Fredag 29:de juni

Igår fick vi äntligen en liten släng av sommar väder! Så jag passade på att ligga ute lite, i en timme i alla fall, innan det var dags att jobba. Hade tänkt att göra detsamma idag, gå upp tidigt, ta med mig frukost och en bok ner och hinna vara i solen 2 timmar innan dagens jobbpass 12.00-21.00. Knappt en timme hann jag ligga innan molntäcket började breda ut sig. Sverige-vädret jobbar inte med mig! Så jag traskade in och hoppade in i duschen. Funderade på om jag skulle börja plocka undan lite här inne, men jag bestämde mig för att slå mig ner i soffan i stället. Har ju faktiskt det längsta och tråkigaste jobbpasset framför mig idag så det är bäst att spara krafter. Bara två jobbdagar kvar nu! Även om det känns lite tungt och tråkigt så är det bara att bita ihop! Bara 28 timmar kvar till semestern nu!

Idag så åker Lizah, Johanna och Linda till värmen. Ha så kul tjejer och var rädda om varandra! Är så klart lite avundsjuk men för varje dag som går så närmar sig min utalndsresa sig också :) Den 6 september styr vi mot varmare breddgrader! När åmar sig över att de är tillbaka på jobbet och semestern är över så har vi vårt goa kvar :) Ha en bra helg mina vänner! Pussokram♥

Stressig morgon

Fy sjutton vilken morgon! Jag är helt slut i huvudet! Vi satt som sagt och slogs om biljetter här i dag igen. Svärde över ticnets hemsida, funderade på att sticka ner till stationen och köa där i stället och bla bla bla. Till slut kommer jag fram, reserverar fyra biljetter och ska betala. Då upptäcker jag till min fasa att min kort fortfarande är spärrat för internetköp! Jag får panik. River fram alla möjliga papper, och ringer massa nummer för att försöka aktivera. Det går inte, jag blir så stressad att jag tänker hel galet. Ringer till slut till stackars Johanna som får lägga ut pengar. Tycker lite synd om dig hjärtat! Men biljetter fick vi, med gaderob! Underbart :) Ringde sen handelsbanken, och det visade sig att det bara var att bocka för en grej på hemsidan för att aktivera internetköp.. Typiskt! Men men allt löste sig som tur var :)

Sen några minuter senare så ringer det en mäklare från Skandiamäklarna. Jag la in en ansökan och kostnadsfri värdering av min lägenhet igår kväll. Vi har bestämt möte nästa vecka! För mina vänner, det är nämligen bestämt så att jag ska försöka sälja min lägenhet, och köpa Sandras mysiga tvåa på Sjögatan eftersom att hon ska flytta in hos Martin. Jag är så exalterad att jag spricker! Längtar tills på tisdag då jag ska träffa mäklaren, ska bli spännande att se vad hon säger och vad vi kommer fram till :)

Så det har vart en morgon/förmiddag med mycket blandade känslor! Nu håller jag på att tvätta och snart ska jag fixa lite käk :) Pussokram♥


Regnig måndag

Vad är det med denna sommarn? 10 grader varmt och ösregnat hela dagen! Man kan ju inte bli annat än deppig :( Usch. Var är min sommar? Jag vill ligga och steka på mina lediga dagar och bli brunare än brunast. Vet inte vad som har hänt med denna dagen. Vart uppe vid 09.00 och slogs om Swedish house maffia biljetter, men fick såklart inga. Eftersom det var så många som slogs om biljetterna så beslutade de sig för att ha en till konsert, så imon bitti ska vi försöka igen. Så får vi se om vi har bättre tur :) Sen så har jag pluggat och gjort klart ett arbete till, och har även hunnit med en god lunch med Lizah och Ruttan på En italienare och en grek.

Jag har haft sådan otrolig jobbångest! Detta är min sista jobbvecka och jag verkligen syter för det. Så mycket att jag smsade Maria innan och frågade om jag fick ta ledig på söndag, då jag skulle jobba delad tur. Hur kul är det dagen innan man går på semester? Maria sa så klart ja, så nu känns det inte fullt lika jobbigt längre. Bara att bita ihop fyra dagar sen är jag leeeedig :) Det borde vara lättare att gå till jobbet när man vet att semestern är precis runt hörnet, men jag minns att jag var jätte vemodig min sista jobbvecka förra året med. Well well!

Lizah packar inför Turkiet här hemma. Är inte alls avis.. Nej nej! Jag älskar regnet! Men om vi ska försöka vara lite posetiva så är det ju faktiskt bara tio veckor kvar tills jag åker på utlands semester med la familia. Jag kommer alltså ha semester tre veckor, sen jobba sex veckor sen är jag ledig en vecka igen. Så jag ska nog överleva denna sommaren :)


Söndag 24:de juni

Har haft en lugn och skön helg! Midsommaraftonskväll spenderades i Månsarp med mina föräldrar och mostrar med respektive. En mysig kväll :) Lördagen gjorde jag inte så mycket, umgicks med Jojje, även det blev en lugn kväll. Idag har jag inte heller gjort så mycket. Städat lägenheten, gått ut med skräp, lagat mat, gjort fotbad. Med andra ord pysslat lite och bara tagit det lugnt. Jag är så exalterad! Jag tänker och tänker och planerar lite i smyg. Hoppas allt går vägen på ett någorlunda smidigt sätt! Tror och hoppas på att det kommer bli toppen bra :) ♥ Ni kommer få reda på mer inom en väldigt snar framtid :) Jag är ledig imorgon och på tisdag med, imorgon ska jag gå upp tidigt och slåss om Swedish house maffia biljetterna den 24 novemeber. Hoppas hoppas att vi får några!! Måste även till skolan imon och göra klart mina sista arbeten. Sen ska jag tvätta och träna på tisdag. Sen jobbar jag ons-sön, sen har jag semester tre hela veckor! UNDERBART!



