Tur i oturen

Första lediga dagen rullar på riktigt bra, vaknade dock vid klockan 6 av att emil smsade och skrev att de skulle gå på planet strax. Hörde mamma och pappa stöka där uppe på väg till jobbet, själv somnade jag om med ett leende på läpparna. Vaknade klockan 11, åter igen av att emil smsade och skrev att planet var försenat. haha. Låg också då och tänkte: Johanna har lunch om en timme och här ligger jag och ska strax gå upp. Som hon brukar säga: Skadeglädjen är den ända sanna glädjen.

Gick upp och gjorde lite frukost som jag tog med mig till tvn. Kollade på tvn en stund. Traskade vid 1tiden ner till linda för att hämta min väska som hon hade hittat :D Göttans. Nästan allt som jag haft i var i för sig borta :(  Favojackan, solbrillorna, sminket, hörlurarna till mobilen, sommarkotet och pengarna var borta. Men favoväskan är ju tillbaka nu i alla fall, känns himla skönt! Så tur i oturen får man nog säga att det var i alla fall. Efter det gick jag ner till ica och inhandlade lite grejjer till en sallad asom jag nu har gjort och ätit :) Nu så ska ja krypa ner någonstans och kolla igenom hm, josefssons,ellos och larudutte tidningarna riktigt noga. Kankse man hittar någon ny fin jacka där :) Fick låna en bok av min kära faster i går så kanske man skulle ta och läsa lite.. haha, vilket skämt. Jag läsa frivilligt?! Nee jag ska faktiskt försöka. Har inte sett filmen som alla säger är ganska läskig, När lammen tystnar.

//Fia - 8 dagar.

I would answer all your wishes if you asked me to
But if you deny me one of your kisses, don't know what I'd do.


Logfest

Igår var det då logfest. Åkte in till vichan med fyra bussen, blev ganska många i där i hennes lägenhet. Det blev lite ölspel och lite av varje. Väldigt trevligt! Sen så åkte vi till logen med åtta bussen. Gick till dansgolvet direkt och det tog nog en timme innan några fler kom upp och dansade. Jaa det blev dans i stort sett hela kvällen och det var så jag ville ha det :) Det var jätte kul faktiskt. Dock försvann ju min väska :( Min nya fina, och min favorit jacka och lite smink. Otroligt att folk inte kan hålla reda på vad som är deras och inte .. Men men tur att jag inte hade med mig plånboken då i alla fall. Har ringt till en vakt där ute nu som skulle höra av sig om dom hittade den. Annars lovade mamma att hon kunde betala för en ny likadan väska om de finns kvar (A) Ibland är hon himla bra morsan :) Nu så ska vi strax i väg till kusinera på lite kalas. :)

Nu är det bara nio dagar kvar tils vi åker till portugal! Helt sjukt. Och inget jobb i morgon! Det känns väldigt konstigt. Denna söndag som jämt känns så vemodig för att det är en ny veckas jobb igen behöver nu inte känns så vemodig. Men kommer nog trotts allt sakna folket på relacom och teknikerna i växjö =/

//Fia

Du har något speciellt. ♥

Sista dagen

Oj vad busig jag känner mig nu. Sista dagen på jobbet, lönen är kommen så tycker inte att det gör så mycket om jag busar lite. Saker och ting är ganska lugna här på relacom för tillfället för min del, känns som om jag knappt har börjat jobba här och nu så ska jag sluta efter sju veckor. Så nu blir det slappa innan skolan börjar igen. Skolan, vad är det? Känns som man inte kommer ihåg att den finns överhuvudtaget längre. Drömma kan man ju ;)


I helgen blir det lite blandat. I kväll blir det troligtvis lugnt och mys, i morron så är det log fest :) Ska bli himla kul om vädret tillåter och om skjuts fixas.. Får ringa runt till mina brudar i dag, höra med dom lite. Och söndag blir det ut till kusinerna en sväng. Det blir nog en bra helg.


De pratar här om att det sägs att om det regnar i dag så kommer det att regna i sju veckor till, och det ösregnar i dag :O Usch! Nee idag är jag inte skrockfull, jag hoppas på fint väder i augusti. :) Dags att sluta innan någon kommer på mig, ha det bra gott folk!


//Fia


Regn och toppenhumör

Ja trotts det dåliga vädret lyckas jag hålla humöret uppe. Sis åkte till Ayia Napa i natt, så rätt dag att åka på. Johanna och dom kom hem från turkey förra natten, kanske inte så bra natt att komma hem till sverige på. Bara massa massa tråkigt regn. Sista veckan på jobbet nu, ska bli så grymt skönt med några veckor semester innan skolan börjar :) Åka till portugal och slappa lite med, bara 15 dagar kvar dit. Nyss vart de ju 2 månader och nu bara 2 veckor.. Hoppas denna veckan går snabbt med :) Sen är det ju logfest i helgen! Ska bli roligt :D Har faktiskt inte så jätte stora förväntningar.. Får hoppas att vädret bli bra hela helgen, så jag kan få rida kusinernas hästapolle på söndag med :) Varken jag eller Patbone tyckte det vart så kul sist i regnet och blåsten. haha.

