Wo ai wo de jia ren

Whaat? Har hon blivit kines? Nej det har hon inte, men de här orden har en vacker betydelse och min kära kusin har hjälpt mig under eftermiddagen i dag och översatt det i kinesiska tecken, som förhoppningsvis ska skrivas på min kropp inom en snar framtid. Vad det betyder kan ni få klura lite på, för det vill jag inte skriva här då det är aningens töntigt men betydelsefullt för mig och det är det som räknas. Ni förstår nog att jag pratar om tatueringar! Jag och Lizah ska förhoppningsvis boka tid imorgon. Hoppas det inte är alls för lång väntetid. Måste hinna läka innan sommarn ju :) Sen vill jag även bygga på den jag redan har innan sommarn, men vi får se hur mycker jag hinner med helt enkelt. Vilket ställe jag ska skriva denna texten på är jag inte helt hundra på! Såg en bild på en tatuering i innan på ett ställe på kroppen som var så grymt snyggt! Men ska nog rådgöra med tatueraren, är ju inte säkert att det gör sig lika bra på min kropp som på kvinnan på bilden. Men annars har jag ett annat ställe som jag också tycker är grymt snyggt :) Åhh jag vill att de ska bli av nu, har velat det så länge. Så vi får se hur det går i morgon, om de har några bra tider..

Måndag

Har haft världens underbaraste helg! Typ.. Vilket resulterar i att så grymt trött nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Har planterat arslet i soffan och där skulle jag vilja vara resten av dagen. Men icke sa nicke, i eftermiddag blir jobb! Måste även gå o slänga skräp och handla lite.

Hopp, glömde o skriva det men helgen började med att jag gick på Hv med mamma pappa ocg två kollegor till pappa. Vi käkade och sen vart det hockey :) Jätte mysigt och rolig match att se! Sen så vart det ju inflyttningsfest, vilket var himla lyckat. Kändes som alla hade jätte roligt! Gick lite galet till men som sagt en super rolig kväll och inga skandaler. Sen i går så vart det mys/bakis dag med Ruttan och Lizah. 

  



Veckans schema: 
Idag: Vågar inte lova att jag kommer städa och handla även om jag måste så jag säger att de ända planerna idag är jobb 16.30-21.30. 
Tisdag: Jobb 07.30-13.30. 
Onsdag: Ledig! Spinning pass på kvällen, sen får vi se om det äntligen blir av att boka tatuerings tid. 
Torsdag: Jobb 12.00-17.00. Tog ett extra pass.
Fredag: Jobb 07.30-16.00.
Lördag: På kvällen blir det lite partaj hos älsklings Ellen! 
Söndag: Inga planer, mys/bakis dag igen I guess.

Hopp ska snart traska iväg, så jag har det gjort! Sen så blir det nog att sova lite middag med. Längtar redan tills på lördag, vi har alltid så himla roligt ♥

Städning

I brist på saker o göra, så bloggar jag.. Har städat klart nu, det var verkligen behövligt! För att bevisa så slänger jag upp lite före och efter bilder. (som sagt så har jag lite brist på saker o göra, haha).

FÖRE











EFTER












Lite bättre iaf ? :) Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska äta! Var lite sugen på att gå ner o köpa lövbiff och göra ris och wokade grönsaker till det.. Men känner mig lite för lat för det! Tar kanske lite soppa i stället. Sen får jag väl steka mig någon hamburgare framåt kvällen. Det blir väl braa det! Jaha, bli inte förvånade om vi hörs senare. Har ju fleera timmar att slå ihjäl nu :) Haha. Pussokram så länge ♥

Lördag

Har vart vaken i över en timme nu! Thats right, I was awake at 8.00 a clock. Jag kan verkligen inte sova längre på morgonen längre. Men det behövs ju inte bara man är utvilad.. Eller hur? Är jag utvilad då..? Njaae. Beslöt mig för att ta datorn i knäet och ligga kvar en stund. Så nu så har jag kollat facebook, lite bloggar, kollat på ett glamourama avsnitt m.m. Kikade in på Tajjens blogg och klickade in mig på stjärntecken och dess egenskaper som hon hade länkat. Så hör löd stenbocken:

