Onsdag

Åhh vad trött jag är idag.. Inte alls på humör! Och har verkligen NOLL motivation för att jobba 7,5 timme idag och 8 timmar i morgon.. Dubbelsnark säger jag bara! Bläää. Som sagt inte alls på humör!

Surfade runt lite igårkväll, kikade på klänningarna jag har beställt! Trodde jag hade beställt en grå klänning men när jag tittar på den lite närmare så ser jag att det är någon äcklig ljusgrön färg. Inte alls fin.. Eller? Jag vet inte, hoppas den är fin och att jag passar i färgen! Hade ju velat ha den på fredag :) Wellwell, vi får väl se. Är den hemsk så är det ju bara att skicka tillbaka den. Inte mer med det! Grått och tråkigt ute idag med, gör ju inte att man blir piggare direkt.

Jaha, när de här jobbpassen är genomförda så är det bara en dag kvar tills fredag och umgås med dem bästa :) Läängtar ♥

Tisdagkväll

God kväll på er!

Kom hem för en timme sen efter en fika på Coffee house by Geroge med tjejerna! Alltid lika trevligt att träffa er och snacka skit :) Kom även på vad vi skulle hitta på på fredag, Valborgsmässoafton. Det blir troligtvis grillning hos Mathilda sen så blir det väl säkerligen lite festande på det. Det låter väl som en toppen ide? Fira in Valborg i form av årets första grillning? Nu är det vååår :) Och inte alls lång kvar till sommarn (right?).

Har lite panik över min ekonomi nu.. Eller aa, säg när jag inte har det? Jag räknar jämt och håller på.. Men ni såg ju innan vad jag hade köpt? Efter det så var vi nere på konsum, vart ganska tomt i min kyl och frys. Så handlade väl för, jaa det blev nog runt 500-600 där.. Så J'VLA dyrt! Heelt sjukt. Så nu ska jag banne mig laga mat här framöver, inte köpa hem färdigmat! haha. Sen så klickade jag hem 2 klänningar från Nellys, som gick på 577 kr tillsammans inklusive frakt. Sen så råkade jag hoppa in på HMs sida och klickade hem ännu en kudde + örngott som gick på.. Jaa vad var det nu, någonstans mellan 150-200 kr. Och i veckan så har jag räkningar, hyra, ränta på lån på några tusen som ska dras! Så det känns lite knapert. Men vet ni vad jag ändå räknade ut? När allt det har dragits så kommer jag ha ca 8000 kvar att leva på resten av månaden. Och det är väl inte riktigt något to freak out about? Så jag får nog ta och skärpa till mig lite :) Gjorde även ett nytt sparkonto till mig idag där det kommer dras 500 kr från mitt allkonto till varje månad. Det är ett sådant konto som man bara kan ta ut ifrån 4 ggr per år, så tanken är att jag inte ska röra det, utan att det är till framtiden ;) Så nu har jag två sparkonton, ett som är för nutid där jag för över när jag känner för det, och ett som är för framtid som jag inte får röra. Bra va? Haha.

Åhh vad jag hoppas att mina klänningar kommer på fredag! Hoppas dem passar med så att jag kan ha någon av dem på fredagkvällen :D De brukar ju vara snabba på Nellys, men skulle det vara så att de inte hinner komma så har jag en reserv-outfit redan nu på g :) Så nu gäller det bara att överleva tre jobbdagar till, sen så är det helghelghelg vilket den här gången innebär två dagars ledighet! Gött så in i bomben.

Nee nu är det nog dags att sluta skriva! Snart så ska jag komma på Cougartown och Christine sen så blir det att nana. Hoppas ni har haft en toppen dag! Pussokram, vi hörs väl imorgon ♥

27 april = LÖN!

Jaa eftersom det var löning idag så fick faktiskt lite småsaker följa med hem från a6 :)

 

Skor från Scorett 350 kr

Hade ett par liknande skor sommaren 2008, som jag älskade! Hade nog dem i Bulgarien varje kväll. Men sen så gick dem sönder :( Så jag är väldigt glad att jag hittade dem här, perfekta för en utekväll! Dem kommer användas flitigt i sommar :)



En tavelhylla, fyra små tavlor med blommor och några små ljuslyktor från Ikea. Dessa ska få äga rum över min säng, där det ser väldigt tomt ut nu. Bara en vit vägg! Så jag hoppas att min kära far vill komma hit i helgen och hjälpa mig att hänga upp hyllan :)

Måndag

Hej sötnosar!

