Happy new year!

Inga större förväntningar i år, nej. Saker har redan börjat gå utför för de små oskyldiga =/ Hoppas bara att allt går väga. Det blir aldrig bra då, men det blir nog en bra start i alla fall. Med mina kära brudar :)

Har varit och ridit min bäbis i dag, ridit lite mer ordentligt i dag, nu får hans "jullov" vara över. Men det var såå kul att få rida igen. Han är bara så bra min kuse :) <3

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! :)


Lördag

Hejsanhoppsan!

Något grymt trött idag, något grymt trött på att mitt rum look like crap. Förutom det, så är jag på ganska bra humör :) Så mycket kul att se fram emot. Var på hv i går, vilket påminner mig om att vi snart ska på hv invasionen till sthlm. Sen så har jag även bokat beyonce biljetter, så ska gå på henne i gbg i maj. Sen så har vi alla, studentfester, bal, student osv osv. Närmast så har vi nyår, har inga höga förväntningar men det blir nog kul!

Julafton var bra, fick lite smått och gott :) Träffa alla kusinerna och så, alltid lika trevligt. Utgång på juldagen, var på bongo/apt. En rolig kväll! Nu har jag utsläppet hela helgen, snaark. Så blir väl för övrigt en lugn helg :P

Puss och kram

We wish you all a very merry christmas! :)

  

Hoppas ni får en toppen dag!

The end

Kicking off is the hardest part
Nothing's certain at the start
Letting go so something can begin

Figure out how to get our life
Leave tomorrow
Live tonight
Gotta throw
Throw your heart right in
'Cause we all fall down

Everybody knows the end when the curtain hits the floor
And everybody knows the end
Don't wanna get there wishing that you'd given more
It's not over 'til it's over
So how do we begin when everybody knows the end
Yeah

I need to live with nothing to fix
Don't tell me what's gonna happen next
I'm alright
I like the way this feels

Leave behind all the things I miss
Next stop isn't where you think it is 'cause tonight I'm riding off the rails
'Cause we all fall down

Everybody knows the end when the curtain hits the floor
And everybody knows the end
Don't wanna get there wishing that you'd given more
It's not over 'til it's over
So how do we begin
Oh
When everybody knows the end

Is where you hope you never say ,"I could of done it better"
And I'm gonna keep accounts and throw away what doesn't really matter
And I wanna die
On the highest high
It's not over
'Til it's over
I wanna stay here forever
'Cause we all fall down

Oh
Everybody knows the end when the curtain hits the floor
And everybody knows the end
Don't wanna get there wishing that you'd given more
It's not over
'Til it's over
So how do we begin when everybody knows the end
Yeah

Everybody knows the end


SHOPPING!

Det blev inget "göra godis" i dag inte, nej det blev en sväng till a6 istället. Äntligen fick jag shoppa lite :D Tro det eller ej jag men jag hittade allt jag sökte :)

Nu så är alla kläder inför julafton, juldagen och nyår fixade :) Yeey. Och nu är jag jätte trött. Blir en tidig kväll i kväll och kommer förhoppningsvis ha lättare att somna ikväll än i jag hade igårkväll.

Wellwell. Hoppas alla har haft en toppen dag! :)



Strumpbyxor från HM
Ormskinnsväska från HM




Kort jacka från HM
Linne från Vila




Kofta från Veromoda






Dan före dan före dopparedan ;)

Jag funderar starkt på att baka något julgodis.. Eller njaa ska jag verkligen vara så duktig? Jag vill komma i julstämning. Får se om det blir något av det :) I dag var jag och Elina uppe med tuppen (nästan) och brummade till stallet. Myspys :) Sen så när vi var klara där åkte vi till max och tog med oss lite mat hem, och nu har jag luggit i min soffa sen dess. Hade lite svårt och sova i går, tankarna sprang bara i väg och då är det lite svårt att sova :) Hade kanske lite att göra med att jag råkade slumra till i soffan med i går mitt på dagen..hrmf. Nee nu så är det nog dags för en dusch i alla fall och få bort den äckliga ensilage lukten.

