Tisdag

Har haft en bra ledig dock! Uppe tidigt, skulle till sjukhuset och göra en lungröntgen vilket gick väldigt fort. Sköönt det :) Sen har jag slappat, hållt på mycket med min nya telefon som kom hem idag :) Roligt roligt! Sen så har jag vart ute i stallet och ridit Cryddan med. Mysigt, men åhh så kallt! Nu så ska jag snart värma mig med en varm, lång och skön dusch :) Pussokram



Cryddis idag på våran ridtur i snön :)

Myshelg!

Har haft en toppen helg so far :) I fredags så jobbade jag till 16.00. Sen så åkte jag direkt ut till stallet, mockade och pussade på Cryddis. Sen hem, slappade någon timme sen så stormade Ruttan in. En kort stund där efter så kom även Ellen. Vi kikade på Idol och Björn Gustavsson, en jätte mysig kväll! Igår så var jag i stallet på förmiddagen. Var ett riktigt härligt vinterväder, så red ut med Cryddan en liten sväng. Hon vart riktigt pigg, vilket inte är särskilt konstigt då hon har fått vila hela vecka pga av det urdåliga vintervädret. Nu faller snön igen så chansen är väl stor att hon får vila idag med stackarn, jaja vi får väl se vad Annelie hittar på med henne. Sen efter stallet åkte jag hem, duschade, käkade, dammsugade av lite granna, städade av toaletten, och till sist tog fram en ljusstake och en julstjärna och även lite tomtar. Så nu har jag lite julfint i alla fall :)

Då har vi kommit fram till kvällen igår. Traskade bort till Frida vid 18.00 med pizza med mig. Så vi käkade och pratade pratade pratade! Sen så bytte vi goodiebags, alla hade gjort iordning varsin goodiebag med lite saker som vi haft hemma som vi inte använder längre :) Jag fick Fridas där det var två filmer, en lite nessisär, hårspray, liten skvätt parfym m.m. Jätte bra saker, och kul påhitt av Frida att vi skulle göra det :) Sen så körde vi lite charader, supersvåra! Men jätte roligt :) Mitt emellan det här så käkade vi även marängsviss :) Nu så kommer vi till det läskiga, vi körde anden i glaset. Och det kändes som det verkligen fungerade! Alla satt vi med tårar i ögonen av rädlsa. Körde det i säkert närmare 2 timmar innan anden lät oss sluta. Sen så blev det lite film innan jag var redo att traska hem i mörkret. Var hemma runt 01.45! En toppen kväll :) 

Detta förklarar också varför jag sov till 12.00 idag.. hrmf.. Så snart ska jag traska bort till Sandra och luncha med henne. Sen i eftermiddag, ska jag äntligen träna! Får dåligt samvete att jag inte hinner med träningen så ofta som jag vill. Antingen är det förkylning ivägen, jobb eller Cryddan.. Egentligen känner jag att det har blivit lite för mycket med Cryddan faktiskt.. Jag skulle vilja ha henne snarare 1-2 ggr i veckan, än 3-4. Men nu har jag lovat att hjälpa till så det är bara att köra på tills Therese kan börja åka till stallet själv igen :) 

Nee nu så ska jag sluta skriva! Hoppas ni andra har haft en toppen helg med :) Pussokram♥ 

Idag är ingen bra dag

Dagen började med en dålig natt.. Somnade sent, och låg vaken en stor del av natten. Tror jag fick totalt kanske runt fem timmars sömn. Lite svårt att uppskatta eftersom jag försöker låta bli att titta på klockan när jag vaknar om nätterna. Andra natten i rad som jag sover dåligt.. Kanske är min kropp tillräckligt utvilad nu när jag bara har luggit i soffan i nästan en vecka? I natt var det i alla fall blåsten som höll mig vaken, det knakar som sjutton i ballkongen och i lägenheten pga av det. USCH!

