Lördag

Rolig kväll igår :) Nu är det bara att piggna till sen går vi på det igen ;)

Gårkvällen började hos Lizah, min grisfis är äntligen hemma från turkland. Förfestade lite, sjöng singstar och hade trevligt! Sen så blev det saltkråkan en sväng sen så gick vi till centrum som vanligt. Dansade och hade roligt :) Det var en bra kväll.

Snart så ska jag och Emmelie åka in och lägga oss på vätterstranden. Sen så blir det hem till Lizah och göra i ordning sig. Sen så blir det piren en sväng så får vi se vart kvällen slutar sen :)

Njuter av livet


Torsdag

Nu så har vi kört hem Calibra! Det gick jätte bra.. Han gick på transporten på första försöket :) Duktig pålle.. Stod still hela vägen. Kom fram, Jessica var så glad och trevlig så. Tyckte att Calibra såg jätte fin ut. Så det kändes riktigt bra :) Så än sålänge så känns allting bra. Kommer nog inte förstå att han verkligen är borta förrens om ett par dagar. Ska upp till stallet i kväll igen och mocka ur boxen och sådär.

  


18 dagar!!!!!!!!!

Jag är grymt bloggsugen, så varnar för att det blir ett långt inlägg ;)

Nyss hemkommen från skolan, och sitter i min kära soffat och myser med en kopp te. Mums :) Har vart en bra dag i skolan! Har äntligen redovisat projektarbetet, inga dimmor där inte utan det gick finemang. Så nu är det bara en inlämning kvar sen så är det färdigpluggat på ett bra jävla tag ;) Har vart massa roligt prat med mina underbara damer med :)

Det är helt sjukt att vi tar studenten om 18 dagar! Dagen vi har väntat på så jääkla länge är snart här.. Sitter här och lyssnar på studentsången och det bara bubblar inom mig :) Längtarlängtarlängtar! Verkar även som det blir Liseberg med klassen nästa tisdag :) Kulkul.. Kommer sakna trolloxen när vi tar studenten:( Men vi får hålla kontakten via våran blogg ;)

Det enda vi pratar om nu är framtiden, sommarn och givetvisstudenten! Inte så konstigt. Just nu så vet jag bara vad jag gör fram tills augustimånad är slut. Men det känns skönt! Jag tycker om att jag har "resten av mitt liv" öppet, jag vill ha valmöjligheter.. Det känns skönt att inte ha allt planerat just nu :)

Det är inte långt kvar på "den jobbiga veckan" nu! Ska till stallet en sväng ikväll, tror faktiskt inte att jag rider idag utan åkåer nog bara ut och pussar lite älsklingen :) Det känns konstigt att säga men faktum är att det ska bli så skönt att lämna tillbaka honom nu. Att få mer tid, att kunna lägga pengar på annat ska bli så himla skönt! Sen så kommer jag ju sakna honom och det kommer bli tomt, han är ju trotts allt som en liten bästa vän :)

Nehe, ska fixa mig lite käk sen så blir det top model! Blev inte så farligt långt inlägg ändå ;) Bjuder på bästa studentlåten :D TAGGA!



Just nu känner jag lycka!

Måndag

Hohojaja vad trött jag är! Känner fortfarande stress inför veckan.. Kändes otroligt skönt när jag hade gjort provet idag, en sak undanstökat. Fick precis godkänt, jag sa ju att jag inte kunde det! haha.. Men det kändes bra :) Hon sa även att jag kommer att få vg i betyg eftersom att jag har fått det på allt annat :) Bra kämpat Fia! Har även suttit och gjort lite på pptn tills i morgon och kollat igenom redovisningen.. Är lite nervös, jag hatar redovisningar! haha. Sen så är det bara en samhällsuppgift kvar att göra och sen behöver jag inte plugga mer i hela mitt liv :D Okeej nu kanske jag överdrev lite.. men inte på ett jävla bra tag i alla fall :P Känns jäkligt gött för tillfället men rätt som det är så sitter jag och klagar över att det är så tråkigt att jobba så ska väl inte säga för mycket.. haha.



