Måndag, ny vecka!

Höll jag mig på benen resten av veckan? Svar nej! Jag traskade till jobbet torsdag och fredag, fick en glad nyhet om att två av våra vårdtagare har och har haft vinterkräksjuka. Tänkte inte så mycket mer på det! Jobbade på, var nere med Emmelie på Akademin och käkade lite tacos på fredag eftermiddagen. MUMS säger jag, av flera anledningar.. Senare på kvällen, kikade vi på film hemma hos Berglöf, väldigt trötta båda två.. Jag började må illa och beslöt mig för att traska hemåt. Väl hemma, så kommer det.. Jag spyr! USCH! Och så höll det på, sprang mellan sängen och toaletten hela natten och sov max en timme.. Den hemskaste natten på länge!

Så nu kan ni väl lista ut vad jag har gjort hela helgen! Inte ätit, bara luggit utslagen i soffan och sängen. Idag är min plan dock att vakna till liv igen, så att jag kan jobba imorgon. Ska försöka få i mig lite ordentlig mat, och plocka lite här hemma, kanske till och med städa lite. Usch vad stökigt och smutsigt det är här! Sen kommer min underbara mamma hit och sällskapar mig några timmar. Ska till och med försöka ge mig ut på en liiten promenad. Hoppas det gör mig piggare och inget annat!

Jag vill bara bli frisk nu så jag kan få träna, åka till stallet och framför allt
så saknar jag mina vänner! Ciaaao



Onsdag

Känner mig ytterligare ett snäpp piggare idag! Sköönt :) Måste nästan varit att jag blev lite nerkyld i lördags natt, eftersom det bara var i måndags som jag mådde riktigt dåligt. Men jag ville vara hemma i dag med i alla fall och ta det lugnt! Så att chansen är mindre att jag blir sjuk snabbt igen. Men imorgon ska jag försöka pallra mig till jobbet i alla fall! Även om jag hellre hade velat vara hemma eftersom vi ska på en tråkig utvecklinggrej på Ryhov imorgon och detta innebär dessutom att jag inte slutar innan 17.00 imorgon. Snaark! Men när man endast har legat i soffan två dagar i sträck, så känns det som man behöver aktiveras lite innan man hoppar på en jobbdag. Därför har jag satt igång med tvätten idag! Lite lagom aktivering sådär hemifrån :)

Wish me luck, att jag håller mig på benen resten av veckan :) ♥

Tisdag

Jaa de senaste dagarna har det ju inte hänt så mycket.. Hade en sjukt rolig kväll i lördags! Det började med inflyttningsfest hos Sophie, sen blev det utgång, först Sliver sen Olearys. Detta resulterade ju dock i att söndagen inte var lika rolig. Bf som sjutton! Men det blev ändå lite hårfärgning och sedan lite myskväll med Berglöf :)

Sen så vaknade jag med en stor klump i halsen måndag morgon, visade sig även att jag hade feber. Förvånade blev jag ju inte dirket, är ju ganska så van vid att vara sjuk sisådär var femte vecka. Ännu än gång undrar jag, ska det verkligen behöva vara så här? Är det bara för att man jobbar inom vården? Som Johanna sa när hon fick reda på att jag var sjuk "Alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta", hon är nämligen sjuk lika ofta som jag och var senast sjuk förra veckan. Hrmf.. Till råga på allt så har min tv gått sönder! Så mamma och pappa kom hit med min gamla super lilla tv igår.. Haha, vilket jag är tacksam för, för att ligga hemma och vara sjuk utan tv är verkligen ingen hit. Men snarast möjligt så blir det tv shoppning så då blir det äntligen en plattis tv!

Men jag ska ändå säga att jag är faktiskt redan piggare idag! Så jag tänkte vara hemma och ta det lugnt imorgon med sen så hoppas jag att jag är tillräckligt pigg för att jobba på torsdag redan. Så jag avslutar väl med att säga, krya på mig! ♥


Lördagkväll

Nu börjar jag äntligen känna tagget för en gaaaaalen förfest med mina underbara vänner! Sen ute kväll där man inte vet riktigt vad som kan hända. Men dansas ska det! Banne mig :) Taggar till Jennifer Lopez- on the floor. Ha en toppen lördag kväll!


Har på mig min nya top från Gina tricot, mina favorit jeans och guldsmycken!

