Mys!

Nu är dagen med stort D här! Eller rättare sagt natten med stort N.. Efter en myskväll med tjejerna i min lägenhet :) Och nu så är jag trött och dem var hungriga så de åkte och käkade och jag ska strax krypa ner i sängen. Blir väl att kolla lite vänner med I guess :) Hoppas jag sover gott! Kanske lägger in lite bilder i morgon om Elina vill se hur det ser ut när vi möblerat..?

Pussokram och godnatt!

Torsdag

Arbetsveckan lider mot sitt slut men för mig känns det som att den precis ska börja! Har jobbat sen i tisdags men bara korta pass, sisådär fem timmar. I morgon jobbar jag 9,5 timmar och på lördag delat pass, alltså 10 timmar. Living the dream, woooooohooooooo! Man måste ju vara posetiv :) Nemen det känns inte så jätte jobbigt att jobba helgen faktiskt, har ju inte jobbat så mycket det senaste så det känns nästan bara gött att jobba en del nu :) (lovar att jag inte kommer säga detsamma lördagkväll ;)). Jobbade ju på Älgstigen idag, ärligt talat så vart det inte så roligt som jag hade hoppats på.. Det beror på att det inte var någon av den gamla personalen som jobbade, bara massa nya! Sen så har de ju tagit över Barnarp från Råslätts hemtjänst och jag hittar ju absolut ingenting där ute! Så det kommer nog kännas ganska bra att komma tillbaka till Norrahammar imorgon. För tillfället så är det mer hemma för mig :) Men jag ångrar inte att jag traskde upp tidigt idag och tog detta passet, det gick ju bra och extra kosing är aldrig fel :)

Sen så bidde det en sväng in till lägenheten igenish.. Måste faktiskt säga att jag är vääldigt nöjd med mitt kök! Får jag nytt golv så kommer det bli riktigt Top notch ;) Resten är väl helt okej med men köket är jag mest nöjd med, det har jag designat bra ;) Mohaha. Så på söndag ska jag sova där i alla fall, uuuuh scary! Sen så tycker jag att ni vänner som inte har sett det får kika förbi och säga hej snart :) I dag tog jag även tag i min rädsla och ringde till vicevärden angående lite grejer. Han lät inte så arg idag! Haha. Inte supertrevlig men inte otrevlig. Så det gick väl bra! Ska ringa till han om två veckor igen då han inte vart hemma nu.. Min första tanke; YES då är han inte hemma om jag ska ha förfest nästa helg.. haha. Lite löjlig tanke eftersom han bor på bottenvåningen och jag på sjätte så han lär väl inte höra oss ändå. Träffar på lite söta grannar då och då, en del gamlingar men huuur söta som helst! Ska bli spännande och se vilken min andra granne är som jag bor vägg i vägg med. Den ena har jag ju träffat, en kille i 30 års åldern som var jätte trevlig :) Men den andra jag bor vägg i vägg med håller på och renovera eller flytta in eller jag vettifåglarna.. Så vi får väl se om jag stöter på han eller hon eller dem någon gång snart :)

Lite sovmorgon i morgon i alla fall! Tackar gudarna för det annars hade jag ju aldrig klarat av helgen. Ikväll blir det nog att sova tidigt :) Pussokram vi ses o på stan!


Tisdag

Nemen är hon hemma idag igen, jobbar hon aldrig? Joo det gör hon faktiskt, hon ska jobba ikväll 16.30-21.30! Under den senaste veckan så har jag haft ganska så mycket ångest för att jag inte vill jobba osv. Men nu (för en stund sen) så fick jag helt plötsligt en posetiv känsla. Vad bra att jag ska få sätta igång och jobba lite mer igen. Man måste försöka tänka så, alltid! Annars kommer jag gå in i total depression. Älgstigens hemtjänst ringde innan! Jeey de har inte glömt bort mig :) Typiskt bara att de frågade om jag kunde jobba i helgen då jag redan jobbar :( Men sen ringde hon lite senare igen och sa att en hade ringt sig sjuk, så jag ska jobba där på torsdag 07.30-12.30. Ska bli kul att se hur det är där igen, kul att bytas av lite :) Så nu blir det en massa jobb resten av veckan:

Idag: 16.30-21.30
Onsdag: 07.30-13.30
Torsdag: 07.30-12.30 (Älgstigen)
Fredag: 12.00-21.30
Lördag: 07.30-21.30 (delat pass)
Söndag: 07.30-14.00

Men det ska nog gå bra! Har ju haft det lite väl lugnt förra veckan och nästa vecka har jag också ganska lugnt. Så det ska nog gå bra :) Är ju ledig på måndag. De hade ganska körigt på Älgstigen nu så det kan hända att det blir något mer pass där fram över, vi får se! Känns bra att jobba ett pass där igen. Eftersom jag inte vet än om jag får förlängt efter 31 mars så kan det vara bra att friska upp minnet hur det är där med.

Köpte säng igår :) Wooohooo, Living the dream! haha. Köpte även lite lampor och duschdrapperi + stång. Så nu börjar lägenheten se mer och mer ut som ett ställe där man kan bo. haha. Hoppas att pappa och dem får upp duschdrapperiet och spegeln i helgen, kommer inte lampan upp är det inte hela världen. Sen så ska bara soffan och dvdn dit för jag ska känna mig som hemma ;)

Har börjat bli mer och mer torr på fler ställen på kroppen :( Har börjat få fläckar på halsen.. Så jag ska försöka bli hård mot mig själv nu med att använda milda tvåler och lotions! Sen så ska jag nog faktiskt börja sola, kanske en gång varannan vecka. Se om det hjälper mot det! För det ser inte alls fint ut..

Vad långa inlägg jag gör nu för tiden! Haha. Jaja nu ska jag väl hitta på något annat. Pussokram!

Är trött på all snö!

I den här superkalla vintern som aldrig vill gå över så kan man inte låta bli att längta ihjäl sig efter sommar, utomlands och att vara sådär sommarfräch och brun och fin!

 ♥

Söndag

Dags för lite onödig läsning igen tycker jag ;)

Har vart en sväng på Ikea idag, igen. Jag tror nog jag aldrig kommer att tröttna på att strosa omkring där! Tycker det är superduper roligt att köpa massa inrednings grejor! Så idag blev jag lite fattigare, men desto finare blir det i mitt lilla kryp in. Förlåt mina kära läsare för att det är så himla mycket lägenhets snack men det är faktiskt där mina tankar är mest just nu. Idag köpte jag i alla fall lite ljusstakar, kuddar till sängen, en väggklocka till köket, sen så köpte jag även massa hygienartiklar för billiga priser. Så man har ett litet lagar hemma :) För om exakt en vecka vid den här tiden hoppas jag att jag är i min lägenhet, ligger i min soffa och kolla på tv eller något liknande :) Det är ju nämligen det som jag har haft som ett litet mål, att det är då jag ska sova där för första gången! Man kan tycka att jag egentligen skulle kunna väntat med en del grejer som jag redan köpt (prydnadsaker), för det är liksom inte livsnödvändigt. Men jag kan inte låta bli! För jag tycker (som sagt) det är såå roligt :) I morgon blir det nog en sväng på Ikea igen, kolla ut säng, duschdrapperi+stång och sen så var det nog något mer men kommer inte på just nu. Sitter även och funderar på inflyttningsfest, hur många det kan tänkas om jag ska bjuda både killar och tjejer.. Om vi får plats och sådär och givetvis när jag ska ha det! Vi får väl se :) Kan hända att det dröjer ett tag till. Men förfest kommer vi att kunna ha snart i alla fall om vi vill :) Åhh vad jag längtar tills dess :) Thihi.  

 

 

Igår vart vi på bion "Snabba cash". Det var väl inte riktigt så bra som förväntningarna! Men tillräckligt bra och spännade för att man ivrigt väntar på att tvåan ska komma ut. Sen så var jag så snäll att jag höll mig vaken till klockan två då jag hämtade min kära stora syster som var ute och svirade! Känns faktiskt skönt att min helg har varit alkoholfri och att nästa kommer att vara det också. Nästa helg så jobbar jag ju. Känns som jag knappt jobbar någonting längre men får lika mycket betalt ändå. Haha, så jag får väl säga att jag tycker om det nya schemat ;)