Åkte ut till stallet runt 11.00 snåret. Körde fast, kom loss efter ett tag genom att backa tillbaka. Mockade och fixade, skulle åka hem igen. Jag kom inte loss. Jag kom varken framåt eller bakåt. Men efter en stund kom jag loss i alla fall som tur var. Men vår lilla skrutt golf är inte så kaxig i sånna här vinter situationer! Ska ju jobba ikväll, 16.00-21.00. Ser verkligen inte fram emot det då vi har en dam som bor ute på landet. Har ingen lust att fastna där ikväll.. USCH igen!

Hade i alla fall en super mysig kväll med tjejerna igår :) Käkade på Olearys, jätte gott verkligen! På tal om det så måste jag fixa lite käka till mig själv nu. Hoppas ni har en bättre dag en jag, och håll er inne om ni kan! Pussokram♥

Måndag, v. 47

Ny vecka! Inte långt kvar på detta året nu :) Ca fem veckor bara! Vilket innebär att det är ca sju veckor tills jag fyller 21.. Kan ni fatta det? Jag 21 år gammal? Det finns ju inte, jag är inte 21 år gammal.. Kommer alltid vara på en 18-20 årings nivå. Haha.

Är mitt uppe i tvätten nu! Har vart hos vårdcentralen innan, där jag fick prata med en läkare som kollade i min hals, lyssnade på hjärtat och lungorna, och skickade vidare mig till labbet för att ta blodprov (aj min lilla arm). Får svar om en vecka ungefär på det. Mer än så ska jag inte tråka ut er med om det just nu.

Slänger upp veckans schema (längesen nu ;)):

Idag: Ledig! Vårdcentralen, tvätt och ikväll blir det käk med vännerna!
Tisdag: Ska till Cryddan, sen jobb 16.00-21.00.
Onsdag: Ledig! Ska till Cryddan. 
Torsdag: Jobb 07.30-16.00.
Fredag: Jobb 07.30-16.00, sen till Cryddan. 
Lördag: Ledig! Ska till Cryddan på förmiddagen, sen på kvällen blir det tjejkväll/pjamasparty hos Friday :)
Söndag: Ledig! Träna..? 

Ja ikväll blir det käk med tjejerna på Olearys. Elina åker ju på onsdag, så det blir som ett litet avsked för henne :) Ska bli mysigt att träffa alla :) Ett stort vinterland har landat över Jönköping, hjäälp vad kallt det är ute? Ska det fortsätta så här fram till jul? Thats the question :) Lite mysigt ändå..? Om man håller sig inne eller på hästryggen i alla fall. Inte lika roligt att befinna sig på vägarna i en bil. Wellwell, vi ska nog överleva den här vintern också :) 


Augusti -09, jag och Elina på hennes avskedsfest innan hon åkte till USA för att vara Au pair ett år :)

Har vart ganska bildrika inlägg det senaste. Vad tycker ni om det? ;)
Det är väl ganska så roligt?

Nu så ska jag ner i tvättstugan igen! Hoppas ni har en bra måndag :) 
Pussar och kramar till er♥ 

Om 33 dagar

Vad händer om 33 dagar? Joo då är det julafton! Åhh vad jag har blivit en liten julnörd under de här dagarna som jag har vart hemma. Jag kunde inte låta bli att traska ner till konsum och köpa inslagnings papper, snöre, ettiketter och tejp. Så nu har jag slagit in de två julklappar jag hade :) Har även besällt två till julklappar nu :) Så det är inte många kvar! Hihi. Har inte så många att köpa till, det är: Mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, Sajje och Jojje. Har nu farmor, mamma och Jojje kvar :) Men ska nog hitta på något bra till dem med, har redan lite planer :) Åhh vad jag är sugen på julmust och pepparkakor! Men nej, det får vänta :)


Visst blev de fina? :)

Love the way you lie, part 2

Love the way you lie, part 2. Vad tycker ni om den? Bättre än den första? Den första är så ut tjatad nu så jag tror de flesta håller med om att 2an är mycket bättre. 2an känns mer äkta.. Soo listen and enjoy!