Stenbocken har god organisations- och planeringsförmåga. Stenbocken är metodisk och målmedveten, ansvarskännande och plikttrogen. En klippa för arbetsgivaren. I relationer och samarbete är Stenbocken lojal, principfast och pålitlig. En god vän att luta sig mot. Stenbocken står alltid med båda fötterna på jorden och håller sina löften. Planeten Saturnus styr över tecknet. Det gör Stenbocken prestationsinriktad och en smula allvarsam. Stenbocken lämnar inget åt slumpen utan går alltid metodiskt tillväga. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta. Stenbocken föredrar planering och struktur, framför impulsivitet och alltför djärva chanstagningar.

Orkade ni läsa? Stämmer delvis ganska bra eller vad tycker ni? Sånt där är lite creepy faktiskt..

Jaha, ikväll vart det inflyttnings fest dåå. Jag är så grymt nervös! Behöver nog ett glas vin för att lugna ner mig lite (ni kan vara lugna, jag menar seeen). Jag är inte van vid att ha fest! Haha. Vet inte riktigt vad jag är nervös för, delvis är det nog för att folk ska bli alldeles för onyktra, högljudda och att jag ska få klagomål. Men spelar vi inte för hög musik (vilket vi faktiskt inte kan göra då jag inte har några riktiga högtalare), inte har några spring i korridoren mellan lägenheterna, och försöker åka härifrån runt 23.00 så ska det nog inte vara några större problem får vi hoppas :) Det ska bli en rolig kväll :)

Nehe nu är det kanske dags för att ta mig ur den varma sängen och göra mig lite frukost! Sen så ska det städas städas städas, det ska även hinnas att springa bort till apoteket och ner till affären. Hörs kanske senare eller i morgon!


Torsdag

Tooooorsdag! Vilket innebär att det är fredag imon. Woohooo, ska bara överleva en dag till på jobbet! Vilket jag hoppas att jag gör utan större problem. Har onda planer för kvällen.. Har onda planer på att gå till affären o köpa en godispåse! Är såå sugen. Så det får det nog bli :)

Är grymt taggad till helgen och min inflyttningsfest. Samtidigt så är jag faktiskt nervös! Fråga mig inte varför. Kanske för att 15-18 pers ska festa loss i min lilla lya. Hur fan ska vi få plats? haha. Det löser sig alltid :) Hoppas på en riktigt rolig kväll i alla fall :)

Har inte mycket mera att tillägga idag! Såå byebye.

Tisdag

Idag är det en bra dag.

Väckarklockan ringde klockan 08.00, o även om jag hade velat så hade jag nog inte kunnat sova längre då min kära granne började borra (igen) tio minuter senare. Jag knallade bort till Ungdomsmottagningen, skulle hämta ut nya ppiller, sen så tog jag en Chailatte på Waynes i väntan på att gymmet skulle öppna. Klockan 10.00 var jag där, och gymmade! Lite stolt över mig själv. Sen så blev det systemet, inhandlade dryck till mina vänner som är för små för att kunna handla själva ;) haha. Sen så har jag fått hem mina gardiner från Hm, så nu är de med på plats :) Lotta var nyss här och lämnade våra Mary kay produkter :) Så ska slänga på mig ansiktismasken nu som jag fick. Sen efter topmodel ska jag knalla bort till Sajje och färga hennes hår!

Längtar till helgen nu! Vi blir ganska många som ska trängas i min lilla lägenhet. 15,16,17 personer någonting tror jag.. I min lilla lägenhet! Haha. Aja vi får väl sitta i knät på varandra! Det blir mysigt ;) Lizah kommer hem idag, och det är jag superglad över :) Hoppas hon inte är alldeles för brun bara!

Can't wait, jag vill ha lördag nu med dem bästa!


