Liseberg och naturkunskapsdag

Då har man både varit på liseberg och haft naturkunskaps dag då.

Liseberg i går - Helt underbart. Kunde väl haft lite bättre väder, regnade en del på förmiddagen men sedan sprack det banne mej upp till kvällen :) En dag med massa massa skratt! Spökhuset vart nog roligast, lr läskigast kanske man säger. Åkte väl flumride säkert tio gånger och kanonen, balder, colorado minst fem gånger vadera. Hemresan vart också rätt flummig. Cashew nuuts ngt vi troligtvis kommer ha roligt åt ett bra tag ;)

Idag vart man i skogen hela dagen. På förmiddagen var vi på ngn strand, domsand. Men hundratusentalsmiljonerbiljoner kryp. Inte mitt favorit ställe!! As tråkiga aktiviteter där också. Sen så drog vi vidare till vidablick. Där var det lite roligare i alla fall :)

Känns ju att man har varit ute o gått i princip två dagar i rad nu i alla fall. hohojaja, trött trött :) och med de orden skrivna så tkr jag vi avrundar för i dag.

//Fia

Inte långt kvar.

Sitter här nu och tar över all musik och alla bilder från min data till sandras data. Ska ju lämna in datorerna på fredag och slutar nästa torsdag. Helt sjukt vad tiden har gått snabbt. I morgon blir det Lisberg, kommer bli hur bra som helst :) Ska gå o lägga mig tidigt tidigt så att jag är pigg och laddad för detta. Får väl hoppas att vädret blir hyffsat bara. Har fått reda på en massa betyg nu med, alla jag har fått reda på har jag fått vg i :) Känns jätte bra, hoppas också att det fortsätter ungefär så i resten av ämnerna :) Nu så ska jag bara vänta på att johanna ska ringa o så ska jag träffa henne en stund :)

//Fia

När saker känns tunga, tänk då i stället på det som är glädje för dig!

När saker känns tunga, då tänker jag på er.

    


Den jobbiga veckan över

Söndag, vilket innebär att den veckan som skulle varit så jobbig är över. Men det visade sej att den inte var särskilt jobbig utan har gått smidit :) Redovisningen i svenskan gick bra, har fått reda på massa betyg o de har varit bra :) Så känns skönt :)   

Gårkvällen, firade ju emmelie baby. Åkte ner till tsk vid halv tre och började fixa i ordning, ställa undan bord och sånt. Sen kom tjejerna så småningom. Åt massa goda saker, spelade fotboll med ballong, sen så när kvällen började infinna sig var det dags o korka upp och köra ölspel o sådär :) Jätte trevligt! Sen så kom det lite fler folk och så blev det lite ferre :) Avslutade kvällen med att käka på max, fiiiint ;) En hel bra kväll faktiskt! Tack emmelie baaby :)


Tagga

Snälla låt denna kvällen bli bra.

Grattis emmelie :)

Torsdagkväll.

Har nyss varit hos johanna för att låna en sak, och givetvis kunde man ju inte låta bl iatt stanna o snacka lite skit :) Pratade även med moster maria massa om jobbet. Kommer gå in vecka 24,25,26,27, halva 28, 29 och troligtvis 30 med. Så blir lite mer än 6 veckor. Det tror jag blir ganska bra. Men de påminner mej heela tiden om att det kommer bli körigt vacka 28,29 när dom är borta givetvis.. haha, men det kommer vi som är kvar säkert fixa ändå hoppas jag :) Sen vecka 30 får man väl se lite hur mkt det finns och göra, men tror jag går in den veckan så jag får mina 6 veckor. Så har jag en vecka hemma ledigt innan vi åker utomlands, känns skönt.  :) Hohojaja. Nu så ska jag öva igenom min svenska redovisning, så gott det går med tanke på att jag glömde mina stödordslappar och grejjer i skolan.. :/ Smaart. Aja, sen i alla fall när jag har gjort det så ska jag packa och fixa iordning allt för i morgon, sen så ska jag banne mej gå å lägga mej, tidigt! :) 

Såå, tack för mej :)

//Fia

                                             People marching to the drums,
                                    Everybodys having fun to the sound of love.
                                                 Ugly is the world we're on,
                                             If I'm right then prove me wrong, 
                                      I'm stunned (to find a place we belong).

 


Party all the time

Sitter hemma hos lizah nu :) Lyssnar på massa bra festmusik och kan knappt sitta stilla. Ska ladda ner en massa mer musik när fiisi pluggat färdit .. Längtar som bara den te helgen nu! Är suuuper taggad :D:D Det kommer bli bra, det känner jag på mej. Det blir ju vad man gör det till, o vi gör det alltid bra.

