Fredag

Trotts att jag har slappat som bara den så går faktiskt tiden lite för långsamt. Lizah kommer om en dryg timma, tills dess så ska smink och hår vara klart. VIlket inte tar så lång tid om man heter Sofia Alf.. Så har lite tid att slå ihjäl. Kommer väl sluta med att jag stressar som ett djur sen medans Lizah står och väntar utanför. Blir alltid så när man har gott om tid på sig. Hade gärna tagit en kall öl eller ett glas vin redan nu när jag gör i ordning mig men eftersom det bjuds på mat sen så är det kanske inte så smart.

Jag drömde om Bulgarien i natt.. Åhh.. Vi va på Las Palmas och Frankys och det var strålande sol och bad i poolerna, underbart. Dock var det inte bara vi fyra utan vi var två mer. Jossan och Ellen var borta någonstans och vi andra hade ingen aning om var de var.. haha. Jaa det var en rolig dröm i alla fall, och jag längtar som bara den tills vi är där igen :) Men först så ska vi klara av hela våran med alla roliga händelser, och först och främst kvällen i kväll :)

Grattis på födelsedagen Martina!


Torsdag

Hejsan hoppsan i lingonskogen!

Stallet i dag gick inte så snabbt som vi hade planerat. Vi skulle flytta på Emmelies transport och hej o hå, det var inte så lätt som vi trodde. För det första så fick vi inte på transporten ordentligt så rätt som det är så lossnar den från bilen och åker sin egna lilla väg. haha. Till slut så fick vi på den på bilen men då kunde inte bilen åka eftersom det var isgata och tungsläp. Så vi knuffade transporten själva flera meter. Hur starka är inte vi då? :D Till slut fick vi den på plats *stolt*. Sen så var det dags att brodda hästarna så vi kunde ge oss ut på isgatorna, det var lite kämpigt må jag säga. Sen så blev det äntligen en ridtur :)



Nu så ska jag göra mig lite kaffe sen så är det dag för plugg med Emmelie :)

Fjortisproblem

Jaa det kan man verkligen säga! Dock att åldern är lite fel. Meningen var ju att jag skulle vara chaffis när vi firar Martina och ska gå ut på fredag. Lizah ska dricka lite granna bara eftersom vi vill vara taggade tills på lördag :) Jag börjar bli mer och mer sugen på att joina henne. Men usch jag vet inte, egentligen känner jag att jag borde vara duktig och köra, dels för att vara så utvilad som möjligt på lördag, dels för pengarnas skull, dels för att det hela blir mycket smidigare med bil under kvällen. Ibland är man ju på sånt där super humör att det inte spelar någon roll om man har druckit tio öl eller noll, man är så himlans på g ändå. Dessutom kan jag faktiskt dansa nykter och det kan vara himla kul att se alla andra fulla när man själv är nykter ;) O andra sidan så har jag bakistabletter kvar, jag och lizah ska i vilket fall inte vara ute jätte sent, det blir lite lättare att slappna av och lets face it, enligt min mening så är det ett säkrare kort på att ha kul. Vilken beslutsångst jag har. Hjälp mig?

Vilka problem jag har? Usch nu skämms jag.. 

Wanna be on top ?

Idag är det top model på tv :D Likaså var det i går. Tycker verkligen att det är så grymt bra och roligt att kolla på det programmet. Det som går på eftermiddagarna Australias next top model är inte lika bra.. Vad är liksom top model utan Tyra Banks? ;)


Har även inhandlat ett par skor idag till balen! De var super söta, vita med öppen tå. Funderar på att ha dem på studenten med. Nu så ska jag stänga igen datorn och sitta fastklistrad, nermysad i soffan :)

Äntligen!

