Wohoo !

Jag och Sandra sitter och "surfar" runt lite och letar efter höstjackor. Jag slänger ur mig från ingenstans; Ska vi åka till a6 och kolla efter stövlar? Sagt och gjort vi brummade iväg, lite så där lagom fräscha efter att ha luggit i soffan och slappat sen klockan två. Och jag hittade precis det jag sökte! Ett par svarta, neutrala stövlar. Och ett par bruna lite snyggare stövlar :) Kanon bra!



Sandra fick också med sig tre par skor hem. Hittade dock ingen jacka.. Det får bli en annan gång helt enkelt! På hemvägen fick vi även med oss lite minimorötter, vindruvor, chips och dip! Så nu blir det myskväll med stora syster (kanske mamma och pappa också) framför Idol! Våran "stor favorit" Erik är ju med i dag ;) haha.

Nu så är det bara att bita ihop, gå upp tidigt två dagar till sen så är det helg!


Jobb hela veckan!

Nix det blev ingen ledig dag i dag.. De ringde igår och frågade om jag kunde jobba idag med, någon som var sjuk I guess. Så har jobbat till två i dag! Göttgött. I morgon går jag till klockan ett ungefär och på fredag till tolv. Nästa vecka så jobbar jag på Älgstigen på måndag och torsdag, Norrahammar tisdag och fredag. Så än så länge funkar det ju bra med "timvikarielivet" :) Man lever en vecka i taget. Nu när jag har jobbat på Norrahammar ganska så mycket så kommer jag in mer och mer i det, och det känns bättre och bättre :) Så kommer nog kännas lite konstigt att komma tillbaka och jobba på Älgstigen nu :) hehe.

Ledig hela helgen i alla fall! Ska bli gött med sovmorgon :) Kanske mina älskade vänner är sugna på att hitta på något? :) ♥

Lååångt inlägg

Vaknar av att jobbet ringer klockan halv åtta.. Grr, kunde de inte väntat två timmar? Haha wellwell, jag somnade om. Någon ringer på hemtelefonen ca en timme senare, men jag går inte upp och svarar.. Varför ringer folk så tidigt när man för en gång skull har sovmorgon? Sedan ringer min väckarklocka kvart över nio. Och jag frågar mig själv varför ställde jag den på så tidigt? Så jag låg kvar i sängen tills halv elva ungefär. Men nu så ångrar jag det, hade velat vara uppe lite tidigare än då :)

Okej, nu varnar jag för tråkig läsning! Det här blir nämligen ett sådant inlägg varav jag "klagar av mig" lite. 

Jag har nog aldrig haft så mycket ångest som jag har haft de senaste veckorna! Mer eller mindre hela tiden så har jag kännt ångest. Eller jag kanske inte ska kalla det ångest, kännt mig deppig, orolig, osäker.. Jaa, jag vet inte riktigt vad det är jag känner :) Men en klump i magen finns där hela tiden, men ibland är den större och ibland mindre.

Varför känner jag såhär? Är det en oro inför framtiden som många känner som precis har gått ut gymnasiet? Är det för att jag saknar skolan och klassen? För lets face it, det gick inte en enda dag i Trolloxen utan att man fick sig ett rejält skratt. Är det för att jag saknar hästarna? Är det för att jag inte tycker om arbetslivet? För att jag är nervös att jag ska göra bort mig varje dag på jobbet? Är det för att jag känner mig ensam?

Alltså jag har ingen aning! Ibland tror jag att det är lite av alltihopa som jag nämnde ovan. Men jag önskar bara att jag kunde komma på lite mer av vad det var, så man kan göra något åt det. Jag försöker göra något åt det! Jag kollar på vänner, som är ett roligt och uppmuntrande. Jag jobbar, alltså jag gör saker på dagarna så att man inte går hemma och tänker på massa onödigt. Jag träffar mina vänner som jag älskar och alltid har roligt med.

Det känns som om att man går och väntar på att något ska hända. Något ska hända och allt helt plötsligt känns bra. Wellwell, nu så ska jag snart ut och springa! Jag har fått för mig att desto bättre form man är i, desto bättre mår man. Är det inte så? haha, jag har ingen aning. Ska i alla fall försöka att vara posetiv! Försöka göra saker som får mig att må bra.

