Ge mig vår och sommar!



Finns inte ord för hur mycket jag vill att tiden ska gå fort till våren och sommaren! Vinkvällar på min ballkong, bara ben, en kall öl på piren eller twin trotts att det är mitt i veckan. Underbart! Låt denna sommaren och våren bli lika bra som 2011as!

Soo tierd

Livet leker på ganska bra fortfarande! Hade det jätte mysigt i Sälen, skidåkning, afterski och mys i stugan :) Lite otur med vädret, snöade och var dimmigt högst uppe på toppen på eftermiddagarna. Men förutom det så var allt kanon :) Nu dock känner jag mig väldigt sleten.. Har fått en klump i halsen och är jätte trött i kroppen. En förkylning med andra ord. Hoppas bara att febern håller sig borta! Jag har inte råd med en karrensdag. Har storhandlat idag.. Fy vad dyrt! Trotts att jag var på Willys. Men nu så ska jag verkligen försöka tömma frysen de kommande veckorna innan jag storhandlar igen. Ska även vara flitig med att göra matlådor! Man sparar faktiskt onödiga pengar på det. Fonderna börjar äntligen vända igen! Wohoo. Och på onsdag blir det lite Mary kay jobb! Kan behövas inför alla upptåg som vi planerar in.. Stockholmstrip, kanske Sälen igen, Summerburst i sommar, Halmstad i sommar, renoveringsprojekt i hemmet. Snart kommer ju våren och då vill jag ha nya ballkong möbler på plats :) Så nu blir det, spara spara spara! Men samtidigt får jag inte glömma att leva livet och ha det så roligt jag bara kan :)

Wonderful life

Fick en sån där känsla nu att livet leker! Tror Fannys härliga blogginlägg smittade av sig lite. Det är inte ofta den känslan innefattar sig så nu banne mig njuter jag. Tränade Bodystep igår, sjukt jobbigt! Men känns riktigt bra, det får det bli fler gånger. Idag ska det jobbas, 16.00-21.00 och imorgon 07.45-16.00. Sen är det ledig helg! Så gött :) I helgen ser jag fram emot utgång på lördag med Lizah och Jojje (och kanske någon mer..?). Är grymt taggad för att bli lite lullig och dansa hela natten med mina underbara vänner! Mamma och pappa och familjen Harrysson ska till Sälen nästa vecka tors-sön och det finns plats men jag hadeänkt att stanna hemma. Men sen låg jag och funderade på morgonen idag, folk skrev på facebook att de skulle till sälen, la upp bilder från skidbacken.. Jag ringde till Sajje och bad henne kolla hur många semesterdagar jag hade, det var många! Jag messar till snälla Maria och frågar om jag får ledigt, det får jag. Så nu blir det Sälen nästa vecka! Kan det bli bättre? Livet leker

Wednesday

Vad dålig jag är på att uppdatera här! Ska bli bättre, promise. Är riktigt taggad för att komma igång ordentligt med träningen nu. Fick pengar av mamma och pappa att köpa träningsskor för i present som jag har varit nere och köpt idag. Fick även tränings kläder av min kära syster i födelsedagspresent, så nu har jag ingen ursäkt direkt för att inte ta mig dit. Var på gymmet i söndags med Ruttan, igår prövade vi på ett nytt pass som heter SHbam, ett dans pass. Var sådär! Idag ska jag prova på Bodystep för första gången med Sajje. Se om mina skor håller måttet :) Har även fått hem alla härliga nyheter från Mary kay idag. Underbart :) ♥

Little gift eye compact


Har kommit in lite nyheter! En eye compact med fyra skuggor i samma förpackning - skapa din egen tredndiga look för dagen (Limited edition). Smidig att ha med sig och till ett bra pris. Har även kommit in grymt snygga läppglans och shower gel som tillhör vår underbara parfym Thinking of you. Hör av dig om du vill veta mer om våra nyheter!

Lovely thuesday

Vad jag njöt imorse när jag vaknade av att klockan ringde och jag visste att jag kunde snooza hur länge jag ville! Så skönt med en ledig dag. Ett tag sen jag kluddrade här nu. Julen var kanon! Lugnt på jobbet, mysig julaftonskväll med släkten, galen utekväll på juldagen med vännerna, nyår var trevlig med ett gäng ute i skogen. Där fick ni en kort sumering :)

Jag har funderat nu i dagarna på nyårslöfte, men har verkligen inte kommit på något bra. Men häromdagen så messade jag lite med min kära vän Lizah och hon sa att hon skulle ta det ganska lugnt (vad det gäller festande) nu i januari, februari och mars, fokusera mer på jobbet och på träningen och spara alla härliga utgångar till sommaren. Jag hoppar på detta och säger max en utgång/månaden under början av året. Hur ska Jönköpings största partypinglor klara detta? Haha. Vi får se, jag tror det kommer gå galant. Har redan bokat in massa träningspass!

Gjorde det stor misstaget och öppnade HMs vår katalog.. Vill nu beställa hem en klänning, ett par shorts och en top.. Hmm.. Ska jag?