Vad gör jag om exakt två veckor i denna stunden?

Då är jag på mitt hotelrum i Bulgarien och gör mig i ordning för att gå ut och äta! Längtan är obeskrivligt stor.

Goosh vad trött jag är! Kanske beror på att glada och fulla folk ringer och väcker mig mitt i natten när jag ska jobba dagen efter ;) haha. Ne men det var trevligt att prata med er även om det var mitt i natten :) Jobbet rullar väl på och pga av det så var jag tvungen att dissa grillkväll hos ellen.. Saknar att inte få träffa er varje dag! Nåväl nu så har jag bara (?) 10 dagar kvar (av 24dagar), hoppas bara att det går snabbt som attans för min längtan till Sunny beach tar kåål på mig.

Btw tjejer, så jobbar jag på en skjutsningsplan till och från flygplatserna och det verkar lösa sigf ganska så smidigt! Är nämligen så att emmelie har erbjudit sig att ta en egen bil ner och ställa där. Och det är väl inte hel fel eller vad säger ni? Har verkligen ingen aning om hur pass mycket ni läser bloggarna så hära på sommarn men jag hör av mig när allt är helt bestämt!  

Jag har blivit helt fast i one three hill som ja har lånat av Lizah. Det var tur att Ellen ringde och avbröt mig annars hade jag aldrig kommit därifrån! Nu måste jag faktiskt upp till min hästapålle.. Är som sagt ganska så trött i dag så det får nog bli en liten runda i skogen bara :)

   

Stocken

Nu så har vi varit hos martina och lina på stockens camping och det har varit jätte roligt! :) Fick kanske inte bästa intrycket av campingens restaurang där vi fick vänta på maten i en timme och när vi fick den så vart den kall. Sen så fick vi vänta på notan en halvtimme. Lite lagom surt.. Menmen :) På kvällen drack vi lite öl och så där, det var helt okej :) Dagen efter så hade vi tänkt att steka på klipporna men det vart ju ingen sol så vi tog det ganska lugnt hela dagen. Lagde god mat och så :) Sen så åkte vi hem på kvällen! Att köra både dit och hem gick jätte bra (lite stolt :P). Elina satt jämte mig och läste kartan och Sophie hade åkt samma väg för bara några dagar sen så det gick smidigt. Vi hade alla en liten klump i magen tror jag när vi åkte hem, hade gärna velat stanna några dagar till. Menmen, plikten kallar!

Har ju massa annat att se fram emot nu.
Bulgarien 12 augusti
New York 17 september
Kanske London i november och kolla på McFly :D

Nu så har jag i alla fall varit uppe hos min bäbis och ridit. Han var piggelin i dag :) Men det gick bra ändå, har faktiskt saknat honom lite de här två dagarna (A). Nehe nu så måste jag äta och fixa i ordning mig inför jobbet i eftermiddag/kväll. Sen så jobbar jag bara torsdag fredag sen så är jag ledig i helgen. Ska bli såå skönt! :)

I need excitment and I need it bad.

Nu känns allt lite neråt. Kanske beror på att vädret är grått och tråkigt och att jag behöver sömn? I bland vet man inte riktigt vad det är.. Det bara är något som finns där inne som man inte vill ska finnas. Jag längtar som sjutton till Bulgarien, allt är så mycket lättare när man kommer hemifrån, och man bara är. Exakt fyra veckor kvar i dag :) Det går snabbt :)

Jobbet går faktiskt bra och smidigt :) Det är kul, helt okej. Hoppas att resten av veckorna flyter på ganska bra. Har fått lite ändrade tider det hära veckan så det är ganska så lugnt. Ska nog följa med till farmor en sväng på fredag. Saknar henne lite nu när jag umgås med gamlingar hela dagarna. Päronen har ju dessutom kommit hem från deras resa today, och de hade med sig en hel del goda presenter till sina kära barn ;) 

Snart drar vi ju till Martina med på Ellös camping. Har dock kollat kartan och det visar sig att vi ska in i göteborg och snurra massa. Klarar vi det? :S Det måste vi göra!

Ridningen känns inte alls bra nu.. Eller i går när jag red så var jag verkligen så nöööjd. Red på banan, och kändes verkligen som om vi gjorde framsteg. Kändes som om jag kom på lite nya knep och han var så där lagom pigg. Sen så skulle vi rida ut i dag.. Då var han bara så där pigg och jobbig att det inte ens är roligt att rida. För man kan inte göra någonting typ, jag blir bara arg. Och då blir det bara ännu värre. Måste faktiskt komma på något knep eller något som jag kan göra åt det.. För så vill jag inte ha det om ja ska ha kvar honom. Visst att han är pigg, det är ju kul.. Men inte på det sättet han är nu faktiskt.. Lättade två gånger i dag med.. Blää.. Wellwell, det är väl bara att kämpa vidare :) Frida kommer ju snart och tränar oss också. Det behövs känner jag verkligen :) Så det ska bli kulkul.

Mamma har varit så söt och försökt ge mig tips om hästen :) Dock lyckas hon ju inte så bra eftersom hon inte är ett dugg hästkunnig. Men gulligt att hon försöker i alla fall :) Nehe, worki tidigt i mon.. Ska kolla på paradise hotel om en halvtimme sen så ska jag försöka sova. :) Nightnight.  

Slut på ledigheten.

Nu är det slut på att vara hemma och sova halva dagen.. Nu så börjar jag jobba i morgon och efter det så jobbar jag ganska mycket ända fram tills bulgarien. LÄNGTAR som bara den!! Men i alla fall, massa jobba nu vilket känns ganska tungt faktiskt.. Men det är ett måste! Det sura är nästan att hade jag varit på relacom så hade jag nu bara haft en vecka kvar och jobba. Och nu så har jag typ fem veckors jobb framför mig. Men får hoppas det går snabbt och bra, I need the cash så att säga. Men riktigt nervös för morgon dagen är jag faktiskt..

Det är ju bara lite merän en vecka tills vi åker till Martina i alla fall. :) Det ska bli så grymt kul! Saknar henne som bara den.

I går var vi ute eftersom det var Ellens födelsedag, grattis igen gumman! Det blev en lite knasig kväll tycker jag allt men roligt hade vi i alla fall :) Aja, ska återvända till mitt slöande framför tvn och oroa mig för morgondagen. Så onödigt och typiskt mig jag vet! Men sån är jag, var likadan förra året. Tycker inte om nya saker överlag. Hehe, nemen hoppas det går bra i alla fall! :)

Byebye

Juli.

Jaha sommaren pallrar på ganska bra. Juli är redan här. Snart börjar jag jobba sen är det Sunny Beach och sen är det typ slut :S Har en känsla av att det kommer gå snabbt. Så jag passar väl på och njuter av den ledighet jag har nu. Kul att det fina vädret kom, synd att det snart försvinner igen. Menmen, what you gonna do liksom.

Min häst har ju kommit med så bjuder på lite bilder på honom :)