Idag blir det som sagt jobb, 16.30-21.30. Lite nervös! Sen så är jag ledig i morgon! Ska bli skönt faktiskt :) Fint väder idag så hoppas att det kan hjälpa mig att va på bra humör och att inga sura tanter ska förstöra det ;) haha.

Pussokram på er!

Dålig bloggare

Ja nu var det några dagar sedan jag skrev! Så får väl ta en liten update nu dåå.

Helgen har varit bra, hittade enbart ett linne i Göteborg. Men det var en himla trevlig dag med mina vänner :) På kväll blev det även vinkväll och utgång. En rolig kväll blev det med!

Denna veckan hade jag bara en jobbtid inplanerad, men klockan nio i gårkväll så ringde Frida och frågade om jag kunde jobba idag. Javisst det kunde jag, även om jag vart lite seg (dagenefter dagenefter). Ska även jobba i morgon kväll på Norrahammar, lite nervöst eftersom jag aldrig har gjort det innan. Men någon gång ska ju vara den första :) Sen så ska jag jobba på Norrahammar även torsdag förmiddag och på fredag förmiddag blir det Älgstigen. Sen så har jag två jobbtider nästa vecka! Hoppas på att det blir någon mer.

Har även fått förfrågan om att börja som timvikarie på Råslätts hemtjänst. Visst det är ju kanonbra! Men just nu så känns det som om att jag är i fullgång med att komma in på Norrahammars hemtjänst och alla rutiner och vårdtagare som finns där. Så skulle vilja bli lite mer hemmastadd där innan jag börjar på ytterligare ett nytt ställe. Men jag har ju så svårt att säga nej :P haha. Så vi får väl se hur det blir :)

Hoppas allt är bra med er :)
Pussokram

Torsdag

Vad hände?
Vad kommer det ifrån?
Varför?
Vad?

Tror jag behöver en myskväll med Jojje. Det ska jag ha, i monkväll :)

Pratade med Elina en stund igår! Saknar henne mestas. Får bli fler sånna samtal, oftare :) Vi saknar dig hela tiden på helgerna och längtar tills du kommer hem.



Pussokram / En trött och förvirrad Fia

Tisdag

Åhh vad jag börjar bli hungrig! Sitter och funderar på vad jag ska göra för mat.. För veckan så gjorde jag iordning pommes, kycklingfile och brunsås, vilket blev grymt gott! Nu så är det det ända jag kan tänka på. Så ska snart kila upp och göra iordning detta! Åhh vad gott det ska bli :)

Har varit ute på min lilla joggingrunda i rusket.. Känns grymt skönt nu efteråt! Nu kan jag inte skylla särskilt mycket på min förkylning längre så nu måste jag ta tag i mitt "utochspringande" igen :)

Resten av dagen så har jag ganska mycket planer.. haha. Ska till mormor och tvätta, våra tvättmaskin är för tillfället ur funktion =/ Sen efter det så ska jag kolla på en dansföreställning med Ellen :) Har ingen aning om vad det är för flreställning men jag har ändå inget bättre för mig så det kan nog bli skoj :) Sen så efter det ska jag och Lizah gå på The ugly truth. Sen så går vi nog hem till henne för att kolla på slutet av Idol.

Nehe dags att påbörja matlagandet!
See you later :)

Myskväll med Lisen

Det bidde en myskväll med Lisen fisen idag, vilket alltid resulterar i att vi kollar på våran älskade Bjrön Gustafssons dvd.



We love you !


Kanske inte blir så tråkigt ändå?