 Vi är lite knasiga jag vet, men vi har kul också. ♥

Ny klänning

image60

Fanns på rean på Gina tricot, so I figuerd why not!? Var cirkus en sån här som jag sökte så känns bra :) Så nu blir det nog också ändring på klädval i helgen, den här får nog följa me ut istället :)

Tierd

Nu är första provet klart, datakunskap. Gick hyffsat bra, inte alla rätt direkt.. Men det gick bra! Har nu massa tid till att plugga på medicinska men jag vill inte, jag orkar inte.

Känndes himla jobbit i morse.. Borde få vara olagligt att gå upp så tidigt när man är så trött. Himla mkt press me från alla håll och kanter på alla olika sätt. Man ska göra si och så, hjälpa den och fixa det, bli klar med det ena och det andra, vara snäll mot den och vara duktig på det, pengar hit och pengar dit. Känns som om det är min tur att gå in i väggen om detta inte får ett stopp snart. DUMMA!

Jag är himlans avundsjuk på lizahs mammi o syster som åker te bulgarien idag, ja vill också! :) Nee först och främst så längtar jag till helgen nu. Den ska bli bra! Med er blir allt bra :) ♥

//Fia

vill ha helg

Bara måndag och jag längtar redan som bara den till helgen! Har kommit på massa vi ska göra nu. Fira Emmelie som fyller år, gå på jönköpings marknad, Lizah ensam hemma så vara där och laga pizza kanske gå till vätterstranden om det är fint väder o så :) Lyckligtvis så känns inte veckan lika tung nu som den gjorde häromdagen. Visst har två prov i mon som kommer gå åt skogen, men känner att jag inte bryr mej så mkt. Får ta det när det kommer. Onsdagen känns kanon, kommer förhoppningsvis "inte ha ngra lektioner" så kommer åka ut te mackan på morronen/förmiddan och sedan te lizah på eftermiddan/kvällen så att hon slipper sova ensam i lägenheten. Kankse kolla på när de dansar med :) Skulle vara roligt! Känner dock att ekonomin inte alls är bra nu.. Ska köpa present, vill köpa ngt fint linne o ha på mej i helgen, måste betala cidern, äta ute i morron .. hmm. Måste kanske ta fram hundögonen och gå te mamma ändå.. Hatar att be mammi om pengar. Fast lön kommer ju på fredag om det inte är ngt krångel med den. Ha, ja kanske klarar mej ändå :)

Nee det var inte de här jag skulle göra..

//Fia


Smartass

Jag är ju makalös. Har varit hemma hela hela dagen, och har jag pluggat? Svar: nej. Inte ett skit.  Jag vet så väl att jag inte kommer klara av allt vi har nu om jag inte tog den här dagen till och plugga och nu sitter jag här: kan ingenting, orkar ingenting, och hoppas på att allt ska gå bra ändå. Ahh .... Längtar tills denna skolvecka är över, helg nu? Ja tack.

//Fia

Nära kära

Nackdelen med att ha datorn som indstuderings och arbets material är att det är inte alls svårt att göra annat när det är dags för pluggning. Lättare blir det ju inte när motivaionen är så låg den i princip kan vara! Men vem tkr det är kul att plugga på massa om muskelcell, energiämnen och energifrisättning? Inte jag i alla fall.

I gårkväll åkte jag och emmelie och martina och hyrde film :) Nära kära lr ngt hette den. Handlade om en 23årig kille och en 37årig tjej (tant?) som var kära. och tjejen gick hos en psykolog som visade sig vara den här killens mamma.. Ja man kan ju förställa sej lite hur det går! En mkt bra film! :) Sedan satt vi länge länge och pratade om allt och ingenting. Saknar min lilla marte faktiskt ;) <3

Ta tag i plugget kanske..?
 
//Fia


Last night

Hejhopp :)

Gårdagen vart det party då. Började med förfest hemma hos lizah, alltid lika kul :) ♥ Sen så delade vi lite på oss jag jossan och amanda åkte te torpa medans de andra åkte te månsarp. Men det vart inte så kul på torpa så då gick vi te ngn på östra, men det var inte så kul där heller så åkte ja åkte hem te månsarp i stället ja med. Var en rooligt kväll. I alla fall hos lizah och i kära månsarp. :) tss.

image58image59

                                      Behövde det här. Tack tjejer :)

