Äntligen fredag!

Strax blir det lite afterwork med Lizah, joel och Annelie (kanske någon mer?). Ska bli skoj :) Daniel Karlsson skulle nog vara där och spela med, haha. Nee men det ska bli kul :) Sen så blir det att dra ut till martina i hovslätt och förfest med henne, lizah, joel, emmelie och simon :) Jag har ju inte förtärat alkohol på typ fyra veckor så ska bli intressant och se hur det går i kväll ;) Är sjukt taggad i alla fall! Bara för det så kommer det säkert bli katastrof i kväll.. Men nej så ska vi inte tänka, med er har jag alltid kul!

Horoskop

Mitt horoskop i dag:

Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan lägga ner mycket energi på att försöka tolka någons signaler,
för att du vill se ett visst utfall. Kan du tolka?

Torsdag

Huvudet värker och värker.. Jag vill krypa ner under täcket nu och sova tills i morgon kväll.

Varför kan det aldrig utforma sig som jag vill? Förstår inte vad som är fel.. Jag hoppas verkligen inte att jag har rätt, men jag känner igen symtomen, och denna magkänslan har alltid varit rätt tidigare. Jag vet inte heller vad jag ska göra åt det, om jag kan göra något åt det, eller behöver göra något åt det.. Snart orkar jag inte bry mig längre.. Låt detta bara vara att jag har en dålig vecka, för det har man faktiskt ibland! 

TAGGA FEST I MORGON! Låt det bli en bra kväll med mina älskade flickor :) ♥


Onsdag

Dagen rullar på riktigt bra, förutom att jag är himelans trött i hela kroppen typ. Skolan vart väldigt seg, och ja jag var faktiskt lite depp. Men så är det ibland, man är inte på humör jämt! Efter skolan var det dags att åka till stallet, och efter någon timme där så vände humöret och gick åt rätt håll. Mös med min älskling och borstade lite extra noga i dag :) Kunde dock inte göra så mycket med honom, så isigt både i skogen och på banan =/ Men jag satt i alla fall och skrittade på banan lite granna och böjde igenom honom och flytta undan lite o så där :) Det är ju bättre än ingenting..?

Sen så kom Sandra och hämtade mig och vi beslöt oss för att åka upp till a6 en sväng för att kolla på en födelsedags present till henne i från mig. Så det hittade vi en :) Hann även med en smarrig fika! Jag köpte också lite grejer, en liten väska och en tunika på hm. Eller vad man nu kallar det? En låång tshirt typ, vit och svart randig med en liten söt guldig knapp på. Nu så är jag hemma och dricker lite kaffe, tänkte åka ner till trim och sola lite snart!

TRÖTT!!!!

Faktum är att jag blir mycket tröttare när jag sover mer...
Jag vill hem och sova!

Kärleksvecka

- Av med kläderna snygging, det är insidan som räknas!

Idrott och hälsa eleverna har temavecka, kärleksvecka. Såå töntigt! Men ganska soft arbete, surt bara att vi är tvunga att gå mycket mer än vad vi annars gör. Menmen, smällar man får ta I guess. Sitter och gör en tidning nu, sen så har jag prov efter skolan som jag inte har pluggat ett skit på! Jag hatar företagsekonomi. Det är la bara att hålla tummarna på ett g där.. Vaknade annars på riktigt bra humör, det är ju underbart väder ute och det gör en oftast på mycket bättre humör. Dock så sjönk humöret för en stund sen och ersattes av en klump i magen..

Jag ska vara stark. Jag orkar inte gå och oroa mig och få klumpar i magen hit och dit och bli lessen lite då och då. Som johanna sa, jag beundrar att du vågar utsätta dig för detta igen för det gör inte jag. Kanske ska jag inte det?! Usch jag ska inte skriva sånt här här egentligen men var annars? Nee ska inte ta ut för mycket i förskott. Men klumpar i magen och oroar mig i onödan gör jag ju inte om jag inte tycker om någon :) ♥

Har också kommit på när jag har suttit här och filosoferat att när vi går ut skolan så kommer jag att sakna att inte få träffa mina söta vänner varje dag i skolan! Ni lyser alltid upp min dag :)


Dead and gone

Bjussar på en skön låt!