Jag vill ha sommarsommarsommar ♥
Även om jag har mycket jobb inplanerat i sommar så ser jag fram emot sommarn! Har mycket annat inplanerat också. Några saker som är inplanerade som jag ser fram emot mycket:

- Smögen över midsommar !
- Bulgarien 23/6-1/7 !
- Hälsa på Martina på Stocken minst en helg !

Så när det känns tungt, och jag återigen tänker på sådant jag inte får tänka på och känner känslor som jag inte får känna så tänker jag på mina sommar planer och känner mig genast mycket lyckligare :)

Det ska bli en bra sommar.

Ny vecka!

Ny vecka och trotts att jag ställde klockan på 09.30 så har jag ännu inte lyckats pallra mig upp.. Är riktigt trött och känner mig inte redo för den stressfyllda vecka som är på ingång.

Måndag: Lektion, 12.30 - Skriva företagsekonomiprov. Sen stallet. Måste även hinna fixa redovisning inför projektarbetet som vi ska ha i morgon.
Tisdag: Går heldag, sen så måste jag till stallet.
Onsdag: Lektion på morgonen (?), extra lektion 15.15 för att jag har missat en lektion då de hade en debatt. Sen så vill jag även se pesets bal, sen så ska jag till stallet, rida Calibra för en sista gång </3.
Torsdag: Åka till Linköping med Calibra. Vara hemma i hyffsad tid och åka in och bli plåtad inför studenten.
Fredag: Heldag i skolan (?)

Sen blir det partaj i helgen och då hoppas jag äntligen på att få kunna pusta ut lite.

Nu när jag radar upp allting så känner jag mig ännu mera stressad. Utöver det här så måste jag även hinna packa och fixa iordning det sista i stallet. Sen så måste även en sista uppgift i samhällen bli klar.. Sen så känns det som om att det egentligen inte spelar någon roll om jag åker in och gör provet i dag eller inte.. För jag kommer inte ihåg ett skit om hur man gör det vi ska ha prov på.. Så det kommer nog bli ett IG i vilket fall. Men o andra sidan har jag gjort det så har jag ju ändå försökt och då behöver ju inte lärarna hålla på o tjura. Dessutom så har jag faktiskt fått vg på nästan alla uppgifter i den kursen så vad gör det om man får lite sämre på en del?

Men har ju haft en lugn helg i alla fall så bör väl vara utvilad för att klara av alla dessa sysslor ;)

Dagens horoskop
Stenbocken 21. december - 19. januari
Ge dig själv tillfälle för ett andrum. Man kan springa mycket snabbt, men man kan bara fortsätta, om man får vila längs vägen.

Dagens horoskop

Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan visst lugnt ta på det stora leendet, för det verkar bli en skön dag, där du kommer uppleva glädje och bekräftelse.



Hmm..? :)

Slapplördag

Har städat på rummet nu, blev riktigt bra :) hihi, är lite stolt faktiskt. Se hur länge jag kan hålla det såhär nu ;) Har varit en riktig slappdag, var i stallet i morse.. Fixade i ordning i hagen och lite så! Sen så åkte jag hemma och somnade i soffan och där har jag luggit i princip hela dagen. Ska tillbaka till stallet nu ikväll och rida lite tänkte jag. Spendera tid med älsklingen innan han åker ♥ Sen så blir det nog hem och lägga sig i soffan igen skulle jag tro :)

Fredagkväll!

Ber till alla gudar som finns nu att de inte ska ta ifrån min bästa vän det finaste hon har. Det är bara att hålla tummarna och försöka vara positiva, även om det är svårt så är det det bästa och enda vi kan göra i en sådanhär situation ♥


Jag vill inte och jag förstår inte, men faktum är att jag saknar dig.
Fanfanfan


Har klippt lugg idag :) Lite ovant men är ändå hyffsat nöjd! Utsläppet hela helgen, städa och packa alla hästagrejer. För snart så åker Calibra. Segt att gå upp så tidigt, men är ju mitt allra sista utsläpp som jag kommer ha. Får väl passa på att njuta lite, är faktiskt mysigt att släppa ut hästarna på morgonen när man väl har tvingat sig upp ur den varma sköna sängen....