När allt kändes som tråkigast, så vände det och blev roligt! Okej, det där var en konstig mening. haha. Nemen allt kändes lite sådär halvtråkigt.. Så jag bestämde mig för att ta tag i det och hitta på något roligt. Så veckan blir nog inte så tokig trotts allt :)

Måndag: Inga planer, ta det lugnt!
Tisdag: Bio på kvällen med Lizah (och någon mer?), "The ugly truth".
Onsdag: Promenix med Ellen på dagen, bio med Ellen, Michaela och kanske Emmelie på kvällen, "Flickan som lekte med elden".
Torsdag: Jobb på Norrahammar, 07.45-11.30. Sen kanske det blir en promenix hem från jobbet eftersom jag troligtvis inte har bilen.
Fredag: Jobb på Norahammar, 07.45-12.30. Sen så pratades det om utgång på fredag, men det blir nog lugnt för mig.
Lördag: En tripp till Göteborg men min kära Jojje.

Timvikarie som man är så är det ju bara ett preliminärt schema. Rätt som det är så kan det ringa någon "Kan du jobba ikväll (eller imorgon)". Har ju fått två biobiljetter av jobbet så det är gött! Så i nuläget så ser min vecka ut ungefär såhär. Det ser väl ganska bra ut? :)

Spontan utgång

Jahopp. Kvällen igår var tänkt att spenderas lugnt, en liten promenad i stan och en fika. Nej så blev det inte! Emmelie ringer och berättar om någon som hon känner som har hyrt Apt, förfest med soldater. Det lät ju ganska så kul? Så ändrade planer. Skyndar mig att göra mig i ordning och så åker vi in i stan! Vi tror att vi ska till Cigarren men när vi väl är där så visar det sig att vi ska till Ekhagen. Så dit åker vi! Det var en helt okej förfest efter att man fått några groggar i sig. Sen åker vi ner till stan, sitter på Amor en stund med  Sajje och hennes kompisar. Sen så blev det Apt! Träffade lite kompisar och dansade hur mycket som helst, superkul :) Så det var väl en bra utekväll får jag säga.

Idag blir det jobb 15.45-21.00. Sen så har jag bara två ynka jobbtider nästa vecka! Får väl se ifall det dyker upp något mer. Usch jag kan bli så uttråkad om jag går hemma för länge. Får ta att hitta på något helt enkelt :)

En ny favorit låt!

Keri Hilson feat. Kayne West and Neyo - Knock you down


Det är med er jag mår som bäst!

Nu förtiden så kan allt kännas lite sådär tråkigt. Jag går och jobbar på hemtjänsten lite då och då, vi går ut på helgerna på samma gamla vanliga ställe. Det liksom händer inget! Jag vet inte vad jag vill ska hända, men jag vet att det är när jag är med er som jag mår som bäst!



Idag blir nog en liten mysdag! Ska bara vara hemma och ta det lugnt, som det ser ut än sålänge. Ska städa lite och göra fint inför att mina kära päron kommer hem i morgon. Sen så tror jag faktiskt att jag ska köpa mig en godispåse inför kvällen :)

Jobbjobbjobb

Måste säga att jag känner mig lite stolt över mig själv att jag har överlevt alla de här dagarna på jobbet :) haha, jag vet det är ganska soft i hemtjänsten så vem som helst skulle väl kunna överleva det. Men i alla fall :) Min första riktiga jobbdag på Norrahammars hemtjänst har gått kanon bra! Alla är så snälla :) Förstår inte varför jag håller på att bli nervös och grejer innan jag skulle gå dit? Helt onödigt ju. Nu är jag i alla fall som sagt ledig i två dagar :) Ska bli gött men ärligt talat så kommer jag nog känna mig rastlös. Jag är väl för rolig, när jag jobbar massa så går jag bara och längtar efter att jag ska få bli ledig. Men nu när jag är ledig så kommer jag nog sakna jobbet. Jag tycker faktiskt att det är väldigt gött att jobba :) Men det ska bli himla gött med sovmorgon!!!!

Nu i eftermiddag så ska jag nog enbart ligga och slappa i soffan :)

Tisdag

Dagen har varit hyffsat lugnt. Jobbade 07.30-12.30, det gick bra. Lite segt att gå upp tidigt och en förkylning på det så mår man faktiskt inte så bra. Men nu så är det bara en dag till sen så får jag ätnligen sovmorgon! Är (som det ser ut nu) ledig både torsdag och fredag. Sen så jobbar jag lördag förmiddag och söndag kväll. Asgött, ville jobba denna helgen! Goa pengar :D Blir första riktigt jobbdagen på Nhr i morgon, är lite nervös! Får hoppas det går bra, jag ska göra mitt bästa. Mer kan jag ju inte göra...? Lite jobbigt att jag inte har vart ledig på länge men tänker man på pengarna så går det bra!

