Messy thursday

Måste säga att dagen har varit lite rörig.. Den börjar med hotellfrukost med brudarna, super mysigt och GOTT! Ont i magen. Haha. Sen ringer Sandra och säger att hon har dåligt nyheter. Tankar bildas, mormor, morfar, farmor? Hjärtinfarkt? Stroke? Sen visar det sig att mamma och pappa har haft inbrott igår på eftermiddagen. Mamma har blivit av med alla sina fina smycken som är tillsammans är värda några tusenlappar, blivit av med pass, bankdosor osv. Så obehagligt! Ska man inte längre känna sig trygg i sitt eget hem? Blir så otroligt förbannad på att folk bara kan med.. Idioter! Nåväl, man får tänka att det kunde vart värre! Värre saker har och kunde ha hänt.

Sen åkte jag ut till stallet, Cryddan var på bra humör och det blev en liten ridtur. Jag tycker bara mer och mer om den hästen! Drömde för ett tag sedan att Therese skulle sälja henne och att jag blev jätte ledsen.. Jag känner nu att det skulle jag verkligen bli på riktigt med om det skulle hända. Hon är en riktig "Sofia-häst". Åhh vad jag tycker om henne ♥ Ska ut och mysa med henne imorgon med!

Sen har jag inte gjort så mycket mer, bara tagit det lugnt. Tanken inför helgen har egentligen varit att jag ska vara hemma själv, åka till jobbet på lördag, hem och byta om, åka till Tokared, sen hem och sova, jobba på söndag igen, sen hem emellan göra mig iordning, jobba andra turen och sen åka direkt till Emmelie. Mamma har sagt att jag gärna får vara hos dem men jag har känt att det har varit onödigt eftersom jag ändå måste jobba osv. Men nu kände jag att jag faktiskt vill hem dit.. Jag vill inte sitta hemma själv imorgon kväll. Så det blir istället Månsarp, upp och jobba på lördag, åka till Tokared, tillbaka till Månsarp, upp och jobba på söndag och sen hem o göra sig iordning osv. Blir nog en bra helg! Känns som jag är den enda i hela världen som jobbar denna jul.. Så är det ju självklart inte, men känns lite så. Haha. Men men det ska nog gå bra!

Ha det gott mina vänner!
Pussar och kramar på er♥


LE Mary Kay Lip Suede

I höst och vinter så ska det vara markerade läppar! Vi har fortfarande kvar dessa snygga färger på våra Limited Editon produkter som kom in i höst. Endast 210 kr!


Lovely monday

Jag älskar att vara ledig på måndagar! Så underbart :) Önskar jag var ledig varje måndag. Det är ju på tal om på jobbet att vi kanske ska börja med "tvättstugeschema" vilket innebär att man lägger sitt schema själv typ från vecka till vecka. Då ska jag försöka lägga mig lediga många måndagar ;) Nu så ska jag i alla fall snart traska neråt stan och köra 45 minuters Zumba. Sen blir det en sväng på staden! Kan ni fatta att det är julafton på lördag? Det finns inte i min värld! Har inte haft någon som helst julstämning iår. Hade jag nog visserligen inte förra året heller men ändå. I helgen blir det jobba, till 14.15 på julafton och delat på juldagen. Pengar rullar in! Sen på juldagen blir det en galen utgång med mina fina vänner :) Ha en bra vecka kompisar Vi hörs, pussokram♥


Sometimes you just got a good feeling

Toppen kväll med fina vänner igår! Såå härlig stämning med mina fina, sista gången det blev utgång för Sophie hemma i Jönköping innan hon åker till the land down under. Tack för en super bra kväll! Det behövde vi nog allihopa ♥


Where are all the happy people?

Vad är det med alla? Eller många ska jag säga.. På många håll varje dag så är det så himla negativ attityd. Jag blir så trött på detta. Sluta lägga energi på att vara negativa och bli upprörda över små saker. I det flesta fall så har värre saker hänt! Du kommer göra alla personer i din omgivning, men inte minst dig själv en stor tjänst om du slutar lägga energi på att poängtera allt som är fel. Visst det är grått, mörkt och allt känns tråkigt, men det blir bara sämre av att man går runt och surar över det. Ska inte säga att jag själv är bättre alltid, men detta är i alla fall något som jag alltid försöker tänka på. Dont worry, be happy :)

Onsdag

Var i skolan igår för sista gången i år. Hade grupptentamen på allt vi har läst hela hösten. Satt och pluggade lite kvällen innan och tyckte inte alls att jag kunde något. Men när vi väl satt där så kändes den ganska bra :) Är ganska så säker på att vår grupp fick godkänt, och jag var ju inte den som kunde minst i gruppen. Så det kändes bra :) Nu är det bara att vänta på domen. Har även skickat in kompletteringar i dag som jag hade på två arbeten. Var lite grejer som jag inte hade fått med som jag var tvungen att tillägga. Så nu har jag inget som har med skola och göra framför mig förrän den 24:de januari. Så sköönt! Eller aa.. Jag är ju hellre i skolan än att jobba, för skolan är ju ganska så rolig :) Men plugget hemma ska bli skönt att slippa några veckor.

