Gott nytt år mina vänner!

2009 har varit ett mycket bra år! Mycket roliga stunder :) Det man mest kommer minnas är givetvis sista halvåret i gymnasiet; alla studentfester, roliga stunder med klassen, dareweek, balen och givetvis självaste studentdagen! Helt underbart :) Fick lämna tillbaka min hjärtevän Calibra vilket kändes bra men givetvis lite sorgligt! Sommarn har nog också varit en av de roligaste och bästa som jag har haft. Började med midsommar firande i smögen, bo i husvagn med massor av vännerna! Vi hade jätte roligt :) Sen så blev det en vecka i Sunny beach med Michaela, Ellen och Jossan. Det var en grymt rolig vecka :) Sen så spenderade jag en helg med Martina i Göteborg och Stocken där hon bosatte sig under sommaren. Sen så slutligen så blev det en helg i Stockholm :) Förutom det så blev det en massa jobb. Men det var en kanon sommar ändå :) Sen så har det bara forsatt med jobb i höst och jag har äntligen köpt min lägenhet :) Jaa det här får nog bli min resume av 2009!



Balen



Balen



Student



Smögen



Sunny Beach



Sunny Beach



Stockholm



Elina älskling åkte till USA och jag saknar henne jätte mycket! Men om 8 månader (något sånt blir det va?) är hon hemma hos oss igen :)



Givetvis så har året bestått av många roliga utgångar och förfester med de underbaraste!

Jag hoppas på ett lika bra år 2010 :) 

Dagen idag kommer bestå av jobb 16.30-21.30! Sen så blir det race in till Lizah där några vänner är och så blir det att fira nyår med dem :) Tror det kommer bli en bra och lyckad kväll! Så nu måste jag sätta igång och duscha, pröva outfiten (slog på stort och köpte ett illrosa paljett linne igår), städa på rummet eftersom mamma och pappa ska ha massa folk här ikväll m.m.

Så nu så önskar jag alla ett riktigt gott nytt år ♥

En vecka kvar

Har haft en underbar dag på a6 med Martina och Lizah! Har blivit massa shopping och givetvis flum :) Kan säga att vartenda öre av mina julklappspengar är slut. Men jag kan stolt säga att det var mycket bra saker som fick följa med hem! Jag har köpt ett startpaket (köksartiklar), bestick, tallrikar, muggar, strykbräda, toaborste, 2 bhar, trosor och ett par super snygga skor :) Har även klippt hellugg igen! Känns lite ovant igen men bra :) Igår så beställde jag även en klänning från Nellys som jag ska ha på nyår. Så håller tummarna för att den sitter bra nu! Annars har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vi verkar inte bli så många på nyår nu men jag tror det blir en toppen kväll ändå :) Hellre att man inte är så många och det man är med människor man tycker om än att vara med jätte många som man inte alls tycker om egentligen. 

Har precis kört in min hyra för de kommande tre månaderna och om exakt en vecka vid den här tiden sitter jag med nyckeln i min hand till lägenheten! Ska troligtvis åka och kolla på den redan i helgen för att kontrollera att grabben har städat ordentligt! Efter det intrycket som jag har fått av honom så känns det som att det kan behövas ;) Haha. Bäst att ta med sig morsan med känner jag.. Hohojaja :) Mamma har även vart så snäll och tvättat mina fodral till kuddarna i soffan idag! Nu känner man att det är nära, riktigt nära..

Min julafton

Hade en underbar julafton som vanligt! Först hos mormor där vi käkade massa god mat, kollade på Kalle Anka och umgicks :) Sen vidare till Tokared där tomten kom, vi lekte julklappsleken, kollade på tv m.m. :) Fick massa bra julklappar! Jag fick en damsugare, ett strykjärn, en brödrost, pengar, Greys anatomy säsong 4 (ska önska mig 5an i födelsedagspresent) ett jätte fint armband, jaa det var väl typ det :) Perfekt nu inför flytten! Här kommer lite bilder från gårdagen:

  
  



  
  

Super roligt att träffa släkten! Vilket inte blir så ofta som innan.. Så det var skoj :) Ikväll blir det jobb 16.30-21.30. Imorgon blir det delat pass och på söndag går jag till 14.00. Pengar rullar in :) Sen så blir det nog faktiskt en sväng på a6 på måndag då jag är ledig. Måste ju få göra åt lite julklappspengar :)

Hoppas ni också har haft en härlig jul!
Pussokram♥

I brist på saker att göra!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag fick träffa Martina

Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt på jobbet och drack kaffe

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt med datorn i knäet framför tvn

Det sista du sa högt: Vad ska ni titta på?