 
Jag älskar dig min plutt!

Söndag.

En lugn och skön helg har gått! Men nu börjar jag få lite spring i benen och vill hitta på något, men jag väljer att vara förnuftig och ta det lugnt tills min förkylning har blivit bättre. Tills juldagen, då jävlar ;)

I dag har jag i alla fall gjort följande.. Började med att jag och Johanna åkte upp till stallet. Skrittade ut barbacka och mös med älsklingen :) Sen så hem käka och vila lite och nu så har vi varit hos mormor och morfar och fikat och haft det lite trevligt! I gårkväll så hade jag myskväll med mina kära päron :) Spelade spel, käkade lite chips, kollade på Harry potter som gick på tvn. haha. Umgåtts mycket med släkten och familjen den här helgen ;)

Nu så sitter jag här i min sköna soffa och gör vaddå? Just det, kollar på vänner! :) Som vanligt! I morgon så ska Elina följa med mig till stallet, ska bli roligt. Saknar dig! Som sagt, det har varit en lugn helg, vilket har varit väldigt skönt faktiskt. Mer sånna åt folket ;) (eller mig i alla fall) 

Shoppingsugen!

Jag är jätte shoppingsugen! Jag shoppar nästan aldrig, nu när det är värsta julrushen, nu blir jag shoppingsugen :S Smaart fialotta! Om jag mår hyffsat så ska jag nog åka in till staden en snabbis på måndag. Tidigt innan den värsta rushen kommer (a)

Har i alla fall beställt en nyårs/julklänning :) Beställde sent i onsdagskväll och den kom i fredags! Det var inte dålig :) Den är inte jätte märkvärdig, men sist jag köpte en nyårsklänning så använde jag den bara den kvällen och sen så har den bara hängt i gaderoben. Den här kommer jag att kunna använda fler gånger :) Ska nog ha den både jul och nyår, bara använda olika accessoarer så det passar till både och :) Jaja, slut tjatat, här är klänningen :)

  

Slapphelg!

Jaa det blir banne mig en hyssad slapphelg den här helgen. Det ända jag ska göra utanför min dörr är stallet, och även där ska jag ta det hyffsat lugnt. Var bara ute och mockade i dag och jag är nu helt slut! Har även klätt granen :) Mysfaktor på det. Nu så ska jag som sagt bara krya på mig, vill så gärna vara piggare till julafton och juldagen ;) tss. Såkryakrya på mig!! Usch och fy på det här äckliga vädret dessutom.
 
Nee nu vill jag ha julafton, umgås med de närmaste, ta det lugnt, få paket, äta god mat och bara mysa!

Jullov!

Äntligen jullov och en så länge så har jag inte alls mycket inplanerat, vilket känns väldigt skönt just nu :) Skolavslutningen var väl inte världens bästa, men helt okej :) Har kommit på att jag verkligen beundrar folk som både kan sjunga och spela instrument på samma gång och att det låter hyffsat bra dessutom. Efter skolan så brummade jag och Emmelie till stallet! Så skönt att åka bil till skolan ;) Calibra fick vila i dag, har kommit fram till att han ska få en liten vintervila. Eller han ska få gå lugnt nu fram till nyår. Det kan nog vara bra för både honom och mig :)  Han har fått ett himla dumt skav på ryggen som jag inte riktigt vet hur jag ska bli av med. Ska nog låta honom gå utan sadel fram till nyår, tömköra och rida barbacka i stället ;) Se om det blir bättre!

Nu så gick strömmen på nedervåningen :S Sitter här i det kolsvarta! Ikväll ska jag hem till johanna och ha lite julmys :) Vi ska byta våra julklappar i af och kolla på sunes jul :D Måste komma i julstämning någon gång :S Så det lär ju bli en tidig kväll i af. Det blir det jämt när vi träffas och inte ska göra något speciellt :P Mohaha. Sånna sömntutor är vi ;)

Sola fram till 2.20, hahaha! Han är ju bara för söt :)


I'm with you.


Utomlands -09! Inlägg 2.