En trött Fia sitter vid datorn.. Är nog dags för kvällströtta mig att krypa till kojs snart och titta på tvn därifrån istället. Ledig imorgon, ska bli superskönt! Sen är det bara tre arbetsdagar kvar till helg och sen har jag några lugna jobbveckor framför mig.

Veckans schema:
Idag: Jobbat 07.30-13.30. Sen bara tagit det lugnt, haft myskväll med Sajje.
Tisdag: Ledig! Ta det lugnt, kanske a6 en sväng. Träning på eftermiddagen (?)
Ondag: Jobb 14.00-21.30
Torsdag: Jobb 07.30-16.00
Fredag: Jobb 07.30-13.30
Lördag: ?
Söndag: ?

Jaa, vi kan ju konstatera att jag inte har så mycket planer denna veckan. Men det är skönt att ha det så ibland, ta det som det kommer istället! Jaha, jag har inte så mycket mer att tillägga idag så vi får höras imorgon istället tycker jag :) Pussokram ♥

Söndag

*Peppar peppar*, trotts att detta är min jobbigaste jobbvecka på mina fem veckor (plus att jag har jobbat över två dagar) så har det känns himelans lätt att jobba både helgen och veckan. Inga klumpar i magen här inte! Tror att det beror mycket på det underbara vårvädret :) Det är ju för sjutton första maj nästa vecka! Sommarn är snart här :) Den här sommaren ska jag banne mig bli BRUN! Det är mitt mål, att bli neger fia :) Hihi. Hopp, nu så ska jag käka lite god mat! Hoppas alla har en toppen helg, att ni firade guldet igår lite åt  mig med :) ♥


Massa massa GRATTIS till världens bästa Elina på andra sidan jordklotet som fyller 20 år idag! Hoppas du har en toppen dag, saknar dig hur mycket som helst! Men nu är det inte ens 4 månader kvar tills du är hemma hos oss igen. Det går snabbt :) Massa födelsedags pussar och kramar till dig! ♥





SM GULD

SÅÅÅÅ JÄÄÄÄVLA GOTT! Jaaaa, nu får man faktiskt svära för vi har tagit smguld IGEN! Känns så sjukt jävla underbart! Och det känns förbannat tråkigt att jag inte får vara med och fira ikväll! Men jag fick ju se matchen i alla fall! Och det kommer på ett sätt kännas mycket bättre att jobba hela helgen nu när man är så här glad! Åhhh vad bra det känns!

Där fick ni Djurgården, HV71 kommer alltid att vinna!!!!

Grattis HV till vinsten, ni är BÄST!


PLÅGSAMT

Fan vad jag plågar mig själv.. Som ni märker så har jag kommit in i någon j'vla.. Aa jag vet inte vad jag ska kalla det, längtan? Vi säger längtan! Det ända jag tänker på ikväll är våra härliga Bulgarien resor och våran kommande Alanya resa. Börjar fasiken lipa nu när jag lyssnar på Like I love you..

  

  

  

Åhh! Sunny Beach var verkligen underbart roligt båda åren ♥

Alanya SKA banne mig bli minst lika bra! Låt dessa 68 dagar gå fooooort!
Vi får hitta på massa roligt nu framöver så att dagarna går snabbt! Sitter och tittar på massa klipp som folk har satt ihop som har varit i Alanya. Jag säger det igen, åhh vad jag längtar!

Fredag

Hjäälp vad fort den här dagen har har gått! Har sprungit upp och ner till och från tvättstugan, lagat mat, och äntligen städat. Ska bli så skönt att komma hem till en städad lägenhet efter en jobbhelg. Ikväll blir det mys by myself I guess. Gå o lägga mig tidigt eftersom jag ska upp tidigt. Imorgon ska jag även sova hos mamma och pappa, kolla på hockeyn med dom :) Så det blir ingen fest för mig inte! Eftersom det är jobb som gäller även på söndag.

Är redan taggad på en ny tatuering! Ska nog satsa på att göra på det stället jag tänkte göra sist, men en kortare text. Den här gången ska jag också ha med mig en reserv ifall det inte skulle gå igen! Haha. Pinsamt läge det skulle vara. Så Lizah, när bokar vi ny tid? Vi SKA väl göra en till innan sommarn?

Hopp, nu så ska jag slänga på mig min ansiktismask för Mary Kay sen så ska jag ta en varm och härlig dusch. Sen får vi väl se vad jag hittar på för gott till kvällsmat :) Hoppas ni har en toppen kväll, vad ni nu hittar på :)

Pussar&Kramar!



