Allergichock

Hej bloggen!

Dags för ett "tyckasyndommig"-inlägg.

Kom hem från jobbet, jag och mamma tänkte göra lite äppelkaka. Jag  hjälper till och skalar och skär äpplen, gör degen. Åhh vad gott det ska bli. När vi sätter in den i ugnen bestämmer jag mig för att gå ner och ta av linserna och sedan sätta mig vid tv. Det börjar klia i ögat, som bara den! Jag kliar och går upp och kollar mig i spegeln. Det är verkligen illrött i hela ögat! Och det slutar inte där, jag märker att jag börjar svullna även under ögat och det gör ont. Det är även svullet i ögat. Sjukt läskigt! Både jag och mamma börjar undra vad i sjuttsingen det är som händer? Så kommer vi på att det ser ut som en allergisk reakation. Men mot vad? Det är ju inget pollen nu, inga katter här..? Jag har tidigare varit lite känslig mot äpplen, så den ända förklaringen vi kunde komma fram till var att det måste ha varit att jag tog i äpplena och sedan tog mig i ögonen och så blev det som det blev. Men tycker att det känns himla konstigt att svullna uppi hela ögat av att jag har tagit i äpple? Låter inte det lite väl konstigt..? haha. Nu så har det lagt sig lite, men det är fortfarande svullet. Ser ut som om jag har fått stryk eller något. Jag och ellen som skulle ut o käka i kväll :( Men det ska vi nog i alla fall :) Får försöka att sminka över det som är kvar och hoppas på att det lägger sig ytterligare innan kvällen.

Jaha nehe, det var väl ungefär det jag hade att berätta idag!
Pussokram

Tisdag

Hej bloggen!

Allt är bra idag, har jobbat 07.30-13.00. Det har gått bra! Det är så himla skönt när man har kommit in i jobbet och inte är ny längre. Har väl jobbat ungefär hälften av det jag har jag tagit på mig. Slutar ju oftast runt ett två tiden och ärligt talat så tycker jag att det är så himla skönt att bara åka hem och inte göra någonting efter det :) 

Har börjat fundera på den närmaste framtiden lite mer nu och kommit på ett alternativ. Ett alternativ som jag alltid har varit sugen på är ju att verkligen sökasöka och åter söka jobb och samtidigt letaleta och åter leta lägenhet. Detta känns hyffsat lönlöst.. Svårt att få tag på båda delarna.. Eller har jag fel? Ett annat alternativ är att jobba så mycket som möjligt nu i höst och sedan ta en långresa i kanske januari-februari. Skulle vara gött att åka till Thailand, Australien eller något likanande och bara resa, alltså inte jobba i kanske fyra-fem veckor. Den planen känns lite mer realistisk och möjlig att genomföra just nu. Bara det att jag måste hitta någon som vill hänka :) Så jag får väl ta och fundera lite, vilket jag vill satsa på och göra..

Blir mer och mer sugen på högskola med. Känner att jag vill få en utbildning.. Känna att jag är duktig på något och kan något bättre än någon annan. Men vad? Vad vill jag bli? Det är en fråga som jag fortfarande inte kan besvara.. Men det är inte så bråttom, jag måste få ta den tid jag behöver o fundera.

Pratade med Elina för en stund sedan, hon åker ju snart till USA. Tror att hon kommer få det toppen! Snart så blir det avskedsfest och det kommer att bli himlans roligt. Mycket folk och pimpla vin sent in på natten :)

Nu så sitter jag här i min underbara soffa och slurprar i mig te och sockerkaka. Efter att jag har smält det så ska jag faktiskt sätta mig på motions cykeln och cykla lite. Jag MÅSTE  komma i gång och träna lite.. Men jag orkar banne mig aldrig. Men det är bara att tvinga sig själv, det ska jag göra idag. Och jag vet att har man väl börjat så är det lättare att fortsätta.

Pussokram

Saknar!

