Still sick..

Blir så ledsen över att jag jämt är sjuk.. Eller med jämna mellanrum rättare sagt. Usch det är inte rättvist! Särskilt när sjukdomarna jämt kommer så olägligt, som t.ex. när man ska åka till Sälen och åka skidor! ORÄTTVIST. Jag ber verkligen för att ett mirkel ska ske och att jag är frisk imorgon. Någon som har bra blir-frisk-tips?

Haha en annan sak. Jag är också lite smått sjuk i huvudet! Kunde inte somna igår kväll.. Vet ni varför? För att jag låg och tänkte på vad jag hade beställt för nya grejer som jag ska ställa på min nya byrå, och vad jag ska hänga upp för tavlor i köket. Jag ska ha bilder på familj och vänner, så jag låg och tänkte på vilka bilder jag skulle ha. HAHAHA, herregud säger jag bara åt mig själv.

Har suttit och läst i Alex Schulmans bok hela förmiddagen, samtidigt som jag har druckit en kopp kaffe och en kopp te. Har läst nästan halva och en sålänge är den riktigt bra faktiskt, och den blir nog bara bättre desto längre man kommer i den.

Nu så ska jag börja laga lite mat snart och sen måste jag även till stallet en kort sväng. Det skadar väl inte att komma ut lite även om man är sjuk? Bara man klär sig ordentligt? Right? Hoppas ni mår bättre än jag! Pussokram på er♥



Söndagkväll

Har kämpat mig igenom halva dagen på jobbet! Skulle jobbat delat pass vilket innebär först 07.30-13.00 och sen 16.00-21.00. Som tur var lyckades jag få tag på en vikarie som kunde jobba min kväll! Fick matkorg över på jobbet som jag käkade när jag kom hem sen dess har jag bara luggit soffan i princip. Och det är nog precis vad jag behöver. Hoppas jag får sova ut imorgon!

På tal om imorgon så ska jag äntligen få träffa mina fina vänner som har varit i Thailand alldeles för länge! Känner verkligen nu när jag pratar lite med dem att jag verkligen har saknat dem! Så imorgon blir det fika och massa skvaller :) Finally! Blir även att säga hejdå till Frida som flyttar hem till Stockholm i helgen :( Usch, känns inte alls kul. Men vi ska göra vårat yttersta för att kunna hälsa på varandra så ofta som möjligt ♥

Mer hade jag inte att dela med mig av idag!
Hoppas ni har haft en bättre helg än mig :) Pussokram

Lördagkväll

Japp, lördagkvällen är här och jag kommer spendera den i soffan. Som jag har gjort hela eftermiddagen! Har gått och dragit på mig en sån där super förkylning nu igen. Är rädd för att ta febern då jag inte vill ta ut en karens dag när jag har ett 10 timmars helg-OB pass. Men ack så dåligt jag mår! Blir att dricka massa vätska och knarka halstabletter ikväll. Hoppas jag sover bra inatt och är pigg som en mört imorgon!

Vill ju vara pigg när vi drar till Sälen på onsdag! Ska bli så himla skönt och roligt att komma iväg lite :) Så håll tummarna för mig att jag inte hamnar i feberkoma! Hoppas in mår bättre än jag :) Pussokram


Måndag

Har haft en riktigt lugn och skön dag! Men har gjort lite nytta med, har clubreggat en del och ska se om jag kan göra lite till innan dagens slut. Annars har jag bara tagit det lugnt, trodde att jag skulle tvätta 15.00-18.00 men när jag kommer ner till tvättstugan ser jag att min tvättplutt sitter på gårdagens datum.. Bra där Fia! Så bokade torsdag eftermiddag istället. Nu så kikar jag på One three hill och är enormt sugen på godis! Har inget gott hemma :( Haha. Känner jag mig rätt så blir det nog en trip ner till Konsum sen. Orkar inte ens försöka stå emot! Haha. Ikväll är det måndagsmys som gäller, det är ju Top model klockan 20.00 :D Pussokram på er!

Blått

Man längtar ju så mycket till sommarn så man kan inte låta bli
att klicka hem lite sommarkläder!




Då var det dags igen

Jag hade verkligen en bra födelsedag igår :) Tack för alla gratulationer! Jag brukar tycka att det är ganska tråkigt med födelsedag vanligtvis, det är ju liksom som vilken annan dag som helst. Men jag var på riktigt bra humör igår, och glad för att det var min födelsedag :)

Idag hade jag tänkt att glädjen skulle fortsätta. Jag skulle gå upp i hyffsad tid, åka till stallet och ge mig ut på en ridtur. Sen fortsätta dagen med att städa lite i lägenheten, göra iordning lite gott till mina vänner som ska komma ikväll.. Nehe, då tyckte Gud att det var dags för mig att bli sjuk igen. Så många gånger när jag har varit förkyld och hängig har jag önskat att feberteromomtern ska visa över 37,5 så att jag vet med säkerhet om jag ska gå till jobbet eller inte.. Nu önskade jag att jag det verkligen inte skulle visa en grad över 37,5.. Men tro fan det gjorde det! Det är verkligen inte rättvist..