Har varit ute och gått nu en sväng med Joacim. Det har ju vart helt underbart väder! Perfekt för att gå ut och gå i. Annars har jag bara luggit och slappat i soffan idag. Men det var väldigt skönt och välbehövligt tror jag. Igår så hade jag och Sajje myskväll, kollade på American history X. Har inte sett den innan! Mycket bra men hemsk film. 

Ikväll blir det att kolla Idol och sen sova tidigt!   


Workoholic (stavas det så?)

Är inne på min åttonde jobb dag, kommer att ha jobbat tio dagar i sträck innan jag får ledigt! Men det gör mig inte så mycket faktiskt. Jag vill ju passa på att jobba medans det finns jobb :) Hoppas bara att jag kommer att hålla mig frisk och inte bli sjuk igen. Ska ha min första jobbdag på Norrahammar på onsdag, kommer nog allt vara lite nervös. Men får hoppas att det går bra! Sajje är också inne på ett jobba-elva-dagar-irads-pass. Mabye we are workoholics?

Mamma och pappa ringer lite då och då från NYC. De verkar ha det gött, 25 grader varmt och sol är ju inte helt fel. Men idag så lyser ju solen här med så får väl inte klaga :) Ska åka in till a6an snart och klippa mig, snaaaark! Sen så ska jag färga håret med :) Gött.



Jag i New York för ganska exakt ett år sedan ♥

Lördag

Idag har verkligen varit en sån dag, "jagskaaldrigmeradricka-dag". Japp, det blev lite väl mycket kalas igår! Vilket resulterar i att jag mår som jag förtjänar idag, och då syftar jag mest på den kända "bakfylleångesten". Har några få minnesluckor från kvällen och det känns inte bra. Kanske sa något dumt, eller något som jag inte borde ha sagt? Hope not! Nee Lizah sa att jag inte gjorde något dumt i alla fall men hon var ju ganska så kalas hon också ;) haha. Nee jag tror på Lizzie så nu är det väl dags att sluta lipa (som jag så fint brukar säga) och istället glädja mig åt att det var en rolig afterwork-bowling-förfest-utekväll.

Så nästa helg blir nog lugn :) Kanske är dags för mig att skaffa pojkvän och ligga hemma och mysa på helgerna istället? ;) haha. Nee, bakfylleångesten går väl förhoppningsvis över inom en snar framtid och då är man väl sugen på att partaja igen. Men med kanske lite mindre alkoholintag än vad det var igår!

Idag har jag jobbat, men det var ganska lugnt så är redan hemma. I morgon blir det jobb igen, delat pass! Sen så är det jobb på måndag igen vad jag vet. Ska även färga och klippa håret, det behövs! Mamma och pappa ringde nyss, de var framme i New York nu. Saknar dem alla redan :( haha. Men jag och sajje har myskväll och hon hade gjort supergod mat så vi klarar oss väl bra utan päronen också.   

Nu har jag nog inget mer att skriva om så tack och hej leverpastej!

Torsdag

Torsdag idag, vilket innebär att det snart i helg. Redan i morgon!

Igår var en bra dag, då hade jag saker att göra hela dagen! Jag tycker inte om att gå ensam hemma halva dagarna.. Det slår om i bröstet på mig och bildas en liten knut! Jag hatar den knuten och jag vet inte varför den finns där. Så därför längtar jag tills i morgon då det är jobb på dagen och sedan drar jag direkt till Lizah för troligtvis lite afterwork, bowling och lite partaj! Sånna dagar är bra.

Tror det eller ej, men jag har haft ett sånt grymt sug efter att ge mig ut på min joggingrunda idag. Trodde aldrig att det skulle hända! Men jag ska vänta tills nästa vecka innan jag ger mig ut igen, är ju fortfarande förkyld och kan ju inte riksera att bli sjuk nu när alla andra på jobbet är sjuka. Och ge mig inte förslaget att gå ut och gå för det suger! haha. Om man går själv.. Därför när det är så fint väder ute så saknar man även Calibra, och att åka till stallet och komma ut i friska luften.

