Mysgos

Äntligen fredag! Idag är jag på ett sådant grymt myshumör. Efter jobbet åkte jag upp till stallet och red ut med filt kring benen, myspys. Nu så har jag fått i mig massa god mat så ska duscha snart. Sen kanske plugga? Annars blir det väl tvn och bara slappa. Ikväll ska jag nog träffa Martina, bara ta det lugnt. Någon som vill vara med? Just give us a call. Sjuukt vad det här lovet har gått snabbt!! Har inte hunnit med något känns det som, förutom massa jobb. Då känner man sig faktiskt lite duktig ändå. Hade kännt mig ännu duktigare om jag hade hunnit med att plugga lite mer..

   

Tycker ni inte att min häst är sån riktig fotomodell ;)
Här ser ni även världens sötaste kattunge som bor i vårt stall :)


   

Someday I might know my heart.

Jisses vad trött jag är. Sista jobbdagen idag (för den här veckan), trodde jag ja. När jag och Malin är hos en brukare så ringer Rebecka och undrar om vi kan jobba något i helgen för att en annan timvikarie har blivit sjuk. Vi åker tillbaka till lokalen och kolla vilka tider det är och båda bestämmer sig för att vi faktiskt inte pallar att jobba helgen med efter hela denna veckan. Istället skriver vi upp oss på lite tider nästa vecka. Men så ringer Åsa till mig lite senare (en som är snäppet innan enhetschef tror jag) och undrar om jag inte kunde jobba något i helgen. Jag känner mig dum så tog ett litet pass i mon. Men i helgen vill jag faktiskt vara ledig! Så så blev det med detta lovet, inget lov alls. Jobb varje dag.. Ska inte klaga, jag tycker om att jobba :)

Har ni sett vad det snöar ute? Shiit pommesfrit.. Och vi har inga vinterdäck på bilarna =/ Får köra i typ 30 km/h i mon tills det att snön har tinat bort. Nemen ärligt vad är detta? Kan inte molnen spara snön till sesådär julafton och Sälen sedan försvinna? Skulle vart perfekt.

Jag och
Sandra har kollat på typ fyra prisonbreak avsnitt. Säg vad ni vill, men jag tycker fortfarande att det är något sjukt bra, men sjukt bra/hotta skådespelare!!!! 

I mon blev ett kort pass som sagt, på förmiddagen bara. Sen så ska jag upp och pussa på Calibra lite :) Har inte ridit honom på två dagar nu. Så det blir nog skoj! Nu så ska jag se om jag inte kan hitta något bra på tvn (vilket typ är omöjligt på torsdagar). Ska ska jag krypa ner under mitt duntäcke och bara mysa :) Sen nana tidigt. ♥

En gammal goding som jag haft på skallen hela eftermiddagen


Wednesday, mittwoch, mecredi, onsdag..

Sorry (mina typ 5 läsare) för dålig uppdatering, men har varken haft tid att skriva eller haft något sådär superkul atty skriva om. Göttigötti med lov i alla fall :) Har jobbat nu i tre dagar och i eftermiddag har jag mitt näst sista pass för den här gången. Vet inte varför det känns så motigt att jobba nu? Brukar vara mycket positivare.. Kanske är höstdepressionen som spökar. Wellwell, får tänka på lönen som kommer om typ en månad.. Seeegt! I måndags var det inte alls kul att jobba, kan tyvärr inte berätta vad som hände pga av tystnadsplikten men det var lite hemskt tyckte jag. Kanske bara är jag som är en tönt men är inte van vid att se sånt in real life. Annars så har det väl gått ganska bra på worki!

Till helgen har jag inte för mycket planer. Ska fira emmsan (kusin) som fyller år vilket innebär fläska för tusen. Vanligtvis så brukar vi ju festa på halloween men det verkar inte så i år..? På lovet har man grymt lite kontakt med de som man vanligtvis har kontakt med varje dag annars. Det blir väl så, vi blir så trötta på varandra när vi ses varje dag i skolan så på loven passar vi på att göra annat och träffa andra ;) haha.

Jaa, ni märker ju. Har inte så mycket intressant att berätta om! Men nu blev det en liten uppdatering i af. Hoppas ni får en kanonens dag! ♥

Underbar morgon!