Nu är det bara två dagar kvar till helg. På fredag ska vi ut och käka med jobbet och på lördag blir det troligtvis utgång med tjejerna :) Blir nog en bra helg! Ha de gott mina vänner :) Pussokram♥


Söndagsfunderingar..

Då var vi här igen.. Tankarna springer omkring i mitt lilla huvud och jag måste få dom ur mig. Detta är enbart för mig själv, så läs vidare eller inte. It's your choice!

Jag är en person som trivs bra när jag har rutiner, jag planerar alldeles för mycket and so on. Men ibland kommer jag i perioder där jag får en klump i magen som säger att något måste hända. Trotts att jag vill ha stabilitet så vill jag alltid ha något litet projekt på gång. Ibland kan det räcka med att en rolig kväll med tjejerna är inplanerad, lite shopping eller någon ny möbel i lägenheten. Ibland så vill jag ha något mer. När jag gick ut gymnasiet och hade jobbat några månader behövde jag någon drastisk förändring. Det var då jag bestämde mig för att flytta hemifrån and so I did. Känns som det händer mycket saker för människorna runt omkring mig, de ger sig ut i världen och reser, de flyttar från Jönköping för plugg eller andra anledningar, skaffar pojkvän och listan rullar på.. Jag gör inget utav detta. Jag vill inte göra något utav detta. Joo, skaffa pojkvän vill jag.. När det tillfället kommer. Men alla vet att det är något jag har lite svårt med så det är inget som jag känner stress inför. Det kommer när det kommer. Vad vill jag ska hända då? Nytt jobb? Skaffa egen häst? Boka in en utlandsresa? Jag vet inte. Men jag tror inte att jag behöver göra det heller. Jag tror bara att idag är en sådan dag där jag grubblar. Nu har jag en fullspäckad vecka framför mig så tankarna kommer vara på annat håll!

Känns alltid så bra att få tankarna nedskrivna! Känner redan att klumpen i magen börjar gå över till en känsla av lycka. Även om jag grubblar och vill att något ska hända ibland så är jag för det mesta otroligt lycklig och nöjd med mitt liv ♥

Söndag

Usch vad jag är trött idag! Förstår inte detta.. Har ju varit hemma och vilat i en vecka! Helgen har vart bra :) Var hos mamma och pappa fredagskväll, käkade gott och bara tog det lugnt. Var hos farmor igår och sen på Hockey med Sandra och Emilia. Skoj, men kallt och ursel match. Men det var kul att se, grymt mycket folk och go stämning ändå. Jag föredrar dock att se matchen inomhus ;) Idag måste jag plugga, och tvätta. Men ska nog ta en dusch först så jag vaknar till! Sen är det dags för en ny jobb vecka..


Sjukling i vintertid

Har varit hemma från jobbet hela veckan. Skulle bara ha jobbat tre dagar denna veckan men ändå.. Är på bättringsväg nu men jag känner att jag verkligen vill vila ut mig ordentligt så att jag inte blir sjuk lika fort igen. Vet att vinterkräksjukan är igång och är jag nersatt när jag ger mig ut bland folk igen så är risken större att jag får denna. Sen har vi ju palliativa på jobbet igen som är väldigt infektionskänsliga, så jag håller mig hemma i morgon med. Har lyckats plugga lite idag i alla fall! Pluspoäng :) Tänkte slänga upp lite bilder från när jag var ute och red Cryddan i måndags :) (precis innan jag blev sjuk.. hrmf..)





Har fått snö på örat! :O

Johanna

Idag vill jag ge en extra stor KRAM till min kära vän Jojje. Bara för att du är så grym, så otroligt stark som är ute i världen (eller i alla fall Sverige) på egen hand och jobbar. Du är så himla bra och så otroligt duktig! What dosent kill you make ju stronger.






Torsdag

Min enda lediga dag den här veckan! Snart dags o jobba grishelgen. Skulle kunna kalla hela veckan för grisveckan eftersom jag jobbar 6 dagar. Men det går an :) Nu är det ju bara helgen kvar. Vet att det kommer hem några vårdtagare och även någon ny, så det kommer nog bli fullt upp. Hoppas det går bra bara!

Idag har jag vart hos optikern, och jag kunde inte låta bli att ta med mig några glasögon hem på prov! Linser sliter så klart på ögonen och har jag ett par glasögon som jag trivs i bättre än dem jag har nu så kanske jag använder dem oftare. Så nu har jag fyra par hemma som jag ska pröva :) Suuper svårt är det.

Har även spenderat dagen med Johanna som är hemma denna veckan. Typiskt bara att jag bara hade den dagen ledig att träffa henne. Men men, vi hinner ses mer nästa gång hon kommer hem :) Vi köpte julklapp till mig och sen fick jag även med mig lite nya underkläder hem :) Nu så ska vi se om jag kan plugga lite. Ha det gott! Pussokram♥