Måndag

Jobb helgen är över! Ledig nu två helger fram över, känns otroligt skönt. Känns som jag inte har haft något liv i helgen när man har jobbat så mycket! Men i alla fall så hann jag med att gå på Hv i lördags. Det var skoj skoj! Sen var det hem o käka och sova. I går så hann vi som sagt med en sväng till Ikea mellan passen. Så det har vart fullt upp! Lik förbannat ringde telefonen klockan sju i morse, antar att någon var sjuk men jag valde att trycka på "tystknappen" och sova vidare. Jag ska ju faktiskt jobba i kväll, 16.30-21.30.

Veckans schema:
Idag: Ta det lugnt, sen jobba 16.30-21.30.
Tisdag: Ledig, ska uträtta lite ärenden! Och när jag ändå är på stan o ränner så tänkte jag ta en liten sväng in på gymmet med.
Onsdag: Jobb 07.30-16.00.
Torsdag: Jobb 07.30-16.00.
Fredag: Jobb 07.30-16.00.
Lördag: Kaanske åker med en sväng till farmor på dagen! Sen på kvällen är det dags för lite inflyttningsfest :)
Söndag: Inga planer direkt.

Så jag får nog lov att säga att det är en ganska fullspäckad vecka! Ska försöka hinna städa lite här någon eftermiddag innan helgen så att jag kan följa med till farmor på lördag en sväng :) Hoppas även att mitt nya bankomat kort kommer nu snarast! Spärrade ju förra helgen, borde det inte ha kommit nu då? Känner mig lite handikappad här med mina kontanter.. haha.

Grannen borrar på för fullt! Vilket resulterar i huvudvärk :( Inte så kul.. Hoppas de är klara snart! Jaha, nu så ska jag bara slappa tills det är dags att åka ut till Norrahammar. Ha det så bra mina vänner så hörs vi ♥

Nytt i lyan



En liten hylla sattes upp ovanför tvn för några veckor sedan! Där fick lite tavlor och en blomma stå! Haha :) 



Här sitter jag just nu :) Igår blev det en sväng på Ikea mellan mina jobbpass och då inhandlades den här fotöljen :) Lite ovant att se den här i rummet, men den är super skön! Jaa igår hade vi himla tur, för en gångs skull! Det var 1000kr rea på den, det var den ända som fanns kvar, och låne bilen var inne. 



Min nya spis som kom i onsdags! Sen köpte jag de blommorna som alla har och satte upp över spisen :) Tyckte det sågs så tomt ut över spisen!

  

Fredag

Rätta mig om jag har fel, men visst är det inte särskilt schysst att börja borra, såga, slipa eller vad sjutton de nu gjorde, klockan 08.15..? På min leediga dag! Det är ju faktiskt inte självklart att alla har vaknat eller gått till jobbet vid den tiden! Utan vi som te.x. jobbar inom vården är faktiskt lediga en del vardagar. Wellwell, tur då att jag har blivit extremt morgon pigg och inte kan sova längre än till 08.00-09.00 tiden nu mera.. Haha. Annars så stör mig faktiskt inte bullret särskilt mycket.

Hade lite Mary Kay party igår som sagt, Lotta höll i det och mina gäster var mamma, Annica och Emma :) Jätte mysigt var det. Den här gången köpte jag Eye make up remover och en ansiktismask kräm typ. Blir nog kanoners. Skulle inte förvåna mig om det blir ett party snart igen. Idag är det för övrigt städ och tvätt dag som gäller! När jag har tvättat klart tänkte jag även tvinga mig själv att gå till gymmet.. Får se om jag lyckas! Men det behövs i alla fall..

Har kokat mig lite mannagrynsgröt nu på min nya spis :) Den funkar jätte bra! Ska snart koka mig lite kaffe med. Vi får se om det blir lite myskväll med tjejerna ikväll med :)



Tycker att det är dags för en viss fröken Mackenhauer att komma hem från Thailandet nu.... SAKNAR DIG!♥


Onsdag

Lite ändringar i mitt veckoschema. Bidde inget gym idag, surprise? Haha. Nemen jag sitter här och väntar på att min spis ska komma hit och att jag ska bli av med min gamla skruttiga. Den skulle egentligen komma på fredag men det blev idag i stället. Åhh vad jag längtar tills allt är i ordning i min lilla underbara lägenhet. Kommer på nya små grejer hela tiden! Känns som om att det alltid kommer finnas massa små grejer att göra :) Men åhh vad roligt det är! Jag älskar att pyssa o köpa nya grejer till hemmet :) Tycker de e göör mysigt :) Har som sagt massa små ideer, men alla går inte riktigt att förklara i bloggen så vi får i stället se om det blir av så slänger jag upp bilder på det.