Nu så är jag äntligen hemma! Har vart i skolan från 08.15-16.45 idag. Det är inte illa! Efter så gick jag och Ellen till resebyrån och kollade resor. Hon plockade fram lite alternativ som vi ska prata med tjejerna om, se om det blir något av dem :) Hon sa även att är vi så många så bör vi boka ganska så snart. Så får väl se lite vad det blir :) Jag längtar så in i bomben i alla fall :D

  
  

Utomlands -09!

Tisdagen börjar lida mot sitt slut. Är precis klar med en hejdundras svår men ganska så rolig uppgift. En uppgift som kan höja ens betyg i geografin om man gör bra i från sig. Min blev inte så bra, men det gör inget. G eller VG, jag är nöjd med vilket som i geografi :) Det har varit en mycket svår kurs!

Matteprov nu efter denna lektionen. Har verkligen varit en massa plugg i dag, massa som ska ha blivit klart så kommer väl vara helt slut i huvudet när jag kommer hem. Jag och Ellen ska även in till resebyrån efter skolan, kolla på lite ställen :) Hämtade lite resekataloger på rasten innan och hittade några riktigt intressanta ställen ;) tss. Men vi ska höra lite med de på resebyrån vad de rekomenderar :) Jag vill boooooka :) Fast det gör vi nog inte riktigt än men snart hoppas jag :)


Tvn och jag!

Sitter framför tvn och gottar mig, som jag har gjort ungefär hela dagen. Var i stallet tidigttidigt i morse och sen var det bara hem och slänga sig framför tvn. Så har luggit och halvsovit framför tvn i princip  hela dagen. Tro inte att jag har pluggat mer matte, filosofi eller så. Nejnej, varför göra det när jag har tid över, det är väl onödigt? *host*. Titanic kom på reklam, får ont i hjärtat så fort jag ser minsta lilla skymt av den filmen! Så underbart bra <3

Nu så är det Desgin Simon och Thomas på tvn. Visst de är duktiga men är det i något inredningsprogram som allt jämt blir "för mycket" i, så är det det här. Då föredrar jag nog mer Nytt läge och så klart Room service! Jonny och Mattias är ju bara så roliga ;) tss.

Satt och kollade på lite resor nu, jag är grymt sugen på att sticka utomlands! Jag vill bli brun och jag vill ha semester.. Fusk Lizah och Joel i Egypten. Nee nu så ska jag dricka upp mitt tee sen så hoppas jag på att kunna somna hyffsat tidigt även om jag har sovit hela dagen och hela helgen typ. Kolla på lite Pimp my ride blir det säkert också som vanligt innan jag lyckas somna. Vill också säga grattis till Ellen karamellen än en gång till körkortet! Du är såå duktig :)

Matte C - ingen dans på rosor!

I dag så har Emma varit här och vi har pluggat Matte C i tre timmar. Hon har faktiskt hjälpt mig att förstå en hel del! Ska plugga i morgon med själv, det vet vi ju alla att det jämt är mycket lättare att lösa uppgifter när man sitter och räknar dem tillsammans men sen när man ska räkna själv är det en annan femma. Skulle även vilja komma i gång med geografi och filosofi arbetet i morgon men det lär jag ju inte orka. Är så sjukt skoltrött på just pluggandet.. Pluggar aldrig nu för tiden, och bryr mig inte heller. Inte bra, men det är ju inte heller långt kvar! Snart så slutar vi.. Äntligen..?

Björn Gustafsson!

Alltså jag tröttnar aldrig på den här gossen!

 



Spola fram till 6 minuter på den här sista då de ska svara med fraser!
hahahah, slutar aldrig att skratta.

Lördag.

Sov till klockan 14.10 i dag, rekoord för min del :) Men inte så konstigit när man somnar 07.00. Men lucia bio var riktigt mys! Filmerna var okej. Den sista var ju den ända som jag inte somnade någon gång på, det var den hemskaste filmen jag någonsin har sett! Fy faaan. Där kunde man inte sova, mycket spännande, men kommer gå och tänka på den hela helgen pga av att den vart så hemsk. Wellwell, de andra två filmerna var komedier. Lite konstiga men helt okej!