Nu så har vi äntligen bokat resa! Den 20:de juni åker jag, michaela, ellen och jossan till sunny beach igen :D Ska blir så jädrans kul! Denna gång blir det hotel diamonad, som vi besökte förra året och det är super fint. Lite mindre gäng denna gången tyvärr men det kommer nog att bli kanon ändå :)




  

Feeling like a princess

You just gotta love prom

 



(den är faktiskt finare i verkligheten ;) Vet att det kanske inte är så kul att lägga ut klänningen, då blir det inte lika kul när det väl är bal och ni får se den då. Men då kommer håret och sminket vara fixat med så det kommer att se annorlunda ut i alla fall)

Måndag

Ärligt talat, jag har ont i hjärtat av alla utgifter. Ja jag vet det är bara till nöjen och ja jag vet det är jag själv som har valt att ha häst. Men jag rekomenderar i alla fall en sak, ha inte häst samma termin som ni tar studenten! Det går inte ihop sig. Och om någon får ihop det snälla tala om för mig hur ni lyckas! Det är häst, det är fjällenresa, det är kryssning, det är utomlandsresa i sommar, det är bal, det är student. Det är pengar, massor av pengar. Och så mycket man vill! Får kanske prioritera bort något utav av det, men vad? Fjällenresan? hmm.. Jag ber verkligen till gudarna att det flyttar in mer gamlingar på ljungarum som behöver hjälp! Så att jag kan få jobba, jag ringde ju för någon vecka sen och frågade om det fanns något jobb men då sa de att det inte var så mycket att göra nu..Jag behöver pengar=jag behöver jobba. Så BAJS! Måste försöka sälja moppen med.. Lycka till. Kanske kan låna några tusen av mamma och pappa och betala tillbaka efter sommaren när jag har fått lön?! (a) Yeah right.

Så var bara tvungen att skriva av mig om det lite.

Är grymt skoltrött! Matteprovet i dag gick inte så bra, som vanligt. Eller det känns som det alltid känns: Jag kan lika gärna ha fått ganska många poäng som inga alls. Så vi får väl se helt enkelt! Igår så åkte jag och Ellen in till staden och satte oss på ett fik för att plugga. Vi pluggade, men hann också med en massa prat :) Som vanligt! Du är bra du ♥

Lizah, Annelie och Fia kom och hälsade på mig och Calibra i stallet idag och red lite. Min älskling var så snäll så! :) Vill bara att banan ska bli bra nu så att man kan få rida ordentligt.

Wellwell, färdig skrivet och klagat för idag. Nu så ska jag bara ta det lugnt, kanske städa lite på rummet om jag känner för det. Ha det bra så länge!

Söndag

Uppe med tuppen idag och släppa ut hästarna! Tog det lugnt i stallet och hann med massa kändes det som. Tömkörde min älskling i dag, han var jätte fin :) Brallade några gånger men det gjorde inte så mycket, hellre att han gör det när jag står på marken jämte än när jag siitter på. Så eftersom att han var så duktig i dag så fick han extra många pussar :) Har fått nytt ensilage nu som tyvärr är jätte blött.. Dyrt var det också.. Himla mycket utgifter nu och jag har inte jobbat något på hela januari! Men jag och lizah ska snåla lite på utgångar i februari, endast en ska vi få ha! Jag måste försöka hålla det och endast göra billiga saker. I really have to try!

I eftermiddag blir det plugg och jag antar en massa prat antar jag.. Provet i morgon känns inte alls bra! BLÄ för matte c!!!!

Lördag

Jag är grymt trött! Förstår inte hur jag kan vara det då jag har sovit ganska länge i dag, men är slut i hela kroppen. Igår var det i alla fall biotajm :) Bröllops duellen var super bra! En riktigt mysig film, så den rekomenderar jag :) Idag blir det väl bara att vara hemma och slappa, sen i kväll blir det kanske att åka till Martina och Jesper en sväng. Jag själv som aldrig har pojkvän (snyft ;)), får umgås med mina kompisars pojkvänner ;) haha. I eftermiddag blir det även stallet och likaså i morgonbitti. Sen blir det nog matteplugg också med Ellen..

The last song

The time has come to say goodbye
The sun is setting in the sky
The truth turned out to be a lie
It's over, Over
Hum yourself a lullaby
This is the end but baby don't you cry

So take away the melody and all that's left are memories of lovers
Friends and enemies
But they're all fading
You may not remember me
I haven't got the strength to carry on

If this is the last song I'll ever sing then I'm giving it everything
I'm giving it all
If this is the last song that I'll ever play
Then I guess it's time to take my curtain call
I'm dying to thank you all
I thank you all

So here's to all the lonely hearts
'Cause mine's been ripped and torn apart
It's colder now
It's getting dark but I'll be okay
Bury me with my guitar and on the way to hell I'll play

