Smögen -09

Nu har jag luggit hemma och vilat mej alldeles för länge nu.
Smögen se upp! För i morgon kommer ganska många festglada ungdommar och crashar er camping ;) Ska bli riktigt kul :D

Laddar upp med en go låt :)


Tisdag

Lite dags för uppdatering.

Studenten-dagen var jätte kul :) Ville inte att den skulle ta slut. Kvällen var dock lite seg, var så himla trött efter den långa dagen. På lördag morgon var det dock inte lika roligt, vaknade upp med sådan ångest och insåg att skolan och allt roligt studentfirande var över. Men sen så slog det mig att vi åker till smögen på torsdag. Är riktigt laddad och det kommer bli grymt roligt! Sen så är det bara hem och packa om och sticka till Bulgarien. Så lite roligt har jag kvar att se fram emot :)

Ikväll så ska jag till Ellen en sväng och planera lite Bulgarien :)

Även att skolan är över så kommer Trolloxen ändå alltid finnas i mitt hjärta, den bästa klassen som jag har haft under min skoltid. Ni är underbara allihopa :)


Studenten var underbar!



Saknar alla redan skolan och allt den innebär!

Myskväll!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ha en riktig myskväll med mig själv. Jag ska samla krafter inför morgondagen som är sista dagen på dareweek. Har satt på en mysig film nu som jag ska kolla på. Sen så när jag blir hungrig ska jag traska mig upp och käka lite :) Sen så ska jag sova tidigt!


Om ingen annan har ett bättre alternativ om vad man kan hitta på ikväll förstås? Men enligt mig så verkade alla ganska så trötta i dag så jag antar att ni gör ungefär samma sak som jag? :)


Kom igen nu oxar, TAGGA i mon nu då! Måste ju vinna detta ;)


Söndag

Dareweek är fortfarande i full gång! Måste dock erkänna att det är lite dåligt engagemang av klassen, men vi som är med är duktiga i af :) Har gjort ganska många uppdrag nu. Igår så lekte bla jossan näcken i ån, jag och ellen gjorde även en photoshot i badkläder för sports illustrated vid vätterstranden. Kallt som attan var det, men ganska skoj :) Idag får vi väl se vad vi hittar på. Ni kan följa oss på vår blogg.

Blev även lite utgång i fredags, kulkul :) Förfest hos lizah, sen centrum och amor som vanligt. Det var en bra kväll faktiskt :) Igår så blev det mys med tjejerna, kolla på fotboll och film :)

Hoppas allt är kanonens med er!
5 dagar kvar

Beyonce - Radio


Dareweek

Ojdå, nu var det några dagar sedan jag skrev här. Har verkligen inte hunnit! Har inte suttit vid datorn alls mycket.

Dareweek är igång och det är super kul. Vi har gjort de konstigaste sakerna, backat genom driven på mcdonalds, badat i hamnkanalen, kört 20 varv i rondellen, haft streetmagic i stan osv osv. För bilder och filmer gå in på
trolloxens blogg :)

Orkar inte skriva mer men nu vet ni att jag lever och vart jag håller hus. Så ser ni några galningar i rosa tröja på stan så är det bara vi. Ni kan vara lugna ;)