Det senaste någon sa till dig: En ny brittisk serie

Vad har du druckit idag: Kaffe, mjölk, vatten, julmust, saft!

Vad var det senaste du åt: En liten chokladbit

Vad var det senaste du köpte: Foundation

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun

Vad är det för väder hos dig nu: Massa snö och några minusgrader

Godaste glassmaken: Hmm.. Päron!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njaae

Sover du tungt: Nej

Drömmer du mardrömmar: Inte ofta

Trivs du med ditt jobb: Ja, förvånansvärt bra!

Favoritklädsel: Tajts och stor tröja

Favoritlåt just nu: Telephone - Lady Gaga ft. Beyonce

Vad ser du om du tittar till höger: Mamma :)

Vad gör dig glad just nu: Att jag ska få lite julklappar i morgon!

Vad ska du göra härnäst: Hmm.. Kolla på tv I guess!

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött men glad :)

Favoritgodis: Lakris!

Kläder just nu: Mjukisbrallor och fleace

Sommarplaner: Alanya med vännerna i två veckor

Hur många kuddar sover du med: 2

Spelar du något instrument: Inte förtillfället

Morgon eller nattmänniska: Haha, inget utav det skulle jag vilja säga!

Vad är viktigast för dig: Familj och vänner

Är du kittlig: Ganska

Snarkar du: Nej.. Tror jag inte?

Stjärntecken: Stenbock

Äckligaste insekten: Spindel

Längtar du mest efter just nu: Att få sätta igång med flytten!


Dan före dan

Idag är det dan före dan och hur är det med julstämnignen? Inte särskilt bra ska jag erkänna! Haha, men jag överlever ändå :) Ligger lite julklappar under granen som jag är lite nyfiken på som jag ska slita av pappret på i mon bitti. Fint! Då blir man som sju år igen! Haha. Annars så är julen ingen big deal för mig dirket, hade lika gärna kunnat jobba egentligen. Det jag längtar efter allra mest för inför morgon dagen är att få se om jag får några grejer till min lägenhet! Inte alls långt kvar nu :) Kl. 11.00 den 4de januari ska vi träffas på banken, föra över resten av pengarna och byta nyckel. Tjohoo :)

Idag kom ytterligare ett exempel på varför det är mycket bättre att bo i stan. Hade hemskt gärna velat åka hem till Lizah på uppesittarkväll, men jag orkar inte ta mig in till stan i kväll.. Orkar inte ta mig in till stan från månsarp jämt när man ska ut, ta en fika, gå på bio osv. Ska bli så grymt skönt när jag bara har 5 minuters gångavstånd (något sånt är det va?) till Lizah och i princip allt annat. Är dessutom jätte sugen på chips! Men är alldeles för lat för att ge mig ut och köra i snön till Ica. Om knappt två veckor så är det bara att ta hissen ner till konsum i princip. Mohaha :) Bara 13 dagar kvar tills vi får sätta igång ordentligt med processen! Underbart.

Jaha, nog tjatat om det! Nu är det väl bara att önska från lilla mig till er alla en riktigt God Jul!


Mys i allra hösta grad, underbart!

Här sitter vi i familjen och myser! Dricker kaffe, har lite tända ljus, lyssnar på fin musik, och det största av allt: INGEN TV är på.. Vi sitter i stället och pratar samtidigt som jag och min kära syster knapprar på våra laptopar. Mitt uppe i allt det här fylldes min kropp men en underbar varm känsla, som när man är kär! Jag känner mig varm inuti, kan inte sluta le, det pirrar i kroppen, jag känner mig förväntansfull, nästan lite tårögd faktiskt! Men ni kan vara lugna, jag är inte kär! Haha. Jag tror känslan jag känner är lycka.

För att göra dagen ännu mysigare känner jag för att borra in mitt ansikte i Calibras björn-liknanade vinterpäls! Pussa på honom, eller ha någon att pussa på över huvudtaget! Då hade jag nog inte kunnat ha det mysigare :) Så nu ska jag passa på att njuta lite innan pappa hinner sätta på tvn! Massa kramar till er ♥


Söndag

Var en mycket trevlig kväll igår! Började med lite dricka hos Mathilda. Sen så blev det käk på En italienare och en grek, åt en mycket god pizza! Men efter det så blev jag otroligt seg. Efter en drink på Amor och massa dans på Centrum så piggnade jag till igen och hade en kanon kväll med alla underbara vänner :) Avslutades som vanligt med lite efterfest så dagen i dag har spenderats halvsovandes i soffan.. Fint!

Ikväll så blir det fika och biomys med tjejerna :) Har inte träffat Michaela och Emmelie på ett tag så ska bli roligt :) Ledig i morgon med, känns otroligt bra! Nu så ska jag kolla lite vänner igen.. Ciao!


Lördag

Äntligen lördag och snart lördagkväll, underbart! Var en väldigt hektisk dag på jobbet igår. Det slutade med att jag var tvungen att jobbar över 6 timmar av vissa anledningar som jag kände plikt att göra. Trodde ett tag att jag aldrig skulle komma hem, men det gjorde jag som tur var. Slutet gott allting gott :) Och har varit så duktig med att jag har jobbat i dag 07.30-13.00. Men idag var det betydligt lugnare, alla vårdtagare blev så överlyckliga när vi kom till dem med julklappar i form av kakor :) Men nu är jag i alla fall ledig i två dagar, ska bli riktigt skönt :)

Sitter nu och velar över vad jag ska ha på mig ikväll då vi ska ut och käka och fira Mathilda som fyllt år.. Har velat mellan jeans+rockigtlinne+klackskor eller fin klänning+stövlarna som är platta och det vill jag inte att de ska vara en utekväll ;) Är så jobbigt att det är så förbannat kallt idag. Aja, jag får väl pröva och vända upp och ner på gaderoben helt enkelt :)

Hopp, nee det är väl lika bra att sätta igång och göra i ordning sig då. Ha en toppenbra lördagkväll mina vänner :) Pussokram


En vecka kvar till Julafton

8 minus grader, massor av snö och en vecka kvar till julafton :) Kanske blir en vit jul i år ändå..?! Det hade vart mys! Men sen får snön gärna försvinna igen! Har laddat mobilen med massa bra musik som går på repeat i hörlurarna som gör att jag dansar runt och sjunger högt trotts att min kropp är otroligt trött!

Keisha - Tik Tok
Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone

Har haft en kanon dag på jobbet. Har varit goa vårdtagare och rolig personal! Så är glad för att jag pallrade mig upp idag även om det var lite tungt i morse :) Min kropp är nu jätte trött som sagt, så resten av dagen blir det slöande framför datorn och tvn. Ska kolla på Halv åtta hos mig, Bonde söker fru (idag igen) och Paradise hotel sen så blir det bums i säng och hoppas på att jag är pigg till helgen :)


Förkyld

En grym förkylning har drabbat mig! Hade även lite feber i morse.. Känns inte bra med tanke på att det redan är krisigt med folk på jobbet! Vill helst inte ringa mig sjuk imon bitti.. Men som sagt, jag kan ju försöka gå, knarka alvedon och mår jag dåligt så får jag väl gå hem då. Jag ska försöka hålla ut torsdag, fredag, sen är jag ledig ända tills på måndag :)

Har kollat på massa filmer idag på alla filmkanaler som vi har på tvn här uppe. Kollade på sällskapsresan när de åker skidor och blev lite ledsen över att det inte blir någon åka-skidor-resa i vinter :( Tycker det är såå mysigt att vara i sälen! Men så är det när man ska flytta hemifrån, då måste man spara :) Nehe, nu så ska jag ta febern och duscha. Sen så blir det att kolla på Halv åtta hos mig och Bonde söker fru!


 

Trött, tröttare, tröttast!

Jaa som ni kanske har listat ut så är jag så grymt trött idag! Kan knappt hålla ögonen öppna.. Så det blir nog en liten tupplur i soffan innan Sandra kommer hem och vi ska färga håret på varann! Det lär bli en tidigt kväll ikväll.. Är ledig imorgon :) Men ska nog gå upp ganska tidigt ändå, tänkte åka ut till stallet och pulsa ut med Blossom i snön :) Sen så ska jag in och luncha med Lizah och kanske Martina! Sen så blir det jobb igen torsdag, fredag.. Fint!