Kan inte säga det tillräckligt många gånger; Det är helt sjuukt vad mycket jag längtar till utomlands!!!!! Alltså till Alanya! Solsolsol och festfestfest, vi kommer ha så grymt roligt ♥

Lite shopping

Fuuu*k, jag råkade klicka hem lite till från HM. Fast inte så mycket som jag ville! Hade min ögon på tre härliga plagg till sommarn men det var jag tydligen inte ensam om. Leverans i mitten av juli...wtf? Naae, då kan det va! Då går jag hellre i affärerna och kikar om jag hittar det där istället. Mitten av juli då har ju för sjutton halva sommarn gått ju. Men beställde hem en svart tubtop, bra att ha! Och så beställde jag hem en bikini överdel :) Beställde ju några bikinisar för ett tag sen, men ena överdelen satt inte riktigt bra, men underdelen och färgen ä l s k a d e jag! Så ville ej skicka tillbaka. Så nu får vi se om den här överdelen känns bättre :)



Älskar HMs billiga sortiment!



Shiit, hur många bikinisar har jag nu till sommarn? 

  

Fyra förhoppningsvis! Har ju inte fått den svarta än. Kommer jag hinna ha på mig alla? Jaadå, ska ju faktiskt ligga och sola i Alanya i två veckor :) Hoppas verkligen att den svarta passar, och den jag beställde idag :)

Kan inte låta bli att längta! Trotts att aprilvädret är i full gång utanför så beställer jag hem bikinisar. De spelar Stereolove på MTV sådär tre gånger i timmen..? haha, och då kan man ju inte annat än att tänka på sommarn och Alanya!

Folk är shoppning galna i kläder, jag är shoppning galen i SKOR, inrednings pryttlar och tydligen bikinisar! Tidigare har jag högt köpt en ny bikini per år. Men i år är det tydligen annorlunda :)

Haha nu så ska jag ner till tvättstugan!
Hörs senare! Massa pussar och kramar på er ♥


Torsdagsmys

Eftersom jag jobbar i helgen så myser jag till det lite idag! Det ser förjävligt ut i lägenheten och skulle verkerligen behöva städas. Men jag skjuter faktiskt upp det tills i morgon då jag är l e d i g och ska ha städ och tvätt dag. Ikväll ska jag bara ligga i soffan och titta på HV. Inget Smguld idag men kanske på lördag....? Ska jag vara ärlig så kommer jag nog sappa lite mellan kanalerna. Men jag hejar definitivt mellan varven! Var nere i affären innan och skulle köpa mjölk tills i morgon bitti, och kaanske något gott tills i kväll. Och vet ni? Jag stod emot chips, cola, godispåsen och allt vad det heter. Istället köpte jag, okej sockerfritt godis, morötter och tacodip! Kvällens dryck blir vatten. Det är väl inte så pjåkigt ändå? Helt okej? :)

Nehe dags och heja på!


Tattoon

Vart lite svårt att få en bra bild på tatueringen! Men här så ser man lite i alla fall :)



Ser hur som jag har en lite stjärnhimmel på min mage! Haha. Nemen jag är supernöjd faktiskt :) Nu så ligger jag i soffan och hela kroppen värker. Har jobbat till fyra och efter det tränat. Så i dag har jag hållt igång! Så hoppas jag kan sova bra i natt nu. Nu så måste jag titta på HV och heja på! SM guld i morgon då, kom igen nuu :)

Hoppas ni har haft en toppen dag! Pussokram

Tisdag

NYGADDAD! Kan väl dra den lilla historien från början kanske.. Jag hade ju knåprat ihop en liten text på kinesiska som jag ville ha på axeln, nervös som fan traskade jag och Lizah bort till House of pain. Och som jag var lite rädd för sa han på en gång att du kommer nog inte få plats med 6 kinatecken där.. Lite besviken springer jag bort till mammas jobb för att skriva ut samma mening på ett annat språk.. Men det kändes inte riktigt bra så jag byggde på min tatuering på magen som jag ändå hade tänkt att bygga på innan sommarn. Och den blev riktigt bra! Är super nöjd i alla fall :) Han var dessutom riktigt duktig och det blev inte så dyrt som vi hade räknat med. Så trotts att jag hade lite panik där ett tag så blev det toppen bra till slut :) Kan lägga ut någon blid senare i veckan kanske. Nu är den täckt av plast som jag vill ta av ikväll då jag vill duscha! Men han sa att vi skulle ha på den tills i morgon.. Hmm, får se om jag kan hålla mig :) hihi. Det blir nog en till tatuering innan sommarn i af :)

Annars så har jag jobbat idag, gick bara bra! Två heldagar nu framför mig på jobbet, sen får jag vara ledig en dag :) Sen är det bara att köra på med jobb i helgen igen.. Det går snabbt när man är igång :) Funderar på vad jag ska göra  mig till kvällsmat nu, toast kanske? Vart lite sugen på en sallad från tortellini men ska försöka ta på det jag har hemma istället nu! Mååste snåla lite..