Lördagkväll

Okej, en till kväll i soffan.. Roligtroligt! Har i alla fall haft sällskap av familjen idag :) De hade vart och tränat sedan kom de hit och vi lagade lite middag. Mumsi :) Sen följde jag med Sajje hem en stund och nu är jag ensam igen. Känner mig vääldigt ensam ikväll. Inget bra på tv på lördagar ju :( Hade velat se någon bra film. Men alla börjar så sent, 21.30? As sent, jag hinner ju nästan somna innan dess. Armagedon ska gå på femman tror jag. Den är ju så himla bra! Får se om jag orkar titta.

Förövrigt så känner jag mig lite piggare nu, är mest bara snorig. Skönt det :) Förövrigt så snurrar jobbfrågan runt i huvudet, att jag vill byta jobb. Någon som har något att erbjuda? Puust, är så trött på att jämt vara lossas trevlig, lossas skoja och alltid vara till lags. Det har varit så skönt att slippa det nu i några dagar! Att bara få vara hemma och ta det lugnt. Jaja, det kommer alltid perioder då man är trött på jobbet. En utlandsresa hade inte satt helt fel nu! Åhh vad skönt det hade varit.. Men jag undrar om jag inte ska satsa på att följa med mamma och pappa och familjen Harrysson till Sälen, hela veckan. Hade vart skönt med en veckas semester faktiskt :) Jaja, vi får se vad som händer :)






Några bilder från när jag, Elina, Sophie, Michaela och Jossan var i Vemdalen för drygt två år sedan!

Ser det inte härligt ut? Är ju så underbart att åka skidor. Så himla roligt!

Hoppas ni andra har en roligare lördagkväll än vad jag har! Pussokram♥

Lördag

Jag beslutade mig för stanna hemma från jobbet i helgen. Febern gick upp och ner och fram och tillbaka i torsdags så jag ringde och sa att det är bäst att jag stannar hemma hela helgen så att jag får vila upp mig ordentligt. Vilket jag tycker jag gjorde rätt i! Jag trodde att jag skulle bli uttråkad av att stanna hemma så många dagar, men jag har vart så slut i kroppen så jag tycker bara att det har vart skönt att ligga hemma i soffan och kolla på Greys anatomy. Tackar gud för dessa serier! Perfekt sysselsättning när man är sjuk.

Ringde även vårdcentralen häromdagen. Detta gjorde jag eftersom jag har vart sjuk säkert varannan månad under hela året, och det känns inte så himla roligt. Både jag och hon jag pratade med sa det att det beror säkert på att jag jobbar inom äldreomsorgen, det är ju en mycket utsatt miljö för alla härliga bakterier och förkylningar. Men jag sa ändå att det känns som om att man borde ha vant sig vid den här miljön när jag har jobbat där i över ett år. Så jag fick en tid på måndag redan :) Så hittar de inget fel på mig, så vill jag ännu mera byta jobb! För jag vill inte ha ett jobb där jag blir sjuk så ofta. Så ska det inte behöva vara..

Det är sånna här tillfällen som man saknar extra mycket att bo hemma. Saknar att bli ompysslad och ha lite sällskap. Har nu varit instängd i min etta i över fyra dagar. Wihoo, living the dream! Men igår kväll var Sajje här i alla fall, vi käkade tacos och kollade på Idol. Visst var alla Idolerna riktigt bra igår?! Kan inte bestämma mig riktigt vilken som är min favorit av Idolerna. Tycker alla är bra som är kvar, men nästa som ska åka ut tycker jag nog är Olle. Känns som de andra har bättre röstkapacitet än honom. Jay och Linnea är ju klart de två som är mest annorlunda, men Minnah är bra också. Hmmf, svårt :)

Det snöar massa! Åhh vad jag längtar tills vi närmar oss juletider ännu mer :) Nehe nu så ska jag inte tråka ut er mer. Ha en trevlig helg ni som är friska! Pussokram♥


Förkyld igen!

