Nyårsaftons dörr står på glänt!

Ligger här i soffan med min nya dator :) Thats right, jag har införskaffat mig en ny en, för bara några timmar sedan :) So here I am! Lyssnar på musik och försöker bli taggad tills imorgon. Snälla hjälp mig! Det går inte bra.. Funderar på att prova dräkten med alla tillbehör och se hur det blir. 


Så här taggad ska jag vara imorgon!

READY FOR A TAKE OFF! (till dig Hauer, mohaha)

Hit och dit och fram och tillbaka!

Sitter här och försöker få i mig en brakfrukost.. Går inte så bra, magen tar emot. Magen har inte mått så bra varken idag eller igår, har haft värk lite till och från. Hoppas det går över snarast! Har vart lite sådär tung i kroppen lver en vecka nu känns det som, som om att jag är på väg att bli sjuk igen. Jaja, ingen feber än i alla fall! Får se helt enkelt om det kommer.

Annars far jag hit och dit och fram och tillbaka.. Nästan i alla fall.. Det är jobb, det är Cryddan, det är kompisar, det är familjen, det är extra jobb.. Har inte hunnit träna på både förra och denna veckan. Och just nu sitter jag i en riktigt smutsig lägenhet där det är grejer överallt. Får se när jag hinner ta tag i detta. Usch.

Dags att göra iordning sig för jobbet, 11.00-16.00!
STRESS hit och dit! Ciaao


God jul!



GOD JUL ÖNSKAR TOMTEEN !


Dan före dan

Jag har nog aldrig haft så lite julstämning som jag har i år! Haha, beror kanske på att man inte bor hemma längre? Jag vet inte. Men imorgon kväll ska nog lite julkänsla vara på plats då vi är i Tokared, längtar lite faktiskt :) Har i alla fall vart i stallet nu och fixat lite och snart bär det av till jobbet, 14.00-21.00.



Fick den här fin julklappen av Jojje igår, I really looove them!

Tisdag

Tisdagen är här, den segaste dagen på hela veckan! Blä på dig dumma tisdag. I alla fall idag när jag jobbar 12.00-21.00, behöver jag ens säga hur taggad jag är?

Har haft träningsvärk både igår och idag. I muskler som jag inte riktigt visste att jag hade. Haha. Nedanför baksida lår typ, över knävecken där. Wierd! Är jätte trött hela jag.. Men kommer man bara igång så ska det nog gå vägen! Det brukar det göra. Har haft supermycket att göra på kvällarna på jobbet, men nu har de satt in så att vi är en till som jobbar som tur är :) Så det blir nog ganska så lugnt ikväll hoppas jag! Sen imorgon så är jag ledig.

Fick min första julklapp igår :) Av Therese (Cryddans ägare), fick ett presentkort på Hööks! Så jag får väl ta att pallra mitt arsle dit vid tillfälle. Någon som har vart där på det nya i Jönköping? Förutom mamma och pappa. Fick även mitt första julkort, från mormor och morfar! Blev så himla glad :) Det hade jag inte förväntat mig! Och Imorgon får jag en julklapp till, jag och Jojje ska ha minijulafton :) Hihi.

Dags att göra sig iordning för jobbet snart! 11 minusgrader är det här, uscha.. Detta betyder att det säkert är runt 15 i Norrahammar. Hopp nehepp nu så ska jag ta och skärpa till mig och göra mig i ordning :) Ha en bra tisdag mina vänner! Pussokram♥

Bodyjam

Har vart och solat och vart på Bodyjam pass nu! Så himla skönt att sola, måste ju bygga upp brännan lite här i vinterkylan ;) Bodyjamen var riktigt rolig! Är så glad att jag avslutade helgen på detta sättet, nu ligger jag i soffan och hela kroppen värker. Så hoppas jag somnar i hyffsad tid ikväll :) För imorgon blir det jobb 07.15-15.45. Sen så fortsätter vi på tisdag med 12.00-21.00. Sån rivstart på veckan! Förlåt Cryddan men det känns faktiskt skönt att jag bara har dig mån, lör, sön den här veckan. Måste hinna clubregga lite med :) Vi hörs nästa vecka! Pussokram♥



Söndag

Då vart det redan söndag igen! Jisses vad denna helgen har gått fort.. Har haft fullt antar jag :) Idag så har jag vart på a6an en sväng, kikat lite här och var och köpt en julklapp till farmor. Så nu är alla julklappar klara :) Har nyss färgat Sajjes skalle och nu så ska jag om någon timme TVINGA mig själv till gymmet. Ska sola, och köra ett Bodyjam pass. Sen så börjar en ny vecka i princip! Låånga jobbdagar, och massa annat! Inte minst självaste julafton, då jag också jobbar.. På dagen! På kvällen blir det mys med släkt och familj :) Sen är det juldagen då vi hade tänkt en dunder utgång.. Men vart ska man gå? Kommer vi in någonstans? Är det redan fullbokat överallt? hmm..