Mamma och pappa åker till New York på lördag, sånna fuskisar :) På måndag så har jag även bokat klipptid. Håret känns lite väl långt nu så ska toppa, eller klippa av en sisodär fem centimeter kanske. Mer vågar jag nog inte ;) haha.

Jahopp nu så ska jag nog göra mig iordning lite, koka lite kaffe sen så rullar jag till jobbet om en dryg timme!

Pussokram

Idag är det 090909

Och det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag, hurra hurra HURRA! Grattis på födelsedagen mamsen :)



Har jobbat i dag, 07.30-14.30. Har gått väldigt bra idag faktiskt, det har vart skoj! Har även fått en till jobb tid på söndag, delat pass så blir nästan 11 timmar totalt. Det blir rätt goa pengar på dem passen! Ska även gå lite längre än det var tänkt på fredag, man får ju ställa upp när alla blir sjuka =/ Usch tycker synd om dem hur de ska få ihop allt på jobbet. Visst jag hoppar ju in, men jag kan ju inte täcka mer än en person och det är ju minst tre stycken som är sjuka.

Har shoppat loss idag :D Jag och Hauer tog en liten sväng på a6 efter jobbet och idag hittade lite plagg som fick följa med hem :)

 

 

Allting från Hm :)

Nehe då kanske man ska koncentrera sig på fotbollen lite? Eller ta en dusch? Jaa en dusch blir det nog :) Senare ikväll blir det även att kolla idol :)

Pussokram på er!


Tisdag

Tisdagen lider mot sitt slut och jag har jobbtider hela veckan! Är superglad för det :) Har ju gått bredvid nu på Norrahammars hemtjänst i två dagar. Har gått jätte bra faktiskt! Det är inte så utspritt som det är på ljungarum så det är lite lättare att hitta till alla vårdtagarna.

Resten av veckan jobbar jag på mitt kära Älgstigen :) Imorgon 07.30-15.00, torsdag 15.45-21.00 och fredag 07.30-?, vet inte exakt tid på fredagen men det var förmiddagen bara. Visst det är inte så långa pass men det är bättre än ingenting :) Personal blir sjuk och jag blir glad :S haha, känns lite konstigt. Har skrivit upp mig på en tid på Norrahammar nästa vecka, sen så får vi se om det blir något mer. Det är det som är nackdelen med att vara timvikarie, att man får tider på så himla kort varsel.. hrmf.

Vad har jag gjort mer idag? Typ SOVIT. Vaknade tjugo över tio, låg i soffan, tog det lugnt. Sov middag sedan  från klockan två till ungefär halv fyra. Men jag har väl lite att ta igen, är ju fortfarande förkyld så det är väl kanske tillåtet. Får väl bara hoppas på att jag kan somna ikväll nu med :)

Ha det gott! Pussokram

Addicted?

Har inte haft mina tatuerings tankar i huvudet på länge. Men sitter här och kollar på Miami Ink (som alltid) och får massa inspiration! Om ställen på kroppen, motiv osv. De gjorde nyss en lotusblomma och den blev sjukt snygg!

 Tänk att ha den här blomman

 Fast på det här stället

Tycker ni inte att det är snyggt?! Jag har ju aldrig velat ha färgade tatueringar, men kanske ändrar mig. Vad tycker ni? I färg eller svartvit?