Hej bloggiloggi! Saknat mig? Har tänkt o skriva men har bara luggit i soffan de senaste dagarna så har inte orkat. Men nu är jag på bättringsväg, hoppas jag :) Som ni flesta vet så har jag blivit sjuk igen. Förkyld, alltså ont i halsen, snorig, ONT i huvudet och trött i kroppen, hade även lite feber men den har gått ner nu. Mamma kollade på datorn på hennes jobb, sist jag var sjuk var den 19 september, alltså ca 2 månader sen. Innan dess, jaa i somras har jag nog inte vart sjuk så mycket, men i våras tror jag att jag var hemma från jobbet 4 gånger. Det är väl ändå inte normalt? Som sagt när jag gick i skolan var jag nästan aldrig sjuk. Jämt när jag har haft fullt upp en vecka, sovit dåligt några nätter eller liknande så ger min kropp upp helt enkelt. Varför ger den upp så lätt? Är det för att jag jobbar bland så mycket bakterier på jobbet? Eller är det något annat som är fel? Ska se om jag kan ta mig i kragen och kontakta vårdcentralen och se om jag kan få komma dit för någon rutinkontroll (gör dem sånt?).

   

Har vaknat två dagar nu av att de har borrat någonstans här i huset. Idag 07.30 och igår 08.30. Känns inte bra, jag hade velat sova ut oredentligt, för jag anser att det är ett bra steg mot att bli frisk. Har inte bestämt mig än om jag ska gå imorgon. Eller jag satsar på att jobba imorgon, men vet egentligen inte om jag orkar. Ska se sen om jag kan röra lite på mig, gå till affären eller gå och köpa något att käka för att se lite hur mycket jag orkar. Har ju ingen feber längre och är ganska så snorig, är det inte så att om man är snorig så är det sista delen av förkyningen och man smittar inte längre? Sköterskorna blir ju inte så glada på oss om vi jobbar när vi är förkylda! Det är alltid lika svårt att bestämma sig. Jag får se hur jag mår imorgon bitti helt enkelt :)

Igår när borren väckte mig och sedan blev tyst började jag tänka lite på jul. Fick en riktig julmyskänsla i kroppen och längtade lite till julafton :) Jag jobbar julafton, vet dock inte hur länge men som max till 16.00. Så jag missar dagen hos mormor och morfar, vilket självklart är tråkigt men det märks ändå inte så väl för det är redan så mycket folk där. Är ändå glad för att jag inte missar kvällen i Tokared, så himla mysigt är det där ute :) Och där är det ju bara vi och min fasters familj så där märks det mycket mer om man fattas. Hade ju självklart vart härligt och vara ledig hela dagen, men jag var ju ledig förra julafton och det känns ändå viktigare för dem på jobbet som har småbarn att få vara ledig och spendera dagen med dem :) Hoppas på att få med mig Jojje på en liten minijul med någon dag innan jul :) Åhh längtar tills det närmar sig :)

  
Julafton förra året

Som det ser ut nu så jobbar jag heela nyårs helgen. Känns lite tråkigt, men vill samtidigt inte ta semester eftersom det är så himla bra betalt. Vill ej förlora de pengarna. Nyår brukar ju faktiskt också vara överskattat, trotts att vi hade väldigt roligt förra året. Kanske kan agera fylletaxi och tjäna lite pengar? :) Kanske åka till  vännerna efter jobbet och skåla in det nya året och sedan hem och bums i säng? Kanske hem och sova direkt efter jobbet och hoppa över nyår detta året? Vi får se vad som händer och vad jag känner för helt enkelt :)

   
Nyår förra året

Blev ett riktigt långt inlägg! Undra om någon orkade läsa? Haha. La in lite bilder för att göra det läsligare ;) Vilken glad känsla jag fick i kroppen nu när jag började tänka på jul och nyår, häärliga tider, right? :) Så nu måste jag även passa på att säga, jag har världens finaste familj, släkt och vänner! En extra stor PUSS till er :) Ha det bra så ska jag fortsätta krya på mig och kika på Greys anatomy :) Pussar och kramar!