Fredag

Rolig kväll i går! Började med att vi kollade på Jsödra. Inte världens bästa match, men var roligt att se ändå! Sen så blev det piren och texmex tallrik. Gottgott, lyckades även få i mig några öl under kort tid. Sen så blev det 8 glas och massa samboka (stavning?). haha, vågar inte kolla kontot i dag hur mycket pengar jag har kvar för det är nog inte mycket! Men det är rätt. Man är banne mig bara student en gång, och då ska man passa på och supa ;)

Idag har jag i alla fall grymt ont i hela kroppen och är super trött. Ska in till a6an sen och klippa mig och kolla lite på skor tror jag :) Fast just det.. jag har ju inga pengar.. Hoppsan!

Känner att jag skulle behöva skriva av mig lite av mina känslor, men jag finner inga ord.. Alla känslor bara snurrar runt och jag vet inte vad jag känner om någonting eller vad jag vill. Jag vill vara stark men det är inte så himla lätt. Jag märker ju också vad det är som gör mig glad och det är precis det som jag inte får bli glad av. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Men det märker vi.. Allting har en mening!  

Nu är jag i alla fall hungrig!

Har ni sett alla grymt snygga bilder de har lagt upp på jnytt från balen?
Fy faan.. haha. Fast den här var ganska fin i alla fall :)


Balen

Balen var helt underbar! Tror inte kvällen kunde blivit bättre än vad den blev. Håruppsättningen och allt det tog lite längre tid än beräknat så var lite stressigt där men det ordnade sig ju. Det var riktigt roligt att åka limmo! Det var lätt värt pengarna. Underhållningen på hotellet var bra, det kom även ett band och spelade och vi rockade loss riktigt ordentligt som vanligt ;) Dansade även lite vals. haha. Nemen det var riktigt lyckat :) Avslutades med efterfest på centrum. Men klockan tolv så känder jag och mina fötter att det var färdigdansat så då begav vi oss hemåt :)

Lite bilder. Har ju inte fått alla andras än,
men lägger upp några enstaka av mina här i alla fall :)

  



Tack allihopa för en underbar kväll ♥

(För fler bilder se min bildagbok)

I morgon :D

Jag har gått runt och varit helt pirrig inför morgondagen hela dagen! Åhh vad kul det ska bli :) Längtar verkligen.. Hoppas att vädret är med oss bara och att det inte regnar :S Men det tror jag inte. Har gått runt i klänningen ganska mycket idag, kunde inte låta bli. Klockan åtta ringer klockan i morgon, då ska jag duscha.. Sen så kvart över nio åker jag och emmelie in till staden.. Fixar håret och lite så. Sedan ska vi vara hos michaela vid kvart över två någonting. Kommer nog bli lite stressigt i mon, menmen.. Det löser sig! Lite synd att jag inte har någon hemma hos mig när jag gör mig i ordning.. Menmen, Det löser sig nog alltid! Jag loovar nästan att jag kommer ramla eller något när man går runt där bland alla.. Det skulle vara så himla typiskt mej! haha.

Hohojaja, nee nu får det vara färdig babblat för i dag!

