Tisdag

Är precis hemkommen från ett minst sagt svettigt Bodyjam pass! Tänkte ge ett försök att lyda damen på Företagshälsovården och försöka få upp min kondition lite :) Vi kom då fram till att bodyjam var ett bra alternativ. Förstår inte varför jag har så svårt att komma iväg på det? Det är ju så himla rooligt :) Bra musik, bra instruktör och rolig koegrafi. Ska verkligen försöka prioritera bodyjam på tisdagar, det ända som ska få komma före är hudvårdsklass och jobb. Haha, jaa jag ska återigen göra ett tappert försök i alla fall. Kanske jag skulle försöka ta en sväng på löpbandet med på lediga förmiddagar..? Hmm.. Njaa, nu ska vi inte ta i så vi spricker ;)

Har jobbar idag. 07.30-13.30, imorgon 12.30-21.00 och på torsdag 07.30-13.30. Sen är jag ledig fre-sön! Då hoppas jag att det blir fint väder så man kan ligga och steka och få lite färg kanske :) Hade inte vart så dumt :) Kvällen ikväll kommer spenderas i soffan, kolla på Bigbrother.. Som faktiskt är ganska så tråkigt numera.. Men i söndags, fy faaaasiken! Då var det allt annat än tråkigt! Så grymt spännande :) På söndag är det grand finale! Igår var jag och Sajje och hämtade hem Emma som kom med bussen från Uppsala. Var jätte kul att få träffa min fina kusin igen :) Imorgon kommer även amerikanerna hem! Ska bli kul och se vad dem har köpt till mig :D Nehe, nu så ska jag göra något annat. Pussokram! ♥

Söndag

Då var det inte mycket kvar av jobbhelgen! Fem timmar för att vara exakt. Har luggit hemma och vilat nu en stund :) Hade en superrolig kväll med kollegorna i fredags. Började på Pipes med lite gott käk! Sen vidare till Karlssons för en drink, mitt alkoholintag slutade dock på Pipes. Sen så gick jag och mötte upp Lizah på 8 glas. Sen så blev det Velvet för lite dans med kollegorna :) Hemma ca 23.15. Var verkligen super kul! Igår så blev det lite mys kväll med några av vännerna sen så somnade jag tidigt, var så otroligt trötter. Var ett väldigt ringande på telefonen i natt, haha! Vaknade med fem missade samtal, tre sms och ett röstmeddelande. Jaa, det känns ju bra att veta att ni saknar mig när ni är ute och dansar :) Hade mer än gärna vart med er om jag inte hade jobbat! Nehe, nu så ska jag nog kika lite tv innan det är dags att åka tillbaka till jobbet. Hoppas kvällen går smidigt idag! Hoppas ni andra har haft en toppen helg :) Pussokram♥

Freeeeedag !

Sitter här iordning gjord för Afterwork med kollegorna :) Ska bli trevligt! Varför blir man alltid lika "utochdansa" sugen när det är helg? Kanske kan köra en nykter utgång? Ska ju jobba 07.30-14.00 imorgon.. Men man lever ju bara en gång? Bara man inte dricker för sent med tanke på att jag ska köra bil 07.15. Jaja, vi får se vad jag känner för. Kanske sitter och gäspar klockan 22.00 och vill hem, det vore ju det bästa ;) Om en halvtimme så ska jag hämta Annelie i Hovslätt sen så traskar vi härifrån till Pipes och möter upp resten. Har på mig min nya top från Nelly :)


Haha, obvious that I want to show my tattoo ;)

Torsdag

Är inne på mina två glidar veckor! Jobbar bara tisdag, onsdag, lördag, söndag den här veckan. Nästa vecka jobbar jag bara tisdag, onsdag, torsdag :) Häärligt värre! Nu är jag nyss hemkommen från företagshälsovården. Min värden var finfina :) Känns så skönt att veta! Det vi kom överrens om var att jag hade en ganska så sund livsstil, men att jag ska försöka få upp min kondition lite mer, bli bättre på att lägga till grönsaker till maten och försöka äta mer nyttiga fetter och se ifall jag skulle kunna lyckas gå upp något kilo. Så det var egentligen inget jag inte redan visste :) Nu så ska jag ta det lite lugnt, sen laga mat, sen i em blir det promenad med Lizah och sen ett Bodybalance pass.