Åkte upp till a6 en stund i dag efter jobbet, och hade sån tur med att mamma ringde i samma stund som jag satt på bussen och sa att de skulle upp till a6 och handla lite = skjuts hem. As gött, slippa 25an :) Köpte en hel del på den lilla stunden jag var där. En tröja till helgen och ett halsband till det. Hittade jätte fin väska på vila och sen fick det bli en brun ögonskugga med, blev så förtjust i linas i halmstad (A).

Så ett litet tips för er som sitter hemma hela dagarna och tjurar över regnet: 
* Åk in till a6, shoppa! (Trotts att det är mkt folk så är det rea på flera ställen, och alla vet ju att när man fyndar massa blir humöret genast på topp)
* Lyssna på massa bra musik! (Gör också genast humöret bättre)

//Fia


The way I are

Hemma från Halmstad som vart himelans bra! Saknar det alla redan. Trotts att det hände lite saker som gärna skulle kunna låtit bli att hända så var det himla roligt! Tack tjejer för några underbara dagar :) Ni är helt klart BÄST 

Har varit ute i stallet en sväng i dag på eftermiddagen och hälsat på hanna, martina och emmelie (och alex som också var på besök). Falsterbo veckan är det time för ute i bratte även om den inte är som den har varit andra år. haha. Ville verkligen inte åka därifrån! Jag vill också ha falsterbovecka. Men men, plikten kallar :)

//Fia

21 dagar.

Ge mig onsdag

På onsdag åker vi neråt Halmstad, om tre dagar så slipper jag jobbet för några dagar och får bara göra det jag tycker om mest. Umgås med mina underbara damer, festa och förhoppningsvis sola och bada. Det mesta är fixat nu, sitter o bränner en skiva med lite nya låtar. Kommer bli skit bra! Har inte packat än bara..=/ Och jag vet med mig att jag kommer att vara helt slut när jag kommer hem från jobbet de här dagarna. Men jag orkar inte nu heller! Hohojaja. Ska kämpa mig igenom dessa tre dagar på jobbet nu, låt dom gå snabbt!! Sen .. Sen ska jag ha roligare än vad jag har haft på riktigt riktigt länge.

//Fia

Lördag

Time för att blogga lite igen kanske. Känner mig ganska tom på ord just nu men ska se om ja kan knapra ner några rader :)

Helg nu, underbart. Var med tjejerna i går, underbart. Halmstad på onsdag, underbart. Jag har trotts allt massa bra saker framför mig att se fram emot nu. Hoppas på att det fina vädert kommer fort som attan, att de två och en halv veckorna jag har kvar på jobbet går fort som attan och att resten av sommaren blir bra som attan.

Gårdagen var jätte trevlig. Vart hemma hos Elina lagade mat kollade på tv, var ute och gick och spelade barngeni.. Det vart jätte mysigt :) I dag skulle pappa och mamma åka in till pappas jobb för att hämta bilen som pappa lämnat där igår. Då passade jag på att  smita in på hm och köpa ett par solbriller. På hemvägen hyrde jag en film som ja nu har kollat på. Ikväll blir det nog lugnt, pratade om bio men filmen vi ville se går ju inte .. :( Får la se vad vi hittar på istället :)

//Fia



Was I invading in on your secrets? Was I too close for comfort?
You're pushing me out when I wanted in, What was I just about to discover
When I got too close for comfort, driving you home? Guess I'll never know

image88

Tell me why this misery won't go away

Helgen har varit bra. I fredags så vart jag med johanna först, åkte ut te Jäbo för att hämta Johan.. Vilket bonnaland! hehe. Men Himla fint var det där han bodde, jätte fint stall o så :) När vi hämtat han åkte vi tillbaka till Johanna en stund. Satt där o tjötade en o killarna började dricka lite sedan gick vi bort te gabo en sväng. Kul o se alla men jag bestämde mig ändå för att gå hem ganska tidigt, sova o kolla på vänner. Lördagen åkte vi in på kvällen och åt hos lina och michaela på Wook, jätte gott. Sedan så åkte vi hem till lizah, satt där bara tjejerna o drack lite :) Mycket roligt. Hade lite teuqila race och längtade som bara den till halmstad :D 

Idag så bestämde ja lizah och ellens oss för att äta lunch tillsammans :) Alltid lika kul att höra på ellens historier och upplevelser! haha jesus amalia. Gick också o kollade på sebbes nya lägenhet :) Hatar verkligen söndagar! Därför var det så skönt just att åka in till stan o träffa er, skratta jätte massa o inte tänka på jobbet. Önskar att jag fick tillbringa hela dagarna med mina underbara flickor.

Nu så sitter jag här hemma och ska nog lägga mej o vila en stund framför tv:n. Sen så ska jag troligtvis bort te johanna en stund o börja planera lite inför morgondagen.

Varför kan inte denna nedrans klump försvinna? Den försvann ett tag i veckan då det kändes bra, men nu så kommer det lik förbannat tillbaka. Är det meningen att man ska må så pga detta? =/. Aja bara tre/fyra veckor kvar. Det ska jag väl klara av. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar till att jobbet ska vara över och att mitt sommarlov ska få bara vara sommarlov.

Jag säger som Lizah .. Berg och dahlbana. Det är vad humöret är nuförtiden.

//Fia

1 månad, 6 dagar.