Lördag

Sitter och njuter av att ta det lite lugnt en förmiddag :) Ska inte stressa iväg till stallet idag utan min plan är att luncha hemma, så att också hästarna hinner luncha, och sen åka ut till stallet och försöka ge mig ut på en ridtur. Hoppas att Cryddan är lugn och snäll idag! Sen ikväll så väntar en galen utekväll hoppas jag :) Det blir lite inflyttningsfest hos Sophie, ska bli roligt att få se hennes lya :) Igår så hade jag och Ellen myskväll och kollade på Björn Gustavsson! Åh vad vi skrattade.. Haha. Men det var nog allt jag hade att dela med mig av idag! Ha en bra lördag, så ska jag också försöka ha det. Pussokram♥

Onsdag

Idag säger vi, underbara lediga onsdag! Har vart uppe i Månestorp nu och hälsat på Lotta och Blossom :) Ska ju ta hand om Blossom två dagar nästa vecka så var ju tvungen att kika på maten osv. Kallt kallt, men ååh vad jag trivs där uppe!

Inte bara för att jag har träffat Lotta.. Men lite på tal om mitt föregående inlägg, min rädsla att fastna på hemtjänsten osv. Så har jag under den senaste tiden funderat mer och mer över att börja lite smått med att sälja Mary Kay. Kommer ni ihåg att jag pratade om det någon gång i höstas? Men sen så blev det ju inget för jag skulle börja ha Cryddan och inte ville ha för mycket på mig osv. Men nu har jag inte Cryddan så mycket längre, jag Clubreggar inte längre, jag ÄLSKAR Mary kays prudukter, så varför inte pröva? Är det inget för mig så kan jag bara ta alla produkter själv ;) Haha.

Jag vet att många kan relatera som Mary Kay som lite "sekt aktigt", och jag kan faktiskt till viss del hålla med. Men tror ni inte att jag skulle vara en ganska bra säljare? Inte vara på för mycket, utan lite lagom sådär? Ska jag slå till? :)

Nu så ska jag snart träffa Ellen, Michaela och kanske Mathilda för en lunch! Mumma :) Ikväll ska jag försöka åka till gymmet och pumpa lite ;) Ha en bra dag! Pussokram


Har på mig koftan jag köpte häromdagen på Vila :)

Tisdag

Sovmorgon idag också! Underbart :) Dagens jobbtid är 16.00-21.00, så nu har jag lite tid att slå ihjäl. Under en period kändes det som om att jag jämt hade fullt upp och näst intill aldrig en lucka att bara slappa på. Men nu så känns det som det ända jag gör :) Haha.

Så kul var det att träffa Lizah och Martina igår och även hinna med lite shopping :) Under den senaste tiden när jag har shoppat eller beställt så har jag alltid velat förneka att jag är så "liten" och köpt i storlek S, sen när jag får hem kläderna så sitter dem bra men inte bäst. Men nu i går så struntade jag i det och köpte i storleken XS, och vet ni va? Kläderna sitter mycket bättre :)

Men mitt i min shopping lycka igår kväll, så gjorde jag en helomvändning och började må jätte dåligt. Började tänka på hur jag blir lasad i juli och det liksom känns som ett steg närmare till att jag ska fasta på hemtjänsten. Jag vill ju pröva på något annat jobb innan jag börjar plugga om jag ens börjar plugga. Usch ja, hoppas de tankarna försvinner så jag blir på bättre humör :) Lev i nuet Fia! Haha.

Nehe nu så ska jag nog ta tag i mitt liv och gå ner och slänga lite skräp och sedan handla. Ha en bra tisdag :) Pussokram

900 kr fattigare

Har vart och lunchat med mina fina vänner Lizah och Martina! Pratade och skrattade massa :) Sen var Lizah tvungen att kila till jobbet och då tog jag och Martina en sväng på stan. Köpte de här tre plaggen på Gina tricot :) Är riktigt nöjd! Såå kul att shoppa lite :)


Köpte även en svart lite längre kofta på Vila som jag så länge velat ha :) Martina köpte även en jätte fin kavaj! Ååh vad glad man blir av shopping :) Man måste faktiskt få unna sig lite ibland!