Mamma, pappa, Annica, Lasse, mormor och morfar sitter nu på flygplatsen i väntan på att deras plan ska gå. Är så glad för att de kommer iväg, så mycket som de har sett fram mot denna resan. Jag är inte alls avundsjuk, nej nej! Jag bara spricker nästan, så mycket längtar jag utomlands! Eller att få komma iväg någon helg bara. Men det blir nog snart :)

Bara (?) sju veckor och en dag kvar till Turiket♥


Bara (?) nio veckor kvar till Halmstad ♥

Sunburst

Hej på er pullor! Gud vilken bra ledig måndag jag har haft :) Sov ut, plockade och fixade lite här hemma. Tog en liten promenad bort till mamma och Sajjes jobb. Lämnade lite produkter till mamma som kan va bra att ha inför resan :) Om de nu kommer iväg vill säga.. hmm.. Sen så var det bara hem och laga lite mat. Sen var det dags att besiktiga bilen, han gick igenom :D Börjar bli lite väl rostigt här och var, men fick bara en etta på den så den håller nog ett år till i alla fall. Känns skönt :) Sen var jag hos Lizah en sväng och lämnade lite läppstift. Och nu så sitter jag här och ska snart åka i väg på Awardsnight med Marykay. Tänkte pröva att bära ett färglatt läppstift ikväll, som jag aldrig annars gör. Tycker inte jag passar i det, förutom mitt bruna/hudfärgade läppstift "tanned" som jag älskar. Sunburst fick vi på B2B konferrensen förra veckan och är åt den orange/röda hållet. Vet inte om jag passar i det.. Syns inte så bra på camen som synd är.




Hoppas allt är bra med er! ♥

Lördagkvällen

Lika bra som dagen hade varit fortsatte kvällen att vara :) Hade en jätte mysig förfest här och sen så blev det en sväng till Harrys/Sliver. En precis lagom kväll och jag hade jätte roligt! Tack tjejer♥





Zebra

Åhh vilken bra dag jag har haft! Var ute i stallet och red ut på underbara Cryddis :) Såå mysigt! Sen så var det bara hem och duscha snabbt och möta upp familjen. Käk på Kock och bar! Så himla gott. Nu så sitter jag här i ordning gjord och väntar på att tjejerna ska komma hit :) Fick låna en jätte fin Zebra randig klänning av min kära syster. Den var tydligen för liten för henne så jag får nog behålla den. Inte så dumt att ha en stora syster ibland :) ♥


Lördagmorgon

Det är lördagmorgon och jag har fortfarande inte stigit ur sängen. Hade ställt klockan på 10.00, men när man bor i ett så otroligt lyhört hus som jag så kan man aldrig räkna med att få sova så länge man vill. Så odag vaknade jag runt 09.15 av något dunkade ljud. Jag kan inte placera vart det kommer ifrån eller vad i sjutton dom gör, men sjuuukt irriterande är det! Men nu så ligger jag med datorn i fammnen och lyssnar på lite musik. Så nu är det lite bättre :)

Igår så jobbade jag på dagen till cirkus klockan 15.00, sen så åkte jag upp till a6 en sväng. Gick på systemet och det nya Willys.. Jaa förutom att jag inte hade ngt mynt till vagnarna och gick runt och släpade på en proppfull och tung korg så var det väl bra däruppe. Sen så åkte jag hem.. Vilade lite! Sen så mötte jag upp Emmelie, vi traskade ner på stan lite. Åhh så mycket fint det fanns! Men vi var duktiga och köpte ingentingen. Sen så käkade vi på Prima, där också Amanda var :) Sen så tog vi en liten omväg hem. Sen så blev det kolla på tv och bara ta det lugnt :)

Idag så är planerna så att jag snart ska upp och koka mig ltie gröt. Sen ska jag dricka kaffe, sen så runt 12.00-12.30 ska jag åka ut till stallet och rida Cryddan. Sen så blir det hem och duscha och käka. Sen bestämma kläder inför kvällen och sen göra sig iordning. Sen så kommer några vänner hit och det blir lite vin :) Så nu vet ni min dag i detalj.

Ha en bra dag, återkommer kanske med mitt klädval senare ;) 
Pussisar och kramisar ♥ 

Coconut tree

Då firar vi att det är en ledig helg med en go låt :)



Trevlig helg allihopa ♥

Hund eller häst?

