Some music

Några fina låtar såhär på fredagkvällen :)





Hon sjunger ju bara så otroligt bra!

Härnäst blir det Idol! Sen så blir det att sova, ska ju upp tidigt och jobba imorgon. Känner mig faktiskt lite duktig :)

Underbart!

Har spenderat ungefär två timmar av förmiddagen i stallet. Väckarklockan ringde klockan halv tio och klockan halv elva satte jag mig i bilen på väg mot Sanseryd. Började med att mocka, sen så tog jag in Blossom och borstade och mös med henne :) Sen så blev det en sväng ut i skogen. Hon vart ganska så pigg, men snäll! Det var verkligen såå roligt att sitta på hästryggen igen. Dessutom är Blossom en väldigt mysig häst tycker jag! Så det dröjer nog inte länge förrän jag åker upp dit igen för en ridtur :) Men jisses vad man har tappat! Jag känner redan nu i benen hur trött jag är. Kommer nog knappt kunna gå i morgon. Haha




Bloggtorka

Dags att knapra ner några rader, var ju några dagar sen. Har ni saknat mig?

Jaha vad har jag gjort sen sist? Detsom händer är väl i princip det att jag jobbar. Mitt vikariat rullar på och det känns faktiskt jätte bra! Jag lär känna arbetskamraterna mer och mer och kommer in i rutinerna bättre och bättre. Så jag hoppas verkligen att jag får förlängt efter nyår! Träffade min chef här om dagen och han sa att det är ju inte omöjligt att det blir förlängt, det beror ju på hur de har det ekonomiskt och såå.. Men i början av december sa han att han troligtvis har lite mera koll. Så vi får se :)

Annars dåå, igår var jag på Hockey med stora syster. Alltid lika roligt :) Idag har jag fikat med Lizah, Sophie och Martina. Även det; Alltid lika roligt :) Ser fram emot min underbara helg! Lördag; Jobb 07.30-13.00 och 15.45-21.00, alltså jobb både på Norrhammar och Älgstigen. Söndag; Jobb 07.30-13.00 och 16.30-21.30. Wihoo! 

Är även igång och kollar på massa lägenheter (har därigenom blivit lite småkär i en grymt söt mäklare). Men det är fasligt vad de sticker iväg i pris om man vill bo centralt.. Jisses amalia! Så vi får väl se hur det blir med den biten med. Någon gång hoppas jag att det ska komma upp något som passar mig!

Jaa, det mesta känns ganska bra just nu :) När jag satt här och bläddrade igenom Facebook, bloggar osv, så kom jag tillbaka på massa gamla dumma tankar.. Jag tittar på mina vänner och frågor som finns långt bak i huvvet men sällan är framme kom fram igen; Varför har inte jag någon pojkvän? Varför har inte jag fått ett förhållande att hålla mer än några fjuttiga månader?! Vad är det för fel på mig..? Det går ju för alla andra.. Jaa ibland kan jag inte låta bli att undra. Just nu känns det ändå rätt skönt att inte ha någon, det gör det faktiskt. För just nu är min första prioritet jobbet! Och som mamma säger, det är verkligen ingen brådska. Och det är det ju faktiskt inte?! När det rätta dyker upp så gör den :) Jag menar på vänner är dem ju faktiskt nästan 30 år och singlar, och dem är lika lyckliga för det.. Mohaha ;)

Ser fram mycket emot nästa helg! Då så ska jag ut och käka med dem bästa och sen så blir det nog lite utgång på det :) Nu så är det bara en jobbdag till (imon) sen är jag ledig på fredag :) Då blir det kanske att rida blossom en sväng om hon mår bra. Annars blir det nog bara en slappis dag :)

Ha det bäst! Pussokram



Är vi inte snyggast i hela världen? ;) ♥

Saturdaaay

Lördag, och jag sitter här helt ensam i mitt hus.. buhuu.. Nee men mamma och pappa är och kollar på en ny tvättmaskin eftersom våran är sönder. Våran familj har verkligen sån tur när det kommer till tekniska apparater! Hohojaja