Nu så väntar jag på att Emmelie ska bli klar så att vi kan åka till stallet. Ikväll så ska jag bara ta det lugnt, äta upp resterna av mina snacks sen gårdagen ;) Gaasch vad trött jag är.. Jag kommer nog lyckas att somna tidigt ikväll även om det blev lång sovmorgon!

Puss och kram ♥


Topp och flopp!

Mina läsare (Lizah och Karamellen, haha) önskar en ny fem i topp och flopp. Den här gången börjar jag med fem i topp.

FEM I TOPP

1. Onsdagsen utgång. Mer utgång på onsdagar åt folket! Hade en jätte trevlig kväll. Lagom mycket folk och lagom mycket dricka.

2. Snön. Jag tycker att snön är mysig :) Så länge det inte börjar blåsa mer så är det lugnan! Det nalkas tolkning efter häst i eftermiddag ;)

3. Lussebio. Kul påhitt som Jönköping annordnar (antagligen för att minska fylla bland ungdommar). I kväll så ska jag delta i denna event, ska bli roligt :)

4. Geografiprovet. Jag fick g på mitt geografi prov :D Weeei, trodde jag skulle få ig..

5. What ever you like - T.I. Sjukt skön låt!

FEM I FLOPP

1. Halkan. Samtidigt som snön är mysig så orsakar den jobbig halka för alla nyblivna körkorts ägare.

2. Naturkunskapprov. Har inte pluggat så mycket till detta provet heller, inte bra fia...

3. Huvudvärk. Jag har ont i huvudet och det är inget kul alls..

4. Matte C prov. Har prov nästa vecka, mycket svårt! Så det blir plugga hela långa helgen med smarta kusinen för att jag ska förstå någonting.

5. JBs lucia. Kunde lika gärna skippat, ingen som går in för det och lika dåligt varje år!



Så där ja, nu så är det dags för prov!

I mystagen!

Det blev en liten mysutgång i går :) Var först hos Lizah och sedan på centrum. Träffade lite trevligt folk och fick även in lite dans. Tack Lisen, en kväll med dig blir aldrig tråkig :) <3

Det var så skönt att vakna upp i morse utan ångest och bakfylla! Utan jag vart hyffsat utvilad. Nu så har jag varit hos min lilla hästapålle och frusit. Så nu vill jag inget hellre än att mysa till det ordentligt! Krypa ner i soffan med något varmt att dricka, släcka ner och kolla på tvn. Men måste plugga.. Naturkunskapsprov tomorrow. Men ska försöka mysa till det lite i alla fall! Ha på lite vänner i bakgrunden också (a)


Mysutgång/håårt ?

Mysutgång/håårt ? :S Haha, det är så Lizah vill att vi ska köra ikväll!




Nu så sitter vi tre här och ska snart på mattestuga. Duktiga vi är ;) Behövs nog om vi ska klara oss igenom Matte C. Nee men vi är duktiga, vi är smarta :D

Tre inlägg på en dag, rekooord!

Helt plötsligt kändes allt lite för mycket =/
Man försöker och försöker, vill så mycket, men kan, hinner eller orkar inte..


Behöver en kväll med mina favoriter, bara koppla bort, slappna av och bara va..

Hohojaja, det är inte lätt att vara liten (:

Tisdag.

Fick lite lust att skriva "fem i flopp" och "fem i topp", ska bli kul att se om jag kommer på så många :P haha. Men vi gör ett försök! Börjar med "fem i flopp", alltid dåliga nyheter först ;)

FEM I FLOPP

1. Svenska julstämningen. Visst självaste julafton och sånt är jätte mysig! Men tycker ni inte det är jätte svårt att komma i julstämning?! Tänk typ USA och England där de sätter upp hur mycket ljus som helst för att lysa upp mörkret. Då lär man ju komma i julstämning dubbelt så fort som här.

2. Parkeringsavgift. Något som vi diskuterade mycket i dag när vi var och rännde på stan med skolan hela dagen. HÖG parkeringavgift överallt, förstår inte detta =/ Bara onödigt.