Johannas faster Jana var hos oss idag och jobbade från bemanningen. Trevligt att träffa henne :) Hon frågade mig lite om jag inte skulle utbilda mig till undersköterska, att lönen blir så mycket bättre då än när man är vårdbiträde. Så helt plötstligt ploppade det upp en plan i mitt huvud. Jag ska jobba detta året och spara ihop lite pengar till studier och sen nästa höst (alltså 2011) ska jag läsa till undersköterska eller sjuksköterska. Haha, jag lär nog ändra mig många gånger till innan jag bestämmer mig! Undersköterska känns inte som ett så jätte roligt arbete egentligen, men jag tror ändå att det inte skulle vara helt fel att ha med sig. Och än sålänge trivs jag väldigt bra på hemtjänsten. På ett sätt är undersköterska ganska brett också, är man undersköterska så kan man jobba inom hemtjänst, äldreboende, på sjukhus, som personlig assistent, jaa det finns säkert ännu mer! Sen så kan man läsa på distans också och då hinner man jobba lite samtidigt. Jaja, jag hinner som sagt fundera ett tag till! Men det här med att spara lite pengar och "leva lite" fram tills hösten 2011 och då ta tag i studier är en liten plan som ligger i bakhuvudet.. 

Har glömt att tala om att min laptop fungerar igen! Känns toppen bra :) Sparar några tusenlappar där! Fiint. Så Elina nu har jag skype igen på min dator så vi får prata någon dag snart :) 

Pratade lite med Jacob för någon dag sedan! Han som jag har köpt lägenheten av. Han höll på och rensa grejer och undrade om jag ville ha något. Så jag fick en tv, micro, lite hyllor och balkongmöbler som jag kan ha tillsvidare. Mötet på banken gick bra igår också! Men jag säger bara det, tur att pappa är med!! Jag kan verkligen ingenting om allt det där.. Men har ju lärt mig lite efter igår nu i af ;) Tss. Jaha nu så ska jag nog kollar på lite vänner (vilket innebär halvsova i soffan).   

Måndag

Ny vecka, igen. Kom hem från jobbet för ett tag sen, vart lite stressigt idag men det gick bra! Avslutade med ett samtal på företagshälsovården med en psykolog, alla på jobbet har varit där på varsitt samtal om arbetsmiljön på jobbet i alla dess former. Det var faktiskt jätte bra! Kändes skönt att prata ut lite och han var jätte bra och ställde bra följd frågor. Kanske skulle börja gå i terapi?! Haha, nee men detta samtalet tyckte jag kändes jätte bra i af :)

Lördagskvällen vart jätte rolig :) Låter bilderna tala:

  



  

En underbar kväll med dem underbaraste ♥

Nu så har jag precis ätit lite mellanmål och om drygt en timme ska vi åka in för möte på banken. Ska prata igenom lånet lite och sådär :) Hoppas det går bra! Fram tills dess blir det att slöa i soffan framför vänner :)

Ha det så bra! Pussokram

Lördag

Underbara lördagen är här igen, men jag vaknar med huvudvärk :( Varför? Jag var inte ute igår! Men nu så har jag i alla fall ätit mannagrynsgröt och nu så ska jag dricka kaffe så hoppas att det går över snarast :)

I dag så ska jag och Hauer gå på HV. Sen efter det så blir det en liten utgång med henne, Ellen och Mathilda. Funderar över vad jag ska ha på mig.. I Månsarp ligger det snö på gatorna :O Men det gör det inte inne i stan så det blir nog mina nya fina nitskor i alla fall :) Får väl gå ner och pröva lite outfits.

I går var det Idolmys hos Lizah och Joel med dem, Ellen, Mathilda, Proppen, Moose och Philip :) Och våran älsklings Erik tog ju hem det (tack vare att vi röstade så många gånger ;) tss)! Han är så grymt duktig :) Så för att gratulera pojken så lägger jag upp vinnarlåten här i min blogg som han troget läser varje dag! Tror han kommer bli oerhört glad när han ser det.



Måste ju även lägga upp den här låten som skulle vara en utmaning men som blev hans bästa uppträdande genom hela Idol!



Så nu har jag "nördat" mig färdigt för idag. Nu så ska jag duscha och pyssla lite! Hoppas ni får en toppen lördag och en trevlig helg :) Pussokram

Godmorgon/förmiddag

Sitter här och syter lite för mitt jobbpass för dagen; 13.00-21.30. Det längsta passet jag har under mitt femveckors-schema. Som tur är så infaller det bara en gången under den perioden, så det ska väl gå bra. Jag får se det posetivt, jag har något att göra hela dagen ;) Tss.