Måndag

Åhh vad jag är trött i dag! Vaknade av ett sms kvart över tio :@.. Men låg kvar och bara mös till klockan elva. Mycket skönt! Hade den konstigaste drömmen. Drömde att vi var i bulgarien.. Och jag trodde att jag är gravid (som jag väldigt ofta tror i verkligheten också, haha) så jag gick till doktorn av någon anledning. Gissa vem doktorn var? Det var Addison i Greys anatomy.. Det visade sig att jag var med barn, och redan hade gått 12 veckor utan att jag i princip märkt något! Jag blev jätte ledsen först.. Grät massa och så var mina föräldrar där helt plötsligt, jaa jisses! Det var då en konstig dröm.. haha

Jag börjar bli mer och mer pirrig inför balen! Tror det är för att jag vet att så många ska komma och kolla på mig. Ska bli spännande.. Har fortfarande kvar grejer som jag måste fixa. Ska färga håret idag, göra en liten "provsminkning", sola! Måste egentligen gå in mina skor med. Shiit pommes frit, balen är i morgon!!!! Det ska bli så himelans roligt :) 

 

Söndag

Åhh vad jag är uttråkad! Varje gång som jag har fått lite tid över i helgen så har jag kännt mig så grymt uttråkad. Igår var en liten slapp dag! Vaknade runt nio tiden, åkte till stallet ganska tidigt. Red ut i skogen en sväng o såå! Sen så åkte jag hem, råkade somna på soffan en stund.. Kollade tv och lite så, hade allmänt tråkigt.. Sen så var jag med Martina på kvällen. Tog det lugnt, kollade på film, robinson och lite eurovision. Grattis Norge till vinsten! Idag har också varit en slappis dag. Sov till ca halv elva..Tog det lite lugnt, åkte in till staden en sväng.. Åkte sedan till stallet. Red ut med Lotta, trevligt trevligt :) Och nu så är jag hemma och är lite smått uttråkad igen.. hehe.

Ledig hela veckan nu! Bal på tisdag :) Börjar nästan bli lite nervös.. hihi. Ska bli himla kul i alla fall :) Får se sen med om det kanske blir studentfest på åtta glas på torsdag? Får se vad jag känner för :)

Lite bilder från fredagskvällen!

  
  
  

Ge mig mera sommar!

Gårdagen!

Hade en trevlig kväll i går. Började med att jag, Johanna, Frida, Felicia och Linda rullade mot Borås. Pauline fyller ju 18 år så hon skulle ha lite fest. Åt lite smörgåstårta satt och pratade och sådär :) Men runt halv tio tiden tyckte vi att det var dags att rulla hemåt. Har nog aldrig kört så snabbt under så lång tid.. haha. Åkte från Borås till Jönköping på ca 45 minuter, medan det på ditvägen tog ca en timme. Sen så åkte vi till bymarken en sväng, satt där och tjötade lite. Sen så var det dags att åka hem. Var hemma ungefär vid halv ett, funderade på åka in till Hannah och Ellen en sväng men kändes lite onödigt. Så det blev att lägga sig framför tvn i stället och nana så småningom.. Det var en trevlig kväll även om det inte riktigt blev som planerat. Roligast var nog banne mig bilresan ;) haha. Men tack i alla fall tjejer för en bra kväll!

Idag så måste jag åka och sola en sväng, jisses det är ju bara typ tre dagar kvar till balen och jag är verkligen inte tillräckligt brun.. Skulle egentligen behöva färga håret innan dess med.. Men får se om jag hinner det och så. Ska nog ta mig en trip till Calibra snart. Sen så får vi se vad det blir av resten av dagen :)

Skitsnack

Just nu så kan jag inte ta åt mig ett jävla skit av vad killar säger.. Jag tror/vet att allt ni säger är lögn! Det kanske inte är så rättvist av mig att dra alla boys över en och samma kant, men efter att ha blivit sårad och sviken X antal gånger så är det inte så konstigt.. Jag vill kunna ta åt mig av kompimangerna jag får, men just nu så går det inte. Det är fortfarande för tidigt.. I stället för att bli glad blir jag bara ledsen och relaterar till en person som jag inte bör tänka på mera. Jag hatar att det är så! Men det kommer gå över.. Det tar bara lite tid, och det tror jag man måste det låta göra :)

Har haft mysdag med Jojje i dag :) Har även pluggat med Michaela och Ellen inför nationella i morgon. Kommer gå åt h*lvete. haha. Men som sagt, bryr mig inte ett skit om skolan längre! För jag tar studenten om 28 dagar!!!!! :D


Tiden går snabbt!