Det blir nog gymmet en sväng på fredag i stället, när jag har städat och tvättat klart! I morgonkväll blir det som sagt Mary Kay party med Mamma moster och kusin. Blir nog mys :) Hopp, vi hörs senare eller i morgon!

Tisdag

Känns som om att jag har sisådär miljoner grejer o göra.. Städa lite o plocka undan, duscha, ta bort resten av bodern i köket, handla lite smått o gott.. Men 15.00-17.00 är faktiskt min "slöaisoffan-tid", så det har jag tänkt att göra nu :)

Har suttit på ballkongen och kollat igenom HM katalogen som kom hem idag. Som om att det inte räckte att kolla på internet i går? haha. Har jätte fina grejer juu :) Vill ha massa! Men jag får nog allt lugna mig lite! Nu så ska jag kolla på Sex and the city och Top model sen ska jag se om jag kan ta tag i resten.. Sen så ska jag äntligen åka hem till Michaela, vill ju så gärna se deras nya lägenhet :) Så blir det lite myskväll på det :) Härligt.

Nu så ska jag som sagt "slöaisoffan".
Talk to you later!

I couldnt resist!




De hade massa söta grejer till hemmet på HM.. Åhh! Kunde i alla fall inte motstå de söta gardinerna och den fina bikini överdelen! Var bara tvungen att beställa.

Måndag

Har ni märkt vad flitigt jag har uppdaterat på bloggen det senaste? Lite pluspoäng där va? ;) Läsar siffrorna har stigit lite det senaste med.. Har sisådär mellan 8-14 läsare per dag.. Haha, inte så många jag vet, men jag vet faktiskt inte vilka alla är! Så det är väl lite roligt ändå :)

Tänkte köra igenom veckans schema, känns som att det har blivit en liten måndags ritual här på bloggen ;) haha.

Idag: Luncha med Sandra och mamma, sen jobba 16.30-21.30!
Tisdag: Jobba 07.30-13.30. Sen träffa tjejerna en sväng kanske..?
Onsdag: Jobba 07.30-13.30. Sen tror jag att jag ska försöka pricka in gymmet!
Torsdag: Jobba 07.30-13.30. Sen så ska jag ha Mary Kay party!
Fredag: Ledig, det ska tvättas och städas! Sen så kommer även min nya spis :)
Lördag: Jobba 07.30-15.00. Sen funderar jag faktiskt på att sova hos mamma och pappa, får se lite!
Söndag: Jobba 07.30-21.30, alltså delat pass!

Wiihoo, superrolig vecka! Som sagt den här veckan kallar jag min jobbigaste jobbvecka. Lite för att jag jobbar måndagen sen också efter att jag jobbat helgen. Det är ganska tungt! Men o andra sidan så ju passen inte särskilt långa så när man väl är igång så brukar det gå super snabbt.

Häärligt väder! Bort snö bort! Vi vill ha våååår nu..
Aja, ha en toppen dag mina vänner ♥

Slutet gott, allting gott!

Plånkisen är hemma igen! Fick tag på taxi chauförren till slut, hade ju tappat den i taxin. Som tur var :) Så för att fira detta, och tagga ner efter en hård helg så blir det en riktig myskväll. Ska laga lite god mat strax, sen blir det mys i soffan framför tvn hela kvällen! Ladda om för en ny jobbvecka. Måste försöka pricka in gymmet någon dag med.. Usch den här helgen har inte vart särskilt hälsosam! Men den har vart toppen bra :) Tackar gudarna än en gång för att de har gett mig världens finaste vänner ♥









Hörs imorgon!

Helgens bravader!

Det blev visst Alt. 1! Haha, utgång båda dagarna.