If this is the last song I'll ever sing then I'm giving it everything
I'm giving it all
If this is the last song that I'll ever play
Then I guess it's time to take my curtain call
I'm dying to thank you all
I thank you all

One more song before I've got to go
I'm singing from the very bottom of my soul
And meaning every single word and every note
I'm pleading
Let me hear you singing it out once more with feeling

If this is the last song I'll ever sing then I'm giving it everything
I'm giving it all
If this is the last song I'll ever play
I guess it's time to take my curtain call

And if this is the last song I'll ever sing then I'm giving it everything
I'm giving it all
And if this is the last song I'll ever play
Then I guess it's time to say, "We thank you all"


Torsdag

Det är verkligen det skönaste som finns att vara ledig på torsdagar! och vet ni.. jag sov till klockan 12.00 i dag :O Hade inte Emmelie smsat så hade jag nog sovit ännu längre. Jag tycker verkligen att det är så grymt skönt att jag har lärt mig att sova ut. Ett tag så vaknade jag som senast klockan halv tio typ. Men inte nu längre ;)

Igår kväll så var tjejerna här, kollade på tv och hade lite mys :) Åkte även ut och åkte bil en sväng med galna soffi ;) hihi. Det var skoj :) Kul att hitta på något på vardagarna i bland med, veckan blir så mycket kortare då. I dag har jag och Emmelie vart i stallet hos våra kära kusar :) Sen så har vi även jobbat med vårt projektarbete. Skönt att få lite undanstökat i alla fall.

Vad händer i helgen då? Joo i morgon så ska jag på bio med Lizah och Joel. Vi ska se bröllopsduellen! Sen så har jag utsläppet i helgen så för övrigt så blir det väl ganska så lugnt. Har inte så mycket planer :) Plugga matte, inför provet på måndag. BLÄÄÄÄ!



Onsdag

Har nu skrivit en valfri text, jag skrev om min resa till New York. Jag vet att jag säger det väldigt ofta men jag ÄLSKAR NEW YORK! Och jag ska, ska tillbaka!!



Nu efter Svenskan så ska jag och Ellen på extra matte inför provet på måndag. Ikväll blir det mys och film med tjejerna hemma hos mig :) ♥

Babbel

Tjatar jämt om att tisdagar är så jobbiga, men på ett sett tycker jag faktiskt om dem. Visst lektionerna är jätte sega men man har liksom något att göra hela dagen. Som idag t.ex. kom hem från skolan vid 15.50, åkte till stallet 16.10. Mockade och fixade jag och Emmelie skrittade ut en sväng i mörkret och red sedan en sväng på banan. Var klara strax efter 19.00 och hemma vid ca 19.30. Då var det bara att duscha och slänga i sig lite käk sen börjar ju Top model klockan 20.00. Och nu är det slut :) Man har liksom grejer att göra hela dagen utan att det känns stressigt. Det är rätt så skönt! Man hade nog bara blivit ännu tröttare om man hade åkt hem och lagt sig framför tvn efter den långa dagen i skolan.

Ska försöka gå och lägga mig tidigt idag men har kommit in i en dum period som gör att jag inte kan sova på kvällarna. Jag som brukar ha så lätt för det annars! Nu så ligger jag bara och tänker på massa dumma saker och det tar betydligt längre tid för mig att somna än vad det brukar. Jag förstår inte detta!! Det är något dumt som har satt sig i min skalle.. Någon som har något bra tips på vad man kan göra när man har svårt att somna? :)

I helgen har jag utsläppet! Men mina sötungar tjatar på mig om utgång.. Igen?! :O Jag som hade tänkt att ha en vit helg. Jag som älskar att partaja har himla svårt att säga nej när de andra ska ut och dessutom tjatar på mig ;) tss. Särskilt när Emmelie sa att hon kanske kunde ta utsläppet på lördagen (detta sa hon innan jag visste planerna om utgången). Lizah erbjöd mig även att hänga med henne och Joel på bio. Jag har ju faktiskt en biobiljett så det är ett betydligt billigare alternativ. Plus att det går så många bra filmer nu med! Jag ska försöka vara stark, och spara alkoholen tills nästa lördag :D Men vi får se.. Ska aldrig säga aldrig! Oj vad mycket jag har skrivit nu, dags o göra annat :) Ha det bäst mina älsklingar!