Kvällen igår började med att vi åkte in till Anthony runt halv åtta tiden. Satt där spelade lite spel och sådär som vanligt! Jag själv drack cola medan de andra drack cider vin och öl typ :) Varlite kul att se alla onyktra ur ett nyktert perspektiv :) hehe. Sen åkte vi in till krogen i alla fall, satt på amor en stund. Sen så skulle tjejerna gå vidare till centrum och då kände jag att det var nog dags att åka hem! Så jag och emmelie gick och käkade på Chicki mama sen åkte vi hem. Så var väl hemma runt halv ett tror jag. Då var det bara att kolla lite vänner och sedan sova :)

Om någon timme eller två så ska vi åka till Strängsred på lite släktkalas, Mariana fyller 16 år. Sen blir det nog bara hem och ha lite myskväll antar jag, för i morgon väntas det jobb igen.. Delat pass!

Har så grymt ont i armen efter sprutan! Hade jätte ont i går på dagen, sen så gick det över lite. Sen på kvällen kom det tillbaka igen och nu har jag jätte ont igen :( Pappa sa att det kunde hålla på så en veckan :O Jag trodde det skulle gå över efter typ två dagar. Jaja, är glad för att jag inte har fått feber eller frossa i af :)

Nee nu vill pappa ha datorn.
Pussokram på er!

Torsdag

Varnar för långt inlägg. 

Tror det eller ej men än sålänge så är jag på ganska så bra humör idag. Vet inte riktigt när jag vaknade men jag låg kvar ända tills klockan tio i alla fall. Gick upp och tog en dusch, och sitter nu vid köksbordet och dricker kaffe, äter smörgåsar, lyssnar på radion och kollar givetvis datorn (lånat storasysters nu when shes at work, perfect!).

Det kändes helt underbart att vara tillbaka i stallet igår! Hälsa på hästarna (och givetvis katterna), och sitta och tjöta med Lotta om allt mellan himmel och jord. Kom in en stor (1,87) häst på banan medans vi satt i köket och pratade.. Det var en riktig snygging må jag säga, sånt steg! Kunde inte riktigt släppa blicken ifrån honom. Tycker det är riktigt kul att sitta på stora hästar, allt känns så maffigt. Så nu så måste jag faktiskt erkänna jag saknar hästarna. Så nästa vecka när jag är ledig på fredagen ska jag fråga Lotta om jag får komma ut och rida lilla Blossom en sväng :) ♥

Jag hoppas att ni såg Fråga Olle dokumentären igår om Sunny beach?! Hahahaha, vad jag låg och skrattade för mig själv. Ringde till Ellen flera gånger, titta det är ju han! Och där är ju han! Jaa, vi kände faktiskt igen en del personer, och för att inte tala om alla ställen. Sen så måste jag nog erkänna att de hade tagit med dem personerna som är "värst" där nere. Visst fest och sådär är det varje dag, men vi höll oss till alkoholen på kvällarna och var inte riktigt likadana som alla som var med i gårdagens program.

Men gud vad man längtar tillbaka när man tittade.. Nu när man bara går och jobbar hemma i Sverige känns allt så grymt tråkigt. Men det här är bara början, det här ska jag hålla på med i 45 år till?! Hohojaja, nee lite kul ska vi väl hitta på innan vi går in i vuxenlivet helt och hållet..? Snälla! Nee det där programet gjorde verkligen min kväll/dag igår! Vad jag låg och skrattade för mig själv.. Jag har ångest på kvällarna heeela tiden! Och jag hatar det, börjar bli riktigt trött på mig själv för det. Varför är det så? Varje eviga kväll..? Usch, försvinn!

Har bestämt mig för att vara nykter på fredag i alla fall. Känner att jag behöver en nykter helg. Sen så känner jag att jag behöver spara mina pengar, orkar inte vara bakis på lördag (då vi bla ska på släktkalas runt tvåtiden), vill även tagga inför kommande jobbvecka i stället. Dels så känner jag att jag kan ha roligt med er utan alkohol! Så jag ska ta bilen (så man inte kan ändra sig under kvällens gång ;)) så får vi se om jag känner för att följa med gänget ut eller om jag väljer att åka hem och gå och lägga mig tidigt. Vi får se vad jag känner för helt enkelt :) Ska bli väldigt roligt att få delar av gänget samlat i alla fall! Ärligt talat, jag saknar klassen.. som fan! :( ♥