Lördag

Utsläppet hela helgen=gå upp tidigt=snaark! Skulle egentligen fått slippa att släppa ut hästarna i morgon då emmelie skulle på tävling men hennes första start var inte förrens vid klockan två så jag får ta utsläppet i alla fall. Somnade nog inte förrens närmare halv tre i natt sen så ringde väckarklockan vid tio över sju och jag var tvungen att lämna jimmy under det varma täcket och dra mig till stallet. Men det gick ganska bra! Tycker det är lite mysigt att va i stallet så på morgonen. Men hade inte ätit något frukost så jag skippade och rida och var hemma vid kvart i nio någon gång. Sen så låg jag i soffan från ca halv tio och sov till ungefär klockan ett, så tog igen några timmar i alla fall! Nu så har jag lagat mat och jag och sajje har käkat upp den. Hade planerat att plugga lite, ligger ju aningens efter med några uppgifter men får väl se om jag lyckas att komma i gång med det. Inget att räkna med dirket!

I går satt vi hemma hos jimmy, typ jag joel jimmy, tog det ganska lugnt kollade på tv, spelade kort o så. Sen så kom även ellen förbi en sväng, trevligt trevligt :) Ikväll ska jag agera taxi åt familjen järvinen. Måste ju ställa upp lite för släkten ;) Sen så blir det väl att kolla melodifestivalen eller något sånt :)

Jag har nog världens sötaste häst!

 

  


Onsdag

Jag har ont i skallen, har haft lite sådär smygont hela veckan känns det som! Men har ändå sovit hyffsat bra i natt :) Lyckades för en gång skull somna om efter att Jimmy hade åkt till jobbet.. Så det var duktigt av mig ;) tss. Nu har vi svenska och jag är fortfarande så grymt skoltrött! Det funkar helt enkelt inte för mig att arbeta i skolan längre.. Skönt att vi inte har så långt kvar nu, jag vill ta studenten!!!! NU :) 

I dag blir det att stressa ut till stallet efter skolan, Emmelie hade visst lite bråttom men det blir nog inga problem. Får väl longera av Calibra lite i alla fall så att han får springa av sig. Han har för mycket energi nu, hihi sötnos :) Sen så blir det hem och hårdplugga! Känns som om det är hur mycket som helst i skolan nu.. Men det är antagligen bara för att jag missade två prov när jag var sjuk. Fick reda på mitt samhällsprov nu i alla fall som jag gjorde i går eftermiddag, fick vg :D Det kändes riktigt skönt faktiskt. Även om typ alla andra fick mvg så är jag jätte nöjd med vg på det här provet :) 

Ikväll får vi se lite vad det blir, kanske ska träffa lizah en sväng om hon hinner. Annars blir jag nog själv hemma tror jag och tar det lugnt bara. Vi får se helt enkelt :)

Hoppas ni får en kanon bra dag!    

Tisdag

Jobbiga tisdagen är här, och i dag är den dubbel jobbig. Eftersom att jag missade två prov när jag var sjuk så ska jag göra det ena i dag efter skolan vid halv fyra. Detta innebär att jag kommer att sluta cirkus klockan fem. Hrmf, segt! Jag är jätte trött i dag, men det är jag jämt på tisdagar.. Fråga mig inte varför! Har samhälle nu och har börjat på något nytt, super tråkigt! Allt som jag läser eller hör från läraren går in i ena örat och ut i det andra.. Jag vill hemma och sova!

Måndag

Nu vart vi hemma från sälen, med träningsvärk och utan några brutna ben. Vi har haft det kanon bra! Det har varit strålande sol och massa minus grader. Tidiga kvällar och tidiga mornar i backen :) Jag gillar sälen, sån mysstämning :)

 
  

I dag så var det bara att traska upp tidigt och pallra sig till skolan och ha lite matte c. Hade gärna luggit kvar och snuffsat några timmar till kan jag ju säga. Men det var ändå trevligt att få träffa Michis och Ellen i skolan! Har ju inte sett dem på typ två veckor eftersom jag var sjuk veckan innan lovet. Saknar tjejerna lite! Nu så ska jag fortsätta plugga lite, pluggade på bussen innan och man får faktiskt himla mycket gjort på de 45-50 minutrarna, så det är ju bra! Men ska plugga lite till nu, plocka undan på rummet, käka och sen blir det ut till stallet. Saknar min bäbis ♥

Jag är duktig

Jaa, ibland är jag faktiskt lite duktig.. Som idag! Min väckarklocka ringde 05.40, jag traskade upp kl. 06.00 gjorde mig i ordning och åkte till stallet. Calibra låg ner och nanade när jag kom! Så sööt. Så gav hästarna frukost och släppte ut dem i hagen, jag var tydligen ganska snabb så hann även mocka. Åkte sedan till jobbet, jobbade till klockan ca 13.30. Åkte ut till stallet igen och red. Vilket gick bra! :) Sen så var det bara åka hem igen och käka och duscha.. typ. Och nu så sitter jag här, redo att åka vidare :)

