We found love in a hopless place

Sitter här och väntar på att Johanna ska hämta mig. Har varit i stallet tidigare, så härligt :) Sen tog jag en lång dusch med Satin body, hår inpackning och micro dermabrasion. Nu har jag käkat en mycket god middag. Så nu är jag redo för en riktig vinkväll! Få träffa några vänner och bara ha det roligt. Kommer säkert inträffa någon liten skandal i kväll med, det brukar det göra när man heter Sofia Alf. Men jag är redo föret, so bring it on!


Torsdag

Hej höstdepression! Eller hej förkylning ska jag nog säga. De där två går lite hand i hand. Så farligt är det inte :) Men har vart hängig nu i några dagar, men det är bara att vänta ut på att det ska gå över eller bryta ut. Idag väntas det tvätt och lite jobb 16.00-21.00. Imorgon väntas det också jobb 07.45-16.00. Sen är det helg och två lediga dagar. Skönt ska det bli :) Hade en Rosa bandet öppet hus kväll i går i vår Mary kay studio. Tjänade in en slant till Rosa bandet! Roligt roligt :)

Saknar mina vänner! Känns så tråkigt att vi inte hinner ses så ofta längre. Men jag hoppas på att få träffa allihopa nästa helg :) Har inte riktigt bestämt mig än men förhoppningsvis blir det så. Nu i helgen blir det troligtvis bio i morgon! De bittra (?) singlarna Johanna och Sofia vägrar att gå och se en kärleksfilm. Så det blir Paranormal activity 3 imorgon! Se om vi kan sova sen.. På lördag ska jag till Cryddan på dagen och sen på kvällen blir det nog lite vin. 


Fredag

Underbara fredag...?! Naae, inte för mig. Den här dagen är en början på grishlegen. Vilket innebär jobb idag, 16.00-22.00, imorgon delat pass, på söndag, 07.45-14.15. Känns lite motigit eftersom vi har många på jobbet som är ganska så dåliga nu.. Vilket aldrig är särskilt roligt. Men men, det är bara att hoppas på att allt går vägen :) Det gör det nog. Det blir att spendera nätterna i Månsarp i alla fall, där det garanterat är tyst och lugnt på nätterna.

Fint och härligt väder idag med :) Typiskt att det ska ösregna de dagarna jag har stallet på och resten av veckan är det det ultimata härliga höstvädret. Men men, som vi ofta brukar säga, det är inget vi kan styra över och tur är väl det. Nu så ska jag ta mig en liten promenad bort till Apoteket och köpa linsvätska. Sen hem och ta en varm dusch eller ett bad, sen käka sen jobba!

Längtar tills nästa vecka! Då blir det bara jobb tre dagar, sen har vi lite öppet hus i studion, det blir stallet och lite till. Ska bli skönt med en lugn vecka :) Ha en trevlig helg allihopa! Pussokram♥


Nail color

Nu har vi fått in super snygga nagellack! Brunt, guldigt, och lila! I'm in loove ♥


Endast 129 kr/st, Limited Editon (=så långt lagret räcker)

Äntligen!

Inte en dag för sent har jag nu idag äntligen fått bekräftat att jag har fått en ny Iphone! Nu är det bara att åka upp till butiken och hämta ut den. Frågan är när? Känns som jag har så fullt upp. Idag jobbar jag 12.45-22.00, imorgon jobbar jag 14.00-22.00 och då måste jag försöka plugga en timme.. Men kanske jag kan hinna ändå? Om jag går upp tidigt? När ska jag hinna packa? Är det någon ide att hämta den innan jag åker till Köpenhamn? Jag ger den här dagen på mig att fundera :) Men snart är jag Iphone ägare igen i alla fall! Så jäädra gött :)


Min lediga tisdag

Hej svejs! Jag tackar gudarna för denna lediga dag! Jobbet är inte det roligaste just nu.. Men men, jag ska vara tacksam för att jag har ett överhuvudtaget. Idag är jag ledig, men det ska tvättas och jag MÅSTE plugga. Jobbar 12.45-22.00 imorgon och 14.00-22.00 på torsdag. Sen är jag borta hela helgen, kommer hem söndag kväll. Sen jobbar jag måndag och arbetet ska vara klart på tisdag.. Så jag har inte så mycket val än att försöka hinna skriva så mycket som möjligt idag!

Känns så skönt att jag har tagit ledigt på fredag. En mindre jobbdag denna veckan. Då drar vi till Lund! Ska bli så himla roligt att hälsa på Elina och se deras lägenhet! Ska bli så roligt att komma iväg över huvudtaget. Sen på lördag, drar vi vidare mot Köpenhamn. Där blir det utgång med våra danske drenger! Har inte vart alls taggad det senaste.. Har blivit en sån där tråkmåns som bara älskar att ta det lugnt och bara vara hemma på helgerna. Men när jag bokade tåg biljetterna igår så jädrar taggades det till. Så bli riktigt roligt :)

Fick se massa underbara nyheter på Mary kay mötet igår! Återkommer om detta..;)

Nu ska jag ner i tvättstugan igen!
Hoppas ni har en bra dag! Pussar och kramar


Jag och mitt hjärta i Turkiet

Satin hands Granat äpple

Nu era satin hands älskare! I oktober kommer vi få in nyheter och däribland satinhands med lukt av granatäpple. Jag själv ser grymt mycket fram mot detta! Numera har vi ju bara satinhands som är parfymfritt, vilket ger precis samma effekt. Men det ska ändå bli kul att få in den med en lukt! Detta kommer finnas så långt lagret räcker, och när nyheter som den här kommer in brukar de ta slut på bara några få dagar. Därför kan ni nu förboka hos mig till ett rabatterat pris så att ni säkert får ett! Kanske kan detta bli den perfekta julklappen?

 

Det kommer även komma in fler nyheter men dessa vet jag inte om än. Men kommer få reda på på måndag, ska bli såå spännande :)


Måndag

Hej på er! Är ledig idag, eftersom jag har jobbat lördag söndag. Götti götti :) Men har varit riktigt effektiv idag. Gick upp ganska så tidigt och åkte ut till stallet. Fixade i ordning och red en sväng, gick bra! Sen hem, duscha, laga mat och matlådor och sen skriva klart arbetet som ska vara klart tills imorgon. Är inte så jätte nöjd, jag hoppas verkligen att jag får godkännt! Känns lite svårt det första arbetet man gör, men utefter vad man får för betyg på detta och vet mer vad läraren vill ha kommer det nog kännas bättre. Ska bli skönt att slippa o jobba imorgon o gå i skolan istället. Nåväl, nu sitter jag här färdig sminkad och ska på Mary kay möte ikväll. Kul kul :) Så det blir nog en ganska så bra ledig måndag :) Hoppas ni har haft en bra dag! Pussokram ♥