Såå, det kändes skönt att få skriva av sig lite! Nu så ska jag plocka undan och städa lite, göra iordning mig sen så blir det att ta svinis sprutan (måste erkänna att jag är ganska så nervös för vad följderna kommer bli). Efter det så ska jag åka in till a6 en sväng tänkte jag. Sen så blir det hem att käka (känns så pinsamt att sätta sig själv på a6 och käka, haha), sen är det bara att dra till jobbet igen. Hoppas på att Rana ska gå jämte mig idag! En jätte go tjej som går brevid nu på jobbet och så småningom ska börja hos oss :)

Nehe, dags att sätta igång!
Pussokram

Onsdag

Är redan hemma från jobbet.. göttans! Är hemma och pysslar om min gamle far som ligger hemma och har fått en hejdundrandes förkylning. Stackarn =/ Om en timme ungefär ska jag till mormor en sväng sen så ska jag och johanna hälsa på i stallet. Det fick bli idag istället för igår :)

Jobbet gick väl bra i dag med.. Imorgon får jag sovmorgon :) Men efter det så vankas det spruta :/ Har stått massa i tidnigarna nu om hur folk har blivit sjuka; Fått 39 graders feber, frossa, huvudvärk, dåliga i magen och fått ont i armen. Får väl hoppas att jag är en utav dem som får vara frisk! Men värk i armen får man nog räkna med, hoppas att det går bra att jobba på kvällen sen ändå :)

Fortfarande segt

Även den här eftermiddagen/kvällen känns lång, haha förstår inte detta. Jobbet går hur fort som helst! Sen så eftermiddagarna hemma känns evigt långa.

Dagen har varit lite sisådär.. Sov inte alls bra i natt, vilket inte är så konstigt när jag sov ganska länge igår morse. Så var väldigt trött och lite halvsur när jag kom till jobbet. Och då så ser jag på att det står på tavlan att jag jobbar delat pass på söndagen.. Fanfanfan tänkte jag! Jag som trodde att jag hade blivit av med den tiden men det hade jag visst inte. Så det känns faktiskt lite tungt.. Menmen, jag får försöka tänka på de goa pengarna som rullar in. För övrigt så gick jobbdagen bara bra!

En uppmuntran under dagen var helt klart när mobilen klingade och det vankas klassfest i helgen! Hoppas att många kan komma, skulle vara grymt kul att träffa alla kära oxar :) ♥


Har kännt mig lite halvers så här på kvällsfronten, lite hänging. Men tror att det är pga av att jag inte sov så bra i natt.. Så idag ska jag gå och lägga mig tidigt och hoppas på att det blir lättare att somna idag :)


Segt!

Usch vad seg den här dagen har varit.. Känns ännu mer segt att jobba imorgon! Varför känns det jämt så? Varför kan man inte känna: "Åhh vad kul det ska bli att jobba imorgon"?. När man åker till jobbet känns allt bara segt men rätt som det är så är jobbdagen över, man åker hem och då känns det förbannat bra. Hohojaja.

När klockan var halv sju så var det kolsvart och det kändes som om att det var midnatt ungefär. Hade några timmar att slå ihjäl innan jag fick gå och lägga mig så har gått en långpromenad med Bergan nu. Skulle egentligen träffat thao men det blev inte av. Kändes skönt att vara ute och röra lite på sig samtidigt som man fick prata ut. Vi är i samma sits just nu så förstår varandra så bra, vilket känns skönt.

Jaha nehe, lägga sig och mysa lite framför tvn kanske?

Det måste hända något.

Måndag och ny vecka!

Ledig idag, känns otroligt skönt! Har vart i stan och lunchat men Lizah, Jossan och Sophie. Känns lika bra som vanligt att få träffa er och prata om allt och ingenting :)

Har planer inför hela veckan!

Tisdag: Jobb, 07.45-14.15. Sen stallet en sväng med johanna!
Onsdag: Jobb, 07.45-14.00. Sen färga sandras hår..?
Torsdag: Vaccineras runt 13.00 tiden, sen jobb 16.30-21.30.
Fredag: Jobb, 08.30-14.00. Sen så får vi se var kvällen bär av helt enkelt!
Lördag: Släktkalas.
Söndag: Inte så mycket planer.