Men jag känner mig ändå ganska pigg! Febertermometern visade ju trotts allt bara 37,8. Så nu så ska jag dricka te och vila en stund sen så kör vi på enligt planerna. Det spelar ingen roll om jag är hemma ikväll eller inte, jag kommer inte må bättre imorgon för det. Detta ska inte få förstöra min kväll, ett par bekväma skor bara så kommer det bli bra :)

Trevlig helg på er mina vänner! Pussokram♥

Tisdagkväll

Har varit ledig idag! Det är faktiskt himla bra att vara ledig just på tisdagar, just för att man alltid är så grymt seg på tisdagarna.. Det är verkligen jobbigaste jobbdagen annars! Så vad har jag gjort på min lediga dag då? Jag har Clubreggat lite, lagat mig en god pasta sallad och nu på kvällen så har jag vart på gymmet och solat och vart på ett bodyjampass. Så himla kul är det! Ska verkligen försöka att gå mer på gymmet nu, försöka klämma in det en dag i veckan eller något :) Det är ju så roligt att gå på dansrelaterade pass!

Imorgon väntas det jobb 07.30-13.30! Sen efter det blir det lite fika med tjejerna, sen blir det nog hem till Lizah en sväng för lite filmkväll. Nu är jag lite besviken på att det inte är så där jätte bra program på tv ikväll. Men men, jag ska nog överleva ändå :) Med dem orden säger jag, ciaaaao ♥


Seek bromance

Vill dela med mig av två låtar som får mig att må väldigt bra, som jag sitter här och spelar sönder! Enjoy :)




Söndag

Då var det söndag igen.. Sikken bra helg jag har haft! Den har vart riktigt festlig. I fredags så tänkte jag, Lizah, Frida och Fanny gå på lite afterwork. Men vi var ute i ganska sen tid så det blev lite käk på Olearys istället. Där satt vi sedan kvar hela kvällen. Pimplade vin, pratade skit, dansade och hade riktigt mysigt och roligt! Detta måste verkligen göras om :) I går på dagen så vart jag i stallet en sväng i riktigt tråkigt väder.. Sen på kvällen var jag med Michaela på MTAs sista dansföreställning. Vilket var trevligt :) Sen så stack vi hem till Lizah och pimplade lite vin igen. Därefter blev det en sväng på Olearys igen. Mötte upp Berglöf, dansade och hade jätte roligt även denna kväll :)


Vimmelbild från i fredags, jag och Fanny! :)

Idag har hela familjen vart hos mormor och morfar och käkat. Mycket gott och trevligt! Och nu så känner jag för en riktig myskväll i min ensamhet ikväll. Något som behövs inför en kommande jobbvecka. Börjar dock lite lugnt, jobbar måndag, sen ledig tisdag sen jobbar jag onsdag-fredag. Ingen kväll den här veckan vad det ser ut som än i alla fall. Vilket faktiskt är ganska skönt :) Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag! ♥

Webcam

Jag har överlevt en jobbdag, så jag ska nog kunna överleva morgon dagen också. Men ack vad snö det är! Överallt! Så vi har kämpat idag för att köra till alla vårdtagare. Men vi överlevde i alla fall :) Nu är det bara en dag kvar till helg! Tjosan :)

Har upptäckt att jag har en webcam på mina nya dator och att jag kan ta lite roliga bilder med denna!






Puss på er!

Nu så sticker jag bort till Emmelie en sväng för att kika in hennes nya lägenhet :)

Frustration

Den här dagen har än sålänge inte passat bra in på mitt lyckliga 2011. Jag kan ju börja med att fråga Jönköpings kommun (eller vem som nu ansvarar för detta) hur ni kan med att ploga så enooormt dåligt?!?! Det är inte första gången som jag inte kommer ut med bilen min. Ändå hade jag saaben idag, som är betydligt starkare än golfen. Där står jag halvt ute i gatan, kommer varken framåt eller bakåt. Ser att en man och en kvinna sakta går mot bilen! Jag tackar verkligen gud för att det finns så snälla och hjälpsamma människor. Till en början så hjälpte det dock inte att de stod och puttade på.. Det var helt enkelt för mycket snö under bilen så den hade liksom inget att ta fäste på. Men efter ett tags puttade och skottande (utan skyffel) lyckades jag ta mig fram. Ni främmande människor som hjälpte mig, tack så hemskt mycket!

Posten är nästa objekt som jag ägnar min frustration på.. Två gånger i somras fick jag hem brev som var till Sandra Alf som bor på Sjögatan.. Förra veckan fick hon hem ett brev som var till Sofia Alf på Junelundsgatan. Sandra har bott mycket hemma i Månsarp nu det senaste så hon upptäckte brevet igår. Detta var en kallelse till läkarn på fredagmorgon. Tänk om Sandra inte hade vart hemma innan dess? Så hade jag fått betala en avgift pga av att posten ibland bara går på postadress och efternamn när de sorterar ut breven? Nee usch vad trött jag blir! SKÄRPNING TACK!