Soffpotatis

Screw allt jag skrev om för några dagar sedan om att vara så nyttig och träna och bla bla. Har inte följt det särskilt bra. Suprise? Kanske inte.. Sov länge idag :) Behövligt. Humöret på morgonen var dock inte så bra, lr aa morgon och morgon.. Hela förmiddagen vart jag himla seg. Men sen vid två tiden kom vänner på tv:n och så fick man sig lite mat i magen så då orkade jag äntligen ta i tu med kläderna och rummet. Rev ner alla kläder från hyllorna och vek upp det så fint igen så. Slängde ut massa gamla fula kläder med, så fick mkt extra plats i byrå lådan :) Nu de senaste två timmarna har jag bakat kladdkaka, kollat på wallander och roomservice visas nu på 5an. När alla bra program är slut ska jag hoppa in i duschen, färscha till mig lite :)

Dags o börja tagga ? :)

//Fia

Ensam

Har nyss kollat på film och ätit massa naturgodis med syster yster *nyttiga vi är*. Men nu blev det himlans tråkigt här. Sitter och lyssnar på massa musik och kan knappt sitta still. Åka in till huset kanske? :D haha, njaa lite sent nu. Får spara energin tills fredag. Men vart är festen? =/ hmm. Shit pommesfrit vad det är dåligt med ekonomin just nu. Hade typ tvåhundra kronor för lite än vad jag trodde.. Himla tur att man får lön denna månad, men skulle inte förvåna mej om det blev ngt fel med det med.

Alla går runt och längtar till sommarn.. Men inte fia. Hon längtar istället till när skolan börjar igen och allt jobbande är över. Börjar få lite klump i magen över jobbet.. Visst pengarna är himlans lockande, men just förtillfället känns det inte särskilt bra. Det är inte att jag ska jobba så länge och så mycket, utan något annat.. Vet inte riktigt vad. Ska jobba på fredag, hoppas det känns bättre då. För nu finns ingen återvändo, kontrakt och allt är påskrivet. Det kommer gå bra, allt löser sej alltid på ett eller annat sätt. (dock ofta på sånna sätt som jag inte vill, men får hoppas att den här gången är ett undantag.)

Måste bara skriva några rader om mina underbara flickor. Ni är klart dom bästa som finns! Inte en sekund är tråkig med er. Alltid har vi såå kul! Allt som vi planerar, allt som vi har gjort, alla minnen allt så himla bra. Jag älskar er <3

-
Liseberg 30/5
- Halmstad 11/7
- Portugal 7/8
- Bulgarien - 08 ;)

Läängtar!

//Fia - varför ens hoppas, blir ju aldrig rätt ändå.

I like that, your flavor is hot.


För mycket!

Nu är det faktiskt för mycket i skolan. Jämt samlas allt precis innan lovet och jämt blir det lika mycket klagande från oss elever. Så varför planerar inte lärarna bättre? Det går faktiskt. I alla fall bättre än vad det är nu. Nästa veckan kommer blit otroligt jobbig, prov och inlämning näst intill varje dag. Hohojaja. Nee men det ska nog gå bra får vi hoppas.

Nu är längtan otroligt stor till den 7 augusti. Ingen skola, allt jobb är över och att bara få ligga på en varm och solig strand, umgås med familjen och emma :), äta god mat och absolut inte göra någonting. ♥

Skönt med långhelg nu i alla fall. Då är vi taggade för fest :D Var ett litet tag sen nu faktiskt. Dricka o förfest är så fixat så nu är det bara självaste festen som fattas =/ hmm.. Brukar väl vara det som är problemet. Men men, det löser sig väl :) Annars e det bara att ladda om till nästa helg ;)

//Fia
image57

Förändring och Eurovision songcontest

Nu har det ploppat upp massa ideer i fialottas huvud. Bestämde mej för i dag att ge mej ut och springa en liten runda, vilkat nu är gjort. o nu så har jag fått för mej att jag ska börja träna igen; Springa en gång i veckan, cykla på motionscykeln en gång i veckan och gå ut och gå en gång i veckan. + dansen och idrottten i skolan och ridningen på måndagarna. Undra hur länge jag kommer hålla detta. Har också fått för mej att jag ska börja med det hära "inteätagodispåvardagar" igen. Bara jag kommer i håg att ta me mej frukt och yoggi till skolan så ska nog detta inte vara ett större problem. Jag har också kommit på att jag ska spara till långa naglar.. igen. Vet inte varifrån jag har fått dessa knasiga ideer.. Men jag tror jag vet med mej någonstans att jag mådde mycket bättre på de flesta sätt och vis när jag tränade regelbundet .. Jag ska försöka hålla på det här nu! (igen)

Gårkväll vart det eurovision songcontest. Elina, Lina och Lizah kom hit och kollade med mej :) Säjjer bara en sak, hur fasiken kunde sverige komma på 18onde plats? :O De var ju lätt bland de fem bästa! Miinst. Men det är de där himla österländerna som bara röstar på varandra hela tiden. Men det är ju så.. Skulle vi vara 75 länder i norden skulle ju någon här vunnit. Lite surt att det har blivit så men men .. Ola Salo var i alla fall klaart grymmast! Bättre lycka nästa gång.