Kvällen igår

Jag börjar med att säga att dagen igår var ganska så hektisk. Upp och hoppa tidigt för tredje dagen irad, så jag behöver egentligen inte ens skriva att jag var riktigt trött! Hela jobbdagen. Jag jobbade till 14.00, sen direkt till stallet efter. Det duggae ytterst lite och Cryddan har fått vila ganska mycket den här veckan pga vädret så kände att jag var skyldig henne en ridtur. Hemma igen strax efter 16.00. Käkar och duschar osv. Klockan tickar på och så kommer det jobbiga inför kvällen, klädval.. Rev ut och provade säkert halva gaderoben. INGET var fint! Mitt humör sänktes betydligt pga av detta.. Blev till slut jeans och ett volang leopard linne som är Sandras, det fick duga helt enkelt och blev faktiskt ganska så bra :) Var hos Amanda kanske 19.20. Där drog förfesten igång, spel, skitsnack, flum och jätte roligt! Så som det brukar vara på våra förfester. Sen så drog vi in till krogen 23.30 tror jag. Det blev en kväll på Olearys! Hade jätte roligt och det var alkohol med måtta för min del :) Kvällen slutade lite dramatiskt, brandlarmet gick och folk blev som galna och trängdes likt 16 åringar på ett gymnasiedisco för att få tag på sina jackor. Till slut fick vi våra, det blev lite käk och sedan hoppade vi på bussen hem runt 02.30-03.00 någon gång. En riktigt rolig kväll måste jag säga :) Jag hade skit kul! Hoppas mina vänner också hade det. Jag bara älskar att umgås med er :) ♥





Nu så blir det nog mys i soffan hela eftermiddagen och kvällen. Imorgon väntas det ju jobb igen! Har lånat en Wallander film av mamma som jag börjar med.
Pussar och kramar på er♥


Mamma

Själv så hatar jag när folk säger till mig "Fia vad sööt du är", med betoning på är och med en ljus stämma. Det får mig att känna mig som tio år! Jag vet att mitt utseende är mer åt det söta hållet än det snygga, och det gör mig absolut ingenting. Men sluta säga den med betoning som du säger det till en en liten tjej på 6-10 år. Nåväl det var inte riktigt det jag skulle skriva om. Men jag skulle säga det, att jag har kommit på mig själv att jag säger nästan likadant till min söta mamma (dock tror jag faktiskt inte mamma tar lika illa upp som jag gör). Mamma har nyligen lärt sig göra smile gubbar på sms, fick nyss det här smset av henne:

Mamma - Jobbar du imorgon?
Jag - Japp, till 16.00! :(
Mamma - Okej! Varför har du gjort en ledsen mun?

Hahahahaha, kanske bara är min humor, men kunde inte låta bli skratta när jag fick det. Min kära syster förstår nog det roliga i det hela i alla fall. Wellwell, hon är allt bra söt min lilla mamma :) ♥


HM <3

Såg erbjudandet på klänningen nedan på HMs sida,
jag kunde inte låta bli göra en beställning! :)



Snygg leopard klänning, 49 kr


En söt liten partyväska, 149 kr


En liten mössa så jag slipper frysa om huvudet i vinter, 49 kr


Min lediga onsdag

Nu så ska jag baara slappa hela eftermiddagen :) För mig innebär det, att ligga i soffan och lata mig framför tvn, sitta framför datorn och kanske även plocka lite här hemma om det behövs. Har även vart i stallet idag. Efter att kämpar med broddarna en halv timme så gav jag upp och skrittade ut i snön en sväng. Mysigt :) Sen så var det bara hem och käka. Har vart nere på systemet och köpt ett 6pack Corona tills på lördag. Nu så kikar jag på Top model och efter det kommer Project runway. Så slappa nu en stund och sen så ska jag försöka göra til matlådor till resten av veckan. Jaa, mycket mer har jag nog inte att säga idag :) Pussokram♥