I morgon drar vi till Sälen, see you later suckers ;)

Tisdag

Åhh vad jag är trött! Har luggit framför tvn och halvsovit, jaa jag vet inte hur länge nu. Större delen av dagen känns det som.. Jag väntar på att Johanna ska komma hem från Göteborg så ska jag träffa henne en sväng. Har börjat packa lite! Måste ladda ner lite grejer på datorn till skolan så jag kan skriva ut det och ha och läsa på.. Har ju minst två prov när jag kommer tillbaka till skolan.. lagom kul!

 Jobbet ringde innan, så jag ska jobba i mon :) Det behövs! Jobbar till halv två typ. Vilket innebär att jag måste upp super tidigt eftersom att jag har lovat att ta utsläppet på morgonen med. Menmen, vad gör man inte, klart man stället upp för laget ;)

Nehe nu så ska jag kolla tvn.
Puss o kram

Måndag

Helgen har varit bra, jag har taigt det lugnt, kurrerat mig och myst massa :) Och äntligen fick jag åka till stallet. Min älskling mådde bara bra som tur var :) Piggelin och lite busig dock! Måste göra något åt hans överenergi, i mon blir det ut och galoppera av sig. Jag måste packa inför Sälen =/ Kommer väl packa typ onsdagkväll eller något i sista sekund. Ska bli skönt att komma i väg och åka lite skidor i alla fall :)

Jag är såå sugen på att gå ut!!!! På krogen alltså.. Jag vill dansa och ha kul!! Kommer dröja ett tag innan jag får det dock.. Inte i helgen och inte nästa helg heller.. Men men, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge ;) Hoppas resten av er än sålänge har ett toppen lov! :)

På väg i fällan igen..? ♥

Onsdag

Febern är på väg neråt nu, känns dock inte så.. Har grymt ont i halsen, huvvet osv. Men efter någon mer dag hemma så hoppas jag att det märks att febern har gått ner i alla fall. Det är grymt tråkigt att bara ligga hemma alldeles ensam hela dagarna. Så segt att missa två prov med! Eftersom jag nog inte kommer att gå till skolan på fredag heller.. Menmen, what you gonna do liksom..



Saknar min älskling alla redan <3

Tisdag.

Och febern går ju inte ner precis.. Har luggit i sängen hela dagen och knappt orkat vända på mig. I morse hade jag 39 grader och mitt på dagen i dag så hade den stigit ännu mer till 40 grader. Kan inte komma i håg senast jag var så här sjuk.. Det suger verkligen! Jag pallar inte :( Sov typ ingenting i natt heller.. Så jag tycker faktikst att jag har lite rätt att tycka synd om mig själv!

Nu så orkar jag inte skriva mer.
Hoppas ni mår bättre än jag!

Sjuk!

Jaha, nu har den galna helgen tagit resultat..  I 38,8 graders feber.. Jävla skit bajs fan! Att man alltid blir sjuk när det passar som minst, och aldrig blir sjuk när det passar som mest. BLÄ! Kul att ha samhällsprovet efter sig som vi skulle gjort i morgon..

Vet ni vad? Jag fick g på mitt matteprov :D Och med god marginal dessutom! Weeei, så lite duktig är jag faktiskt.. Nee nu så ska jag försöka lägga mig med tusentals med kläder på mig och försöka bli frisk. Hoppas ni andra mår bättre än jag och har haft en bra dag :)

Håve blå är dem bästa!

Helgen har varit kanon kul! Fredagens utgång var super rolig, massa dans och så. Hela lördagen var också jätte rolig! Bussresan gick bättre än förväntat. Träffade lite roligt folk och jag och Lizah är ju ganska bra på att underhålla varandra. Är ju väldigt sällan vi har tråkigt om man säger så ;) Matchen och allt var jätte kul också! Var med i tv några gånger och kommentatorn på tvn hade ju sagt att de aldrig hade sett en så bra bortaklack innan ;) Så det var skoj.

Idag är jag väääldigt trött. Så typiskt att det är fint väder ute när jag har lovat Emmelie att ta insläppet, alltså jag måste åka ut till stallet ganska sent. Menmen så kan det vara. Blir nog en dag i soffan för mig, fram tills dess att jag drar mig till stallet då. Är så grymt trött i hela kroppen!