Företagsekonomi

Det är så tråkigt, särskilt när man har en surtant till lärare och tisdagarna är sega som vanligt. Vill bara hem och sova!

Helgen har ju vart bra i alla fall :) Tjänade ihop 1200 kr på mina släktkalas. Jätte gött! De pengarna ska jag lägga i spargrisen inför vårens alla händelser :) Kom ju även på tal om att det skulle bli sälen på påsklovet, se om det blir av den här gången. Skulle vara himlans kul i alla fall :) Vi förösker även att hyra en limmo till balen. Provade klänningen här om dagen igen, och jag bara ÄLSKAR den! Tror jag ska lägga ut den så ni får se hur den se ut :) Ska bara ta ett bra kort först. Måste hitta en ny balkavaljer, efter lite pepptalk av Michaela tror jag att jag ska ta mig mod och fråga någon i klassen. Man kan ju inte få mer än ett nej faktiskt.. I reserv så ska jag fråga min kusin Joacim. Jag ska i alla fall gå!!!! Vem det nu än blir jag går med.

Efter skolan blir det att brumma ut till stallet. Knäppishästen måste röra på sig :)

Vimmel



Såå kul när man hittar så här otroligt fina bilder på någon sida efter en utgång
haha, sånt man får bjuda på helt enkelt

HAHAHA!

Det var riktigt längesen som jag skrattade så mycket som jag gjorde i går! Lizah kom hit i väntan på att hon skulle hämta hem sin Jolle från krogen. Vi kollade på min Björn Gustafsson film och hittade klipp som jag inte hade sett innan. Jag fick sån kramp i magen, så mycket skrattade vi. 

- Daansken är här, daansken är här..
- Han äter mat Robert..
- Jag känner mig lite yr Robert..
- Jag har bara svårt att spela när det inte är någon riktig Arnhäst
 

Jaa, jesus amalia! Har någon tråkigt någon gång och har samma humor som jag så rekomenderar jag starkt att kolla på det här klippet som finns på hans dvd. När han provspelar för filmen Arn.

Igår på dagen vart det lite släktkalas, gott fika, tjänade totalt i hop 600 kr (=alltid välkommet), och pratade om allt och ingenting med kära kusinerna! Idag kommer kusinerna från andra sidan av släkten, så hoppas på att tjäna ihop lite extra cash i dag med ;) tss. Sen så är det bara att ladda för en ny vecka, som startar med Matte C på måndagmorgonen.. 

Lördag

En kanon bra kväll i går :) Lagom mycket dricka, inga onödiga samtal, inga större misstag, bara massa massa dans och kul :) Började med förfest hos Anthony, alltid lika trevligt :) Sen så blev det amor en sväng och sedan centrum som vanligt. Sen så avslutade vi med maxmat. Så tack för en bra kväll gott folk! 

Vi är så bra ♥


Torsdag

Vaknade upp på ett hyffsat bra humör i dag, strax efter klockan elva. Pigg och utvilad! Satte på massa bra musik och springer runt och dansar och sjunger här i huset :) Fick sms av Emmelie att hon gav hästarna middag så jag tänker dansa runt här hemma lite för länge för vem vet hur länge det braiga humöret varar? Så jag ska passa på innan något kommer och förstör det.

Ska till stallet sen med i alla fall, har frysit på nu igen. Så grymt tråkigt nu när man äntligen har kunnat börja rida ordentligt och så blir det hårt ute igen. Blir väl ut och skritta eller något bara. Ha en bra dag! ♥

 Ni är bästbästbäst!

Onsdag

Känner mig lite halvdepp (fråga mig inte varför) så tänkte skriva ner lite roliga saker som jag har att se fram emot :)

  • 31/1 - Hv-invasionen, vi drar till Hovet med massa bussar fyllda av hv fans och kollar på match.
  • 12/2-15/2 - Åker preliminärt till Sälen på lovet och åker skidor :)
  • ?/? - Åker på kryssning till Tallin med klassen (?)
  • 5/5 - Åker och kollar på Beyonce i Göteborg
  • 20/5 - Balen :) Har dock ingen balkavaljer längre.. Får väl se lite hur det löser sig! Klänningen har jag i alla fall här hemma i gaderoben och bara väntar på att få användas :)
  • 12/6 - Då taaar vi stuudenten!!!!
  • ?/? - Åker utomlands

Massa kul och se fram emot ju! Wihoo :)



uppdate 23.16

Blev på betydligt bättre humör nu när Ellen skickade massa goa partylåtar och vi pratar massa SB minnen. Åhh vad kul vi hade! Levde i vår egen lilla bubbla och inte bry sig ett skit om vad som händer här hemma!