Ha det så bra, vi hörs :) Pussokram♥

Måndag

Tänkte börja inlägget med några av de få bra bilderna som jag lyckades ta i lördags :) Glömde att sätta i batteriet i min kamera till milen.. Bra jobbat! Så det blir lite bilder från kvällen bara.







 

En toppen kväll! Ni är finare än finast ♥
Ett band som spelade på centrum, kul att knuffas lite med jobbiga tjejer! haha. Sen så blev det dans hela kvällen och när jag var redo att gå hem och sova så var det bara att åka vidare på efterfest! haha, hemma klockan 08.00 på morgonen. Lite walk of shame där! Living the dream :)

Veckans schema:
Måndag: Har vart och klippt mig! Jobb ikväll 16.30-21.30.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30. Sen så ska jag och Lizah tatuera oss :D
Onsdag: Jobb 07.30-16.00. Sen blir det förhoppningsvis spinningpass!
Torsdag: Jobb 07.30-15.30.
Fredag: Ledig! Det ska städas, tvättas och förhoppningsvis tränas!
Lördag: Jobb 07.30-14.00. Sen så får vi väl se om jag kanske sover i Månsarp!
Söndag: Jobbar delat pass!

Som ni ser så har jag tatt på mig lite extra timmar onsdag och torsdag. Men när man ändå så är där så kan man väl lika gärna jobba några timmar till. Hellre det egentligen än att gå ni på sin lediga dag. Så nu så måste jag göra iordning lite matlådor så att jag har något att käka de kommande dagarna. Lägger ut en liten bild på mitt korta hår :)



Jag vet snygg bild! haha. Hon tog nästan en decimeter! Men känns som det behövdes :) Det växer ut så snabbt ändå. Hoppas ni får en toppen dag. Vi hörs! Pussokram♥


Fredag

Nyser, det kliar i halsen, kliar i ögonen.. Vad innebär detta? Joo det betyder att våren är på ingång (och att fia har allergireaktioner). Så det blir väl att proppa i sig lite piller i morgon då jag ska vara i skogen hela dagen. haha. Om allt går som det ska så kommer vi vara riktigt fula i morgon! haha. Men det är faktiskt med flit. Blir ju mycket roligare om man klär ut sig lite juu :) Hoppas hoppas på att vädret blir bra nu med! 

Tanken var att jag skulle packa.. Men har fått totalt hjärnsläpp! Ska traska bort o sola efter topmodel, sen så ska jag duscha och sen blir det att åka hem till mamma och pappa :) Så nu är det väl bara att börja tagga morgondagen :)


Solen lyser himlen är blå, vad det är skönt att leeva då!

Underbart väder ute! Men pratade med mamma nyss och det verkar som om att detta kanske blir första gången (någonsin eller på länge?) som det blir dåligt väder på tabergsmilen.. Åhh vad jag hoppas på att meterologerna har felfelfel!

Funderar på om det är något som jag kan förbereda inför lördag redan nu.. Då jag jobbar ikväll och bara har några timmar imorgon eftermiddag. Jag kan ju faktiskt börja packa lite smått, det ska jag göra sen :) Åhh vad jag längtar tills på lördag. Har vart lite på depphumör det senaste och var rädd för att det skulle resultera i att jag skulle vara det på lördag med och nästan förstöra stämningen lite, i alla fall för mig själv. För jag kan inte, hur gärna jag än vill ibland så kan inte jag vara "fejk-glad och fejk-åhh vad roligt det är" om jag inte tycker det. Men något hände igår eftermiddag/kväll och jag blev på bra humör igen och cant wait tills på lördag :)

Sen på kvällen så ska vi ju vara här! Vet inte om jag har skrivit det i bloggen men sist vi var här så fick jag ju en massa klagomål.. Men jag vet, vi var väldigt högljudda! Men han sa det att vi måste vara mer nogranna med att stänga ballkongdörren, för att det är ut därigenom det hörs. Och det vet ju jag med när jag tänker efter.. Hur jag kan ligga och försöka sova och störa mig på hur folk går ut och in från ballkongen och står där ute och pratar. Men jag tycker en lördagkväll, kan det väl ändå vara okej? Orka klaga då liksom.. Folk har varit ute på ballkongen mitt i natten en vardag och pratat men jag har inte klagat för det.. Även att jag ska upp o jobba!