Lite mysigt med snön ändå :)

Tisdag

Nu har jag kollat igenom mina favoritbloggar, så nu tänkte jag skriva ett inlägg själv. Vaknade 03.30 i natt av att det blåste som sjutton! Eftersom jag bor så högt upp (på sjätte våningen) så hörs det så himla väl när det blåser och viner i vinden. Så låg vaken en bra stund och störde mig på det, vet inte riktigt hur länge men minst en timme i alla fall, snarare emellan 1-2 timmar. Men jag har ju sovmorgon idag, tur det :) Men ush sikken STORM det är ute, snö blandat regn och blåst.. Wellwell. Jobbar riktigt mycket nu denna och nästa vecka, exakt såhär mycket:

Igår (måndag): Jobb 07.15-15.45.
Idag: Jobb 12.00-21.00.
Onsdag: Ledig!
Torsdag: Jobb 07.30-16.30.
Fredag: Jobb 07.30-16.00.
Lördag: Jobb 07.30-14.00
Söndag: Ledig!

Måndag: Jobb 07.30-13.30.
Tisdag: Jobb 07.30-16.00.
Onsdag: Jobb 11.00-16.00.
Torsdag: Ledig!
Fredag: Jobb 16.00-21.00.
Lördag: Jobb 07.30-21.00, delat pass.
Söndag: Jobb 07.30-14.00.

Uscha, blir trött av att bara kolla på det! Sen emellan allt det här så ska man hinna med Cryddan, utgång (Elinas sista utgång innnan hon drar igen) på lördag, farsdag på söndag osv. Men men, det går väl av bara farten när man väl är igång. Hoppas jag fortsätter vara frisk med bara! Känner mig lite halvers idag igen. Men tror att bara jag kommer igång så piggnar jag nog till :) När de här två veckorna är över så har jag några lugna jobbveckor igen :) Först nu, så längtar jag tills imorgon då jag är ledig. Jag ska njuta!

Hoppas att ni mår bra :) Nu så ska jag göra mig iordning sen så dröjer det inte länge för än jag kör igång med jobbet. Pussar och kramar♥

Söndag

Hej bloggiloggi! Jag har faktiskt haft en riktigt bra helg. Lugnt och skönt, och jag känner mig utvilad! Tror det var precis det jag behövde för att bli av med min förkylning. Tror den fortfarande finns i kroppen men jag känner mig piggare i alla fall. I fredags blev det som sagt bio med Jojje, den var sjukt dålig, inga 3D effekter alls typ. Men ändå mysigt att gå på bio :) Var hemma strax efter 20.00 så hann kolla på Idol, sen så gick jag och la mig tidigt. Lördag, åkte jag och Annelie upp till stallet. Hoppade Cryddan, var så roligt! Hon tvekade inte en ända gång, man märker att det är en hopphäst vi har o göra med. Sen på kvällen var jag hos Fanny en sväng, kikade på skräckfilm med tjejerna, myspys :) Var hemma i hyffsad tid och även i säng i hyffsad tid. Uppe i stallet i tid idag med, skrittade ut en sväng i det härliga vädret. Sen hem till Månsarp, käkade middag men mor och far.. Sen så var det bara hem och klockan var så pass mycket att det var dags att sätta igång med tvätten. Så det är det jag har gjort nu! Har haft en lugn helg men samtidigt hunnit med mycket! Och nu så är det nog dags att ta sig något och äta. Pussokram på er ♥



Jag vill inte över på den där mörka sidan,
snälla ge mig kraft att stanna kvar på den starka, positiva sidan.

Hej förkylning!