SEGIS DATOR!

Jag hade en perfekt morgon/förmiddag planerad. Gå upp, dricka lite kaffe, stryka den lilla tvätten jag hade och samtidigt kika på gårdagaens Robinsonavsnitt på tv4 play. Men tror ni då att min dator vill spela upp detta avsnitt för mig? Nehedå, har stått och laddat en timme nu och ingenting händer.. Usch vad trött jag blir! Likadant i går kväll vad den höll på och sega sig! Funderar starkt på att kika lite på mellandagsrean och se om jag hittar någon ny (på tiden tänker ni nu!). För visst borde man kunna spara någon tusenlapp på att gå och trängas bland alla reagalna människor..?


Fredag

Fredag och jag är lite långledig, fre-sön! Så himla skönt, men ändå fullspäckat. Idag så har jag vart på intersports kontor och jobbar några timmar. På hemvägen svängde jag förbi Cryddan, sen väl hemma har jag käkat och kikat på tv. Senare så möter jag upp några damer, dags för lite gott käk och prat.

Imorgon så ska jag ut till Cryddan, damen måste ridas! Så blir några timmar där ute. Sen på kvällen blir det mys med tjejerna :) På söndag, så ska jag och Sandra till A6 en sväng för att inhandla den sista julklappen. Sen så ska jag försöka ta mig till gymmet för ett Body jam pass. Så som sagt fullt upp!

Sen under veckan som kommer så är det långa jobbpass hela veckan, sen så ska Cryddan hinnas med, ska försöka få Annelie att ta lite fler dagar den veckan för jag måste även hinna med att clubregga lite. Så det är bara att kämpa på nu! Trevlig helg på er där ute :) Pussarokramar


40 grader varmt känns väldigt långt borta just nu..

Bildbomb!

Jag är på riktigt dåligt humör idag, så jag kollar igenom bilder från året som har gått och lyssnar på lite musik så jag blir på bättre humör igen. Here you go!


Här är när vi håller på att fixa i lägenheten när jag precis fått den. Har snart bott här i ett helt år, känns helt sjukt!


Den absolut första förfesten i lägenheten, innan jag flyttade in! En onsdag :) På dagen var vi på Ikea och handlade lite möbler och satte ihop. En riktigt rolig dag och kväll med fina vänner!


En riktig kalas utgång med förfest hos den ganska nyhemkomna
thailändaren Amanda!


Jag Lizah och Martina drog till Göteborg en helg för shopping och utgång!

En riktigt rolig helg!


Jag hade en helt GALEN inflyttningsfest! Vicevärden var inte så glad efteråt..


Vi gick Tabergsmilen som 80talsister!

 
Mina fina kusiner gick på bal!


Jag cyklade runt i stan på min fina cykel!


Jag följde med Ruttan till Jesper en helg, där det blev utgång och Liseberg!

 
Jag stack till Alanya två veckor med ett sjukt roligt gäng!


Jag tog hand om den lilla i drygt en vecka!


Jag, Lizah, Amanda, Frida och Fanny stack till Stockholm en helg för shopping och utgång! Grymt rolig helg :)


Jag tog upp ridningen igen!

När jag kikar på bilderna så verkar det som om att det har varit ett ganska bra år ändå :) Nu så hinner jag inte mer, måste göra iordning mig sen blir det jobb hela dagen lång, 12.30-21.00. Ha det så bra mina vänner! Pussokram♥

Tisdag

Hej på er!

Vad har jag gjort när jag inte har kluddrat här undrar nog ni..? Joo jag jobbar på hemtjänsten och är hos Cryddan typ känns det som. Träffar familjen ibland och även vännerna! Har kommit igång lite med att jobba extra på Intersport hemifrån, vilket går bra.



Har fått våra nyårskläder nu! Ungefär såhär kommer jag att se ut, minus nätstrumporna och stövlarna. Det känns bra, men inte jätte bra. Det får nog duga helt enkelt :) Så nu hoppas jag på att kvällen blir toppen! Ser även fram emot juldagen ganska så mycket :) Då ska det bli en hejdundrande utgång!

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva om tycker jag,
så vi säger hejdå och ha det så bra!

Usel uppdatering

Jag ber om ursäkt mina vänner för denna dåliga uppdatering! Jag vet att det är många av er där ute som kikar in här varje dag och blir så otroligt besvikna på mig när jag inte har skrivit något. Men ska försöka hinna ikväll :) För nu måste jag clubregga lite. Ciaao! ♥


River flows in you

Min fina kusin Mariana delade med sig av ett riktigt fint klipp på facebook, som jag vill dela med mig av till er. Lyssna, så himla fint!


