Onsdag 31 oktober

När man är hemma från jobbet och inte mår bra så får man unna sig lite shopping (som jag ärligt talat vääldigt sällan gör). Men bara på rea så klart :) Kanske kan något av detta bli outfit till när vi ska gå på swedish house maffia den 23 november.
 
 

Tack HM för era billiga priser!

Söndag 28 oktober

Har vart en riktig myshelg! I fredags så var jag ute i stallet efter jobbet och red Julius ut i skogen en sväng. Sen var det bara att åka hem duscha och fräscha till sig sen åkte jag hem till mamma och pappa och sov där. Sen var vi i Ulricehamn och Tokared hela lördagen och hälsade på farmor och faster med familj. På kvällen blev det skräck-films kväll med Emmelie och Elina. Äntligen! En super mysig kväll. Vad skulle man göra utan sina tjejkompisar? Jag hoppas jag aldrig behöver få veta. Finns inget så underbart som att umgås med er! ♥ Idag har jag vart i stallet och ridit Blossom sen vart i Månsarp en sväng igen och satt på vinterdäck på skrutten. Har även hunnit smyga in på Charlies som haft 25 % rabatt i helgen. Jag köpte ridbyxor och strumpor som jag ska få i julklapp av mamma. Blev även ett par skor, eftersom klacken på mina håller på att lossna.
 
Nu är jag bara hemma och slappar! Skulle vart ledig imorgon och på tisdag eftersom jag jobbar nästa helg. Men Maria frågade om jag kunde hoppa in och jobba på måndag, dum jag är så sa jag ja. Men jag behöver verklgien dessa pengar, särskilt eftersom jag inte har jobbat en enda helg i oktober. Men känns lite tugnt ändå. På tisdag ska jag till skolan så där blir inget ledigt heller. Men jag har faktiskt tagit ledigt nästa söndag, så då kommer jag att vara ledig sön-tis. Jag får se fram emot det helt enkelt. Då kommer Frida och Johanna hem och det blir eventuellt utgång på lördag :)
 
Bit ihop nu Fia! Denna veckan kommer gå fort.

Lördag 20 oktober

Hej bloggen! Nu var det några veckor sen sist. Livet rullar på :) Har kommit igång och börjat rida Julius, det går bra. Han är en mysig liten häst. Han är ganska slö när man rider honom på banan, vilket gör att lilla klena Fia får jobba tills hon svettas ihjäl. Men det är bara att kämpa på! Kul att ha något att jobba lite med också. I skogen är han däremot tittig, pigg och glad :) Rider fortfarande Blossom en del med. Så den här veckan har jag vart i stallet 4 dagar. Men jag älskar det :) Det är jätte roligt. Jobbet rullar på i vanlig takt, träning försöker jag hinna med någon gång i veckan sådär, nu är det även bara en gång kvar för mig i skolan. Har dock lite uppgifter efter mig, så ska ändå åka upp någon tisdag efteråt tänkte jag och ta igen detta. Snart så är jag USKa.
 
Ikväll hade jag egentligen hoppats på en rolig utgång, eftersom min inflyttningsfest förra helgen blev kaos och en tråkig kväll. Men var ingen annan som kunde gå ut idag, så min kära syster föreslog ut och käka och sen bio. Så det blir nog en bra kväll i alla fall :) ♥

Fredag 5 oktober

Jobbkvällen igår gick bra, det var lugnt och det gick snabbt. Hoppas denna dagen går lika bra! Trotts att det är ett längre pass, 12.30-21.00. Idag är en sån dag då jag verkligen har flum-med-mina-vänner-abstinens-dag. Imorgon så ska Fanny och Lizah vara barnvakt åt charmtrollen Nova och Nikita, så jag tror jag definitivt ska hänga på där en stund. Ska se om jag hinner träna lite med, om mitt ben/min höft klarar det. Har fortfarande lite ont sen jag ramlade av hästen igår, men tror det mest är ytligt.
 

Torsdag 4 oktober

Snart dags att dra till jobbet, 16.00-21.00. Sen blir det kväll imorgon med, 12.30-21.00. Sen är det helg. Så det är bara att bita ihop nu :) Har varit i stallet idag igen och ridit Blossom. Supermysigt! Föll dock i backen, så har lite ont.. Haha. Sånt som händer :) Ingen större skada skedd. Ska fortsätta rida Blossom lite emellanåt och jag kommer även börja rida en annan ponny som står i samma stall. Känns så himla roligt! Jag kanske inte skulle skrota bilen nu i alla fall..? Jag får fundera lite och se hur mycket stallet det blir. Men det är ju så underbart! Just nu känner jag verkligen för att lägga mitt största fokus på hästarna och träningen. Inte känna mig ensam när jag ligger framför tvn på kvällarna och vilja höra av min sommarflört och hoppas på att det skulle kunna bli något mer. Nej, det lämnar jag bakom mig, killar och hoppet om kärlek från dem, det lämnar jag bakom mig för ett tag och lägger mer fokus på det som jag med säkerthet vet gör mig glad, hästar och träning ♥ Och såklart familj och vänner men det står alltid självskrivet :)