Onsdag

Ska alldeles strax åka till jobbet. 13.00-21.00 blir det idag och jag syter för det! Sen imorgon blir det 07.45-13.45 sen har jag lång helg! Ska bli så underbart. Jag trivs jätte bra på jobbet, det gör jag. Men just nu är det en liten svacka. Har ändå hunnit med lite av varje idag. Har tagit fram och satt ihop mitt ballkong golv, städat undan lite i gaderoben och gett plats åt Lizah som kommer med alla sina saker nästa vecka :) Ser mycket fram emot helgen, då blir det lite utgång och jag får träffa min Johanna och fira hennes födelsedag :) Ska blir jätte roligt. Ha en bra dag! Pussokram♥


Mina tatueringar

Jag är super nöjd med mina tatueringar som jag gjorde igår! Och jag blir så himla glad när jag lägger upp den ena på bild på facebook, och efter bara en halvtimme så är det 13 personer som har gillat bilden och 4 som har kommenterat att den var snygg. Tack! Jag blir jätte glad :)


Så länge jag andas hoppas jag


Allt för familjen


Underbara lediga måndag

Alltid lika skönt och välbehövligt med en ledig måndag efter jobbhelg! Gick upp strax efter 09.00, satte på lite kaffe och satte mig direkt framför datorn. Kluddrade på arbetet som ska in senast imorgon och jag känner mig faktiskt ganska klar. Har jag fått med mig det hon ville ha så var det inte så svårt som jag trodde den här gången. Känns så skönt att jag har gjort klar det! Nu så ska jag göra iordning mig sen laga lite mat och käka en tidig lunch.

Klockan 13.00 så ska jag möta upp Lizah vid House of pain! Min fjärde och femte och troligtvis sista tatuering ska göras, och Lizahs fjärde tatuering ska göras. Jag börjar först nu bli nervös! Förr förra gången när jag skulle tatuera mig så kom jag dit med en förväntan om en tatuering som sen visade sig inte kunde göras på det stället så det blev inte som jag tänkt mig. Så det är väl lite det jag är nervös för, och sen givetvis att resultatet ska bli så snyggt som jag har tänkt mig. Att det ska göra ont är jag inte nervös för, för jag vet hur det känns och har jag klarat av det fem gånger innan så ska jag nog klara av det idag med.

Sen så ska jag ta mig ut till stallet och pyssla om Cryddan. Vi håller på att gå ut och gå med henne och i slutet på denna veckan ska vi äntligen börja skritta henne igen. Sen ytterligare en vecka efter så ska hon på återbesök hos vetrinären, så får vi se vad domen blir. Hon verkar pigg och glad i psyket i alla fall så det är ju bra :)




Wish me luck!
Pussokram på er♥ 


Torsdagkväll

Tiden bara rullar på och jag skriver alldeles för sällan. Vad händer då? Jag vet inte riktigt. Jobbar på som vanligt! Fick första utkastet på nya schemat igår, var helt okej.. Kommer ju gå upp till 85 % så det känns gött! Annars tycker jag att det är lite halvdålig stämning på jobbet nu, kommer nya saker hela tiden som ska införas och mycket tjat om saker som jag känner inte kommer funka.. Så det känns lite tråkigt, men det går ju i perioder :)

Har haft en jätte skön ledig dag. Vaknade tidigt och var pigg, har nästan storstädat hela lägenheten. Känns jätte skönt :) Sen åkte jag en sväng till Liljeholmen för att prova ut arbetskläder. Sen hem och laga mat sen möta upp Ruttan och Lizah på stan för en god fika. Brudarna fick för sig att de skulle gå på Caj idag. Gissa om jag blev avis? Jag ska ju jobba imorgon och köra bil tidigt så kan därför inte hänka :( Så nu har jag suttit här och surat en stund, så nu känns det lite bättre. Jag spar mig till nästa helg då vi ska fira min Stockholmsbrud :) Påbörjade mitt arbete som ska in på tisdag (som visst var ganska stort? Wooopsi), skrev kanske en 10 rader sen var det inte roligt längre. Får sätta mig på måndag med det och se om jag har bättre inspiration då!

Senaste nytt: Jag ska få en roommate!
Min vapendragare Lizah ska flytta in hos mig och sova på min soffa i väntan på att hon ska få ta över Ruttans lägenhet, som troligtvis blir om 2-3 måndaer. Jag tycker att detta ska bli skit roligt verkligen! Lizah är lite rädd för att jag kommer bli trött på henne eftersom jag är kvällstrött och hon är väldigt kvällspigg. Men jag tror att vi kommer att lösa detta galantes! Så nu blir det att rensa undan lite här hemma så Lizah får plats med sina kläder och grejer.. Det ska nog lösa sig det med!  


Tisdagkväll

Helgen i Stockholm var kanon! Så kul att komma iväg lite med fina vänner :) Men visst tar det på krafterna. Jobbade igår och sen var det bara att plugga hela eftermiddagen och kvällen. Idag har vi haft tentamen i skolan igen. Känns så skönt att det är över! Nu måste jag bara göra den uppgiften jag ligger efter med sen är Medicin 1 kursen klar. Nu håller jag på att tvätta. Imorgon är tanken att jag ska träna! Känns som man stöter på folk som är eller har varit sjuka, influensan är överallt! Jag hoppas verkligen att jag ska klara mig undan den. Det ska jobbas nu ons, tors och fre! Ska även ut till Cryddan. Stackarn har gått och blivit halt :( Hon har dock fått en tid hos vetrinären på fredag om hon inte blir bättre. Hoppas det inte är något allvarligt! Nu så ska jag ner och tömma maskinerna sen så ska jag kika på Top model!