Måndag

Har varit och lunchat/ätit frukost med Lisen fisen :) Mums, och mys! Nu så ligger jag i soffan framför Greys Anatomy och skjuter upp städningen. Har inte städat sen Jonna vart här så är lite hundhår här och var. Får se när jag orkar ta tag i det! Om jag känner mig själv rätt så är det inte säkert att det blir av idag över huvudtaget.. Är så seg! 

Hade en jätte mysig söndakväll igår med Ruttan och Amanda :) Började med käk på Jensens sen till Ica maxi och handla. Sen hem till Amanda och titta på film, Firewall gick på tv. Den vart jätte bra och spännande! Bra avslutning på min jobbhelg helt enkelt :) 

Veckans schema:

Måndag: Ledig!
Tisdag: Jobb 07.30-13.30.
Onsdag: Ledig! Ska troligtvis träffa Jojje en sväng :) 
Torsdag: Jobb 13.45-21.30.
Fredag: Jobb 07.30-13.30. 
Lördag: Ledig! Kanske åka till farmor med mamma o pappa :) 
Söndag: Ledig! Ska tvätta, sen så blir det nog bio på kvällen, Eclipse!

Inte så mycket planer i veckan! Skönt att ta det som det kommer :) Men nu så har jag nog inte så mycket mer att dela med mig av så vi hörs senare eller en annan dag :) Pussokram

Lördag

Mitt uppe i jobbhelgen, bara halva kvar :) Än sålänge hade det rullat på bra. Lugnt och skönt på jobbet :) Är hemma hos Mammi och DC nu!

Har vart i Månsarp sen i måndags kväll nu. Har faktiskt vart skönt! Mysigt att få umgås lite med mamma och pappa! Och framför allt umgås lite med mormor och morfar som man så sällan tar sig tid och träffa. Så det har vart jätte mysigt :) Har ju givetvis myst och busat massa med Lillan med (hunden). Men nu är hon hos Johannas farmor, lämnade henne igår. Då blev hon allt lite ledsen, hon som har fäst sig så vid mig nu under den här veckan! Sötan :) Känns redan tomt utan henne! Saknar henne faktiskt lite :) Haha. Jag har nog fäst mig vid henne med! 

 

Oj glömde nästan bort att skriva vilket öde jag har vart med om de senaste dagarna. Två dagar irad stötte jag på ormar ute! FY! Något utav det värsta jag har varit med om! Usch jag bara sprang och skrek. Jonna sprang efter och undrade vad det var frågan om. Hon tyckte det var jätte roligt.. Hrmf, det tyckte inte jag!

Chefen kommer tillbaka från sin semester på måndag, då skulle han kolla upp om vi (vi är tre stycken som har "samma" vikariat) får förlängt efter 31 augusti. Hoppas verkligen det! Nu efter semestern har jag fått upp "tagget" igen för jobbet och trivs riktigt bra. Men vi får väl se vad som händer! Orkar bara inte bli arbetslös..

Hopp kanske ska ta mig en liten powernap innan det är dags att åka tillbaka till jobbet! Hoppas ni har en toppen helg! Pussokram 


<3

Typiskt att det skulle vara grått och trist när jag är ledig. Jag ville ju sola idag :( Men vet ni vad man gör då, man drömmer sig tillbaka två veckor.. Vad gjorde jag för två veckor sedan..?

 





















Så GALET och underbart!


Tisdag

Ni kommer inte att tro det! Men det kändes faktiskt bra att vara tillbaka på jobbet idag :) Det var kul o träffa alla, det var en go dag, så ja det känns skönt att vara back in buisness :)

Var ute med Jonna en sväng nyss. Mötte Wilma och morfar på vägen ut (Wilma är Järvinens andra hund som bor hos mormor och morfar som bor typ 100 meter härifrån) Jonna bölev glad över att träffa storasyster men Wilma var inte fullt lika glad av att se lillsyster, slut på friden tänkte väl hon. Jag blev glad över att träffa dem båda! Är så kul o träffa morfar och tjata lite även om det inte var särskilt länge. Han var så söt när han kom där med hörlurar i öronen, han har skaffat mp3! Haha :) Jonna blev jätte glad när hon fick komma ut i skogen igen där det kryllar av kottar och pinnar! Det är typ himmelriket för henne! :) Sötan! Nu så ska jag vila lite, blev inte så mycket sömn i natt. Kändes så konstigt att sova här helt själv, i deras hus! Så ska vila lite nu sen blir det nog en kvällspromenad med Jonna, mamma och pappa!