"Bara få vara brun och ta på sig en klänning och klackar skulle göra mig lyckllig"


Happy birthday

Hopp, så var det med det. Grattis säger jag väl till mig själv att jag har lyckats ta mig ända hit, 19 år. Nu så sitter jag och Sandra här med varsin dator i knäet med tvn på i bakgrunden och väntar på att mamma ska komma hem med presenter, mat och kanske tårta?! Fick ingenting i morse, utan jag sa att vi kunde ta det i kväll i stället så så fick det bli :) Så nu är jag förväntansfull! Ikväll kommer Elina hit en sväng med, kolla på tv bara och ha det lite mys :)

Hoppas ni har haft en bra dag, pussokram på er ♥


Knäppfia

oj fick bara en sån där pirrig känsla helt plötsligt! Sån där man får när man verkligen ser fram emot något, är förväntansfull men ändå nerövs. Men varför fick jag den känslan?! Vad ska jag göra som ska bli så kul?! haha, jag har ärligt talat ingen aning. Det har nog banne mig slått om i min skalle i dag, har kännt mig lite wierd hela dagen. Kanske så man blir när man fyller 19? :O Jajjemen om tre timmar är jag 19 år gammal.

Hopp, jag ska nog krypa ner i min säng, kolla på tvn och hoppas på att somna tidigt! Har varit så grymt hela dagen, så typiskt att man då blir pigg när man äntligen ska sova. Jaja, god natt! Eller något..

Whos David ?

Fick bara ett litet ryck att lyssna på den här låten om och om igen. Den är bra :) Påminner mig om en liten romans för några år sedan ;) tss. Kul när man relaterar händelser så till låtar! 

 

En liten roligare version av våra "allas" älskade Mcfly ;) haha

VI behöver inte alltid veta!

Jag ska försöka ge lite råd, som jag vet att jag själv verkligen verkligen behöver jobba på, men tror att inte jag är den ända.
 
Har varit mycket diskuterande på senast tiden om att man tänker för mycket, ångest efter fyllan, "jag vet inte hur jag vill ha det tankar". Men vet ni vad?! Man behöver faktiskt inte veta! Vi är 17,18,19 år, vi är inte perfekta. Ibland dricker vi för mycket, ibland skämmer vi ut oss, ibland har vi så otroligt svårt att kontrollera våra känslor fast än att vi gärna vill. Man får försöka tänka bort allt det som känns jobbigt, se det som en rolig grej, en erfarenhet, framför allt inte tänka för mycket. Det är svårt, tro mig jag vet, jag är nog den bästa av alla på att just tänka för mycket. Men det nästan bara vi själva som bryr oss. Ingen annan! Och att man inte vet hur man vill något, vi behöver faktiskt inte veta. Ta det som det kommer! Följ hjärtat och ta konsekvenserna när de kommer. Nu har vi bara ett halvår kvar till studenten, passa på och lev livet nu! Jag ska verkligen försöka och tänka på allt det här och försöka att ha det bästa halvåret ever :D 



För övrigt har jag haft en förvånansvärt bra dag :) Matten gick bra, den nya läraren var bra! Fick reda på omproven och jag klarade det, yeey. Matte C gör än ju alltid lite förbannad men vi jobbade på bra! Sen så gick jag och Ellen och åt i skolan, hade ett Fia&Ellen samtal som vi har ibland, jag tycker om dem :) hihi. Sen så brummade jag hem. Jag och Emmlie drog vidare till stallet. Bestämde oss för att bära fram lite hinder, det gjorde vi verkligen rätt i! Det var riktigt jäkla kul :) Calibra var såå fin i både markarbetet och hoppningen. Jag har ju inte hoppat på säkert 6 veckor nu så han tyckte också att det var hur kul som helst :) 

