igen! Så härligt :) Imorgon och på lördag har jag Cryddan :) Får se om jag orkar rida båda dagarna, det hoppas jag :) På fredagkväll har jag inga planer, skulle tippa på att det blir att ligga utslagen i soffan efter jobbveckan. Brukar bli så. På lördag så har jag lite avslutning med Marykay tjejerna, grillning och förhoppningsvis god dricka :) Sen drar jag vidare till Lizah, och där blir det en galen förfest, följt utav en galen utgång skulle jag tippa på. Inte alls lika spontan helg som förra veckan, men det blir nog bra ändå :)

Nu håller jag på att göra matlåda inför dagen, pluspoäng till mig. Förresten, hade sån hemsk dröm! Handlade bla om att vi tjejer blev osams.. Usch hemskt.. Blev lättad när jag vaknade och det bara var en dröm! Jaja, nu så släpper vi det. Ha det så bra! Pussokram♥

 HAHA♥

Tisdag

Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Ligger här i sängen och försöker samla krafter för att stiga upp. Känner mig inte så jätte kry.. Ont i halsen, ryggen och huvvet! Så går det efter en festlig helg med mindre sömn. Har verkligen haft en toppen helg och varit flitig med att ta bilder som jag tänkte dela med mig av :)

Fredag:







Lördag: