Min tisdagmorgon.

Är man inte rätt så duktig om man har hunnit åka in till stan (med bussen=40minuter), hinna ha körlektion på 40 minuter och hinna gjort ett litet inköp från veromoda och ta bussen hem och vara hemma tio i elva? Jo här är vi morgonpigga! Inte riktigt kanske.. Var faktiskt så att jag var hos martina i gårkväll och sov hos henne (: Tog det bara lugnt och kollade på film och somnade tidigt. Vaknar av att mamma ringer tio i sju, du har väl inte glömt att du har körlektion kvart över nio i dag?. Fuuck, jo det hade jag. Ibland är det bra att ha en observant mamma. Så jag fick rulla hem tidigare än beräknat och bege mig in mot staden.

Nu så sitter jag här och är hungrig. Får bli en tidig lunch i dag! Lite pasta eller något. Körlektionen i dag gick bra, så tänkte även plugga lite teori här hemma i dag. Måste passa på när motivationen är uppe! I mon så är det körlektion igen och sen så får vi se om jag och elina kör lite teori på datorerna där inne. Måste komma i gång med teorin nu!! Kanske plugga lite psykologi med? Låna bok? Ne fia nu ska vi inte ta i. 

//Fia 

How to save a life.

Huset.

Tack för i går tjejer, även detta blev en trevlig kväll :) Synd att inte alla kom in bara :/ och alltid händer det ju lite grejer men jag hoppas att de flesta av oss hade trevligt i dimman, förfesten var ju i alla fall super bra som vanligt :)

           

Omtumlad.

Godmorgon gott folk!
Kände att jag kanske skulle förklara mitt senaste blogginlägg "Jävla piss bajs skit fan". Men de flesta förstod nog varför jag skrev så.. Stallet i går, jag och emmelie hade de perfekta planerna. Vi rider ut tillsammans på Skutt och Hector, det går jätte bra tills de ser några hästar där framme och stannar upp. Skutt vänder om och skenar i väg i fullaste galopp in i skogen där det hundramiljoner tusentals små träd som står packade.. Och då menar jag hundramiljoner tusentals träd. Det ända jag såg var alla grenar som slog mot mitt ansikte och rätt som det var så tappar jag balansen och flyger rakt in i ett träd och duns ner i marken och hästen fortsätter springa för glatta livet. Den dunsen resulterade i att jag har super ont i benet/rumpan/ryggen, och lite skrapsår. Vi ringer till eva som kommer och jag får sitta upp på hector som emmelie fick leda pga av mina svråigheter att gå. När vi går där på vägen så hittar vi plötsligt skutt och tar med oss honom med. Då kan vi ändå inte låta bli att skratta lite i all uppståndelse, "Fan vad bra det har gått för oss den här veckan som fodervärdar". haha. Emmelie ramlade av i måndags och jag i dag.. Hmm. Dumma skutt! :P

Nu är ju då frågan, hur ska kvällen gå som jag sett fram så mycket emot om jag har svårt att röra mej? Går gör jag bra nu utan att få jätte mycket ont, det är lite mer vissa rörelser som känns något förbannat. Men detta ska banne mig inte stoppa mig. Jag tänker åka in till lizah och jag tänker supa och jag tänker gå på huset och dansa. Okej, nu överdrev jag kanske lite, men jag åker in till lizah i alla fall och så får vi se lite hur det känns.. För jag vill verkligen inte missa detta med de underbaraste som finns i hela vida världen.

I går så var det mys som gällde. Först kom johanna till mig, pratade massa om allting. Var så länge sen vi fick göra det sist! Så det kändes bra. Vi kom än en gång fram till att killar är svin, haha. Sedan kom också felicia då blev det lite film och mys och ännu mera prat. Kollade på armagedon, så grymt bra är den filmen! Sorglig. 

Vintertid i dag med, yeey sova en timme längre :) Neej, mörkt på kvällarna. :/ haha. Nee nu så ska jag bara vila och ladda inför kvällen. Ciao!

//Fia 

.

Jävla piss bajs skit faaaan. :(

Johnbauer slappt? Sjuttsingen heller.

Plugg plugg plugg och prov prov prov.. Känns som man inte gjort något annat den här veckan. Nu är i alla fall alla tre proven över och endast en redovisning kvar. Fick reda på företagsekonomiprovet i går, vg! Det känns jätte skönt. Tyskaprovet i går kändes också bra, inte så jätte svårt faktiskt. Samhällen i dag var ju lite svårare men det kändes helt okej ändå. Har suttit och finslipat powerpointen till historian i mon lite nu i alla fall.. Väldigt synd att vi inte har fått in filmen =/ Men det blir nog ganska bra ändå har ju lite andra effekter ändå. Fast tjugo minuter vettisjutton om den tar alltså. haha. Aja. :)

Träning i kväll? Jag vet inte redigt. Har inte tränat så mycket nu på sista tiden så jag tror nog att jag tränar om det inte bara är jag då för då är det ju inte lika roligt. tss. Ridningen i går var ju som ett riktigt träningspass och dansen i dag också, jobbigt jobbigt!! Får se hur jag gör i kväll. Annars måste jag banne mej träna nästa tisdag! Då har jag inget plugg att skylla på ;) För då är det ju lov, helt underbart! ♥  

//Fia

Söndag söndag söndag :D

Trött !!

Det finns noga inte något skönare än en supervarm dusch efter en superkall mopedfärd. Trodde att hakan och fingrarna var borta när jag var hemma. Men efter den sköna duschen var de återställda. Har varit ute hos Skutt i dag : ) och detta var nog en av de gångerna som inte gick kanon bra. Men hur mycket kan man begära av en unghäst? Kan inte vara på top jämt. Nix, vi tar nya tag nästa gång. 

Just nu springer bara massa politik runt i huvudet, liberalism, regeringsformen, parlamentarism.. Gaah blir galen! Vart så sur och då spelar det ingen roll om man sitter med papprerna i handen eller inte för det går inte in i alla fall. Pappa har förhört mig lite i alla fall, inte tillräckligt men lite. Får läsa lite på vägen in till körskolan i mon. Åhh orkar inte ha körlektion.. Well well, ska man ha körkort så ska man och jag ska banne mej ha ett inte för långt efter min födelsedag. Sådeså! Ska försöka att åka in och köra lite teori någon gång på lovet. 

Längtar massa till helgen nu! Massa till söndag! Att få ta en sup (eller två^^) och dansa som bara den! På lördag ska jag också ut till stallet jag och emmelie ska kolla lite vad vi har för grejer som vi kan använda på/till skutt m.m. Hohojaja, nee nu säger kroppen i från.. Jag är trött i hela mig och vill lägga mig under täcket och kolla på vänner. Lika bra att lyda, vänner here I come.

//Fia

         


Bloggdesign, ett bra sätt att skjuta upp pluggningen på?

Har suttit massa idag och försökt få en snygg bloggdesign, och nu är jag ändå hyffsat nöjd. För mycket fritid? Nee det har jag nog inte, detta är bara ännu ett bra sätt att skjuta upp pluggningen. Jag har tyskaprov imon och har inte pluggat ett skit! Förstår inte vad det är med mig i år, känns som jag alltid resonerar "jag sikter i det här provet". Men Sofia Alf om man gör det hela tiden så blir det inga bra betyg! Förstår du inte det!? Joo jag vet men jag orkar inte .. Suck. Pappa har i alla fall förhört mig på samhällen lite tills på torsdag så har i alla fall börjat lite med den.. Tyskan har aldrig varit särskilt seriös, tror det är därför jag inte har pluggat något. Men känns ändå bättre med den i år, känns som man lärt sig mer. Måste plugga på den sen, i natt eller något.

Var för övigt bara jag, sophie och lizah i skolan i dag. Var är ni tjejer? :O Okej, emmelie var ledig, michaela vart sjuk i går så hon är säkert sjuk igen, jossan? hmm, hemma och sover skulle jag nog tippa på. Ellen då? Var är du? Skulle nog tippa på att du också är sjuk.. Krya på er tjejer! Lite tomt vid bordet vårt.

//Fia

Sunday.

Redan söndag igen, sjukt vad veckorna/helgerna går fort! Tänkte dra igenom vad helgen har bestått av.

Fredag: Då var det mys hos michaela som gällde. Började med att man kom til en härlig måltid lagade av josefine, kycklinggryta och ris. Jätte gott var det! Där satt vi ett tag pratade lite resa nästa sommar m.m. Efter det så var klockan idol. Måste skriva som martina, Daniel, Mattias och Amanda var riktigt bra. Och det var nog rätt person som åkte ut faktiskt. Efter Idol så åt vi michaelas äppelpaj. Mumma! Jätte gott var det. Efter det så kom jag på den brillijanta iden om att kolla på våra gamla cabareefilmer! haha, där får man sig alltid ett gott skratt. Sen så efter det drog vi fram dansmattan och dansade massa. Sedan så var klockan halv ett och då var det dags att åka hem. 

Lördag: Familjen åker in till stan och köper saker till mitt och sandras rum. Hela dagen går åt bara till att köpa allt och sedan komma hem och fixa i ordning det. Mina inköp till rummet blev: Bord, matta, en liten korg och två ramar. Så nu återstår bara den svåraste uppgiften, hålla allting städat! Efter att man fixat i ordning allt var klockan nästan halv sju och då var det dags för att åka till vip och träffa tjejerna.. Hyrde Stamp the yard och myste massa hela kvällen. 

Söndag: I dag så får det bli en riktigt stor pluggdag! Det måste det bara bli.. Suck! Prioriterade bort att åka till stalle och kolla när emmelie hoppar hektor och när hanna hoppar skutt för den nedrans skolveckan som kommer; Tre prov + redovisning.. Aja.. Tänk på barnen i Afrika nu fia, som vi pratade lite om i går. ;) 

För bilder från dagarna gå in på:
http://filus.bilddagboken.se

//Fia

Jag hatar att se er må så dåligt pga av dem..

Fredagmorgon.

Fredagmorgon, kallt och ont i hela kroppen. Eller rättare sagt träningsvärk i hela kroppen, massa i ryggen och armarna. Men det går väl över tills jag gifter mig som man brukar säga.

Ville också skriva en lite blogg nu när emmelie skrivit (A) Emmelie kom och sa till mig i går att hon troligtvis skulle ha skutt som foderhäst. Wiie! Kul att han får stanna att och att hon får en häst och rida som hon så länge velat ha. Men sedan säger hon att hon skulle behöva hjälp med han och undrar om jag skulle vilja vara med och vara medryttare på han. Klart jag vill det :D Så på måndag är han min och emmelies :) För att förklara det enklast så tycker jag att man kan säga att vi har delat upp honom i tre delar där jag får en del och emmelie två. Ungefär så är det :) Han är allt lite min också (A) Är otroligt glad för att du erbjöd mig detta älskling och för att våran lilla plutt ska få stanna :) På lovet ska han få överflöd med mys. :)

I kväll blir det hem till michaela. Mys med mina underbara flicks :) Det blir lite käk och idol och massa spel. Ska bli jätte mysigt. Tur att bror tengstörm blev frisk! På lördag får vi se lite vad som händer. Blir nog en hyffsat lugn helg även denna. Så laddar vi inför nästa helg och hoppas att det blir mer fart där. Då är det banne mig på tiden! ;) 

//Fia

  

Mardrömmar och tyska.

Onsdag eftermiddag och flummet med Emmlie Berglöf börjar komma igång. Tyska är det som gäller och har skrivit en lite berättelse. (för att läsa gå in på http://emmeliiie.blogg.se/)

Äntligen så har mina hemska mardrömmar upphört. Mardrömmar är verkligen något av det väsrta som finns! Drömmt konstigt och läskigt både natten till måndag och tisdag. Måndagsnatten drömde jag att massa konstiga varelser invaderade a6 (som vi var på) och som skulle döda oss och käka på oss. Så vi sprang in till skolan för vi trodde inte att de hade lycktas komma dit än men det hade de så vi sprang ut på motorvägen mot rosenlund allt vad vi kunde. Sen så vaknade jag och ingen var hemma, hörde inte mamma göra sig iordning för jobbet. Plus att det var helt kolsvart ute. Läskigt värre! Tror att den drömmen är inspirerad av filmen 28 veckor senare som vi såg här o helgen. Andra natten drömmde jag att jag tittade upp och en man stod och stirrade på mig jag blinkade och sedan vaknade. Klockan var tjugo i två, vågade inte somna om så fick ligga och kolla på vänner i en timme.. hmm. Tror nog att jag får sluta kolla på skräckfilmer alltså. haha, no way!

Nehe, nu är det dags att återgå till tyskan och flummet. Bye!

//Fia

Bara för att ni är så bra.

Ville bara skriva lite om er för ni kan helt enkelt inte få höra för mycket hur underbara ni är! Känns som om att deprissonerna i gänget kommer och går, jag vill göra allt för att de ska försvinna. Ett litet blogg inlägg kan väl inte skada?

 
Emmelie Berglöf.
Ja den här bilden säger väl ganska mycket om hennes personlighet. Men den flicka är helt underbar en dag men henne blir aldrig tråkig. Flum är hennes specialite. :)


Elina Mårtensson
. Detta är en flicka som är grymt bra på att lyssna och som alltid har funnits där för mig när jag har behövt henne. För mig är hon något alldeles extra!


Elisabeth Mackenhauer. En person som har kommit mig mycket nära under gymnasietiden. En person som jag trivs grymt mycket att umgås med. Hon är min Grisfis.


Sophie Sundhall. Min Soffipropp. Hon och jag har också grymt kul tillsammans, "vi trögisar i skolan". Även här finns det en del minnen att hämta.


Martina Gustafsson. Är så otroligt glad för att du har hittat tillbaka till oss så bra. Förra året var vi ifrån varandra på tok för mycket! Denna person är en ängel utan vingar.


Michaela Tengstörm. Hon är den där personen som sprider glädje runt om sig hela tiden. När man är runt omkring henne så kan man inte bli annat än glad. :)


Ellen Petterson. Tycker det är något sjukt hur man har kunnat komma en person så nära på ett år som man har gjort med våran Ellen. En underbar person som jag är vädlgit tacksam över att jag mött.


Lina Wysell. Min partypingla, min ängel. Vem hade jag snappsat med på festerna om inte du funnits? ;) tss. Du är riktigt bra min linafina.  


Josefine Göransson. Jossan jossan, nog har vi haft våra despyter under flahults åren. Glad är jag dock att vi har lagt dem bakom oss för du är också nu en av dom som lyser upp mina dagar i Svanhamn.


"Bara för att ni är så bra"

Plugg!

 Nu ska jag faktiskt plugga, jag ska. Har brett ut mina saker över köksbordet, satt på radion och hällt upp ett stort glas med coca cola så nu finns det ingen återvändo. Ville bara snabbt in här och skriva upp vad vi gjorde i dag.

Åt på a6, kom plötsligt på att det faktiskt kunde vara bra att strax gå in och höra lite med resebyrån inför nästa sommar eftersom att vi har hört från alla håll och kanter att resorna går åt för fullt. Så vi traskade in på resebyrån och frågade lite frågor. Sa att vi var tio tjejer som ville till något ställe där det fanns både shopping, sol&bad, fest och som var hyffsat billigt. Då gav hon oss två alternativ på länder som passade in på detta, och det var (som förväntat) bulgarien och turkiet. Hon tog fram några hotell och visade lite, jämförde också med andra länders kostnader. Hon rekommenderade oss att komma tillbaka i måndasskiftet då de troligtvis skulle ha fått in lite fler hotell och så att vi kanske redan då kunde boka :D. Känns verkligen hur kul som helst nu att vi kanske redan kan boka! Så i helgen sa vi att vi ska dra i hop hela gänget och diskutera det hela. Längtar ... ♥
image135

The heart never lies.

Some people fly
Some people fall
Others pretend
They don't care at all

If you want to fight
I'll stand right beside you
The day that you fall
I'll be right behind you

To pick up the pieces
If you don't believe me
Just look into my eyes
'cause
the heart never lies

<3

Helgen.

Ännu en helg som rullat förbi. Matteprov på tisdag och även den här gången när jag satt mig vid datorn kom jag på att det finns så många roligare saker att göra än att plugga.. Så jag skjuter upp det lite till. Satsar faktiskt inte på något högt betyg i Matte B.

Servering i helgen var det som gällde då. Eller rättare sagt gårkvällen. Det vart mycket trevligt. Bestod av att framför allt stå i baren men också plocka fram maten, plocka glas, fixa i ordning efterrätt osv. Var en hel kul kväll om ni frågar mig! 610 kr (varav 110 kr i dricks) rikare dessutom, känns allt mycket bättre i plånkan nu. Åkte hem med sista bussen som var mycket sen och full med folk! Många hade väl varit och kollat på snook antar jag. Väl hemma, lägger sig i sängen och sätter på lite vänner och känner hur hela kroppen värker efter dagen. Nåväl, himla kul var det och vi var riktgit duktiga ;) haha. Så om ni behöver serverings personal eller barpersonal någon gång så vet ni nu vart ni ska vända er! ;)

Jaha .. Dagen i dag har varit en riktig slappdag. Vaknade av att lasse kom hit, tänkte varför måste han komma så tidigt?! Kom med lite eftertanke på att mamma och dom skulle gå tipspromenad och att klockan inte kunde vara så lite. Kollar på klockan 11.43. Woops ganska mycket ändå, men somnar man klockan tre så är det ju inte så konstigt. Har bara luggit och kollat på vänner och prisonbreak hela dagen i princip och hela tiden sagt till mig själv "jag pluggar ikväll". Yeah right, who am I fooling? och nu är det kväll, kom på klockan fem i sex att det är ju faktiskt träning i dag men då vart det to late för det också (inte för att jag hade orkat ändå men vi kan ju lossas). Tror inte att det blir mycket pluggande i dag heller, får väl ta lite grann i mon bara i så fall.

Nu väntar duschen ...

//Fia

     


Skånskfredag.

Skånskfredag vilket innebär först svenska med Martin Kvist (skåning) och sedan historia med Karl-Johan (skåning). Man kan också kalla det "Historiafredag", på svenskan håller vi nämlligen på med litteratur historia och på historian är det ju historia. Otroligt segt att gå upp i morse med. Super trött! Lurade på mamma att åka till vip och hyra film i går. Hyrde Step up, väldigt bra film. Mamma var faktiskt också nöjd med valet. Så det blev lite filmkväll i går.

Fredag innebär ju också full fart mot helgen! Denna helg kommer bli som sagt lugn, servitris och bartender blire. Ska bli jätte roligt. Efter skolan blir det att dra dit och fixa lite inför morgon dagen. Duka och lite så. Hoppas även på maxmat efteråt, mumma. Sen så vet jag inte.. Blir kanske hem och ha lite idolmys bara. :)

//Fia

Vill även passa på att tack lilla Lizah för det fina inlägget hon skrev om mej här nedan!
 Tack tack . :) ♥

Sofia Alf

Jag är så glad att jag träffade min galna Filus Pilus :)
Det var nångång på flahult, hon sprang där med sitt blonda hår och var ett pluggo och en liten höstnörd ( min första uppfattning om henne) Sen gjorde vi en cabare och hon var helt otrolig på att sjunga, vilken pipa alltså :D.
Förra året började vi i samma klass på gymnasiet, hade känt henne innan men det var då vi fann varandra på riktigt :) Hela hösten bestod av massa underbara förfester på henns rum, massa dans på jackies och Huset, svarttaxi hem till mig och hon blev nog allt lite trött på mig när jag tjatade på henne på natten, Fia är en glad, rolig, söt, galen tjej och även en liten sömntuta :)
I somras drog vi till Haalmstad och där hade vi himlans roligt med våra mariestadare :D ska inte gå in på några detaaljer.
Nu är Fia en blackrocker i hårfärgen och hon är min Fiiisgriis och griisfiiis, hon är min Filus och Pilus, min alfie :) Hon är min underbara Sofia Alf :)

Av: Lizah :)


Energi.

Nu har jag stängt in mig i min dator, musik och min godispåse. Rast från engelska och shortstory som jag inte har haft någon större framgång i mitt skrivande i. Tror det blir något åt en lite kärlekshistoria. *tönt* haha, ja men va fan kom på något bättre då? Dagen har hittills rullat på bra. Är full med energi och springer hit och dit, flummar, skojjar och skrattar. Vet inte vad jag ska göra med allt. Och nu så skriker michaela glatt att hon kan räkna till tio på tyska, "Fia fia lyssna". tss, ni e la goa ni. Om inte ni hade funnits i skolan hade den blivit betydligt mycket jobbigare.

Har också kommit på att med hjälp av studiedagen i går så är det helg snart igen. Weei. Lov snart också, då hoppas jag på fest på halloween och kanske ut och dansa lite någon dag? Hade inte varit fel. Om man bortser min lilla förkylning så är jag på g mer än någonsin ;). Nu i helgen blir det att vara lite servitris och bartender. Kommer bli grymt bra och roligt tror jag! 

Nee nu så ska jag nog snacka lite med mina nyblivna (även gamla) tyskar. Tschüss!

//Fia  

Filmmaraton.

Gamla sofia är tillbaka igen, har lyckats sova till klockan halv elva och halv tolv de här dagarna. Det var inte i går måste jag säga.

Gårdagen: Vaknade som sagt vid halv elva, körde ganska strax efter det upp til a6. Sandra skulle köpa grejer till sitt rum. Kom hem med mörkrödfärg till rummet och massa guldiga ramar som hon ska sätta svarvita kort i. Kommer nog bli jätte fint. Jag blev desto mer sugen på att fixa till det sista av mitt rum. Vilket innebär, köpa mattor ett nytt tv bord och lite dekorationsdetaljer. Får väl se när detta blir av. Tapesering var också en fråga som kom upp í mitt huvud men det liggerjag nog lite lågt med. På kvällen i går var det lite "filmaraton" hos emmelie. Kollade på två skräckfilmer, 28 veckor senare och Chatter (eller hur det stavas). Bra filmer om ni frågar mig! Sen gick vi ut och gick en sväng och efter det så blev det en liten komedi för att fegisarna skulle kunna somna på kvällen. hehe. Ne men det var en trevlig kväll!

I dag så har jag faktiskt kommit i gång lite med pluggandet, har börjat läsa lite sidor på internet i alla fall. Good start! Blir lite sugen på att hjälpa till med rummet också. De stökar för fullt där inne! tss. Blir kanske inte så flitigt pluggande som planerat. What ever. Har ju faktiskt studiedag i morgon. Välbehövligt!

//Fia

Deperisson, tjejkväll, lycka.

Prat om deperissioner gör mig deprimerad. Vissa tycker om att öppna sig om problem, vissa håller inne och grublar. Vissa gråter ut hos nära när de får chansen, vissa gråter ut hos kudden och vissa stänger in sig ensam i ett rum och gör något dumt. Det är olika hur vi hanterar våra problem och känslor. Klumpen kom på mig i magen i dag när vi hade en stund där vi pratade deprissoner. Inte jag som berättade någonting men tankar i huvudet börjar springa runt och man känner medlidande för de andra. Jag vet att saker jag kan vara deprimerad för inte är alls lika era, men vi har alla våra problem, stora som små. Det var skönt att få prata ut med lite saker på bussvägen hem, även om det inte var hälften, även om det inte var några speciella saker, så var det skönt. Det är skönt att jag har sådanna vänner som faktiskt bryr sig och vill veta hur jag känner och mår. Jag gör också mitt yttersta för att ni ska vara fria och kunna (om det skulle behövas) öppna er för mig, finns alltid här för er.