Nu så ska jag nog slänga mig i duschen,
ta lite hårinpackning och fräscha till mig lite! :)

Måndagmorgon

Ni förstår inte hur trött jag är och hur frestande det faktiskt är att lägga sig under det gosiga täcket igen. Det är så varmt och skönt på mitt rum så det känns bara plågsamt att gå ut i det blåsiga hemska vädret och ta sig till skolan för en lektions matte. Men jag var faktiskt lite lat i dag, jag la en 50 lapp på bordet (bensinpengar till mamma och pappa) för att rena mitt samvete och bestämde mig för att ta bilen till skolan i dag. Japp, så lat är jag. Men åååh vad jag vill sova. Min kropp har inte vant sig vid än att det inte är lov längre och det är just därför som jag måste gå idag! Måste få tillbaka dygnet och rutinerna :) Sen måste jag ju se vad det är för ny lärare vi har fått i matten. Vet att det är en ung tjej, hoppas hon är bra! Undrar om jag ska springa upp och sätta på lite kaffe innan jag åker, joo det är nog lika bra.

Hoppas ni får en toppen dag!


Lördag

Hej på er!

Kvällen i går var ganska skoj :) Blev kanske någon teuqila för mycket, men det var bara skoj inbillar jag mig. Måste sluta hålla på att få ångest över alla verkligen småsaker som man gör på fyllan! Sånt som händer, får bara försöka skratta åt det, glömma och gå vidare ;) Jag och Johanna tror att det ligger i våran släkt att få så mycket ångest.. haha, kanske?

I dag så har jag inte gjort alls mycket, åkte till max med johanna och köpte bakismat, gick sedan ut och gosade med min älsklingshundar :) <3 I morgon så ska jag först till stallet sen så ska jag följa med johanna in till stan och vara moraliskt stöd till henne när hon tatuerar sig :)

Nu så har jag vart på hv, som vann mot färjestad med 2-0. Så jäkla gött :D Längtar till invasionen nu :) och nu så ligger jag här hemma och kolla på min björn gustafsson film som jag fick i julklapp. Den gossen får mig alltid på bra humör :D Hohojaja. 

    

Tillbaka i skolan!

Skolan igång och ska jag vara ärlig så är det ganska roligt. Har blivit en hel del skratt i dag :) Skolarbetet är inte så jävla kul, hade företagsekonomi i förmiddags och nu har vi naturkunskap. Men det går ganska så bra! Alla taggar utgången i kväll, förfest hos Martina. Ska hinna ut till stallet innan med, stressigtstressigt. Men det får gå. Hoppas det blir en rolig kväll bara :) Det blir ju vad man gör det till! Har fått massa kläder av Lizah nu med så får se vad jag tar på mig. tss ;)

Pussokram♥

Hon vill men kan inte sova!

Mohaha, blir alltid så här efter loven och första skoldagen nalkas. Kan inte sova :P Inte för att klockan är så mycket men ändå. Its passed my bedtime ;) haha. Är på bättre humör nu än tidigare i alla fall. Ser fram emot utgången i morgon :) Hoppas det blir kul. Men har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig =/ Hrmf. Men Lizah skulle ta med sig lite till skolan i morgon, så det blir nog bra :)

   
  

Så som bara vi kan :D

Dreams we have as kids all fade away

Lyssnat på lite gamla godingar av Mcfly nu i bilen, Silence is a scary sound, Memory laneToo close for comfort osv osv. Låtar som man aldrig tröttnar på :)

För övrigt så är jag på riktigt dåligt humör i dag! Vaknade verkligen på fel sida.. Eller något.. Började med att jag vaknade vid nio av sådan himleans mensvärk (antagligen anledningen till det dåliga humöret). Försökte somna om, vaknade sedan vid 11 och då blev jag sur för det (hade väl egentligen velat gå upp tidigare idag), låg i stället och drog mig till halv tolv ungefär. Åkte till stallet, gick inte alls bra o rida. Och nu är jag förbannat trött i kroppen, ont i ryggen och har fortfarande lite smått mensvärk. BLÄ! Så i fall någon hade tänkt att be mig om en tjänst, reta mig eller babbla massa med mig idag, så snälla vänta med det tills i morgon! Now is not the time. 