Nemen det ska nog gå bra! Mina damer visar nog lite mer respekt än kill-kompisarna, dem är ju faktiskt inte så lätta att få tyst på ;) haha. Och lite klagomål är faktiskt inte hela världen, vi hade ju en himla rolig kväll ändå! Så det ska bli skoj skoj! Verkar som vi blir ganska så många på lördag med, så det kommer nog bli en toppen dag/kväll.

Min granne håller på o bygga och greja fortfarande! Man får inte en lugn stund här. haha. Har tjuvkikat lite genom dörren och då tycker jag mig se att han har en "bratig" stil. Backslick och en svart lång rock (heter det rock?) på sig. haha. Kan bli skoj i framtiden om vi har fest samtidigt ;) Hihi. Längtar tills mina dörrar blir fixade och mitt golv blir lagt, och tills mina ballkongmöbler är köpta. Har kommit på ett nytt mål om när det ska bli klart. När Elina kommer hem, då ska allt de vara klart! Det känns ganska så realistiskt! Har tänkt att köpa ballkongmöbler när jag fått lön nästa gång, och golvet och dörrarna blir nog att snälla pappa fixar när jag är i Turkiet. Som det btw inte är alls långt kvar till :) Ungefär två månader. Trotts att det är lite despyter om det just nu så längtar jag ändå :)

Nee nu orkar ni nog inte läsa mer!
Ha en toppen dag! Massa pussar och kramar :) ♥

Onsdag

Finns det något skönare än att ha nyrakade och nyinsmörjda ben?! Åhh vad gosigt det är :) Jag brukar inte raka benen särskilt ofta under vinterhalvåret då jag sällan visar mina ben för någon. Men innan när jag låg i badet och hade lite långtråkigt så fick rakhyveln komma fram och ta bort vinterpälsen. Skönt skönt :)

Visst är det härligt att det är ljust ute så länge? Det är fortfarande liksom inte mörkt! Men när det är sånna här kvällar som man inte gör något särskilt så tycker jag att det gärna får bli mörkt klockan 19.00 så att jag kan få ha myskväll med tända ljus. Hihi. Hopp, inte mycket bra på tv i kväll. Kollar på Anna Anka söker assistent.. Är väl sådär.. Så jag har datorn i knäet samtidigt. Imorgon är det dags att börja jobba igen! Känns skönt på ett sätt, men samtidigt så är det alltid tungt att gå tillbaka till jobbet när man har vart hemma några dagar. Men det är ju bara två dagar sen är det helg och fart och fläkt :)

Har för mig att det var massa jag hade tänkt o skriva men nu kan jag inte komma på vad.. Så vi säger väl god natt, eller god kväll för natt är det ju inte riktigt än! Pussokram


Idag fick jag fin besök :)











Så nu har jag dammsugat upp allt hundhår och nu så ska jag slappa i soffan och äta lite godis :) hihi.

Tisdag

Jag fick bli hemma idag! Känner mig inte riktigt kry.. Vet inte om jag kan kalla mig själv sjuk, men jag kände i alla fall att jag behövde den här dagen hemma och bara ta det lugnt! Men nu så börjar jag känna mig lite rastlös.. Samtidigt så är jag så pass seg och trött så jag orkar inte göra något. Det är städat och fint här hemma (tycker ni ska ge mig plus i kanten för det), disken är igång, jag har duschat.. Vad kan man mer göra om man ska hålla sig på hemma plan som inte är alldeles för jobbigt? Titta på tv, sitta vid datorn, men en hel dag så kan de bli lite tjötigt.. Men samtidigt skönt att bara göra ingenting en hel dag faktiskt :)

Kan väl slänga in veckans schema eftersom jag missade det igår!

Tisdag: Bara vara hemma och ta det lugnt!
Onsdag: Ledig, bara ta det lugnt igen! Får troligtvis lite besök av Jojje.
Torsdag: Jobb 13.45-21.30.
Fredag: Jobb 07.30-13.30. Sen så ska jag ta mig ut till Månsarp och sova där!
Lördag: Fullspäckad dag! Inte bara Lizahs födelsedag utan även min kära fars födelsedag :) Så är det dags för den efterlängtade Tabergsmilen. Sen på kvällen ska vi även hitta på något skoj :) Hoppas på en toppen dag!
Söndag: Bakisdag I guess. Och så blir det väl att ladda för en ny jobbvecka!