Pussisokramis på er sålänge♥


Måndag

Okej, hur länge ska jag gå omkring och vara så här trött? Blir jag aldrig utvilad? SNARK! Ska lite senare åka hem till Månsarp och sova i familjens Järvinens hus så att Jonna slipper vara själv i min lilla lägenhet medans jag jobbar tisdag onsdag. Kommer kännas konstigt att vara tillbaka på jobbet i morgon. Undra om det har hänt mycket på de här tre veckorna..?

Veckans schema:

Måndag: Har tagit det lugnt, Månsarp ikväll.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30.
Onsdag: Jobb 07.30-13.30.
Torsdag: Ledig!
Fredag: Jobb 12.00-21.30.
Lördag: Jobb 07.30-21.30, delat pass.
Söndag: Jobb 07.30-14.00.

Måste ner och handla lite med! Jaha, något roligare hade jag nog inte att dela med mig av idag.. Så vi får höras senare eller en annan dag i stället :) Pussisokramis♥

Söndagkväll

Mår inte sådär super bra just nu.. Vet inte riktigt vad det är, känns som en blandning av att jag fortfarande inte är utvilad, att jag håller på att bli förkyld/sjuk, kanske är allergisk mot hunden, eller så är det helt enkelt bakfyllans spår fortfarande. Har annars haft en supermysig dag med Amanda och Frida! Vi har lunchat, vart en liten sväng på a6 och sen en sväng ute i Lovsjön och hälsade på. Men så trött jag har varit hela dagen!

Har varit väldigt stor omställning sen vi kom hem från vår resa. Levnadsförhållandena helt enkelt är ju helt olikt som vi normalt lever här hemma. Sömnen, maten, drycken.. Men en sak som jag upplever som jobbigast just nu är att jag känner mig så himla ensam! Visst jag har hunden här.. Men det är inte samma sak som att ha minst två personer omkring sig hela tiden, oftast sex eller åtta personer.. Jag tycker inte om att vara ensam! Inte för mycket.. I Alanya kände jag mig aldrig ensam, och tyckte aldrig att det var jobbigt att ha så mycket fina människor omkring mig. Då kände jag mig inte så nere som jag gör nu.. Wellwell det går över!

Vi var ju ute en sväng igår :) Slänger upp några bilder från förfesten :)

  
  

En rolig kväll med roliga flickor :) Var dock inte en enda kotte ute i princip! Skulle ge Huset en chans men det var ju bara vi där typ.. Haha. Så vi hamnade på Centrum till slut, lite mer folk där iaf. Sen blev det Chicki mama och sen hemma och nana. Amanda sov även här! Vi tänkte titta på OC hela natten, men vi somnade ganska så snabbt. 

Nu så ska jag snart krypa ner i sängen och försöka sova! Är sådär övertrött nu så vi får se hur det går. Hoppas ni har haft en toppen helg! Ska njuta av min sista lediga dag imorgon innan jag börjar jobba igen på tisdag. Dags att komma in i rutinerna igen antar jag.. Men nu så säger jag godnatt och sov gott♥

 

Hemma igen!

Hejhopp gummisnopp! Nu är jag hemma i tråkiga Sverige sen två dagar tillbaka igen. Har ni saknat mig? Det tror jag allt ni har :) Jag har i alla fall haft mer än en toppen resa! Ångesten är såå stor att vara hemma.. Och att semestern snart är över är inte heller särskilt skoj. Men men, tjejer lova mig att vi hittar på massa kul?! Sommarn är ju inte slut än..?!

Som sagt resan var jätte rolig, men nu är man ganska så sleten! Det blev ju fest varje dag i två veckor. Har även haft min längsta sovmorgon någonsin. Jag och Lizah sov till 16.00 en dag.. Och till 15.00 en dag. Annars blev det väl sisådär 5 timmars sömn varje natt. Galna ute kvällar, jätte härlig strand, blev stammisar på världens bästa restaurang.. Åhh vad jag vill tillbaka! Kan även intyga, att jag tror inte vi har några hemligheter för varandra längre vi som åkte.. Hahaha!











Mer bilder blir det inte här.. Kolla fb i stället! Vad gör jag nu då? Joo jag är hundvakt och försöker acceptera att jag faktiskt är hemma. Fick träffa mina tjejer igår i alla fall, några av dem! Och det kändes ju bra :) Ikväll blir det mys med Jonna (hunden). Som btw inte låter mig sova om nätterna så jag är grymt trött.. Hehe. Så kan det va! Vi hörs! Pussokram och hejdåå♥