Jag blir galen! Har inte gjort ett skit på min lediga dag och nu börjar det klia i hela kroppen på mig! Joo en sak har jag gjort, har ju lunchat med Berglöf, vilket naturligtvis var trevligt :) Och så har jag duschat med. Sen så har jag kollar på hundar och hästar över hela internet! Hittade en hund som jag blev alldeles kär i, men den annonsen var upplagd den 16:de april så den finns troligtvis inte kvar. Hittade även en häst som lät väldigt lovande och som var ungefär det jag söker.. Men den var till salu och ska jag ge mig på att skaffa häst igen så får det nog bli en foderhäst. Vad tycker ni, häst eller hund?


Jag o Cryddis


När jag var hundvakt åt den lilla i sommras ♥

Jag älskar verkligen djur, men att jag är så inne på det här just nu det beror nog på att framtiden är så ovis och att jag vill att det ska hända något i mitt lilla tråkiga liv.. Nåväl, vi får se om jag blir djurägare eller inte :) Nee nu så ska jag nog fixa något att käka! är svin hungrig men har typ ingenting hemma.. Sen så går jag nog bort till Sajje en svängis :) Pussokram på er! 

Måndagkväll

Hejsvejs! För er som följer mig på Facebook så vet ni att det var en mycket turbulent lördagkväll. Blev ganska mycket av den goda drickan! Hade verkligen en superrolig kväll, men misstag skedde och minnesluckor har jag. Så har haft lite ångest, vilket är den värsta känslan som finns. Men jag känner att det är bra att jag känner ångest för då vet jag att det jag gjorde var otroligt fel och jag kommer aldrig göra om det. Minnesluckor känns inte jätte bra heller, men vad sjutton, nu tar vi nya tag :) Så blir det ibland och det var faktiskt en riktigt galen kväll men mina fina vänner :)

Så nu har jag fått det uträttat! Det jag egentligen tänkte skriva om nu är att jag är så otroooligt sugen på att skaffa mig en liten vovve. Har verkligen alltid velat ha en hund och funderat på det till och från sen jag flyttade hemifån. Men känns som jag aldrig riktigt kommer våga. Jag vet ju hur otroligt uppbunden man blir. Men jag älskar djur och jag älskar sällskapet av djur. Skulle vara fördel om man kunde liksom ha hunden tillsammans med någon.. Hmm, någon som vill bli lite halvmatte och hjälpa mig med hund? ;) Haha. Som kan rasta när jag jobbbar långa dagar och ha helgerna jag jobbar? Eller finns det någon hund som jag kan låna sådär varannan helg? Jisses. Nee jag ska verkligen ta mig en funderare nu framöver :)

 Tyses♥

Lördag

Sitter här precis klar och iordning gjord, och väntar på att få traska bort till Jennie. Ska vara där klockan 18.00 :) Det blir lite blandning av inflyttningsfest för Jennie och avskedsfest för Amanda som snart flyttar till Stockholm. Känns som alla är supertaggade för en toppen kväll! Så jag hoppas att inget ska få stå i vägen för detta! Det kommer bli god mat, gott VIN och sen utgång och massa dans förhoppningsvis :) Hoppas ni också har en toppen lördagkväll vad ni nu än hittar på :) Pussar och kramar på er♥


Man kan inte alltid vara på top!

Mitt humör går verkligen berg och dahl bana.. Jag måste bara få säga det, ikväll känner jag mig faktiskt lite ensam. Lite ledsen och ensam. Trotts att jag har haft en härlig eftermiddag först med mina föräldrar och sedan med mina vänner. Har vart lite nere då och då nu i dagarna.. Mådde ju ganska dåligt förr förra veckan och trodde att jag höll på att bli sjuk. Sen förra veckan blev jag piggare men nu känner jag att det är något som smyger sig på igen.. Trött i kroppen och lite små ont i huvudet. Men har ju sovmorgon imorgon som tur är :) Jag hoppas att jag är pigg och glad som en lärka på lördag i alla; då blir det fest och umgås med mina fina ♥


Trötter!

Åhh vad jag är trött idag..! Det är jobbigt att jobba helg tydligen ;) Trotts att vi har haft det väldigt lugnt och skönt i helgen. I helgen har jag faktiskt fått se fördelarna med det här jobbet; Att slippa vara instängd i någon tråkig lokal när det är så fint väder och att umgås och att få hjälpa (delvis) underbara människor! Nu är jag ledig imorgon så jag hoppas att jönköping kan bidra med sol och vindstilla väder så att man kan dra med sig en filt ut på gräset och få njuta i några timmar.