Börjar sakna älsklingshästen lite nu.
Saknar lite att åka upp till stallet :)

 


Söndag

Har haft två kanon roligt partykvällar :) I fredags var vi först hos lizah sen så blev det piren och även centan en sväng. En riktigt lyckad kväll faktiskt :) Men en lyckad kväll ska ju också ha sina nedgångar (?), träffade på de personer som jag inte ska/vill träffa och den personen jag ville höra av som mest hörde jag naturligtvis inte av.. Grr jag orkar inte grubbla på allt det..

Nu jobbas det massa, ska jobba åtta dagar i stärck, påbörjat i dag. Men det är rätt gött faktiskt :) Man får ju som sagt passa på nu medan man har ett jobb, visa fram fötterna så att säga ;) Ikväll så blir det nog sängen tidigt, är ganska så trött.

Jojje är i Bulgarien nu.. Är inte alls avundsjuk nejnej. Men börjar sakna pluttan nu faktiskt :) Men snart så är hon hemma hos mig :)



There's a thousand lines about the way you smile written in my mind
But every single word's a lie ♥


SNARK!

Usch vad jag är trött.. Det var en bra kväll i går, ganska lugn :) Var hemma redan runt klockan ett så det var rätt gött. Jobbet ringde klockan tio i morse och undrade om jag kunde börja klockan två i stället för fyra.. Orkar egentligen inte det men vill ändå visa att man liksom ställer upp. Så klockan två börjar jag jobba idag. Dessutom vill jag ju ta så mycket timmar som man kan få nu när man väl har jobb.. Usch måste skriva CV och kolla runt lite efter andra alternativ också.

Nee nu blir det lite frulle :)

Onsdag

Tjola hej tjola hopp!

Jag har kommit in i en Beck period. Ni som känner mig vet att jag har perioder där jag inte gör mycket annat än att kolla på tvserier. Har ju både vänner, OC och Greys anatomy på box. Nöörd!! Den här gången har jag fastnat i något lite annorlunda, krimnalserie. Haha, men det är faktiskt bra och spännande. Några utav de bästa skådesplarna vi har i Sverige!

Tankar har börjat springa runt i huvudet och jag är på väg ner i fällan igen.. Ska verkligen försöka att stoppa mig själv innan jag har fallit ända ner, för dit ner vill jag inte komma. Inte nu, inte än. Det orkar inte jag just nu! Men jag kommer hinna stoppa mig, jag är ju stark....(?) Trodde verkligen inte att det här skulle hända.

Go och slapp dag på jobbet idag. Ikväll nalkas det utgång, ska bli riktigt gött att få komma ut och bara ha roligt. Med min fisgris går inget fel :) ♥


Sommar -09

Sommarn är i full gång och jag har varken haft tid eller lust att blogg något. Så kan tänka mig att typ ingen läser min blogg länge (eftersom jag aldrig skriver) men i fall någon snubblar in här så kan jag i alla fall berätta för er att jag lever och har hunnit med många roliga saker sen jag skrev sist.

Vi var ju i smögen under midsommar, jätte roligt :)

  

Sen så var det bara hem och vända i princip och åka vidare till Bulgarien med Michaela, Jossan och Ellen! Vi hade en helt underbar vecka i solen med massa party.

  

Sen så var det bara hem till verkligheten och börja jobba. Men det har gått bra :) Har varit ledig två helger nu så har lyckats ta mig lite överallt i Sverige. Förra helgen åkte jag för att hälsa på Martina. Det blev lite utgång i Göteborg och även ett besök på Stocken. Jätte kul att träffa Martina och det andra folket där igen :)

Denna helgen har jag vart i Stockholm och hälsat på lite folk som jag träffat i Bulgarien. Fick även med mig Emmelie. Så det blev lite partaj, stek vid poolen, en promenad till grönan och lite så :) En mycket trevlig helg. Kan hända att jag lägger upp bilder på det senare :)

Nu så jobbar jag bara i princip, men det går faktiskt jätte bra! Är ganska så soft så det är gött :) I morgon blir det en liten utgång men Lizah och några till. Blir en sväng på Olearys, ska bli kul! Var super längesen som jag var ute i Jönköping. Inte så konstigt eftersom jag inte har varit hemma på flera helger nu. Men nu så är det dags :)

Vi hörs!
Pussokram♥