I fredags var det först förfest hos mig sen blev kåren då, fast slutade som vanligt på centrum. En jätte rolig kväll vart det :)



 

Ungefär så där såg det ut :)

Sen i går så var det förfest hos Emmelie, tittade på melodifestivalen, jätte roligt :) Sen blev det Moon club en sväng, sen centrum. Vi tog en taxi till centrum, jag betalade. Sen är jag nästan helt säker på att jag tog fram mitt leg när vi skulle gå in, men la ner det lika fort igen eftersom vi är stammisar och inte alltid behöver visa leg. Sen när vi är vid gaderoben är plånkisen puts väck.. Så jag inser efter en stund att jag måste gå hem och föra över mina pengar.. Så hem gick jag, tolv hal ett..? Arg och ledsen över att detta förstörde min kväll.. Så nu blir det väl att gå till polisen i morgon och göra en förlust anmälan på körkortet...



 

Hopp nu ska vi se om Amanda vill vakna till liv! Sen så får vi väl se vad jag ska hitta på resten av dagen.. har ju varken busskort eller pengar.. FAAAN! Aja det löser sig som sagt.

Hoppas ni har haft en toppen helg :) ♥

Äntligen fredag!

Det blev Alt. 3! (se föregående inlägg) 

Kåren ikväll med Ruttan, Emmelie och Amanda :) Föreferre blir det hos mig. Ska bli kul o se vart det är alla studenter dansar runt hela nätterna. Sen får vi väl om man orkar med en utgång i mrogon med eller om det bara blir mys och melodifestivalen :) Ledig hela helgen, åhhh vad skönt det ska bli! Hoppas ni får en lika festlig och bra helg som jag kommer ha :)



Bild från Göteborg då jag lånade Martinas ursnygga body och Lizahs ursnygga kjol!


Torsdag

Två dagar kvar till helgen då jag är leedig! Underbart :) Det negativa med att ha en "lugn jobbvecka" är att det blir desto jobbigare när man väl ska jobba. Eller det känns i alla fall så innan man knallar iväg. Idag blir det som sagt jobb from 13.45-21.30. Sen i morgon är det 07.30-13.30, så det kommer ju gå snabbt!

Det var lite planer på att gå på Kåren i morgon (där vanligtvis bara studenter får vara). Hade ju varit super kul! Men sen så var det även planer på att vara hos Emmelie på lördag med alla tjejerna, kolla melodifestivalen och sedan utgång, förmodligen på Moon club (Huset har gjort en ny öppning igen). Så jag är lite splittrad; Alt. 1 Gå ut båda dagarna? Alt. 2 Strunta i fredagen, ha hela lördagen på mig att inte vara bakis utan i stället gå på gymmet och träna på fm, sedan träffa de underbaraste på kvällen, utgång på det. Alt 3. Gå ut på fredagen, skulle ju vara himla kul att träffa lite nytt folk, sedan bara vara med hos Emmelie och kolla melodifestivalen och gå hem efter det. Hjäälp nu fick jag ännu mer beslutsångest, när jag såg allt nerskrivet! Haha, vi får väl se vad jag känner för i morgon :)

Vem hejjar ni på i Melodifestivalen då? :) Även om Darin är favorit-tippad så hejjar jag lätt på Eric Saade med Manboy. Tror han har en riktigt bra chans att komma bra till. Sen så tycker jag även att Jessica Andersson med I did for love är bra, eller rättare sagt låten är så himla fin. Vilka är det mer som är i final? Darin, Eric Saade, Jessica Andersson, Ola Svensson, Peter Jöback... Vilka är det mer? Haha, usch har inte alls haft bra koll på deltävlingarna. Aja, hejja Eric i alla fall!! :)