Skulle egentligen gått på bodybalance i kväll men jag orkade inte.. Är ni förvånade? Har legat helt död i soffan sen jag kom hem. Ska springa ner till affären och köpa mig lite gott och fylla på kylskåpet lite. Mamma och pappa har tydligen blivit nyttiga och köper inte längre hem godis eller chips.. Vad sjutton är det då? Inte ens på helgen när jag kommer hem.. Hrmf.. Så ikväll ska jag svulla lite i min ensamhet!





Längtar efter goda drinkar, vitt vin, kvällar och flum med underbara vänner (närmast på lördag), bruna ben, semester, TURKIET, Halmstad osv osv..♥


Hoppsan..

Så bra gick det med att vara ekonomisk.. Råkade gå in på din sko igår och fick med mig ett par skor hem. Har letat efter ett par nya pumps, men alla har antingen vart för höga eller för låga. Ville ha ett par ganska så neutrala and yesterday I found them!




Vad tycks? Din sko 399:-, var det värt det..?

Idag drar jobbhelgen igång, 16.00-21.00. Imorgon delat pass och på söndag går jag till 14.00. Kämpa kämpa! Ha en toppen helg mina vänner! Pussar och kramar♥

Min lediga torsdag

Underbara lediga daaag! Har haft en väldigt bra dag so far. Har promenrat runt munkis med Ellen :) Sen har jag lagat nyttig mat för en gång skull, potatis lax och dillsås :) Sen har jag slutligen städat hela lägenheten. Nu så sitter jag här och ska snart traska bort till Sandra för att lämna en Marykay grej, sen så blir det att cykla ner till staden för att möta på Fanny och Lizah för en fika :) ♥



Onsdag

Hejhopp! Har jobbat tre dagar nu denna veckan och har sex dagar kvar att jobba :) Kämpar på för fullt och det går av bara farten. Snart är helgen här och den kommer svischa förbi :) Blir nog att sova i Månsarp hela helgen, få lite god mat och umgås lite med mina gamle föräldrar. 

Har fått för mig något nu att jag ska bli mycket ekonomisk och spara massa med pengar! Detta kommer innebära att det blir matlådor till jobbet, försöka hålla mig frisk och slippa hemska karrensdagar, har sagt till planeraren att jag gärna jobbar några timmar extra då och då, gå eller cykla om jag ska någonstans i stan, inte äta ute särskilt ofta utan ta utav det jag har hemma, endast köpa en drink på krogen och slutligen ta tag i mitt Mary kay säljande lite mer! Fick btw ett mejl från en av mina få kunder att hon ville köpa rengöring och fukt! Gissa om jag blev glad? :) Såå roligt. Har ju massa grejer hemma som bara ligger och väntar på att få användas :) Se om jag kan boka in någon klass eller facial snart.. Eller varför inte en spaklass som är Maj månads "utmaning"? ;) Så nu vet ni det!

Imorgon blir det min enda lediga dag den här veckan :) Ska försöka gymma på förmiddagen, dammsuga och tvätta golven om jag orkar, sen träffa Lizah och Fanny en sväng på kvällen :) Sen börjar jag inte förrän 16.00 på fredag och då blir det stallet en sväng där på förmiddagen. Har tyvärr ingen rolig bild att bjuda på idag så vi avrundar där och säger, ciaao♥

Måndag

Hejsvejs! Då vart det måndag igen. Är fortfarande snorig, trött i kroppen osv :( Usch, ska det aldrig gå över? Är väl bara att vänta ut antar jag. Sitter här nu och väntar på att få gå bort till Studion och ha lite spakväll med Marykay tjejerna :) Ska bli kul. Måste ta tag lite i mitt säljande nu känner jag, behöver lite extra kosing ;)

Helgen har vart bra! Tog det bara lugnt i lördags, tvättade och så. Sen så på kvällen blev det lite utgång med vänner. Mycket rolig förfest och utgång :) Var först hos Lizah och Joel sen blev det Harrys/Sliver. Söndag var jag med Jojje lite på dagen, sen kom Sanna och Rasmus och hämtade Kjelle och jag fick massa fina presenter :) Fick ett par Rayban brillor, ett par kortbyxor och en liten väska :D Jätte fint alltihopa!

Denna veckan ska jag jobba 6 dagar! har jobbat idag, 07.30-13.30 och imorgon och på onsdag går jag 07.30-16.00! Sen är det dags att jobba grishelgen. Men det ska nog gå bra, hoppas jag får vara frisk bara.. Kämpa fia, kämpa!

Hoppas ni också har haft en bra helg! Pussokram♥