Inhandlade lite små grejer i går som ni såg i förra inlägget :) Jag älskar att köpa smågrejer till hemmet :) Tycker det är göör mysigt att traska runt i små mysiga inredningsbutiker. Hade ju dödat för att få en heltidstjänst i en sån butik! Sen så var det lite födelsedagspresenter som var tvunga att inhandlas så nu är det lite knapert på kontot.. Skulle inom en snar framtid behöva inhandla ballkong möbler och en cykel! Våren är ju på gång :)

Jag Lizah och amanda var ju så duktiga och tränade igår :) Det tycker jag var bra gjort av oss. Nee nu börjar jag faktiskt bli hungrig! Men kan inte komma på vad jag ska käka =/ Får väl kolla igenom frysen.. Ha en toppen dag så hörs vi kanske senare :) ♥

Roosa :)









Hihi :)

Dags för träning snart.. Vakna Fia, vaaaakna!


Fredag

Även om jag ska åka till jobbet snart, och det inte är det roligaste i hela världen så känns det ändå som en bra morgon. Är verkligen så himla härligt att vakna till en städad lägenhet :) Underbart! Ska också bli underbart att komma hem till en städad lägenhet på söndag efter att ha jobbat hela helgen. Ska försöka sluta vara så lat och plocka undan efter mig på en gång hedanefter.. Blir så mycket bättre då!

Var och hälsade på Sophie igår och såg hur dem hade det! Jätte fiint :) Och riktigt bra läge. Är så stolt över oss allihopa som har hittat så bra och fina lägenheter :) Också fick vi ju hälsa på lilla vovven! Såå himleans söt. Jätte mysig :) Jag vill också ha en hund.. Jag i min ensamhet skulle behöva det! Men.. Jag vågar nog inte riktigt.. Men jobbar jag kvar på hemtjänsten så har man ju ändå ganska så bra jobbtider. Men tänk vad uppbunden man blir! Gud jaa.. Jag får nog hålla mig till att gosa med alla andras hundar istället :)

Sover inte så himla bra nu förtiden =/ Har ingen aning om varför! Men jag drömmer massa konstiga drömmar, så nu är det flera händelser, konversationer och liknande som jag undrar om de har hänt på riktigt eller om det bara är en dröm.. Och så vaknar jag på nätterna, ligger vaken en bra stund och kan inte somna om.. Aja, hoppas det bara är någon period som jag är i.

Hopp jobbet snart ja, 12.00-21.30. Vilket betyder att det blir sova hos mamma och pappa hela helgen. Eftersom jag jobbar delat imorgon med. Är lite ledsen över att jag inte får umgås med mina underbara föräldrar i morgon på dagen eftersom de ska till farmor då. Menmen, det kommer fler tillfällen!

Ha en toppen helg, så ska jag försöka detsamma :)
Pussokram


Torsdag

Det roligaste med att man har flyttat hemifrån (jag tänker inte säga "bli vuxen", tror aldrig jag kommer räkna mig själv som vuxen) är att varje dag som man är ledig måste man pricka in städ och tvätt! Living the dream. Har börjat plocka lite, samtidigt som jag tittar på Greys Anatomy. Har rivit ut alla kläder ur min gaderob.. Så nu finns ingen återvändo. Idag är det STORSTÄDNING som gäller. Mååste bli av idag! Men är ganska taggad för städning faktiskt.. Så det ska nog gå bra! Ser fram emot när det är klart, åhh vad fint det kommer vara här då :) hihi.

Jag och Lizah var och tränade igår! Såå duktiga är vi. Men är lite besviken på att jag inte har träningsvärk idag! Men jag är väl redan så vältränad I guess.. Mohaha! Jobb hela helgen då, vilket innebär inte träffa mina vänner! Men hoppas jag träffar på er nästa vecka :) Hoppas jag får se min Jojje på jobbet på söndag med! Saknar henne med, hon skulle ju egentligen kommit hit idag men vart inte frisk än. Krya på dig älskling :) ♥

Nehe, nu väntar klädhögen på golvet som ska vikas på mig! 
Ha en bra dag, pussokram! 

