Endast två arbetsdagar kvar.

Didn't I tell you? Jag mår betydligt bättre idag! Jag fick ha min dag igår att vara deppig på och idag är jag på mycket bättre humör. Har försökt att börja packa lite :) Har än sålänge lagt fram 8 klänningar, 1 byxdress, 3 linnen, 4 toppar och 3 kortbyxor.. Jag kan inte tänka mig att ta bort något, hjälp? Okej, en klänning som jag har lagt fram tror jag faktiskt inte att jag kommer använda så den kan jag nog möjligen plocka bort. Men inte mer! Jag tror jag kommer använda allihopa! På en vecka.. Hmm.. Skor har jag dock vart duktig med i mina tankar :) Har tagit fram 2 högklackade och kommer ha med mig mina flipflops, ett par ballerina och kanske åker i mina låga converse. I skoväg brukar det faktiskt vara sämre..

Är det alltid såhär svårt att packa?


Punkt.

Usch idag är jag verkligen inte på humör! Förstår inte hur jag kan vara på så här dåligt humör när jag bara har tre dagar kvar att jobba innan tre veckors semester? Jag borde gå med ett stort leende på läpparna hela tiden.

Jag undrar om det är dags för mig att sätta punkt..? Min magkänsla har sagt de senaste dagarna att det är dags för det, så det blir nog bäst så. Det känns lite tråkigt, men samtidigt helt okej och förväntat. Det får bli så, nu sätter jag punkt och säger stop till mig själv.

Om inte allt för länge så kommer Marykay tjejerna hit på möte. Då brukar det spridas massor med positiv energi, så vi får hoppas det blir så ikväll med :) Var längesen jag träffade dem nu så det kommer bli kul att se alla :)



Måste säga att resan kommer riktigt lägligt nu!
Imorgon mår jag bättre, det vet jag.
Punkt.

Söndag

Idag är jag riktigt stolt över mig själv! Har städat hela lägenheten och är i full gång med tvätten :) Har dammsugat, torkat golven, städat toaletten riktigt noga, torkat av allting i köket, plockat undan.. Jaa helt enkelt städat hela lägenheten :) Så himla skönt. Veckan som skommer är ganska så fullspäckad och på fredag åker vi ju. Skönt att ha allt färdigstädat innan man åker :) Tänkte köra en gammal klassiker här i bloggen, veckans schema:

Måndag: Jobb 07.30-13.30, sen stallet, sen smöte hos mig med Marykay tjejerna.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30, sen växla pengar och fixa det sista inför resan, förhoppningsvis börja packa lite.
Onsdag: Jobb 12.30-22.00.
Torsdag: 07.30-13.30, sen packa det sista!
Fredag: 06.45 lyfter vårat plan mot Turkiet och jag och Johanna kommer ha världens bästa vecka i Marmaris :)

Ska bli så underbart att komma iväg! Kan knappt bärga mig :) Men denna veckan kommer gå så fort eftersom jag jobbar nästan varje dag :) Åhh så underbart! Kvällen igår var bra med fina vänner massa lekar och skoj :)


Lööördag!

Sitter iordning gjord och taggar inför en kanon kväll tillsammans med min fina vänner :) Ellen Fanny och Michaela fyller år och detta ska naturligtvis firas. Förfest med massa skoj och sedan utgång! Dock har jag en liten klump i magen.. Känns som det hänger bråk eller tårar i luften.. Bara en känsla jag har.. Men det får det inte bli! Denna kvällen ska bli toppen!





Mitt långa hår är verkligen borta.. Men men, det växer ut fort igen :)

Dålig bloggare!

Här har det inte blivit mycket kluddrande det senaste.. Kanske ska skylla på att det är sommar, fint väder och att jag inte sitter vid datorn så mycket.. Men då ljuger jag! Jag har inte kännt för att skriva helt enkelt. Så vad har jag gjort det senaste? Jag har jobbat och klagat över att det.. Men nu är det snart semester och Turkiet! Längtar så jag tror jag spricker. Ska bli så himla underbart att komma iväg lite :) I lördags var vi ute, dansade hela natten och hade riktigt skoj! I onsdags var vi på Twin och hade lite onsdagsmys, underbart! Idag har jag varit ledig, har gått på stan hela dagen med Lizah, sen kom Sophie och sen kom även Jennie och Nova. Sen så har jag även hunnit med stallet och ridit Amadeus :) Mysigt! Imorgon är det dags för lite jobb sen på kvällen ska vi fira födelsedags barnen Ellen Michaela och Fanny. Ska bli riktigt skoj :) Nu så ska jag avsluta min lediga dag med att kolla in Ruttans nya lägenhet. Med det sagt så avslutar jag och säger, tack och hej!