Tierd

Efter en jobb helg med två jobb kvällar, ett delat pass, och två gå-upp-tidigt-dagar så är man faktiskt ganska så trött. Men det har gått bra att jobba, det har varit lugnt och inga större skador har skett! Har även fått se mina päron lite och umgåtts med dem :) Alltså ni fattar inte vilket knasigt humör jag blir på när jag är hemma hos dem! Jag tjatar hela tiden, tetas med pappa, jagar mamma, drar dem mest tråkiga skämt.. Jaa jisses, jag blir väl en sådär 10 år igen, men ganska så roligt har jag ;)

Vet ni vad det är för dag imorgon? Det är alla hjärtans dag! Åhh vad underbart, nooot. Haha. Trotts att jag har varit singel den största delen av mitt liv så har jag ändå lyckats pricka in att ha varit lite smått förälskad och dejtat någon under alla hjärtans dag några gånger. Men aldrig har dagen firats! Lite synd, men som en sa på jobbet idag: I Sverige är det Alla hjärtans dag allla dagar. Funderar ändå på att köpa mig själv en bukett tulpaner och kanske något gott :) Hehe

Snart så ska jag faktiskt ner till gymmet, jag och Fanny ska prova på Body balance :) Det ska tydligen ha lite inslag från Yoga och Pilates. Det ska bli kul och pröva :) Med en liten promenad ner så piggnar jag nog till lite. Hoppas ni andra har haft en toppen helg! Pussar och kramar ♥

Fredag

Äntligen fredag? Naae inte dirket.. För mig är det starten på min jobbhelg, 16.00-21.00 idag, delat pass imorgon och sen 07.30-14.00 på söndag. Men helgen kommer nog gå snabbt så rätt som det är står jag på ett Bodyjam pass och svettas på söndagkväll. Nästa vecka blir det en ganska lugn jobbvecka! Förhoppningsvis så kommer jag och Johanna boka en resa i sommar nästa vecka, jag vet att jag har sagt det tuusen gånger men ååh vad jag längtar utomlands! Sen nästa helg blir det nog även lite inflyttningsfest. Roligt!

Igår så städade jag hela min gaderob! Slängde ut hyllorna jag haft och hängde upp alla kläderna på galgar, ställde upp skorna fint längs med väggen. Ska bli spännande att se hur länge man håller ordning den här gången. Så måste även ner och slänga lite gamla kartonger idag som jag hittade i gaderoben. Hopp nu så ska jag nog hoppa in i duschen! Trevlig helg på er♥



Bild från sista kvällen i Sunny beach -09, en av alla underbara
resor jag gjort tillsammas med mina vänner!


Onsdag

Hopp då är vi mitt i jobbveckan! Denna och förra veckan är de veckorna som jag jobbar mest, eller rättare sagt som jag tycker är jobbigast på hela vårt 6-veckors schema. Men än sålänge går det ganska så bra faktiskt *peppar peppar*. När man är inne i det, och inställd hela tiden på att man ska jobba så rullar det på ganska fint. Chefen var på mig igår och undrade om jag inte ville läsa till undersköterska, att jag kunde göra det paralellet med jobbet på något sätt.. Jag känner väl njaa, visst den kan vara bra och ha den utbildningen men chansen blir ännu större då att jag fastnar inom vården. Och det vill jag inte! Tror jag inte i alla fall.. Det är nog med att jag blir Lasad i sommar, vilket innebär att jag har jobbat så pass mycket att chefen måste ha jobb att erbjuda mig under en tid efter att vikariatet går ut. Eller något sånt! Haha, vilken koll jag har! 

Var på ett Bodypump pass igår. Är riktigt stolt över mig och Fanny att vi gick dit och kämpade så att vi inte kände av våra armar. Konstaterat är att jag inte har några muskler över huvudtaget. på att bodypump pass (för er som inte vet) jobbar man med en skivstång med vikter på. Huuur jobbigt som helst! Jag är verkligen så grymt klen. Skulle verkligen vilja gå på två pass i veckan! Bodyjam, Boodypump sen så skulle jag även vilja prova på Bodybalance. Sen så vill jag rida en gång i veckan, och kanske gå ut och gå runt Munksjön en gång i veckan. Hur ska jag få in allt detta med oregelbundna arbetstider och sjukdomar som ständigt drabbar mig? Blir så svårt att skaffa sig rutiner när man jobbar där jag jobbar, men det är bara att försöka trycka in på sina lediga kvällar :) 

Imorgon ska jag i alla fall ut och rida en sväng om det är bra underlag! Längtar verkligen tills allt smälter bort nu så man kan rida ordentligt! Idag ska jag ta hand om tvätten, sen så blir det jobb 14.00-19.00, börjar med möte. Så blir nog rätt soft. Sen är jag ledig imorgon innan jag går på min jobbhelg, den helgen vi kallar grishelgen då man jobbar både fredag och lördagkväll! 