Whataya want from me

Sitter här och är lite nöjd över att jag har ätit nyttig mat både i går och idag :) I går fick jag matlåda från jobbet, potatis och stekt fisk! I dag så käkade jag en matlåda som jag fick med mig av mamma i måndags, potatis o kalopps :) Det nyttiga livet rullar på hyffsat bra just nu :) haha. Tänkte egentligen bara slänga upp två bra låtar som spelas ganska mycket på radion nu!





Enjoy :)

Snart så sticker jag och Lizah iväg till gymmet! FAKTISKT.
Hörs senare, pussokram!

Lite filosofi från Fia!

Shiit pommes frit vad tiden går fort när man sitter vid datorn och teven! Sitter här med mitt kvällskaffe, och tro det eller ej men jag dissar faktiskt dating in the dark ikväll. Kollar på underabara Greys anatomy i stället. Eller jag måste nog knäppa över lite! haha. Greys får vänta en halvtimme!

Har funderat lite över mina pusselbitar, vilken eller vilka det är som fattas.. Borde kanske egentligen inte skriva upp allt här, men jag vill skriva av mig lite, känns som om att det är bra för mig att se det nerskrivet. Jaa, igårkväll låg jag som sagt och funderade vilka bitar det är som saknas, kan det vara pojkvänsbiten? Jobb-biten? Kropps och personlighets komplex biten?

Men skulle jag verkligen bli lyckligare om jag och aldrig kännt mig nere om jag hade pojkvän? Jaa, kankse i 3-4 veckor om jag har tur! Sen så går det utför igen och det blir heartace i några månader i stället.. Så det är verkligen inte värt att ta upp den jakten! Och även om man skulle ha tur och inte träffa världens skitstövel för en gång skull, så stöter man ändå alltid på problem när man är i ett förhållande, ingen är perfekt och när känslor blir starka så kan de små sakerna kännas så stora. Jobb-biten? Även om jag skulle få ett annat jobb, ett butiksjobb eller vad som helst. Så stöter man alltid på hinder i arbetslivet med! Varje dag går inte på räls, vilket jobb man än har! Komplex-biten..? Ärligt talat, skulle jag verkligen vara lyckligare om jag har större bröst, om min beniga kropp inte var fullt så benig och om mina tänder inte var så snea? Skulle livet vara felfritt då? Naae, för då skulle man hela tiden komma på nya saker som man inte är nöjd med och tillslut så ser man väl ut som någon jädra Hollywood brud..

Som jag brukar säga (och försöka tänka), man kan inte vara lycklig om man inte någon gång är ledsen! Hur ska man någonsin kunna känna sig riktigt glad om man aldrig har upplevt motsatsen? Nej, allt är inte alltid roligt! Men jag försöker ändå stanna posetiv, så gott det går! Även att jag vart lite sur idag och enoormt trött så har jag ändå klarat mig igenom dagen, behövde bara ett litet telefonsamtal från en vän och prata lite strunt för att bli på bättre humör :) Jaa det hjälpte faktiskt! Vågar inte ens tänka på vad jag skulle göra utan mina vänner.. Usch hemska tanke! Ni är bara så underbara, och får mig att må så bra :) Ligger man ensam hemma en kväll och känner sig lite ensam så kan bara en kort konversation på msn med någon av mina vänner göra mig glad och vända hela kvällen. Ja, ni är som sagt underbara, kan inte säga det tillräckligt många gånger!

Fortfarande känns det som någon pusselbit saknas, men det är inget som får mig att känna mig nere längre.. Inte som igår kväll! Ska försöka inte grubbla för mycket, leva i nuet och umgås så mycket med mina vänner som jag bara kan :)

Längtar redan till nästa helg, då väntas tabergsmilen och massa skoj! Hoppas på att vårsolen bestämmer sig för att titta fram. Nu så ska jag titta på lite mer Greys anatomy, sen är det bara för att tagga för en ny jobbdag.. Bläbläblä! Nehe posetvit var det vaaa..? Pussokram på er!

I mörkret, ensam, kan tankarna inte annat än flöda..

Kan inte alla pusselbitar falla på plats.
Men... vilka bitar är det som saknas?



Grubbel hit och dit. .


Bättre vi säger godnatt i stället, god natt ♥

BTW, GE MIG SOMMAR OCH ALANYA!




Nehe, skit i det då.. Då taggar vi väl jobb i morgon i stället!