Alltså det är helt sjuk vad tiden går snabbt! Jag har redan vart på Beyonce som vi bokade biljetter till på julafton.. Balen är om mindre än en vecka :O Den har också alltid varit så långt fram.. Och i dag så bestämde vi att på torsdag om två veckor så kör vi hem calibra till jönköping.. Fatta två veckor ? Det har också alltid varit så långt fram.. Men om ca två veckor så är jag hästalös.. Det känns förbannat konstigt! Vad ska jag göra på dagarna nu egentligen? Medans jag ändå är i gång så kan jag ju nämna att det bara är 29 dagar kvar till studenten.

Det är bara att konstatera tiden går snabbt!

Beyonce



  
 
♥  ♥

Som sagt en riktigt bra kväll! Kvinnan är ju så vacker, sjunger och dansar som en gudinna :) Lite synd bara att man inte hade pluggat in fler låtar. Menmen :) Det var skoj ändå så klart. Stod ju längst fram med typ!


Tisdag

Nu så sitter jag här med en mysig frukost och tänkte "klaga av mig" lite. Men innan jag gör det så ska berätta om gårkvällen! Var ju på Beyonce i göteborg, hon var hur bra som helst! Sjunger som en gudinna och är vacker som jag vet inte vad. Danserna var inte heller fy skam. Riktigt bra var det :) Lite synd bara att man inte kunde fler låtar. Inledningen på konserten var mycket bra med åhh vad heter låten nu igen, "crazy right now" den ni vet. Avslutandet med Halo var också mycket bra :) Så fint sjunger hon verkligen.. Sen så var det flera andra bra låtar som man inte har hört innan. Det var en lyckad kväll helt enkelt och vi stod längst fram typ. Ska lägga upp bilder sen när vi lagt in dem på datorn.

Ska åka in till skolan och göra provuppsättning inför balen.. Sen så tror jag faktiskt att jag åker hem.. Känner mig inte sådär super pigg och är kanske inte heller därför så bra att skriva företagsekonomi inlämning eller var det nu är. Men får se hur jag känner mig i skolan sen..

INGET, går som jag vill. Jag försöker se allt posetivt, men så fort jag känner mig glad så händer något nytt som verkligen får mig att må dåligt och får min självkänsla att sjunka. Någon högre makt, typ gud, jesus ödet eller vad fan det är vill nog testa mina gränser, hur mycket skit jag klarar av att ta.. Eller vad är det som försigår? hohojaja, det är inte lätt att vara liten.. Jag ska i alla fall fortsätta att försöka vara posetiv, så gott jag kan! Min gräns är hög, det ska ödet få se..!

Oj ne nu måste jag göra i ordning mig det sista!
Kram på er :)


Stenbocken 21. december - 19. januari
Försök att se möjligheter i det, du har. Det är möjligt, att du drömmer om något annat, men se på det, som du har framför dig.


Tankar och funderingar

Ingen är perfekt, alla gör misstag. Jag tror jag börjar inse det nu, det är okej att göra misstag. Alla gör det mer eller mindre, och det man tycker är misstag det är bara man själv som avgör och ofta är det bara man själv som tycker att det är misstag. Jag tror faktiskt att jag börjar lära mig mer och mer att inte må dåligt över små saker, och det är riktigt bra. Gjort är liksom gjort, det är inget man kan göra ogjort och det är lika bra att acceptera och försöka lägga bakom sig i stället.

Mycket man funderar på om framtiden.. En sak som jag känner riktigt starkt för just nu det är att jag vill ha ett fast jobb och flytta hemïfrån! Det är något som jag verkligen vill! En liten mysig etta hade vart perfekt till mig. Känns som om jag hade tagit vilket jobb som helst just bara för att kunna få göra det här. Fick vekligen mersmak i helgen när jag har vart med Ellen i Sebbes lägenhet. Åhh vad jag vill ha mitt alldeles egna lilla kryp in! :)

Helgen har sett ut på följande sett:
Torsdag: Studentfest, sova med Ellen i lägenheten, brand och lite efterfest.
Fredag: Vakna med Ellen i lägenheten, åka hem, jobba 15.45-21.00, åka till Ellen och mysa och käka massa gott!
Lördag: Åka till stallet, kolla på derby, fest hos jolle.