Tänkte ge en liten "lägenhetsuppdatering" med. Det har nämligen inte gått så bra som jag hade tänkt (givetvis).. Vi börjar väl med det bra i alla fall, har beställt en ny spis :) Den kommer nästa fredag. Har letat mycket efter dörrar, vi var nere på Beijers bygg och frågade lite försiktigt "Det är väl väldigt svårt att få tag på dörrar med de här måtten..?", vi fick till svar: "Nej det är det inte alls det, det beställer vi här", sa han självsäkert och lite stöddig (otrevlig!). Vad bra tänkte vi, åkte hem och mätte dörren igen och åkte tillbaka. Nee då hade dem ju inte den tjockleken som är på mina dörrar. Så det blir plan B, när det blir lite bättre väder åker vi hem med dem till Månsarp, slipar och målar.. Golv till köket har jag hittat och köpt :) Men det blir inte än på ett tag det heller skulle jag tippa. Så för att sammanfatta, det går inte riktigt så snabbt som jag önskat. Menmen, det är väl på g i alla fall :) Det är inte bara prat..

Oj blev ett långt inlägg i dag igen.. Nu så ska jag nog bara slappa tills jag tar bussen kvart över ett. Eller ska jag springa bort till systemet..? Ifall det blir förfest med studneter imorgon kanske det inte är så kul att ta med sig slots öl..? Haha.

Aja, hejdå med er! Ha en toppen dag :) ♥


Godmorgon

Jag är ledig idag! Tänkte att jag inte ställer klockan alls utan får sova ut. När jag vaknar är det så ljust ute att jag tänker oj vad länge jag har sovit, nu är säkert klockan närmare 10.00. Vet ni vad klockan visade? 07.55. Så kan det gå! Då har jag en hel dag att slå ihjäl :)

Nu ligger jag i sängen och kollat på tv. Har börjat kolla på Prison Break säsong 3, var så länge sen jag såg den! Ska snart traska upp och koka mig lite mannagrynsgröt :) Sen så ska jag även städa här hemma :) Sen blir det nog att traska ner till stan, funderar på att köpa något gott på bolaget till helgen. Eller om jag ska ta av mina slots här hemma? Det var ju faktiskt väldigt länge sen jag drack mina fina öl nu (märk ironin). Men ska i alla fall gå till Hemmakväll och hyra film tills ikväll. Jag har aldrig sett Spiderman filmerna, så jag och Sajje tänkte köra ett marathon. Ska även färga håret, känns som det är dags nu!

Får se om jag klämmer in en promenix runt munkis med, tog ju den rundan igår med Emmelie :) Så duktiga är vi! Så vi får se hur jag gör idag. Hade kunnat få jobba om jag hade velat, men eftersom jag hoppade in extra både förra och förr förra veckan så tyckte jag att jag kunde förtjäna en lugn jobb-vecka den här veckan. Dessutom är det min jobbigaste jobbvecka nästa vecka. Så behöver ladda upp lite :)

Drömde att vi skulle åka till Alanya, och jag hade inte packat den dagen vi skulle åka! P A N I K ! Haha, usch det var hemskt. Men annars vart det en rolig dröm! Längtar verkligen till värmen. Lizah smsade igår, de hade det jätte bra i Thailand :) Är inte alls avundsjuk, nejnej..

Måste även ge en liten hälsning till en trogen läsare på andra sidan jordklotet :) Elina, saknar dig massor! Räknar ner dagarna till din hemkomst ♥

Nehe nu börjar jag bli hungrig!
Pussokram på er!

Sorry!

Sorry mina kära vänner! Har inte riktigt funnit tid för bloggen den senaste veckan, but I'll be better I promis :) Har jobbat nu i 6 dagar, tog alltså ett extra pass i torsdags. Så duktig är jag :) Men det kändes igår må jag säga!

Idag har jag iaf gymmat, sprang fyra kilometer på löpbandet och sen gjorde jag lite på crosstrainern sen var jag helt slut! Nu så ska jag strax bort till Sajje och käka, blir nog hämtmat idag från wok o co :) 

Veckans schema: 
Tisdag: Jobba 07.30-13.30, sen träffa Emmelie och kanske Martina!
Onsdag: Ledig (förhoppningsvis), ska städa, sen planerar jag en promenix runt Munksjön. På kvällen så blir det troligtvis mys med Sajje.  
Torsdag: Jobba 13.45-21.30.
Fredag: Jobba 07.30-13.30.
Lördag: Ska försöka pallra mig bort till gymmet på ett spinningpass på förmiddagen, sen på kvällen hoppas jag på att få umgås med mina underbara vänner :)
Söndag: Inga större planer än sålänge!