Lizah kom hit en sväng i går kväll, kollade på tv och babblade massa skit. Alltid lika trevligt :) I morgon nalkas det utgång. Har inte bestämt mig om jag ska med men jag tror faktiskt att jag ska det! Försöka lägga alla negativa tankar bakom mig bara dansa och ha roligt. Ska blir ganska skönt att börja skolan i morgon med :) Komma in i rutinerna och så igen.

Nee nu så ska jag hoppa in i duschen och försöka piggna till och vända mitt humör. Pussokram på er :) ♥

Breathing your love

Om en vecka och en dag så fyller jag 19, blää vad tråkigt.. Jag vill inte vara 19 år! Kan man inte hoppa direkt till 20? (a) Wellwell, blir väl inte till och fira direkt i alla fall. Kanske en liten utgång bara, får väl se :) Blir det inte så så är väl inte det hela världen heller ;) Skolan på fredag, har väl inte så mycket att säga om det. Blir kul att träffa alla igen :) Skulle vilja boka våran resa, om det finns några bra kvar. Var inne och kollade lite och alla verkar så himla dyra :( Blä på det med. Men vi får väl se om vi hittar något bra! :)

In my dreams I wanna be kissing your lips

Måndag.

Allt gick bra idag när Jessica var och hälsade på! Hon är så trevlig så :) Och hon tyckte att Calibra har det jätte bra :) HOn tyckte även att han hade fått en liten mage, och det blev jag superglad över att höra :D tss. Vi skrittade ut en liten sväng i kylan, mysigt men kallt! Blossom var piggelin men snäll, var lite roligt att rida ponny. Hennes hals kändes hur kort som heelst! haha. Nu vill jag bara att det ska bli varmt, regna eller vad som helst så att man kan börja rida ordentligt igen. Börja träna och så, nu räcker det banne mig med kyla!! Har kört in mamma och pappa till staden nu och åkte till Charlies häst och hund på hemvägen för att köpa upp mitt presentkort som jag fått i julklapp. Det var inte så svårt ;) Köpte en ryktlåda (eftersom min är sönder), en gramantygel (när Calibra kör upp huvudet i skoganess) och pälsglans :)

Jag och Jessica pratade lite om sommaren och så när jag ska lämna tillbaka honom.. Kändes lite sorgligt, jag vill inte lämna tillbaka min älskling :( Eller jag vill, men jag vill inte. Vill ju lämna tillbaka honom eftersom om att jag inte vill känna mig uppbunden när jag inte vet vad jag ska göra efter att skolan slutat. Samtidigt så är man så fäst vid honom så att man vill ha kvar honom. Menmen, så är det :)


Söndag.

I morgon kommer Jessica (Calibras ägare) och hälsar på oss. Jag ska låna Blossom så ska vi skritta ut en sväng :) Är så tråkigt nu när det är så kallt och hårt ute, kan typ inte göra någonting med hästarna =/ Men i alla fall, är lkite nervös inför i morgon när hon kommer, med tanke på vad som hände med Shamre sist. Menmen, hoppas det går bra :)

  

<3



Tell me does she kiss, like I use to kiss you
Does it feel the same when she calls your name
Somewhere deep inside you must know I miss you
But what can I say, rules must be obeyed

Time for a change ?

Jag behöver HJÄLP! Jag funderar starkt på att skaffa lugg, jag tycker det är så grymt snyggt på alla andra! Jag tycker att Sandra är jätte fin i det, jag tyckte att Elina, Johanna och Michaela var jätte fina i det när de hade det. Frågan är om jag är fin i det och om jag skulle trivas i det..?! Har sett modeller som har haft långt brunt hår och lugg och det ser bara så snyggt ut. Jag ändrar ju gärna inte på min frisyr i första taget (fegis), skulle vara kul att kanske göra något nytt.

Vad tror ni? :)


2009

Nyår är över, nytt år, nya möjligheter...Eller något sånt.. Välkommen 2009!

Så skönt att lovet inte är över än på en vecka. Nyår var helt okej, inget särskilt och inte den roligaste kvällen i mitt liv, men inga större missöden inträffade och det är ju alltid positivt :) Jag vaknade upp utan ångest och utan huvudvärk! Det är ett klart plus. Helgen blir lugn, ikväll ska jag och Sajje gå på bio :) Australia, den verkar bra.