Funderar på om jag det går någon bra söndagsfilm ikväll? Nu blir det att käka något i alla fall :) Pussokram


Lite musik såhär på lördagen (:

The Veronicas - Untouched



Kelly Clarkson - Already gone


Fredagsmys

Ojojoj vad jag har varit duktig idag! Jag jobbade till 16.00, på hemvägen handlade jag lite, när jag kom hem så strök jag en ganska rejäl hög med tvätt, sen så plockade jag ut diskmaskinen, sen så lagade jag mat till mig själv, sen så gjorde jag i ordning efter min matlagning och nu tycker jag att jag är värd att mysa ner mig i fotöljen framför tvn resten av kvällen. Ikväll är jag helt ensam i huset! Mamma och pappa är fortfarande i sälen och Sajje är hos Emelie. Men vet ni vad? Jag tycker att det har vart jätte mysigt att vara för mig själv ikväll :) Så det kommer nog inte vara så illa att flytta ändå :) Hihi. Ska bli otroligt skönt att inte gå ut i helgen faktiskt! Visst vi har superkul när vi är ute, alltid! Men det ska bli skönt att ändå få ordentlig sömn och vila ut sig lite mer än vanligt :) I morgon har jag inga planer alls typ. Förutom 21.15 då det blir bio, "Snabba cash" ska ses!

Förresten vet ni vad som hände innan? Jag skulle käka pommes och när jag öppnade ugnen så brände jag mig på fingret av ångan!!! Aj vad ont jag har :( Har aldrig bränt mig på ånga innan.. Har ni? Tycker det var lite halv läskigt faktiskt. Haha.

Hopp nu ska jag nog vara lite onyttig och fortsätta titta på Lets dance!
Pussokram, vi hörs!

Torsdag

Osch vad mycket tankar jag känner för att skriva ner! haha, tror det blir ett hyffsat långt inlägg.

Är hemma nu, ny duschad, lyssnar på mix megapol och knaprar på lite knäckebröd med grillkrydda på! Mums :) Har superduper mycket ångest över att gå till jobbet i morgon. Inte för att jag har varit ledig i två dagar utan för den incidenten som hände i början på veckan, jag är livrädd över att folk ska vara arga på mig. Så jag hoppas att jag kommer kunna somna ikväll! Har inte tänkt så mycket på detta nu när jag har umgåtts med vännerna konstant i två dagar. Men nu när jag kom hem till ett tomt hus så kom tankarna igen..

En fråga till mig själv: Hur ska jag någonsin kunna klara av att bo själv? Jag är så himla sällskapssjuk så det finns inte! Är också så otroligt mammig så det finns inte! Jisses amalia, hur ska detta gå? Jag kommer ju gå in i deperission typ för att jag känner mig ensam.. Haha neejdå! Detta ska nog gå bra :)

Har kommit en riktigt bra bit på lägenheten nu! Det som fattas för att kunna bo där nu är ungefär soffa och säng. I går köpte vi köksbord och stolar, tv bänk och nattduks bord. Vi flyttade även dit mitt soffbord och min matta. Så nu börjar det likna något :) Mina vänner har varit så otroligt gulliga och hjälpt mig. När vi var klara med allt flyttande så velade vi lite över om vi skulle ha vinkväll eller inte, men så blev det! Jag knallade in på systemet och gjorde mitt första inköp där :) Sen så satt vi i min lägenhet och drack vin och hade det mysigt! Men så fort vi lämnade huset så blev det andra bullar, givetvis lite shots här och där som slutade med att både jag martina och lizah låg på hennes soffa däckade vid klockan halv tre kanske? En himla rolig kväll i alla fall :) Alla mådde dock inte lika bra idag.. haha. Ja vi behöver ju inte gå in på detaljer.. Men lite bilder ska ni få se i alla fall :)

  



  

Ungefär såhär såg det ut! Tack tjejer för all hjälp :) Jag lovar att jag ska hjälpa er när det blir dags för er att flytta :) Nu så kommer snart Sandra hem så då blir det väl lite mys framför tvn. Sen så blir det jobb i morgon och därefter en lugn helg! Ska bli otroligt skönt. Jaha nehe, nu är det färdig skrivet! Pussokram på er