Måndag

Godmorgon/middag

Vaknade i dag och kände mig lite deppig..ledsen..förvirrad..? Jag vettifan vad! Men jag traskade upp och såg att det var grått och regnit! Där har vi svaret. Men vet ni vad man gör då? Då tittar man på lite bloopers från Vänner. Tycker ni om Vänner, så måste ni titta på det här klippet:



Man kan ju inte annat än att asgarva! HAHA

Jahopp, veckans schema :)

Idag: Ledig, ska käka hos mamma och pappa, sen så ska jag tvätta ikväll! Sen så måste jag städa.. Ser ut som ett h*lvete här :(
Tisdag: Jobb 07.30-13.30.
Onsdag: Jobb 07.30-13.30, sen spinning på kvällen (?)
Torsdag: Ledig. Om Jojje är frisk så kommer nog hon förbi en sväng med Lillan!
Fredag: Jobb 12.00-21.30.
Lördag: Jobb 07.30-21.30, delat pass!
Söndag: Jobb 07.30-15.00.

Blää, jag måste städa! I sisådär 1 månad var det roligt att hålla snyggt i sin egen lägenhet. Jag är alldeles för lat för att städa! Men kommer man bara igång så går det ganska så fort. Men det är ju alltid det som är det jobbiga, att komma igång..

Längtar tills jag har semester! Det är väl det som man saknar mest med skolan, att få ha lov, vara ledig på röda dagar osv. Men i sommar kommer jag vara ledig tre veckor i sträck :) Två av dem veckorna så kommer jag vara i Turkiet med dem bästa! Och veckan jag kommer hem kommer jag ha sällskap av en liten svartvit :) Och så inte jobba då, läängtar :) Kommer bli en toppen semester.

Men nu så ska jag väl ta tag i mitt liv!
Pussokram, vi hörs!

Söndagkväll

Hej på er! Förstår att ni har saknat min läsning nu i några dagar ;) Joovars, det var väl en rolig kväll i går! Roligast var förfesten hos Ellen :) Utgången var sådär.. Stämningen var inte riktigt på topp för min del. Menmen, man kan inte alltid vara på topp eller hur brukar man säga? :) Allt som allt så var det roligt i alla fall. Idag så har jag och Lizah vart och käkat på max (vart annars?) sen så har vi kollat på film och nu är jag hemma. Ikväll så ska jag mysa till det riktigt, håller på o bli mörkt så ska tända mina ljus! Är lite sur över att jag glömde min greys anatomy box hos lizah! Så det får väl bli Wipe out och ballar av stål i stället. Ikväll så är jag lite avundsjuk på er som har någon att mysa med i soffan hela kvällen. Eller jag ska säga, ganska så mycket avundsjuk! Det går i perioder då man känner sig lite ensam, ikväll är en sån kväll I guess. Men det gör inget :) Jag klarar mig fint på egen hand! Men jag tycker ändå att ni som har någon att mysa med i soffan ikväll, ska göra det och kanske pussas lite extra. Det jag vill få fram är att ni får faktiskt ta o mysa lite åt mig med :) 

Gud vad töntig jag är! Ska nog springa ner till affären en snabbis o köpa lite mjölk så jag kan göra gröt imon bitti. Ha det så bra så hörs vi :) Btw, jag är ledig i morgon med! Underbaaaaaaart ♥



 Puss på er!

Torsdagkväll, snart är det helg!

Sitter och dricker kaffe och äter lite påskgodis.. När det är påsk så är det ju faktiskt okej..(?)

Igår på min lediga dag så gick vi mycket riktigt och bokade tatuerings tid. Så om knappt tre veckor så kommer jag ha en ny tatuering på min kropp. Im very excited! Han även med en sväng på stan där jag shoppade lite för mycket.. Köpte två klänningar, ljusrosa! Haha, passar jag verkligen i ljusrosa? Det får jag se till o göra helt enkelt!

 

 



Vilken utav dem tycker ni jag ska på lördag? Då ska vi hem till Ellen på lite förfest, både Johan och Jossan som kommer hem i morgon fyller år :)

Idag har jag jobbar 12.00-17.00. Gick smidigt, men plötsligt försvann hela dagen! Men det gör inget, för nu är det bara en dag kvar till helg. Och jag är ledig hela denna helgen med :) Tjohoo. Hoppas på att gymmet är öppet på lördag, någon som vet om det är det? Om det är öppet så har jag satt ett ultimatum till mig själv, "om jag inte går på gymmet får jag inte gå ut på kvällen". Så det är bäst jag går på gymmet. Hihi.

Nu är jag slut på ord för idag! Pussokram



Världens bästa mamma och pappa var här med en påsköverraskning i går :) hihi