Godmorgon för er som nyss stigit upp, och god middag för er som har varit uppe ett tag och är super hungrig och sugen på någon riktgit god lunch :) (som jag)

Hade ju utsläppet i dag, klantarsle som jag är så hittade jag en biljobbnyckel i min väska när jag öppnar min väska. Så det blev racer in till jobbet för att lämna tillbaka den innan de började kvart i åtta. Sen så blev det upp till stallet, släppa ut hästarna och fixa och dona :) Det gick bra. Detta höstvädret är urhärligt tycker jag, sol och  8 grader! Jätte skönt att rida en sådan här morgon. Men det är väl bara en tidsfråga innan det tråkiga slasket kommer igen.. Vi får passa på att njuta innan det kommer :)

Nu så ska jag ta mig något att käka innan jag kör Sandra till tåget som ska till Växjö. Byebye ♥


Löningfredagskväll.

Åhh vad det känns tråkigt att sitta hemma! Fast lite skönt också :) Jobbade till cirkus halv nio, gick jätte bra! Mycket att göra idag. Åkte sedan en sväng förbi Lindus där johanna och folket var och partajade lite! Trevligt att träffa dem :) Lizah, Ellen, Jossey och Sophie skulle ut i kväll, lite smått avis men jag ska ta det lugnt i helgen! Kan inte partaja jämt ;) Nu så sitter jag hemma och ska väl krypa ner hyffsat tidigt och kolla på en mysig film eller vänner. Är sjukt sugen på chips! Men det finns inga hemma :( haha, lika bra kanske!

Geografiprovet kändes okej, hoppas jag fick g. Är inte 100 % säker men hoppas som sagt! Var sedan på tekniska högskolan och labbade lite, kul att se hela klassen i vita långa rockar och ur snygga glasögon! Mohaha. I morgon ska jag upp tidigt och släppa ut hästapållarna. Sen så blir det hem och ta det lugnt, kanske plugga lite. Sen får vi se var kvällen bär av.

Hoppas ni alla får en super bra "löningfredagskväll" ♥

Slut på "pluggdagen"

Ojojoj, har inte blivit tillräckligt med plugg idag inte.. Hmm, att hon lägger så mycket på sina prov. Förstår inte detta! Fick dock mejl av Anna innan att jag klarade mitt omprov, kändes väldigt skönt! Återstår och se om det går bra på detta provet i mon.. Uschusch fy fan för geografi!

Det blev en lite sväng i skogen med vovvarna i dag, myspys :) Fick även lite besök av min favorit jojje, älsklipälsk :) Alcamosallad blev det också, så himelans gott! Nu så ska jag plugga lite till och hoppa in i duschen sen så får det bli en tidig kväll.
 
 

Ha en bra kväll allihop! ♥

Pluggdag.

Ledigadagen i dag :) Så skönt att vara ledig en dag mitt i veckan. Idag är jag dessutom ledig från stallet, Johannas dag i dag. Har nog även lyckats fixa "hästvakt" i morgon när jag ska jobba, Mathilda och Lotta ska nog ta hand om Calibra eftersom Johanna hade lite stressigt med tid också.

Idag var tanken att det skulle bli en plugg dag, har varit uppe nu och laddat med mannagrynsgröt! Lätt favoritfrukosten, bara det att man inte hinner med det särskilt ofta när man  har brådis till skolan. Tänkte dock börja med att plocka iordning här på rummet, ser ut som hej kom och hjälp. Sen så ska jag koka mig lite kaffe och börja plugga. Sen så hade jag och
Sandra planer på att åka in till stan och köpa alcamosallad till Lunch, MUMS. Sen så hem igen och förhoppningsvis plugga ännu mer. Blir så irriterad på mig själv när jag aldrig kan komma i gång och plugga i tid när jag vet att jag har ett stort svårt prov kommande. Sen så kanske det blir att gå ut och gå en sväng, men det får bli om det finns tid över helt enkelt.

Nee nu så ska jag sätta igång, jag lär ju säkert skriva något mer inlägg eftersom jag är hemma hela dagen, så vi hörs senare. Tjao ♥


Höst-depression på ingång?



Ibland förstår jag inte hur jag lyckas, eller rättare sagt hur jag inte gör det..

I'm looking at you from another point of view..