3. Packa upp. Det är nog det tråkigaste som finns! Spelar ingen roll om det är skolväskan för dagen eller efter en veckas resande. Jag hatar att packa upp..

4. Skolan. Grymt trött på den.. Har fått mer IG på den här terminen än vad jag har fått under hela gymnasiet. Det säger väl ändå något om hur skoltrött jag är..?!

5. Menstraution. Äckligt och jobbigt och man mår skit! Punkt slut.

FEM I TOPP

1. Snooza på morgonen. Helt underbart att ligga och dra sig på morgonen en halvtimma under det varma sköna duntäcket! Perfekt start på morgonen!

2. Kaffe. Precis det perfekta sättet att ladda om på när man kommer hem från skolan och sedan ska vidare till stallet.

3. Gratissms.se. Lizah hjälpte mig att bli medlem där! Perfekt sätt om man är snål med sin mobil och skickar till dem som inte har samma abonnemang som än själv. Minst 2 gratis sms per dag!

4. Bara ett halvår till student. Behöver ju inte säga så mycket mer om det. Har en kanon vår framför oss med massa studentfester och events.

5. Brännskivor. Har brännt en go skiva till bilen nu vilket gör bilfärden mycket roligare (när det inte finns något bra på radion att lyssna på). Tänk innan när man köpte en helskiva bara för att få en låt man tyckte om. Mycket billigare att ladda ner och bränna ut :)

Haha, jag lyckades ;) Blev kanske inte så roligt eller intressant men ingen har tvingat er att läsa ;) Så det så. haha. Nee nu så ska jag ut till hästapållen. Skulle egentligen ha tränat men har fan inte råd :S Lite sorgligt att jag hellre lägger dem pengarna på utgången i morgon. Men det gör jag faktiskt den här gången! Men man lever ju faktiskt bara en gång och Calibra gick ganska så bra i går. Nästa gång blir det kanske tvärt om. Nee nu måste jag åka! Ha det så bra!

Mina vänner är dem bästa ♥ 


Älskade New York <3

   
  
  

TA MIG TILLBAKA TILL DEN UNDERBARA STORSTADEN!

Måndag.

Min huvudvärk vill verkligen inte gå över, ajaj. Förutom den är jag på ganska bra humör! I går var Calibra helknasig då jag testade ett nytt bett på honom. Så bytte tillbaka till det gamla i dag igen och då kändes han mycket bättre! :) Så det är nog ett skäl till varför han fick lite fnatt i går! Wellwell. Innan dess så fixade jag lite med julklappar, slog in och så. Och innan dess så vart det Matte C som gällde. Så duktiga är vi som orkar oss pallra upp på måndagmorgonen för matte. Då man mycket hellre ligger hemma i varma sköna sängen. Men jag och Lizah räknade på bra och fick in en del i dag faktiskt.

Jag tar tillbaka lite det jag skrev om att det skulle bli jobbigt att jobba. Jag trivs finemang på jobbet :) Oftast i alla fall :P haha. Nemen det gick bra i helgen så det var gött.

I veckan så händer det en heldel skoj:
Tisdag: Skolan, stallet.
Onsdag: Skolan, utgång :D
Torsdag: Stallet, plugga.
Fredag: Skolan, stallet, lussebio :D
Lördag: Stallet (och något mer)
Söndag: Heldag med Johanna, ska ha lite julmys :)

Nu så ska jag käka och slå mig ner framför tvn.


Godnatt!

Måste först bara säga (lite onödigt) att jag ligger otroligt skönt! Har bäddat ner mig i sängen med tvn vänd hitåt. Ska kolla på vem som åker ut ur idol sen så ska jag sova. Kevin är ju bara så GRYM! Den ända värdiga vinnaren i denna Idol. Alice är i för sig ganska bra med, men inte så bra som Kevin :)