Har ju även pratat om att jag vill göra något som symboliserar min familj, jag tycker fortfarande att det skulle vara snyggt att tatuera in deras personnummer eller födelseår. Funderade ju på att fläta in dem i någon blomma på något sätt men nu så funderar jag på att stapla dem under varandra. Kan inte riktigt förklara stället som jag funderar på så lägger upp bilder i stället:

 

Vad tycker ni mina kära vänner? :)

Många av er tycker nog att jag är löjlig som vill ha så många tatueringar.. Men håller man det liksom stilrent så tycker jag det är riktigt snyggt med många tatueringar. Tatueringar gör man för sig själv, och därför blir det ofta på ställen som man inte visar så ofta. Så då ser det ju inte ut som om att man har så många. Skulle jag göra de här två så har jag totalt fyra tatueringar, varav två är ganska så små. Det är ju bara att man ska ta tag i att göra det med. Men just nu så känns det som om att det inte händer så mycket roligt i mitt liv så det skulle vara roligt att kanske göra något sånt här? Om man är villig och lägga pengar på det just nu med då.. Är jag det..? Hmm.




Gorgeuos!


Söndag

Godmorgon :)

Har drömt en sån konstig dröm. Den började med att vara rolig och lite spännande, sen så övergick den till likt en mardröm. Slutade med att jag ringde pappa och skrek kom hit genast och ring polisen. Och nu så vaknar jag (för ca en kvart sedan) och är fortfarande rädd och har lite ont i hjärtat. Mamma och pappa är inte hemma utan är i stan.  Åhh kan de inte komma hem snart...

Nu ska vi berätta om något annat så jag glömmer bort den dumma drömmen! I fredags så hade vi en kanon kväll! Började med förfest hos Lizah, det bidde en lång förfest och sen så blev det centrum och dans heela natten :) Precis så som en utgång ska vara. Sen så kom snälla Emmelie och hämtade oss. Höjdpunkten på kvällen var nog ändå när jag fick ett samtal från USA. Japp, Elina ringde och jag blev sååå glad :) Saknar henne massa! Så det vart kul att hon ringde även om det blev ett kort samtal :)

Igår så vaknade jag tidigt och följde därför med mamma och papppa till farmor. Käkade massa gott och sådär! Farmor vart pigg och glad :) Sen så på kvällen var jag med Johanna och Frans och kollade på fotbollen, Sverige vann som tur var. Tycker verkligen synd om Frans som får stå ut med mig och johanna när vi är som vi är! Jisses.

Idag så vet jag inte om det ska fikas med Martina och Ellen? Vi får se, vi får se. Sen så är det väl bara att ladda inför min första (gå berdvid) jobbdag på Norrahammar. Är lite nervös! Men jag känner ju några utav dem som jobbar så det ska nog gå bra får vi hoppas. Ska gå bredvid i morgon på dagen och sen på tisdag kväll. Sen så blir det jobb på ljungarum på onsdag.  

Nu så ska jag hoppa in i duschen!
Pussokram

Fredag



Har nyss tagit mig ett häärligt bad :) Har inte sovit bra i natt heller så mår inte så bra i dag heller. Men jag har ingen feber och jag är så himla trött på att ligga hemma så jag tror att jag ska pallra mig in till stan i kväll :) Ska vara med på förfesten i alla fall så får jag se hur jag känner mig om jag orkar följa med ut! Får se lite fram mot eftermiddagen men jag är nästan säker på att jag ska åka in en sväng :) Ska ligga i soffan nu och ta det lugnt.. Kanske slumra till lite..? :) 

Det suger att vara sjuk! Eller superförkyld eller vad det nu är för fel på mig..

Shopping

Wihoo, idag har jag äntligen shoppat lite!



Ett linne på HM för 149 kr
Pumps på skopunkten för 199 kr
Sony Ericson T707 för 0 kr

Ni ser, jag har inte bara shoppat utan även fyndat! Har ju länge behövt ett par nya pumps, så det blev dessa. Svarta med liten rosett och hål vid tån. Kanske inte så mordena men de var söta och jag tyckte om dem! Får väl hoppas att de inte gö allt för ont första gången jag har dem. Ett litet gulligt linne fick åka med hem också, inte så märkvärdigt heller men snyggt tyckte jag!