Dumma dumma snö förstör allting.. Jaja. Inget jag kan styra över! Jag hoppas att en promenad ner till Synoptik med lite musik i öronen får mig på bättre humör. Hejdå!

Längtan efter värmen!

I natt åker tre av mina raringar utomlands i nästan tre veckor! Martina, Amanda och Sophie åker till Thailand. Sen på onsdag lämnar även Ellen Sverige för att bege sig till USA i ca tre veckor! Så vi är inte många kvar här hemma. Är det ett tecken på att man börjar bli äldre när man önskar trevlig resa till sina vänner att man promt kommer ihåg att säga "var rädda om varandra nu"..?! För bara något år sen lät det annorlunda, "ha riktigt jäkla roligt nu och festa ordentligt" löd orden då. Tant Fia på ingång kanske? :) Jag önskar i alla fall en trevlig resa till alla mina vänner, ha riktigt roligt och var rädda om varandra! :)

Ringde till planerarna på jobbet idag och sa att jag önskade att få vara ledig den 26-27 januari, och det verkar inte vara några problem. Så då sticker jag och Sandra upp till Sälen, där resterande familjen Alf och Harrysson redan inbefinner sig. Så det blir skidåkning några dagar! Det ser jag verkligen fram emot :) Ska bli jätte roligt och mysigt!

Jag har nu börjat längta utomlands något enormt! Jag hade väl egentligen lite smått planerat att inte åka utomlands iår. Jag hade tänkt att spara pengar och åka på lite små resor inom landet istället, så som Sälen ytterligare en gång med tjejerna, kanske en sväng till kusten i sommar, kanske en "finlands"-kryssning i vår.. Men som läget känns nu så vill jag verkligen åka utomlands i år med! Satsa alla pengar på det istället.. Ligga och steka på stranden, bada i havet, ut och äta på goda restauranger på kvällarna.. Det är ju bara för underbart♥


Jag och Lizah på en restaurang i Alanya


Jag och Martina vid underbara Medelhavet


Förfest på hotellet

Nu så ska jag hoppa in i duschen! Sen lite senare kommer min Österrikare till kusin med flickvän och syster in hit på besök! Har inte träffat honom på jätte länge (eftersom han inte bor i Sverige längre) så det ska bli riktigt kul att träffa dem allihopa :) Blev så glad när han ringde häromdagen!

Hoppas ni har haft en bra måndag mina vänner! Pussokram på er :)

Kärleksfull

Är det alltid såhär när ett nytt år har börjat? Man känner sig förväntasfull inför det nya året! Det är januari, vi går mot ljusare tider, kalla tråkiga deprimerande december kan man nu lämna bakom sig.. För svisch säger det och våren är här!

Lystring alla män där ute! Ensam Fia söker;
En man i 20-25 års åldern, singel, personlighet som min far vilket innebär snäll, rolig, social, smart och en gentleman. Utseende, har jag inga krav på, men det gör ingenting ifall du ser ut som Chad Michael Murray gjorde när han spelade in första säsongen i One tree Hill.. Det gör heller ingenting om du har lite skate stil eller lite utländska drag.. Finns du där ute, lägg en kommentar i det här inlägget ;)

Hahaha. Jaa tänk om det vore så enkelt! Ta det där med en nypa salt :) (läs blodigt allvar). Samtidigt som jag trivs riktigt jäkla bra med min tillvaro för tillfället så känner jag ofta nu att det saknas något. Det saknar jag! När jag inte kan somna på kvällarna så har jag börjat tänka på min perfekta lossas pojkvän! Våran perfekta första dejt, våran perfekta andra dejt.. Första gången han träffar mina vänner osv. osv. Och vet ni? På varje dejt är det sommar, bara ben, solbränt och leenden! 

Vad jag nog försöker säga är att vi går mot ljusare härligare tider! Vad tror ni, kommer jag hitta det under 2011? Hur som helst så känner jag i detta nu, att jag ska göra mitt yttersta för att det ska bli ett bra och lyckligt år :)  


Tjugohundraelva

Nyårsafton var bra :) En rolig kväll! Inte den roligaste kvällen i mitt liv, men helt okej :) Kändes som man var 16 år igen, men samtidigt så känner man sig så avslappnad med det folket så man släpper loss på ett helt annat sätt och bryr sig inte om något alls. Bjuder på några ynka bilder som jag lyckades ta :)








Tack mina fina och älskade vänner för att jag fick fira in den nya året med er! Ni är underbarare än underbarast♥

Jaha, har vi några nyårlöften? Vad är förväntningarna för det kommande året? Hmm.. Jag tror att jag ska satsa på att verkligen försöka med att bli mer av en optimist! Samtidigt ska jag ta bra hand om mig själv, sätta mig själv i första hand. Spendera tid med nära och kära, fortsätta med ridningen och träningen som också får mig att må bra. Det låter väl helt okej?

Hejdå 2010, dags för ett nytt år, nya upplevelser, nya minnen, nya erfarenheter!
Välkommen 2011, jag tror det kommer bli ett riktigt grymt år!