Misstag

Alla gör misstag! Även misstag som inte får hända händer, det är mänskligt att göra misstag.. Men det känns förjävligt! Detta handlar inte om en "fyllegrej" utan en liten grej som har hänt på jobbet. Det är en grej som har försvunnit och efter en hel del analyserande så har jag kommit fram till att jag är sisådär 70 % säker på att det är jag som har råkat tappa den. Jag är dock inte så förvånad! Ända sedan jag började på Norrahammars hemtjänst så har allt gått väldigt bra i det stora hela, och någon gång måste ju det givetvis vända. Jag vet att detta har hänt innan, sånt här händer alltid någon gång på hemtjänsten.. Det är lätt hänt! Men det känns ändå förjävligt att det händer. Jobbet är det stället där jag mest vill vara omtyckt och göra bra ifrån mig. Och jag har faktiskt gjort bra ifrån mig på jobbet, jag sköter mitt jobb på ett mycket bra sätt annars och brukar jämt ha stenkoll på mina grejer.. Förutom i går då antagligen! Så nu känns det som om att jag kommer tappa en dels förtroende i personalgruppen.. De som alltid tror sig göra rätt (fast jag vet X antal gånger då de också har gjort "misstag", även värre misstag). Medan vissa är gulliga och förstår att jag känner mig dum och tycker synd om mig. Så tack för det :) Åhh vad jag önskar att någon har hittat den när jag jobbar igen på fredag och att det har visat sig att det inte var jag som har slarvat bort den.. Men jag vet att det kommer lösa sig! Det är ju liksom inte jordens undergång direkt, men det känns lite så för mig och det kommer det nog att göra tills det är löst.

Hopp, ska käka färdigt nu sen så blir det en sväng in till lägenheten <3 Hänga upp lite kläder och så. Försöka att få tankarna på annat håll.. Sen så ska jag möta upp sandra så ska vi fixa lite i hennes lägenhet också :) Sen så är jag ledig i två dagar..Ska bli skönt! Hoppas på att kunna flytta en del saker då. Nehe pussokram på er, vi hörs!

Måndag

Ny vecka, igen. Jobbar kvällen idag, fint :) Behövs efter helgen. Så tjejer säg mig, hur kommer det sig att jag har otroligt ont i ryggen och nacken och hittade ett fint blåmärke på mitt smalben idag? Haha, tror jag kan komma på svaren själv! Tror vi alla är överrens om att det var en galen kväll i lördags :) Men himla roligt hade vi i alla fall. Var ute och käkade på Soya, mums :) Sen så fick jag en flaska vin och en fin tavla med kort på oss :) Sen så blev det en kul förfest som vanligt och en lika rolig utgång :)







För er som har missat det så var jag sjuk och hemma från jobbet för första gången i två dagar.. Man får väl säga att de där två dagarna gjorde susen, för nu mår jag bättre. Fortfarande förkyld, men är i alla fall piggare och redo för att jobba. Orkade dock inte åka in till lägenheten idag! Men det blir troligtvis en sväng imorgon efter jobbet sen så blir det en del jobb där onsdag torsdag. Är inne på min goaste jobba vecka nu, jobbar kväll idag, går till halv två i morgon, ledig ons och tors sen går jag till fyra på fredag och är ledig lördag söndag måndag. Fint! Ska köpa och försöka montera ihop en tvbänk, nattduksbord och köksbord + stolar. Känns som det går väääldigt sakta, som om att jag aldrig kommer bli klar.. Tanken var att vi skulle hänga upp spegel hatthylla och lite så i lördags men självklart så gick inte det pga av borren eller väggen eller jag vetti sjutton. Så nu är det lite snygga hål här och var. Underbart! Men men pappa sa att med en annan borr ska det nog gå.

Skrev ett super långt inlägg här om dagen som försvann. Då blev jag lite sur! Så det är förklaringen på varför jag inte har skrivit på några dagar. I fall ni undrar ;) Hopp nu så ska jag fortsätta slöa framför datorn och tvn (vänner) så ska jag snart käka then its time to go to work.

Onsdag

Har redan vart i stallet en sväng! Blev en kortis idag eftersom jag börjar jobba vid 14.00. Så ska hoppa in i duschen snart och sedan ska jag laga lite middag.