Idag vaknade jag 07.50, och min väckarklocka var idag borren. Får jag välja mellan borren och hunden, så väljer jag hunden! För den ger mig inte huvudvärk och det skäller inte konstant i 20 minuter. Har i alla fall kommit underfund med att det nog inte är mina grannar som borrar. För när jag gick hem från bilen här om dagen så hörde jag borrningen utifrån, så de håller nog på utanpå huset eller något.. Dock har jag inte sett något! Men det var härligt att vakna till det, dagen då jag behövde min sovmorgon som bäst. Jag vaknade, skrek TYST med en gäll morgonstämma och tårarna sprutade.. Hehe jaa, väldigt bra morgon humör har jag! Men efter ca 20 minuter slutade dem och jag somnade om i ca 2 och en halv timme. Nu för en liten stund sen satte dem igång igen.. Vad i sjutton gör dem undrar jag?

Jaa, min envisa förkylning har hittat mig igen.. Hade lite feber när jag kom hem från jobbet i onsdagskväll, även i gårkväll.. Så det är som det brukar vara när jag blir "sjuk". Det är på gränsen till feber, jag är helt orkeslös, har lite ont i halsen och trött i kroppen. Vad är det för fel på mig? Jag är så trött på att detta kommer och går. Vad är det här? Sjätte gången för i år..? Något sånt tror jag. När jag gick i skolan blev jag aldrig så mycket sjuk, utan det var MAX 1-2 ggr om året.. Usch, är det för mycket baskilusker på jobbet kanske?

Jag vill vara pigg! Idag hade jag behövt städa hela lägenheten men det blir väl istället att ligga i soffan och vila. Får väl se om jag kanske orkar damma lite och ta det värsta i alla fall. Ikväll satsar jag på bio med Jojje i alla fall. Vi ska se Saw i 3D. Scaary! Tycker egentligen inte om de filmerna, men i 3D kan det bli kul :) Lizah och dem var ju dock lite besvikna på den.. Men vi ska ändå ge den en chans :) Ska gå på den tidiga 18.30! JA vi är kvällströtta och vi skäms inte för det!

Hade egentligen lite mer strunt på huvudet att kluddra ner men det har blivit nog med text så vi tar det i ett annat inlägg. Ha en bra fredag så ska jag krya på mig :) ♥ 

Måndag? Tisdag? Nej, det är ONSDAG!

Idag vaknade jag med halsont och är verkligen hur trött som helst! Men det är ju för sjutton onsdag, då ska man inte vara så här trött? Okej, man är måndagstrött och tisdagstrött, men man säger väl aldrig att man är onsdagstrött? Alltid en måndagmorgon ser alla ut som zombies och man gäspar och säger "men det är ju måndag". Nåväl, det är väl måndag för mig idag då, mitt i veckan hrmf.. Hoppas innerligt att jag inte är på väg att bli sjuk. Det orkar jag inte med! När jag väl vaknat så kunde jag inte somna om, det blåser ju som sjutton ute! Och det hörs så himla väl här uppe på sjätte våningen. Känns lite lagom roligt att jag jobbar 12.30-21.00. Det jobbpasset vi älskar mest? Eller hur? Nehe kanske ska sätta på lite kaffe? Ja det är nog bäst så. 

Down.

Jag känner mig lite nere idag. Vet ni vad jag gör när jag känner mig nere? Då går jag till Konsum och köper mig lite choklad, skämmer bort mig med Mary kays produkter, lyssnar på gammal o go musik och så kollar jag på klippet nedan, tror jag har lagt upp det en annan gång men det kan inte ses för många gånger :)



Har vart hos Cryddan idag, jobbade henne på banan lite. Kändes mycket bättre än sist (då jag ramlade av). Det är allt en speciell dam det där :) Men det gick bra idag! Får se när jag åker dit nästa gång. Therese (Cryddans ägare) har fått sin bebis nu, så nu är det jag och Annelie som tar hand om henne. Nee nu så ska jag ta på mig ansiktsmask och dra fram mitt Satin hands paket. Pussokram på er♥