Glad tjej!


Tisdag 19:de juni

Hejsvejs! Har haft en riktigt grym helg i huvudstaden och på Summerburst. Superbra artister tillsammans med bästa vännerna! Kan ju inte bli bättre? ♥



 
 


David Guetta på de två sista bilderna! Så himla bra!

Nu är det två veckor kvar tills jag har semester. Riktigt tungt är det att jobba dessa veckor! Särskilt med nya och speciella vårdtagare. Men det är bara att bita ihop! Inte så bara, jag funderar varje dag på att sjukanmäla mig bara för att jag verkligen inte vill. Hade jag tagit fyra veckor så hade jag gått redan på fredag eftermiddag. Men så är inte fallet nu. Kämpa på Fia! In i det sista! Hade tänkt att gå upp tidigt och plugga idag. Har jag pluggat? Svar nej. Var dock i skolan i går några timmar och gjorde klart två arbeten :) Så det var bra kämpat av mig i alla fall. Bara två kvar. Ska se om jag kan skriva lite nu. Hade myskväll med Lizah, Martina, Ellen och Elina igår. Känns så skönt att ha alla tjejer hemma i sommar! Kommer bli en toppen sommar :) ♥

Torsdag 14:de juni

Envisas med mig själv att jag hinner blogga lite samtidigt som jag dricker mitt morgon kaffe. Det har varit och är en fullspäckad vecka. I måndags jobbade jag till 16.00, sen var det träning på kvällen eftersom det var den enda kvällen som jag kan denna veckan. I tisdags var vi i Göteborg och Sätila hela dagen eftersom min kusin tog studenten. Igår jobbade jag hela dagen till 16.00 sen så blev Det Twin på kvällen med Martina Elina och Lizah. I dag så måste jag börja packa inför helgen, sen är det jobb 12.30-21.00. Sen imorgon är det studentfirande för Markus, sen så rullar vi upp till Stockholm för att gå på Summerburst hela helgen. Kommer bli grymt!

Syter riktigt för att jobba idag. Ska gå till alla "special fall" om man får säga så, vilket kan vara lite påfrestande psykiskt. Men det ska nog gå bra, det gör det alltid på något vänster så jag förstår inte varför man syter så för det. Efter denna jobbdag så är jag ledig fre-tis. Skulle egentligen ha jobbar på måndagen men jag har faktiskt tagit ledigt. Jag MÅSTE åka upp till skolan och få klart mina arbeten som jag ligger efter med. Får nog mer ro att plugga i skolan än jag får hemma, då blir helt plötsligt städning och annat tråkgit mer roligt. Nåväl, dags att rota igenom gaderoben antar jag och se vad vi hittar där som vi kan ta med till Stockholm!


Jag och Elina igår


Tisdag 5:e juni

Hej hopp!

Sista dagen i skolan idag. Har haft praktiskt hela dagen och det har gått kanon. Fick dock lite panik när jag insåg att jag låg så mycket efter med mina arbeten och att de helst skulle vara klara innan 1 juli. Så jag ska nog ta ledigt en dag och åka upp till skolan och sätta mig och få klart de flesta arbeterna. Så får man det ur världen.

Min dator har vart attackerad av ett elakt virus :( Men snälla Lasse fick ordning på den. Så nu så ska jag bara vänta på att få mitt nya kort till bankdosan sen så är allt i sin ordning igen. Har tvingat mig själv till gymmet nu i kanske tre måndagar och kört Indoorwalkning. Jag och Elina körde igår! Så sjuukt jobbigt. Men känns samtiidgt väldigt bra! Ska verkligen försöka hålla i det. Ska köra Shake it på onsdag, super rolig ny koregrafi där nu. Sen så har jag Cryddan torsdag och lördag, och då SKA jag rida med, så får jag träningen även där :) Den ända anledningen till att hoppa över det är ifall det spöregnar. Jag får för mig att om jag tränar så gör det upp för all onyttig alkohol jag stoppar i mig på helgerna. Men som sagt, det får bli rehabmånad efter sommarn. För nu ska vi bara ha kul i sommar, och det inkluderar oftast alkohol.

Nu så blir det jobb resten av veckan, dag imon, kväll torsdag och dag fredag. Sen är det ledig helg! Alltid lika uppskattat :) Får se vad vi hittar på för skoj då. Sommarvädret får dock gärna ta och visa sig snart så att jag och Lizah kan hänga på Twin varje dag i våra fina klänningar och kjolar. Jaha, mycket mer har jag inte att tillägga. Ha de gott och pussokram! ♥