Var som sagt på a6 igår med Sajje. Det blev givetvis en sväng på Ikea :) Perfekt att gå med Sajje eftersom vi båda två ska flytta. Hon har tillträde på sin lägenhet den 15:de och jag den 4:de. Det innebär ju att båda flyttar i princip samtidigt :O Hur ska mamma och pappa klara sig utan oss hemma? Hehe, dem kommer nog tycka att det blir lugnt och skönt :) Helt otroligt vad jag vill sätta igång och måla och flytta! Det är ungefär det ända som snurrar runt i huvudet mitt. Aaa jisses! Men det är icke långt kvar nu :) 25 dagar kvar ♥


Jaha, planer för helgen? Idolmys på fredag! Med tjejerna? Annars by myself I guess :) Sen på lördag hade jag egentligen velat gå på bio, vill så gärna se 2012! Men tror inte att jag får med mig någon..? Ellen, Lizah och Mathilda ska ju ut.. Får se om jag hänger på! Har inte redit bestämt mig än :)


Ska laga lite lunch nu strax så jag hinner äta innan det är dags för att åka till jobbet! Så nu säger jag tack för mig. 


Dagen i bilder

Har hunnit med ganska mycket på min lediga dag!




Har gått på a6 i fyra timmar med storasyster! Köpte lite julklappar och två par skor :) Ett par skor som är bra att ha på jobbet och ett par klackskor!



Blev riktigt kär i dessa!



Var tvungen att pröva ifall de höll att dansa i ;) HAHA



När vi kom hem så bakade vi Lussekatter!



Jag vart riktigt sugen



Jaa, de blev lite missbildade men de smakade förbannat gott :)

Nu så är det inte långt kvar på min lediga dag.. Imon blir det jobb igen 13.00-21.30! Nu så ska jag nog hoppa in i duschen sen så blir det väl att äta lussekatter hela kvällen I guess ;)

Ha det bäst mina vänner! Pussokram ♥


Lördag

Snart har ännu en vecka gått! Jisses amalia, idag är det bara 30 dagar kvar tills jag får tillträde på min lägenhet. Heelt sjukt! Ska på möte på banken med om en vecka om jag lyckas byta min jobbtid =/ Hoppas det. Annars får resten av famlijen klara sig utan mig :)

Julbordet med jobbet på Isaberg i torsdags var mycket roligt :) Var kul att se alla så uppklädda! Annat än våran jobb-look (som är vakna, släng upp en toffs och åk iväg i princip). God mat, bra underhållning och även lite dans :) Har jobbat idag och likaså imorgon, då är det dags för delat pass. Så kommer sammanlagt ha jobbat 6 av 7 dagar denna veckan, det är faktiskt ganska duktigt?

Igår så var vi på relaxen på Atlantis spa, annat än Rosenlunds måste jag erkänna. Haha, väldigt mysigt :) Sen så blev det käk på Casagrande, också väldigt mysigt! Jag käkade grillade räkor och mycket god ungsbakad potatis (som jag nog hade kallat för potatisgratäng). Jätte gott var det i alla fall och gott att äta något som man inte äter varje dag :) 

  

Efter maten så gick gänget hem till Lizah för att förfesta medans jag och Martina åkte hem. Men det var en trevlig dag/kväll i alla fall :) Ikväll blir det lugnt igen eftersom det är jobb imon igen som gäller 07.30! 

Nu så avslutar vi med en goo låt! Ciao


 

Tisdag

Kändes inte särskilt roligt när väckarklockan ringde klockan 06.20 i morse.. Har gått som ett vandrande lik hela dagen känns det som typ. Haha. Har vart på en TES utbildning i dag med jobbet var lite roligt att göra något annat än det vanliga, men samtidigt så blir man ju inte direkt piggare av att sitta vid datorn och lyssna på en som håller föredrag i 4 timmar. Nu så är jag hemma i alla fall och har fått ett roligt brev i brevlådan. Nämligen ett anställningsbevis, jag har fått förlängt tre månader till :) Alltså tom 2010-03-31. Är inte ju inte så mycket men känns förbannat bra ändå :) Är väldigt glad om jag får gå på schema så länge som möjligt :) Så nu kan jag slappna av lite på den fronten.

Vi bokade även resa igår :) Den 30 juni åker jag, Lizah, Ellen, Martina, Joel, Philip, Macke, Moose, Martin och Anders till Alanya. Ellen och Martina åker en vecka och vi andra åker två! Sen så får vi la se om några mer bokar till sig så småningom, det vet man aldrig ;) Det ska i alla fall bli grymt roligt :D Känns fint att ha något att se fram emot nu under vintern och våren :)  

Nu så ska jag kolla på Paradise Hotel! Missade det igår pga av att min boxer är lite konstig :( Men tur att det finns internet ;)

Talk to you later ♥