Hade en riktig mysdag i går! Gjorde grejer men ändå tog det lugnt.. Stressade inte och hade inga tider att passa. Åkte först ut till stallet och red en sväng. Red ut barbacka, mycket mysigt :) Sen så åkte jag hem, duschade och käkade och jag och sandra åkte in till Ikea och köpte lite smått och gott :) Sen så blev det till lägenheten och lämna massa grejer och även städa lite. Som sagt, det går verkligen framåt. På lördag ska vi åka dit en sväng och sätta upp gardiner, lite krokar, spegel och kanske något mer.

Ärligt talat så ska det bli ganska så skönt när den här veckan är över. Har ganska mycket att stå i! I dag jobbar jag 14.00-21.30. I morgon jobbar jag till 16.00 sen så ska jag till optikern och lite grejer. På fredag jobbar jag till 15.00 sen så blir det mys i stallet och sova där! På lördag blir det då också att vakna i stallet och släppa ut hästarna, troligtvis rida också :) Sen så blir det väl lägenheten en sväng då! Sen så klockan halv 6 måste jag infinna mig hos Lizah och så blir det att spendera kvällen med mina underbara flickor :) Läängtar! Nästa vecka är inte fullt så späckad..

Nehe duschen var det! 

Some pictures

Lite bilder på lägenheten :) Ägnat mest till Elina! Kanske till någon mer ifall någon är intresserad.. haha. Är lite stökit där fortfarande men det får ni ha överseende med ;)

 



















Sådär! Ska som sagt byta golvet i köket och även köpa ny spis :) Får väl lägga ut lite bilder sen igen när jag har möblerat. Kul att prata med er på skype idag tjejer :) Ha det gott så ses vi och hörs! ♥


Måndag

Myser i soffan nu, mätt och belåten av min alcamosallad! Mums :) Har äntligen jobbat färdigt helgen. Sköönt! Nu är jag ledig i två helger. 

Det går framåt med lägenheten! Nu är äntligen allting taperserat och målat :) Fondtapeten som jag hade valt ut blev supersnygg på väggen. Vad som är kvar är nu då är ju att lägga golvet i köket! Men det blir nog inte än riktigt, kommer troligtvis flytta in innan vi gör det. Sen är det väl bara att börja köpa alla saker och lasta in.. Men eftersom mamma och pappa åker till sälen på söndag och är borta en vecka så lär det ju ta sin lilla tid innan allt är på plats. Men jag ska i alla fall försöka att flytta så mycket som möjligt och bilen rymmer nästa vecka :) Så att det så gott som bara är säng, soffa och möjligtvis köksbord kvar sen :)

Jahopp! I morgon så ska jag bara ta det lugnt.. Ska upp till stallet och ta hand om Blossom och katterna. Sen får man väl se om det blir en sväng in till lägenheten och städa lite kanske. Förutom det så ska jag bara ta det lugnt i alla fall :)

Börjar sakna mina flickor lite! Men på lördag får jag träffa dem och vi så ska vi hitta på något roligt eftersom att jag har fyllt år. Blir väl en utgång i alla fall :) På torsdag då det är min dag så ska jag även in till bolaget en sväng. Det är väl nästan ett måste att göra på sin 20 års dag? Det tycker i alla fall jag :) ♥


Lördag

Alf är sur! Hon är sur över att hon har missat och kommer ha missat två utgångar, vilket innebär super roliga kvällar med vännerna på över två veckors tid! De var ute i tisdags, men nej då jobbade jag! Och nu så ska de ut i kväll igen, men nej då jobbar jag i morgon bitti tidigt som as. Vilket känns enooormt tråkigt! Men vi får faktiskt inte glömma att jag tjänar kosing och ska man flytta hemifrån så måste man ha kosing för att klara av vardagen :) (ett tappert försök till att muntra upp mig själv). Nästa helg så är jag med er igen och gör staden osäker :)

Hur går det då med lägenheten och flytten? Joo tack, det går bra! Sakta men säkert så att säga. Det är ganska mycket och göra men vi har kommit så pass långt att vi bara har en vägg kvar i stora rummet att tapetsera + köket, sen så har vi nästan målat klart allting som ska målas. Så egentligen har vi kommit ganska långt! Det bara känns så segt eftersom att jag vill att allt ska vara klart på en natt så att jag kan bosätta mig där nu. Men lets face it, that's not gonna happend!