En liten kort sumering av min helg!

Min familj, mina vänner, min häst, "mina" svartvita är dem bästa ♥

   
 

Torsdag

Som sagt det är lite mycket nu. Var på riktigt dåligt humör hela dagen i går, och vaknade upp på samma humör nu på morgonen. Vet inte varför jag är på dåligt humör? Kanske är det för allt det jag skrev om i går. I kväll är det studentfest, men jag är inte alls lika säker på att jag ska med längre. Är ju inte på humör, och då orkar jag inte gå omkring och lossas att jag är glad. Får jag då alkohol i mig så kan det också bli fel, men det kan ändå så bli rätt! Det kan vända på humöret och jag kan bli glad på riktigt istället för att lossas. Så jag får se lite hur jag känner mig framåt på dagen om det blir partaj eller inte ikväll :)

Är det ingen som kan muntra upp mig lite? Jojje kan inte du ringa och sjunga för mig? Då blir jag nog med all säkerhet glad igen ;)

Lite för mycket

Nu är det massa som snurrar runt i huvudet. För det mesta roliga saker, men även en del tråkiga. Balen är om mindre än två veckor! 13 dagar och det känns helt sjukt. Den har alltid varit så långt borta men nu så är den jätte snart. Köpte student efterfest biljetter härmodagen, studenten är cirkus om en månad! Herre jisses.. Sen så slutar vi skolan, vad händer sen?

Calibra åker hem jätte snart.. Och det börjar kännas. Kommer sakna lilla knäppisen! Kommer bli grymt tomt. Vad ska jag göra de två timmarna om dagen som jag har tillbringat hos honom nästan varje dag sen 1 juli förra året? Han är den finaste <3

Är inte så jätte bra på pengafronten med och det värsta jag vet är att be mina päron om pengar.. Wellwell. I morgon är det student fest och jag är grymt sugen. Man behöver alltid en kväll att ha roligt och bara släppa alla tankarna. Nu så är jag hungrig och ska fixa mig något att äta.

Som sagt det är det mesta posetiva tankar som snurrar runt. Men det känns ändå som det är lite för mycket just nu.. Kanske är det som har skapat den enorma huvudvärken som jag har gått med hela dagen.. Uschusch.

Tisdag

Första prioritet idag: Städa på rummet! It really looks like crap.
Måste även käka.. Hade inte heller vart fel att ta igen ett arbete i skolan som skulle vara gjort för läängesen.. Har även en novell som ska vara klar nästa vecka.. Hoppsan! Så jaa, det hade inte vart fel att hinna med lite plugg. Stallet får det bli lite senare, tror jag åker ut klockan fem efter top model. Sen efter stallet blir det hem till Jojje och rota igenom hennes gaderob eller något liknande.

Bjuder på en go låt  (Observera, go inte ny)


Måndag

Åhh så mycket det är man vill. Sitter och kollar på lägenheter, åhh vad jag skulle vilja ha råd till att kunna ha en egen lägenhet! Alltså vill jag också ha ett fast jobb. Tänk vad skönt. Inte för att jag inte trivs hemma, för det gör jag, jag trivs som fisken i vattnet.. Men ändå vill jag så himla gärna flytta hemifrån, få klara sig själv och ha sitt alldeles egna! Tänk vad underbart :)

Sitter också och kollat lite försiktigt på aupair eller enklare hästjobb utomlands.. Också något som jag skulle vara sugen och testa på under en kortare tid, kanske ett halv år eller så. Det är ju bara det att lilla fega jag ska våga ge mig ut i världen med på egen hand..