Nästa helg, alla helgona helgen så jobbar jag super mycket! På lördagen så jobbar jag först 07.30-14.00 sen så fick jag hoppa in på Ljungarum 15.45-21.00. Sen på söndagen så jobbar jag delat igen, 07.30-13.00 och sen 16.30-21.30. Menmen, det blir gott ob.

Lite bilder från helgen!

  

  


HAHAHAHA

Kan inte sluta skratta! Var inne på min kusins blogg och hittade ett klipp. 

 

Fy fan vad rädd jag blev! Satt här i vårt mörka kök, skrek högt och ramlade av stolen. Och nu så kan jag inte sluta skratta åt min reaktion. HAHAHAHA

Det är dags för fredagsmys!

Ikväll blir det hem till Jossey för att titta på Idol
och ha lite fredagsmys med några av tjejerna :) ♥

Torsdag

Återigen, snart är det helg! Veckorna går trotts allt ganska så fort. Har fått prata en stund med min Elina :) Pratade en timme, berättade om allt som händer i varandras liv. Tackar verkligen gudarna för att Skype finns :) ♥

Ska till stallet (månestorp) någon dag nästa vecka, och då ska det verkligen bli av den här gången. Lotta frågade ju om jag och johanna ville ta hand om Blossom när de åker på kryssning två veckor i januari. Självklart ville vi det :) Längtar faktiskt, ska bli kul att få rida lite igen. Ska även rida Blossom någon dag snart hoppas jag :)

Nu vill syster ha tillbaka datorn..Bye bye!

Suck..

Men varför ska det gå vägen för? Det är väl onödigt! Suck..

Dessutom har min dator gått sönder och jag har ingen datornisse som kan laga den. Det står att jag måste sätta in installations cdn för att åtgärda felet. Och jag har ju ingen sådan eftersom vi har fått skitdatorerna från skolan.. Fan fan fan.. Har inte lust att lägga pengar på en ny dator just nu.

Jag som var så glad och på två sekunder ändrades det. BAJS!

Wellwell, det är bara att kämpa vidare! Ikväll blir det mys framför bonde söker fru och oskyldigt dömd :)

Soffpotatis

Ojojoj vad jag slappar.. Ärligt talat så är det riktigt tråkigt faktiskt! haha. Jag har inget att gööra. Får väl bjussa på en go låt i alla fall :)



Nu börjar det hända grejer.. Excited!

Tisdag

Grymt trött idag! Korta jobbdagar hela veckan. Är väl ganska skönt I guess, innan jag börjar mitt vikariat :) Thihi. Måste erkänna att det känns lite sorgligt att jag snart ska lämna Älgstigen.. Eller hmm, det där lät ju lite väl drastiskt. Det är ju inte omöjligt att jag kommer tillbaka! By the way så ringde Åsa nu och frågade hur jag önskade att vara ledig i jul och nyår. Enligt schemat så skulle jag jobba juldagen 16.30-21.30, nyårsafton 16.30-21.30 och nyårsdagen förmiddagen. Vilken tur har inte jag då? Dem bästa tiderna man kunde få? Men så tänkte jag efter, hur lyckat brukar nyår egentligen bli..? Så jag sa att jag kan ta både juldagen och nyårsafton men önskar att vara ledig nyårsdagen. Då kan man ju ändå skåla in tolvslaget? Kanske ska vara hemma med släkten detta nyåret? Vi får väl se, vi får väl se :)  

Idag ska jag troligtvis träffa Emmelie och Lizah och ha lite myskväll :)

Lite bilder från helgen kanske ni vill se ? ;)

  



Oj glömde nästan nämna! Vilket äckligt väder det har varit idag. Vaknar av att pappa säger till Sandra (medans jag ligger och halvsover och väntar på att klockan ska ringa, hrmf) "Det snöar ute". Kröp i 40-55 km/h till jobbet. Kändes inte så bra att åka i snöoväder med sommardäck..?! Lite senare när jag kommer hem till en gubbe så möts mitt: "Godmorgon!" av ett: "God jul". Haha <3

Lördag

Heeeej änglar ! Skojjar bara.. haha, kul!

Hejhej!