Jaha, om en dryg timme kommer släkten hit och så blir det lite släktkalas! Gott att äta och förhoppningsvis lite presenter (=kuvert med pengar). Sen efter det ska jag bara slappa då jag är otroligt trött! Eller ska man kanske åka in till vännerna en sväng nykter och hälsa på dem? Hmm.. Kan ha det i bakhuvudet som ett alternativ. Men troligtvis blir det att vara hemma eftersom att jag ska jobba delat pass i morgon! Jeeey, vad roligt det ska bli :D

Hopp, ni som läser mellan raderna förstår nog att jag är på lite depphumör! Det började någongång i gårkväll och har inte riktigt gått över. Fråga mig inte varför! Det är väl mina kvinnohormoner som spökar, så vad ni än gör; var inte elaka mot mig idag för då kommer jag börja lipa eller hugga tillbaka som jag kan göra ibland.. Hahaha. Har haft lite konstiga drömmar nu i flera nätter som gör mig mycket förvirrad. Drömmarna gör att tankar väcks i min skalle, tankar som gör mig ännu mer förrvirrad och faktiskt till en dålig kompis..

Menmen, som min kära vän brukar säga: What you gonna do liksom? 
What I'm going to do now är att jag ska fräscha till mig, försöka piggna till och försöka komma ur mitt depphumör tills min kära gäster kommer :) Ha det bra, pussokram ♥

Nyårsbilder (snodda av Ellen)














Måndag

Hopp nu är nästan alla helgerna över! Bara trettonhelgen kvar.. Så nu är allt tillbaka i rutinerna igen, så gott som i alla fall. Tycker det är rätt skönt faktiskt :)

I dag fick jag ju nyckeln till min lägenhet, så nu är renoveringen i full gång! Har varit där och rivit dän gamla tapeter och slipat och grejat. Har även köpt nya fina tapeter. Kändes lite tungt att betala men jag får nog inse att det inte är helt gratis att renovera och fixa och dona och flytta över huvudtaget. Men det har jag så gott som gjort så inga tårar över det. Mamma sa att jag skulle få ut ca 14 000 i januari! Finfint :) Åhh vad fint det kommer bli när det är klart :) Längtar! Lite av tapeterna kommer i alla fall komma upp i veckan :) Ska tapesera om i köket och i vardagsrummet. Köpte en jätte fin tapet idag som jag ska ha som fondvägg. Sen så ska vi måla lite lister och köksluckorna, sen så blir det eventuellt att lägga nytt golv i köket med. Mina päron är så otroligt snälla som hjälper mig! Men ärligt talat så tror jag faktiskt att de tycker det är lite roligt med :)

Kommer väl lägga upp lite bilder så Elina får se men än sålänge så är det bara damm i hela lägenheten eftersom vi har slipat så mycket så än sålänge är det inget att se :)

Nu så blir det lite mys framför tvn, sen sova! I morgon ska jag till Blossom på dagen sen så blir det jobba kväll igen, lovely!

2010

Vad konstigt det känns, 2010. Nu är det år 2010, jag fyller tjugo år inom en snar framtid! Haha

Nyårskvällen var mycket bra :) Blev mycket skratt, dans, champange med vännerna! Jaa allt som behövs för en lyckad kväll :) Så blir året som nyårkvällen så kommer det bli ett bra år!

  



Haha, jag blundar på typ alla kort!

Nu så har jag och Johanna vart i stallet en sväng i alla fall :) Tagit hand om Blossom och katterna. Och nu så sitter jag här helt ensam hemma och tycker synd om mig själv.. Herregud hur ska det gå när jag flyttar hemifrån och ska bo ensam :O Kommer typ tvinga mina kompisar att bo hos mig.. haha! Börjar bli nervöst nu. På måndag så har jag nycklen! Innan har det bara kännts kul, nu helt plötsligt känns det lite läskigt. Men det är väl så det ska kännas antar jag :) Nu så ska jag laga mig lite god mat!

Ha det så bra mina vänner ♥