Måndag

Idag har jag varit så otroligt seg! Förstår inte riktigt varför.. Hade gärna velat hunnit städa, slänga skräp och lite så. Men jag har bara luggit i soffan sen cirkus klockan 14.00. Usch! Var i stallet innan dess, var ute på en lugn ridtur. Har vart helt slut i huvudet rent ut sagt. Blir nog en tidig kväll och en riktig sovmorgon imorgon! Imorgon är det fullt upp på schemat. Jobbar, 12.30-15.00! Sen hem snabbt, byta om och vidare för att möta upp resten av kollegorna vid Waynes. Därifrån traskar vi vidare och käkar julbord. Blir nog gottigotti :) En rolig nyhet för dagen, är att jag troligtvis har fått ett extra jobb, där jag kan jobba hemifrån! Häärligt med lite extra kosing :) Så hoppas att det blir av nu :)

Hoppas ni har haft en bra måndag och inte är så trötta som jag!
Pussar och kramar ♥

Söndag

Har haft en superbra ledig helg, igen! How great is that? Jätte härligt! :)

I fredags kväll, hade jag lite fredagsmys med Ellen och Sophie. Uppe tidigt på lördag, dags för ett Bodypump pass. Fy fan, förklarar det ganska så bra! Det är bara styrka på det passet, och mina muskler är inte så stora som jag trodde. Riktigt jobbigt var det, men ändå så skönt :) Sen blev det en liten shoppingrunda, köpte ett par supersnygga skor (se inlägget nedan) och en mysig poncho. Sen var det bara att gå hem, fixa lite käk, sen vidare ut till stallet och mocka till Cryddis. På kvällen var det dags att titta på Lizah och Joels nya lägenhet, jätte fin och mysig :) Så det blev lite myskväll där sen med.

Idag var jag också uppe i hyffsad tid, dags för stallet igen. Red ut med Cryddan i snön, mysigt och härligt :) Sen så hem och duscha och fortsätta till Månsarp, söndags middag med familjen :) Och nu sitter jag här. Är super trött! Så nu blir det nog att ligga i soffan hela kvällen, dags för söndagsmys :) Hoppas ni andra har haft en lika bra helg som jag! Pussokram på er♥


Dagar som den här tackar jag verkligen Gud för att han
skapade dessa underbara djur!
 ♥

I love my new shoes!


Torsdagkväll

Har vart och gymmat nu nyss :) Är riktigt stolt över mig själv! Det var nämligen så att jag och Amanda egentligen skulle pröva på Afro-dans pass. Men Amanda hade tydligen värk efter gårdagens träningspass så hon orkade inte med ett pass i dag med. Normala jag hade skitit i det med, då jag jämt är så trött efter att jag har jobbat. Men jag bestämde mig för att ta mig till gymmet, blev inte ett hårt pass men tillräckligt för att bli svettig och anfådd och super trött i hela mig nu. Häärligt :) Nu jobbar jag bara imorgon med, 07.15-15.30, sen är jag ledig lör-mån. Så himla skönt! Nu så ska jag få i mig lite käk, sen blir det mys framför Robinson ikväll. Pussokram♥

1 december

Det har gått enormt sakta för mig idag, har inte gjort något. Ligger och tittar ut genom fönstret.. Tittar på när himmlen faller ner. För några timmar sen var himmlen vit, för någon enstaka timme sen så såg jag inte trätopparna uppe i backen och nu ser jag inte husen på andra sidan gatan. En otroligt tjock dimma lägger sig över Kristinedal! Snart ser jag nog inte ens min ballkong.. Hoppas inte att dimman ligger över Norrahammar ikväll då jag ska jobba, 16.00-21.00.

Ska försöka lyfta mitt arsle härifrån när jag har skrivit klart och damma av i lägenheten. Det behövs! Längtar till det blir helg och ledighet i tre dagar. Efter denna veckan har jag två lugna jobbveckor framför mig om jag inte minns fel. Gud så sköönt det ska bli :) JA, jag är tacksam för att jag har jobb, men jag är trött på det ändå. Så trött att jag slänger in CV lite här och var nu ganska ofta. Alla har väl sådana perioder på sitt jobb! Skulle vilja kunna jobba hemifrån. Jag har bra självdiciplin (om man bortser vad det gäller att städa lägenheten) och älskar att vara hemma. Hihi :)

Längtar mycket till vissa dagar nu! Längtar till den 22/12, så ska jag och Jojje fira jul! Mysa, byta julklappar och kanske baka något gott :) Längtar till den 24/12, kvällen! Då vi ska till Tokared och fira jul :) Längtar till Juldagen och en hejdundrande utgång med fina vänner :) Längtar till Nyår, (ser ljust ut om att få ledigt) som jag också ska fira med fina vänner! Mååste skriva ner sånt hära, så känns det inte lika hopplöst att jobba och slita..

Dags att ta tag i det nu då! Hoppas ni har en bra onsdag :)
Pussar och kramar ♥


En bild från min ridtur igår! Syns inte så bra på bilden, men på det här håller så ser man ända till Tabergstopp, och på andra håller så ser man ner till Jönköping och Munksjön. Riktigt fin utsikt :)