Så där ja, nu har jag pysslat massa med att göra om min bloggdesgin. Tror jag är hyffsat nöjd nu i alla fall! Inte för att så många läser min blogg nu för tiden men i alla fall :P Älgstigen ringde innan i dag och frågade om jag kunde jobba lite, så jag fick följande jobbtider;

Fredag: 15.45-21.00
Söndag: 15.45-21.00
Måndag: 07.45-1200
Tisdag: 15.00-21.00
Onsdag: 14.30-21.00
Torsdag: 07.45-14.00

Som ni ser så är det massa kvällsturer, men det är ganska gött! Tycker det är lite mys att jobba kväll. Jag behövde verkligen de här passen, I really need the money. Kommer prefekt till julklappsinhandlingen ;) Men mer pass orkar/hinner jag nog inte med. Känns som att jag ut över det här har massa att plugga på lovet, har ett arbete + två redovisningar när vi kommer tillbaka. hrmf...

Hade tänkt att plugga lite i dag inför geografiprovet på fredag, men det slutade visst med att Sajje färgade håret på mig i stället. Förra gången hade jag färgen "ljusguldbrun" och denna gången blev det "ljusbrun". Så lite mörkare än förra gången men fortfarande inte mörk. Jag vill inte ha så mörkt den här gången faktiskt! Inte än i alla fall. Har sett massa bilder på förra vintern och jag ser ju likblek ut nästan i mitt mörka hår. haha. Jag och Sajje har även lyckats kolla klart på hela prison break säsong 3 sen mamma köpte den i ullared i fredags. Vaddå besatt? haha :)

Nee nu ska jag nog käka och fixa lite. Ha det så bra! ♥

Nackdelen med ITskola...

... att vi har datorer? hmm. Nee, att de går sönder hela tiden! Eller min dator i alla fall. Jag förstår inte vad den håller på med. Det blir typ tredje gången det här året som jag lämnar in den eller något? Usch den gjorde mig lite depp i dag faktiskt. Såå löjligt att en dator kan få en nedstämd..? Tänk på barnen i Afrika för sjuttsingen Fia!!!!
 
Annars har jag varit på ett mycket bra humör i dag. Har varit med Emmelie på tävling i JFK! Det gick jätte bra, tyckte Shamre var jätte fin! Blev så sugen på att komma igång med hoppningen lite mer, har inte tränat för emmelie på över en månad. Men ska försöka få in det en gång i veckan nu :) Vill även få in lite mer markarbetes träningar.. Våran långritt gick jätte bra faktiskt :) Måste erkänna att vi har så grymt snälla hästar! De är underbara de "små" liven :)

Blev även lite utgång i fredags, någon fixide. Hemma efter tre dagars ridande och jag bara fick sånt ryck att jag ville gå ut. Men ingen kunde/ville fälja med. Elina skulle ut med sina jobbarkompisar, inte så att man vill tränga sig på där direkt. men vi bestämde oss för att vi kunde mötas inne i stan sen.. Men sen så fick jag följa med grabbsen in till anders och förfesta med dem. Ganska skoj faktiskt! Sen så mycket riktigt mötte jag upp elina på krogen. Där blev det massa dans, både bugg och pizzabagare! haha. Kvällen slutade tyvärr med att min plånbok försvann, blev lite kalabalik men till slut hittade vi den i alla fall med allting kvar :) Att man kan få ha lite tur i oturen i bland i alla fall :)

Nehe.. Kanske ska sätta mig någonannanstans och fortsätta tjura.
Pusshej så länge

Hejsan hoppsan i lingonskogen!

Sitter här och pluggar inför mitt omprov i geografi! Så grymt tråkigt, och ganska så svårt :/ Hoppas ja klarar det i mon nu.. Har beställt en ny mobil i dag och förlängt mitt abonnemang :) Blev en sony ericson w595. Verkar rätt bra :)

Helgen har vart bra :) Firade Ellen och Michaela sen i somras, badade på relaxen först på rosenlund och sedan hämtade vi mat från palas athena som vi käkade hos jossan. Därefter blev det även lite partaj, en rolig kväll!

Nu i veckan så ska jag och emmelie genomföra vårt projektarbete; alltså rida på långritt. Ska rida till bratteborg och tillbaka :) Ska bli roligt. Men kommer nog ha riktigt ont i rumpan efter de dagarna!



Tror inte det kan finnas någon som sjunger finare än denna sångerska.

<3

Har tyvärr verkligen inget minne av hur man lägger upp
klippet på bloggen så länkar i stället bara.


Calle Calibra



Bäst för dig att du är värd att lägga ut så mycket pengar på ;)
Tss. Mycket utgifter nu! Känns lite tungt, fast just nu så har jag råd också och då vill jag klara av dem själv! Jag vet att jag skulle få hjälp av mamma och dem om jag ville. Men jag vill klara det själv! Nu när jag ändå har lite pengar.