Och äntligen fick jag hem en nymobil! Jag berättade hela "historien" om min mobil och han kom på en mycket bra lösning till mig. Jag hade 14 månader kvar på min förra mobil, och vi löste ut alla de månaderna och det blev en kostnad på 966 kr. Sen så löste vi ut en ny mobil och en ny bindningstid på 24 månader! Samma abonnemang som innan, 69 kr i månaden och telefonen är gratis. Hade jag lämnat in min gamla mobil hade det kostat 1500 kr. Så i stället sparar jag över 500 kr och fick dessutom en ny mobil! Så nu är jag glad :) 

Blev även lite förälskad i tre killen, han vart grymt snygg och mycket trevlig! Blev väldigt stolt över mig själv att jag inte blev nervös eller sa något dumt under hela vårt samtal :P haha

Jobbet har gått bra! Har dock inte mått särskilt bra =/ Somnade sent och gick upp tidigt vilket inte är särskilt bra när man har vart sjuk.. Men nu så ska jag ligga i soffan hela dagen i dag och i morgon så att jag kan vara pigg i morgon kväll och gå ut. Måste ju använda mitt nya linne och mina nya skor :) 

Hoppas allt är bra med mina kära (ca fem st) läsare ;)
Pussokram
 

Ibland så kan man inte låta bli att undra



Things are the way the are for a reason... Right?


Onsdag

Klockan är nu 17.16 och min tv eftermiddag är i fullgång! Har kollat på Extreme homemakeover, Fresh Prince in Bel air, Top model och nu så är det Project runway som nog faktiskt är min favorit av alla dessa. Sen blir det paus i en timme och klockan 19.00 börjar Miami Ink. Senare är jag inte säker på vad som visas? Det märker vi helt enkelt.

Goosh vad denna dagen har gått fort! Fast det är klart, går man inte upp förrän 11.30 så är det ju inte mycket av dagen kvar. Slog en pling till chefen och sa att jag mådde bättre nu, så fick några nya tider att gå brevid på Norrahammars hemtjänst på. Har även fått en till tid på älgstigen nästa vecka :) Så änsålänge så känner jag mig inte särskilt arbetslös :)

Oj nu kommer snälla mamma och pappa hem med en smarrig alcamosallad! See you later :) Pussokram

En dag till i soffan

Japp, det blir en dag till i soffan! Sen så hoppas jag på att jag kommer kunna klara av jobbdagen i morgon hyffsat bra :) Får väl se om jag orkar åka upp med mobilen till a6 med. Hade även vart kul att hinna titta lite i affärerna :) Vill ju vara bra tills på fredag med då det verkar bli utgång åter igen! Ska bli roligt :)

Kollade ätnligen på Twilight i går! Jag vet, lite dåligt av mig att jag inte har sett den förrän nu, men det har inte funnits tillfälle helt enkelt. Det var ju helt underbar den filmen, som alla andra har sagt! Åhh vad bra den var, blir helt förälskad.


Dessa mobiler..

Jag har ju berättat hela historien om hur jag skulle laga min mobil? Tror ni inte att jag får ett mejl i morse:

Hej,
vi har provat att byta ut din trasiga display på telefonen. Resultatet blir att den nya displayen förblir svart, vilket innebär att felet sitter någon annanstans i telefonen.

Så typiskt! Blir man förvånad? Svar, nej. Så nu så blir det att åka upp till affären igen och prata med dem. Vad trött jag blir.. Men ska ta upp det som de sa till mig första gången, att jag antingen kunde laga mobilen för 1500 kr eller få en likadan ny för samma pris.. Eller jag har för mig att det var något sådant dem sa..? Visst den här mobilen jag har nu funkar ju, men ibland så hörs jag inte så bra i den. Hohojaja, vi får se hur det blir helt enkelt..

Alltid är det något med mobilerna! Grr..



Tisdag

Det var nog bra att jag bestämde mig för att stanna hemma idag! Jag får jämt ont i ryggen när jag är sjuk och förkyld vilket gör att man sover sämre på nättrena. Har inte sovit så bra i natt med andra ord. Ska köra in Sandra och Sofia till stan sen så ska jag ligga och kolla på film heela dagen och dricka te. Jag hatar att vara sjuk!! Eller vad jag nu är.. Har laddat ner lite filmer nu som jag alltid ha velat se :) Så det blir en mysdag! Igår kväll kollade jag på "Män som hatar kvinnor", en hemsk men bra film!

Hoppas att ni mår bra :)
Pussokram