Nu så ska vi inte tro att fia är inne i djup deperission. Direkt när jag hoppade ur bussen bestämde jag mig för att jag inte skulle hem och "deppa". Vad gör man då? Jo, jag gjorde så att jag skruvade upp ljudet på ipoden satte på Mcfly (I wanna hold you, Don't stop me now) tog av mig pumpsen (pga av skoskav) skuttade hem på den kalla asfalten och tänkte på vilken underbar kväll jag haft. Vart först och åt på wok och co, alltid en favorit. Sen hem til sebbes lägenhet där vi tjejer (+sebbe) satt och spelade spel och hade allmänt trevligt. Har varit en jätte bra kväll! En som jag hoppas att vi snart gör om snart igen.

Jag är som sagt förtillfället en ganska lycklig filur. Njuter av att testa på singel livet, bara få ta hand om sig själv och vara ute och dansa och bara ha kul. Måste nämna än en gång att förra helgen på centrum var så himla himla roligt! Fast det är klart, det finns ögonblick i singellivet där man också saknar att krypa upp med någon under täcket, att bara känna närhet, få en puss mot pannan och bara drömma sig bort i tillfället.

Nehepp nu är det nog färdig tjötat för mig, dags för mig att lägga ner datorn och sluta ögonen. God natt!

//Fia

Kanelbullens dag.


Idag känner jag mig betydligt bättre, men halsen och huvudet spökar fortfarande så gjorde nog rätt som stannade hemma i dag också. Har precis flälskat i mig lite fläskig mat, mumma. Har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av dagen, har inte så stort urval. Städa resten av gaderoben kanske? Kuul.. Not!

Längtar massa till i morgon nu, att få umgås med mina underbara damer.

//Fia

Sjuk.

Det var då ingen hit att vara sjuk. Finns ju verkligen ingenting att göra. Fast måste erkänna att det är rätt bra att ha en arbetslös syster ibland, då slipper man i alla fall att känna sig ensam. Dagen har bestått mest av film och halvsova. Tror faktiskt jag blir hemma i mon med, typiskt när man har den sista teorilektionen, samhällskunskap, hv osv. Sånt som man helst inte vill missa men men.. Hellre det och vara frisk i helgen :D hehe. Helg är nog något av det bästa som finns! Sandra skulle ut på krogen i dag, lill lördag. Jag vill också! aja .. Nee nu så ska jag nog gå upp och kolla lite tv.

//Fia

Tisdag.

Inte långt tills denna dagen nu är över. Tisdag tisdag denna evigt jobbiga tisdag. Upp klockan 6 och göra sig redo för körlektion. Sedan skolan matte b och engelska. Matte B och jag är verkligen inte någon bra kombination. Suck. Sen efter engelskan var det stan en stund med lizah och sedan teorilektion vid klockan fyra igen. Hemma ca klockan 6 efter en 11 timmars lång dag. Då kände jag verkligen inte för att sätta mig på mopeden och åka och träna när jag knappt kunde lyfta benen. I stället blev det "homespa" Tappade upp ett varmt bad tog in datorn och kollade på oc med tända ljus, ansiktsmask, hårinpackning m.m. Underbart!

Nu så sitter jag och kollar på "hitta hem". Där de hittade 22 stycken katter i som vart instängda i en lägenhet under en period. Hemskt! Vem fan gör så? aja, finns så mycket sjuka människor. På tal om djur så var stallet i går underbart än en gång, i går så fick jag prova på en ny pålle vid namn skutt som är hos oss på tillridning. En jätte trevlig kuse!

Nehe nu så ska jag göra något annat.

//Fia


Jag är lycklig!