Så den här veckan är alltså lite lugnare.. Och jag ska återigen göra ett tappert försök att inte äta godis, chips eller dricka läsk på vardagar! Se hur länge jag klarar av det den här gången. Man börjar jämt sitt nya liv på måndagen sen när helgen kommer så är det samma gamla visa :) Wellwell.

Pussokram, vi hörs!

Måndag

Usch vilket busväder! Det blåser och snöar och det låter som hela huset ska välta emellan åt. Usch :( Jag som trodde/hoppades på att snön var på väg bort. Icke sa nicke! Jaha, ni kanske undrar vart jag har hållt hus en vecka? Min dator och mitt internet har inte sammarbetat rikigt. Så har vart utan det några dagar! Men nu så har jag fått knas på et igen.

Jaha vad har hänt den senaste veckan då? I torsdags så gick jag och mamma på a6, jag hittade ett fint golv på coop som jag vill ha till mitt kök :) Inte så dyrt heller. Men det verkar vara lite krångligare än vad jag hade planerat att lägga det, och jag vill inte stressa på pappsen så det kommer nog dröja ett litet tag ändå innan det är på plats. Har även vart på Beijers bygg och kollat lite vad de har för innerdörrar och det visade sig att de har den konstiga storleken som är på min toalett och gaderobsdörr. Så det ska inhandlas snart :) Sen så har jag nog bestämt mig för att köpa en liten fotölj med till mitt hem :) I går kom även en hylla upp ovanför tvn. Sen är det ju spisen kvar med då :) Ligger en etta ute i mitt hus, alltså likadan men betydligt mer renoverad! Åhh vad jag blir avundsjuk! Haha. Men min är fin med :) Gå in och kika om ni vill på
hemnet, Junelundsgatan 3.

Jag har även fått förlängt på jobbet :) Till 31 augusti. Vilket betyder att jag får betald semester :) Wiihoo. Men tror bara jag ska ta 3 veckor faktiskt, jag jobbar ju ändå bara deltid. Ska troligtvis gå upp i tid med, ska ha 10 % flytande, så jag alltså jobbar 85 %. Flytande innebär (om jag har fattat det rätt) att jag får lägga in dem passen när det är behov av dem på jobbet. Så jag kommer få betalt för 85 % men tar de 10 % när jag kan och när det behövs. Jag brukar ju ta ett eller två exrta pass under en månads tid ungefär så det kommer bli ungefär som det har varit, bara att jag får betalt på ett annat sätt.. Typ. Men när det här vikariatet sedan går ut så ska jag faktiskt satsa på att försöka hitta något annat jobb, jag vill pröva på något annat :) Men vi får se.

Jaha, vart i Göteborg i helgen nu då med Martina och Lizah! Jag körde inne i stan, vilket gick bra :) Vi gick på stan på lördagen på dagen, sen så käkade vi på Bryggeriet på kvällen och var på Boulevard (stavning?). Jag vart lite seg på kvällen men det var en himla rolig helg annars :) Skönt att komma iväg lite :) Kanske lägger upp bilder lite senare.

Planer för veckan då:
Idag: Har städat, luncha med Sandra hos mig, sen tvätta, sen gymmet.
Tisdag: Jobba 07.30-13.30. Sen ut och käka med familjen, Sandra fyller 22 år!
Onsdag: Jobba 07.30-13.30. Ska på Mary kay party hos Emmelie som Lotta har.
Torsdag: Ledig. Ska troligtvis köpa golv med mamma på kvällen. Sen så ska nog Jojje sova här efter hennes studentfest.
Fredag: Jobba 12.00-21.30, sen sova hos mamma och pappa.
Lördag: Jobba 07.30-21.30, alltså delat pass och sen sova hos mamma och pappa igen.
Söndag: Jobba 07.30-14.00.

Hopp det var det. Nu är jag tom på ord så vi får höras senare eller i morgon :)
Ha det så bra. Pussokram