Ligger och halvslöar i soffan och väntar på att middagen ska bli klar. Börjar bli lite hungrig! Kvällen i går var.. Jaa lite blandad får jag nog säga! Lite seg i början, sen hade vi jätte trevligt och roligt. Käkade, spelade charader, dansade. Sen så blev det lite mindre kul och ett tag kändes det som det hela var en avspegling från någon fest när man gick i åttan. Lite synd att det blev så men så kan det bli ibland! Vill väl ändå tacka för att jag fick komma dit :)

Idag ska jag bara ta det lugnt fram tills klockan fyra ungefär. Då åker jag till Lizah och fixar lite, resten av kvällen vet ni ju vad vi ska göra så jag behöver inte dra det en gång till. Jag hoppas bara på att det blir en bra kväll ikväll :)

Vi ses i dimman!


Vikariat

Wihoo! Guess what happend today? Chefen ringde och erbjöd mig ett vikariat på Norrahammars hemtjänst. Givetvis tackade jag ja! Detta vikariatet var visserligen bara året ut, men ändå. Det är väl ganska bra ändå? Så från och med den 19 oktober så jobbar jag heltid, 75 % ända fram till nyår om det inte blir förlängning vilket det faktiskt kan bli :) Jag känner mig jätte glad över detta. Gladare än vad jag trodde att jag skulle bli faktiskt!

Ikväll blir det som sagt lite kräftskiva :) Hoppas att det ska bli skoj! Så nu måste jag nästan börja göra iordning mig. Men vi hörs i morgon :) ♥

Krya på dig bästis!

  



Lisen är lite sjuk så jag skickar några krya på dig kramar via bloggen :) <3


Torsdag

Hejhej!

För det första, sikken tvkväll det har blivit på onsdagar. Nu så har Bonde söker fru börjat klockan 20.00-21.00 och efter det så börjar Oskyldigt dömd 21.00-22.00. Sen ett vänner avsnitt och efter det precis lagom att somna :)

Idag så var tanken att jag skulle ut och springa, men tycker inte om att springa när det är så kallt ute. Så jag hörde med de fiinaste om de ville följa med ut på en promenad, och det ville de. Detta innebär att jag, Johanna, Wilma och Jonna ska ut och gå på en promenad om en stund :)



Snart är det helg, snart är det helg. Bara en dag kvar! Hoppsan, verkar bli en fartfylld helg i helgen?! På fredag ska jag på lite kräftskiva :) Det ska bli mysigt och roligt! Men ska ta det ganska så lugnt och åka hem i hyffsad tid för på lördag så är dagen kommen som vi så länge har väntat pååå.. Haha nee inte riktigt kanske, men det är då dags för sex/dildo partyt med tjejer/tanter i alla åldrar och det ska bli mycket roligt.

Ha de bra! Pussokram

Trötter

Jag är trött! Hade velat ha ett jobb där man började ungefär.. hmm.. Klockan nio kanske? Det hade vart ganska lagom. Jag förstår inte, innan var det självklart att man började skolan runt klockan åtta, och det var ju varje eviga dag! Sen så gick man till kanske klockan tre, varje eviga dag. Varför blir man mycket tröttare nu? Igår jobbade jag 07.45-15.00 och då var jag helt slut när jag kom hem! Förstår verkligen inte det..

Känns tungt att gå upp tidigt igen.. Menmen, det är väl bara att bita ihop! Jag får fan ta att skärpa mig, sluta lipa Fia. Var glad för att du har ett jobb över huvudtaget och hur ska du någonsin kunna flytta hemifrån om du inte har pengar. Nee, skärpning nu! Var mer posetiv.

Gick på stan lite idag med Lisen :) Myspys! Hittade två plagg som fick följa med hem. Fuuuck, jag kan inte shoppa på det här viset. Måste spara.. Fast lite måste man väl få unna sig? (a) Båda från Gina tricot!




Hel-lugg eller snelugg?