Oj vad långt det blev. Tror ingen har orkat läsa allt! Haha.
Men ha det bra i alla fall! Pussokram på er ♥ 


Söndag

Idag mår jag som jag förtjänar antar jag! Blev en galen kväll igår, precis som det ska va ;) Men idag har man ju inte vart särskilt pigg. Men jag få skylla mig själv bara! Martina bjöd oss på jätte god tre rätters middag som hon hade gjort själv. Sen så blev det lite spel och grejer, sen utgång :) Roligt roligt! Lite efterfest, sen fick jag med mig Ruttan och Amanda hem så vi sov allihopa hos mig :)

Nu så sitter jag och kollar på resor! Åhh vad jag vill åka utomlands, till något riktigt fint och varmt ställe :) Jag och Johanna funderade ju på att båtluffa i Grekland, men just nu så lutar det mer åt en vanlig charter resa i en eller två veckor. Åhh vad jag längtar, vill boka nu :)


Har en ganska lång jobbvecka framför mig. Jobbar 6 dagar, så är endast ledig torsdag denna veckan. Men det ska nog gå bra det med :) Börjar lite lugnt imorgon med att jobba 07.30-13.30! Skönt :) Hoppas ni har haft en toppen helg! Pussokram♥

Lördagkväll!

Nu kommer Emmelie snart och hämtar mig, sen så hämtar vi upp några fler partypinglor sen drar vi till Ruttan som har fyllt år :) Outfiten för kvällen blir tubtop, halsband (titta Jojje :D), jeans och högklackat! Jag ber verkligen till Gud om att dessa skor ska vara bekväma att dansa runt i. Är nämligen första gången jag har dem.







Vad gör vi? Nu kör vi! Jag hoppas på en toppen kväll :) ♥

Lördag

Det är dags för en sväng på stan, det är 5 plusgrader,
det blir premiär för skinnjackan för i år!


Min lediga onsdag

Den här veckan så är det onsdagen som är min lediga dag! Jag klagar inte :) Bara två arbetsdagar kvar sen är det två lediga dagar i helgen! Skönt :) Jag har haft en riktigt bra ledig dag. Började dagen med att åka ut till stallet. Tänkte ge mig ut på en ridtur i solskenet! Efter sisådär 50 meter stannar Cryddan upp, det går en livsfarlig räv ute på åkern. Men vi fortsätter ändå, det blåser lite titt som tätt. Cryddan börjar lätta på fram benen (stegra sig lite smått), lättar på baken och snurrar runt lite granna. Så vi vänder hem igen, och sitter lite på banan. Vilket gick jätte bra, hon kändes mjuk och fin idag :)



Sen var det dags att åka hem, slänga sig i duschen och få i sig lite käk. Sen så tog jag äntligen tag i städningen! Nu är alla damråttor borta och det känns riktigt skönt :) Stack även ner till affären för att handla lite (när ska mitt nyttiga liv börja..?). Det verkar bli en bra helg! På fredag blir det lite mys, sen på lördag morgon/förmiddag ska jag försöka ta mig till gymmet. Sen blir det en sväng på stan med Lizah, och sen på kvällen ska vi fira Ruttan som fyllde 20 år förra helgen :) Kommer bli så himla skojsigt!



Hoppas allt är bra med er! Vi synes och höres. Pussokram♥

Tisdag

Hej bloggen! Saknat mig? Jag förstår det.

Sälen har vart jätte roligt :) Jätte kul att åka skidor, mysigt att umgås med familjen, och jätte roligt att vara på After ski. Dessutom skönt att komma iväg lite. Bjuder på lite bilder :)










Kändes lagom kul att komma hem i söndags eftermiddag och veta att man har en jobbvecka framför mig med låånga pass. Söndagen blev dock lite roligare när min nya granne bjöd in mig på en fika :) Trevligt trevligt! Jobbdagen igår rullade också på ganska bra, det var ganska lugnt och alla var lite måndagströtta vilket resulterar i en hel del skratt och flum. Idag är vi tisdagströtta, det brukar inte vara lika flummigt.. Men efter dagens pass 12.00-21.00 så är jag ledig en dag och sen är det bara två jobbdagar kvar innan helg. Så det ska nog gå bra :)

Ha det så bra min vänner! Pussokram♥