Nehe, om man skulle göra klart sitt muskelcellarbete kanske .. =/

//Fia

Ännu en underbar eftermiddag

Denna tillbringad i stallet. Var hemma ca fyra, halv fem satt jag på moppen på väg ut till bratte för att ta hand om baloosingen. Asså det är nog något av det underbaraste som finns.. Bara åka ut till stallet, fixa box och mat, ta in "sin" häst, pyssla om o rida. Så otroligt mysigt! :)

Dansen i dag var faktiskt rolig med! tro det eller ej.. Började med linas dans, faktiskt rolig! Reagge typ. :) Kom även på en sista låt som vi ska ha, o kom på lite dans till den. Kommer nog bli super bra när allt är klart. :) I morgon är det nationella prov och orientering. Stanna hemma? Jaa tack. Men det går icke. o jag har inte tänkt och plugga till detta provet heller, jag säger som jag säger till alla andra nationella som har varit: Det får går dom det går, jag skiter i vilket. Vist sagt lr hur? ;) haha.

Nee nu ska jag nog krypa ner i världens gosigaste soffa o äta något fett

//Fia

Onsdagkväll.

Sitter här i sängen med datorn framför mej, täcket över mina bara ben och nyduschad. Känner mej glad och pigg men samtidigt aå otroligt trött. Vill ut och springa runt runt runt men samtidigt bara krypa ner under varma goa och underbara täcket och sätta på ett oc avsnitt. Är grymt skoltrött men vill ändå någonstans gå till skolan. Jaa, mkt blandade känslor denna kväll.

Har spenderat eftermiddagen med thao :) Gått på a6 och förgäves provat kläder och jämrat mej över att jag inte kunnat köpa något pga ekonomin, men vem vet kanske blire en tripp in te a6 i mon i alla fall. Lite pengar finns allt på kontot . Sen så kollade vi på fotboll med :) Trevligt trevligt.

Jaa det var nog allt.

//Fia


Bilddagbok.

Nu har jag skaffat mig en sån hära bilddagbok också. Enyoj =)
http://filus.bilddagboken.se


- That weirdo with five colors in her hair.

Mc fly - Nothing

Everything she says to me means nothing
Even words of sympathy mean nothing
I'm feeling down and I hate the sound of nothing
What's the point in hanging round for nothing

And I can't remember falling in love with you
This is agony
And you know you're putting me through
This misery taking every memory
Just tell me why this misery won't go away
How can we carry on this way

I find it hard to hold a conversation
And being with her's just an aggravation
I could stay but I haven't got the patience
I'm sick of her pathetic explanations

That's why I've forgotten falling in love with you
This is agony
And you know you're putting me through
This misery taking every memory
Just tell me why this misery won't go away
How can we carry on this way

You'll never bring me down
'Cause I'm so far above you
You think you're strong
But you're nothing to me now
And I hope you will be happy
This time around

And I can't remember falling in love with you
This is agony
Do you know you're putting me through
This misery taking every memory
Just tell me why this misery won't go away
How can we carry on this way


Ny favorit :)


Ni

Ligger här nu framför tvn i extra sängen jämte min säng. Elina sov här i natt men åkte hem tidigt för plugg, vilket jag faktiskt har börjat med också. Sen hur långt jag har kommit behöver vi inte prata om. Och nu helt plötsligt kom visst vänner på tv o då kan man ju faktiskt inte sitta och plugga. (A)

Helgen har varit kalas. Fredag: Hemma hos jolle, spela poker o såå. Mkt trevligt :)

Lördag såg ut ungefär så här:
image42image43image44

Hos emmelie först, sen iväg på lite fest. En kul kväll :)

Söndag blev bara lugnt! Sen upp o jobba på måndagen.
Måndagskvällen såg i alla fall ungefär ut såhär:

image45image46
image47image48image49image50image51

Förfest hos emmelie igen o sedan vidare på fest. En helt okej kväll det också. :) Kan ju inte blir annat än bra när man umgås med er :) Men nu blir det banne mej lugnt ett tag känner jag.. haha :) Måste bara säjja att ni tjejer är verkligen de bästa jag vet. Har så himla kul med er! Bäst bäst bäst är ni :) ♥ 

Nee kolla färdigt på vänner nu o sen "plugga" vidare :/
 
//Fia