  

eller

 

Vad tycker ni? Ska jag spara ut min hel-lugg till snelugg igen?
Eller ska jag behålla den? :)


V.41

En ny vecka har rullat igång. Har överlevt första jobbdagen på veckan och laddar för fyra till:

Måndag: Älgstigen 07.30-14.30
Tisdag: Norrahammar 07.45-15.00
Onsdag: Älgstigen 07.30-12.00
Torsdag: Älgstigen 07.30-14.00
Fredag: Norrahammar 07.45-15.00

Det ända jag gick och sa igår var ungefär: Åhh hoppas jag får vara ledig på onsdag nu. Jag kände för att ha en ledig dag mitt i veckan. Men så fort jag kommer till jobbet så frågar de: Hur har du det på onsdag? Det var ju en kort tur så det går väl bara bra :) Det är det som är lite jobbigt med att vara timvikarie, man känner press på sig att ta alla tider man får för man är rädd för att man rätt som det är inte får några tider alls..

Har gått och kännt ett tag att jag har börjat tröttna lite på jobbet, alltså att jag inte tycker att det är lika roligt som jag tyckte innan. Men idag så var det en såndär dag då man bara blir varm inom sig pga en vårdtagares beteende. Jag har alltid tänkt att det roligaste med hemtjänsten är när man lär känna vårdtagarna och de bygger upp tillit till än. Det är en utav de roligaste sakerna på jobbet, men en annan är när man märker att personer som har varit sämre blir piggare och bättre. Då kan man inte annat än att le både inombords och utombords.

Alla jobb har ju posetiva och negativa sidor. Det kanske inte är så pjåkigt ändå att jobba på hemtjänst?

Seg

Idag har varit en riktig segaochslappa dag! Gick upp runt kvart i elva. Ser att jag har fått ett sms av Lizah "En utgång är ingen utgång utan alf ;) Fan vad jag saknar dig ikväll". Vad du är gullig! Kan bara säga det samma fisen :) Nästa helg väntar ju Sex-party/Dildoparty, jag vet inte riktigt vad man kallar det? haha. Men det ska bli skoj i alla fall.

Anyway, som ni förstår så har detta än så länge varit en riktig slappdag! Men har ändå lyckats ta mig ut på min jogging runda i dag, lite stolt över mig själv. Fast det var riktigt tungt att springa idag! Vilket kanske också förklarar varför jag har luggit i soffan sen dess ungefär. Käkade för ungefär en och en halvtimme sedan och tallriken står fortfarande kvar här. Men efter det här inlägget så ska jag plocka iordning och sätta på lite kaffe så jag blir en människa igen!

Igår så var vi ju på släktkalas! Sen så avslutade jag kvällen med att åka till Martina och hjälpa henne att färga hennes hår. Ikväll så ska jag hem till Lizah i alla fall, myskväll som står på schemat! Perfekt avslutning på veckan.


Myslördag

Besöks rekord på Fias blogg!? De senaste dagarna har jag haft 11-12 läsare på min blogg. Tror det är rekord! Hihi. Undra vilka alla (kanske är lite väl starkt att kalla er alla för så många är det ju faktiskt inte) ni är? Varmt välkomna i alla fall :)

Denna lördags morgonen/förmiddagen började jag med en film som har stått och laddats ner under natten. Nämligen "Seven pounds". Någon som har sett den? Måste erkänna att den var lite rörig i början men när man väl kom in i den, började förstå lite mer så tycker jag att den var otroligt bra!





Ända sen jag såg Will Smith i filmen "I'm legend" (vilken också är en favoritfilm) så har jag haft en liten crush on him! Tycker han spelar jätte bra och är grymt snygg. Han har växt upp och är inte längre Fresh Prince in Bel Air ;) Jag tackar gudarna för det ;) Haha.


Höstpromenix



  



  


Torsdag

Sitter och funderar på om jag har något roligt eller intressant att skriva om. Kan inte komma på något så vi får väl se om det blir några rader eller ej ;)

Jag verkar ha en lugn helg framför mig! Det känns skönt :) På lördag blir det troligtvis 50års kalas! Och det är väl ungefär de planerna jag har. Ska nog träffa Lisen någon dag med hoppas jag! Så det blir väl att ladda inför en ny vecka i helgen helt enkelt. Vi får se, det händer ju faktiskt att det dyker upp något som ändrar planerna. Men just nu så känner jag för en myshelg!

Ikväll blir det att kolla på Idol igen antar jag.. Se om det är något att ha :) Nu så kommer mamma och pappa äntligen hem! Så får väl gå upp och tjöta lite med dem! 

Ha det bra! Pussokram