Okeej, något som är lite mera i "nuet". Har ju hittat en tatuering som jag vill ha :) Är grymt sugen på att göra den.. Men det får vänta tills jag känner att jag har pengarna :)

Har bestämt datum nu med när Calibra ska hem. Första helgen i Juni så åker han troligtvis. Det känns lite sorgligt men ändå bra. Jag vill ju faktiskt inte ha egen häst nu i sommar. Jag har annat att fokusera på.

Nu måste jag verkligen börja plugga :(
Är så förbannat trött på skolan så ni förstår inte!!!!

Den finaste!

Uppe med tuppen idag och släppa ut hästarna. Jag hade även Johanna med mig.. Kul att få lite sällis! Hon skulle hjälpa mig att hoppa Calibra, så vi släpade ut hinder och byggde upp en linje och en kombination. Calibra verkligen älskar att hoppa! Han tycker att det är så himla roligt och han var riktigt fin idag. Sånt här förgyller verkligen hela dagen!

Han är den finaste ♥


Allmänt deppig

Idag har jag ont i hjärtat igen.. Eller aa just nu i alla fall.. Jag har liksom inte hunnit vara ledsen så mycket, har gjort så himla mycket annat roligt så mina tankar har inte varit åt det hållet alls mycket. Jag stör mig så grymt mycket på att jag är ledsen.. Jag vill att du ska bry dig om mig. Eller alternativt vara kär i mig.. För under den korta tiden som du var det så var du underbar! Sen så hände det något, dina känslor tynade bort och du fick mig att må dåligt mer än vad du fick mig att må bra. Du har dessutom ljugit en del för mig, och det kan jag inte riktigt släppa. Jag vill som sagt att du ska vara den personen som jag trodde från början att du var.. Men det är du inte och detta måste jag inse och försöka lägga det bakom mig, starta om på något sätt. Men just nu, så vill jag bara att du ska ringa och fråga hur det är med mig, som en vän vill jag att du ska ringa.. Nee fy fan vad dum jag är!! Jag måste inse att han inte kommer ringa, jag måste inse att han inte är annorlunda.. Han är precis som er alla andra killar där ute! Helt jävla DUMMA i huvudet.. Ni har banne mig inte mycket innanför pannbenet..

Idag har jag varit med Emmelie på tävling i Bankeryd. Hon debuterade 1.10 med Shadow :) Han var såå fin! Får jämt mersmak när man är på tävling så i morgon ska jag släpa ut hinder och hoppa jag med :) Ska även ut och rida och släppa in hästarna i kväll. Resten av kvällen har jag inga planer på vad jag ska göra faktiskt.. Är som ni märker inte riktigt på humör så funderar faktiskt på att vara hemma kolla på en mysig film alternativt en lipfilm, käka något fett och tycka synd om mig själv. Jag kanske behöver en sådan kväll.. Vi får väl se helt enkelt hur det blir.
 

Fredag

Känns sjukt mycket som om att det är lördag idag. Skönt att det bara är fredag :) Gårdagen var jätte kul. Förfest hos Hannah bananah sen så studentfest på sliver, kvällen bestod mest utav dans! Precis så som det ska vara. Efterfest hos Hauer blev det ju även, fint är det ;) Efter fest gör ju livet värt att leva ;) Sov ju även där. Somnade väl vid fem typ och vaknade vid klockan tio. Sen så knallade vi till max och käkade sen så tog vi bussen hem.. Emmelie och Martina följde med mig hem och så låg vi och solade några timmar. Har nog allt blivit lite brun i alla fall :) Har varit och kollat på lite fotboll och nu så har jag precis käkat lite. Ska åka ut till stallet nu och rida och släppa in hästarna. Är så skönt för dem att de kan gå ute så länge nu tycker jag :) Sen så ska jag och Emmelie sova hos Ellison.. Sen så ska jag släppa ut hästarna i morgon och efter det så ska jag följa med Emmelie på tävling. Det blir nog skojsigt. Är sjuukt trött, kommer nog somna tidigt i kväll!