Som sagt, jobb hela helgen, vilket känns ganska så vemodigt. Men när man väl sätter i gång så brukar det gå ganska så fort. Jag behöver ju liksom pengarna inför våren och till hästen givetvis. Det är bara så grymt tråkigt att veta att man har en "tråkig" helg med bara jobb framför sig. Gick på stan med min lisenfisen efter skolan en sväng, köpte de sista julklapparna och ville inte att helgen skulle komma i gång. Wellwell, helgen går nog ganska snabbt som sagt! Inget Calibra varken idag eller i morgon. Bra att få lite paus från det med så man får upp motivationen och orken bättre emellan åt :) 

Bild på nya tatueringen! Är som sagt mycket nöjd :)
  

Skulle kunna babbla på om lite till med det får bli en annan gång.
Trevlig helg och god natt! ♥

Pluggiii

Provet imorgon, känns ju inte så där jätte bra. En bra nyhet är i alla fall att jag har börjat plugga och kan typ alla basbegreppen. En dålig nyhet är dock att resten inte sätter sig så bra och att jag inte är på plugghumör så det blir nog ett fett ig i morgon. Vilket inte är så bra, hatar att göra omprov. Men det har vi inte sett än så det är inte säkert, förhoppningsvis så är det ett ganska enkelt prov och då är det kanske inga problem. hehe

Kollar lite på vänner i mellan åt, me love :) <3 I helgen blir det massa jobb, eller hela lördag och söndag i alla fall. Duktig jag är! (a) Sen så hoppas jag på att det blir lite utgång nästa onsdag med lisenfisen ;) Och någon mer kanske..? :) Jag är grymt sugen på något onyttigt, men jag vill inte äta onyttigt! Försöker komma på något gott, nyttigt som man kan käka som tilltugg till plugget och tvtittandet. :P

Nehe dags att göra annat. :) ♥'


Snyggast beachen -09 ;)

Jag och Ellen var såå duktiga i dag när vi äntligen tatuerade oss! Min mage ville inte riktigt vara stilla bara, utan fick lite ryck när det gjorde som ondast. Men det blev fint i alla fall! Ellens blev också suuper snygg. Vi är såå nöjda :D Längtar som bara den till sommarn då man får visa upp den lite ;) tss.

Var också så duktiga och longerade min häst! Ville inte låta honom vila i dag igen. Ville inte rida dels eftersom att jag hade lite ont på min tattoo och dels eftersom jag inte vil "slita" och röra på mig för mycket när det  är plast runt om det och så. Men Calibra fick springa av sig lite i alla fall så det vart bra.

Har dock inte varit så duktig så att jag har börjat plugga. Men det orkar jag faktiskt inte.. Punk slut!


Måndag.

Okej, jag erkänner: Jag ångrar att jag valde Matte C. Tror inte jag kommer klara det, jag fattar absolut ingenting av j*vla logaritmer.. Jag trodde jag fattade derivatan och det men det gjorde jag tydligen inte eftersom om att jag fick ig på provet. Hrmf.. Jaja, vi kämpar på duktigt i alla fall, och ingen har sagt att Matte C ska vara enkelt.

Efter skolan så gick jag och fisen på A6an en sväng! Käkade köpte hårfärg och babblade massa skit. Alltid lika trevligt :) Sen så skulle jag klippa mig. Jag tycker det är mysigt att klippa mig, det är så skönt att ha någon som pillar än i håret :P hihi. Syns typ ingen skillnad, tog bara topparna och snyggade till lite och det var ju precis det jag hade tänkt. Så jag är super nöjd :) Det känns snyggare i alla fall!

Får la se när sandra orkar färga mitt hår, Sandra låg i sängen likblek när jag kom hem och hade luggit där hela dagen. Hon mådde inte alls bra sa hon =/ Hon har väl inte hämtat sig från resan riktigt än. Men nu så har jag pysslat om henne så att hon mår lite bättre :) Hade egentligen inte velat lämna henne ensam hemma men jag måste ju faktiskt åka till stallet, och hon säger att hon klarar sig så det får vi lita på ;) Själv så har jag laddat nu med kaffe och pepparkakor inför stallet. Skönt att för en gång skull hinna hem och landa lite innan man måste åka i väg igen. Nee men nu så ska jag nog dra mig snart i alla fall :P Ha det så bra ♥