Måndag

Hovslagaren skulle komma idag klockan tre, så jag tänkte åka ut och rida innan.. Men så fick jag ett mess av Lotta där hon skrev att han kommer i morgon i stället. Blir alltid såhär, så typsiskt hovslagare att aldrig komma i tid! Så jag bestämde mig för att koka en kopp kaffe och kolla på ett avsnitt av Greys anatomy och sen åka till stallet. Jag älskar sådana här slappdagar :) (oftast)

Kärlek



Du är det finaste jag vet.
Ibland så önskar jag att kunde fått behålla dig,
då du har blivit en av mina bästa vänner!
Jag älskar dig min kära lilla Calibra :)

Sunny beach, <3

Drömde om Bulgarien i natt. Åhh vad jag längtar! Fick ett samtal av Ellen i går där hon påminde mig om en rolig händelse som jag totalt hade glömt bort att den ens hade hänt. Åhh vad kul vi hade! Och det kommer bli minst lika roligt denna gången. Inte ens tre månader kvar nu!

   

Snart så drar vi ju även till Sälen med alla underbara trolloxar, om en vecka! :D ♥



Drömde även om min hjärtevän..
I guess I really miss you when were not together..<3

Lördag

Lyckad kväll i går!
Började i Månsarp med förfest, det är där det händer ;) Jätte trevligt, det var jag, johanna, ellen, lina, lizah, emmelie, sophie, michaela, elina och anthony. Blev ölspel, charader och massa roligt :) Åkte in till staden ungefär vi tio tiden tror jag.. Gick till amor, shotade lite sen så blev det massa dans. Åkte sedan till max och käkade, mycket gott! Sen så träffade vi på Köök som vi fick åka med hem. Mycket snällt!

Ni är så underbara! Mina flickor, Johanna, Trolloxen, vilka vi än är så har vi alltid kanon kul. Vi är bäst ;)

Paarty

Ja, i gårkväll var det ju som sagt party på schemat då. Efter att ha anlänt till huset och pratat lite med några halvfulla trolloxar så får jag snart förfrågan om vi kan åka in till stan och hämta lite mer folk. Så det gör vi, får totalt med oss typ tio pers ? En mycket trevlig kväll blev det dock! Känner mig väldigt stolt över att jag var nykter, hade faktiskt himla kul ändå. Kul att träffa lite annat folk än vanligt eller så :) Var hemma cirkus halv tre i natt. Vaknade klockan åtta i morse :( Hade nog behövt sova lite längre egentligen..

Jag taggar nu i morgonkväll i stället :)

Onsdag

Lite mysdag i dag! Bara en lektion.. På den så fick halva klassen redovisa.. Bland annat jag! Usch det var nog den dåligaste redovisningen på länge. Tyckte ändå att mitt innehåll vart hyffsat bra. Men jag darrade på rösten som aldrig för och var skitnervös.. Förstår inte varför, det var ju bara klassen liksom! Sen så spelade vi spel på resten av lektionen, det var trevligt. Fast jag kom typ sist som vanlgit. Jag har otur i spel! haha.

Sen så gick jag och Hannah och käkade på Majoren, hon följde även med mig upp till stallet sedan. Var härligt att rida en sväng i solskenet :) Sen så var det bara att åka hem och duscha o så. Nu så ska jag snart sminka mig, ta något mellan mål sen så blir det att brumma till jobbet. Har inte jobbat på ett tag nu så är lite nervis faktiskt :P Men det ska nog gå bra. Sen så blir det hem till "huset" och möta upp flickorna för lite ferre. Själv ska jag vara nykter i alla fall :)

Puss&kram

Snart är skoldagen äntligen över!

Skönt att för en gång skull bli klar med ett arbete i tid i skolan och slippa sitta hemma! I dag ska jag ha en riktig slapp dag.. Ska gå lite på A6an nu efter skolan, sedan möta upp mami och dadi och handla med dem. Sen hem och slappa fram för tvn bara :)


Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag skall du vara extra uppmärksam på att lyssna efter de små signaler, som kommer från din partner, vän/väninna

Tisdag

Tisdag och det går segt för allas huvuden att komma i gång.. Orkar inte lyssna någonting i princip! Men nu så är det i alla fall företagsekonomi, ska skriva rapport.. Hoppas att skrivandet går bättre än lyssandet i dag! När jag kom till skolan i dag så gick jag in och kollade bloggarna. Läste ett inlägg på min käraste väns blogg, och det värmde hjärtat. Du känner verkligen mig utan och innan :) Vill ni veta vad jag menar så gå ni på Johannas blogg.

I morgon så ska jag jobba några timmar på kvällen. Sen så blir det hem till "huset" och träffa några partyglada trolloxar! Själv så sparar jag mig till fredagen.

Your'e so beautiful

Mysmåndag :) Vaknade vid klockan nio, Sandra kom hem då från jobbet.. Jag låg kvar och kollade lite på tv sedan traskade jag upp och fick med mig Sandra in till stan.. Skulle ju skaffa nya linser. Så nu är dem i igen :) Känns bra! Köpte även födelsedagspresent till Jojje. Sen så käkade vi på hot asia och åkte och drack kaffe på pappas jobb :) Jag har så jävla fucking ont i kroppen efter i går! Jag och Emmelie körde tre lass med hö och det var as jobbigt. Så jag orkar inte rida idag, så ska upp med Johanna sen och mocka sen så ska vi åka och sola. Göra oss fina inför helgen :) hihi. Sen så hon även få sin present.

I dag så känns det faktiskt lite extra i hjärtat.. Mina känslor är verkligen så himla mycket bergochdal bana.. Ena sekunden känner jag mig så himla stark, ena sekunden så himla svag. Men ja, det är faktiskt nästan mitt eget fel. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det för jag vet inte riktigt varför jag känner som jag gör. Aja, nu orkar jag inte prata eller tänka mer på det. Hoppas att jag mår bättre snart. Det går ju som sagt som en bergochdalbana det här!

♥  ♥

Söndag

Stenbocken 21. december - 19. januari
Lita på din intuition. Oavsett om den avråder dig eller råder dig att göra något, så finns det säkert en god anledning


Hrm..?

Lördag

Okej, kötto familjen är igång! Sandra håller ju på att göra om i sitt rum, är nästan klar.. Pappa håller nu på att försöka sätta upp några lampor, borra i betongväggen och svär till emellan varven som vanligt ;) haha. Han trvis bäst i fotöljen med sporten på på tvn. Mamma står här jämte och försöker hjälpa till lite men har samtidigt ett flin på läpparna. Hon verkar vara på bra humör i dag. Sandra sitter lite smått orolig för hur resultatet kommer att bli :P Och jag sitter här och flinar för mig själv och iacktar allihopa. haha.

Hade ju utsläppet i morse, åkte hem ifrån strax efter sju och var hemma klockan halv elva. Har ridit och pysslat massa i det underbara vädret :) Sen åkte jag hem hoppade in i duschen, pluggade lite (stort plus i kanten till mig), sov lite middag, kollade på vänner, lagade tacos tillsammans med Sandra, åt upp den och nu så sitter jag här i princip. Väntar på mitt kaffe :D Har även väntat på ett samtal hela dagen.. Det kom för en halvtimme sen, vet inte varför men det vände mitt humör och jag blev varm om hjärtat. Jag är kär.. och det är fan inte bra för det går bara åt helvete när jag är kär :P haha. Men jag tror faktiskt att jag har mina känslor under kontroll, jag försöker låta hjärnan arbeta en del mellan varven i stället för att hjärtat ska få övertag ;) Blir nog bättre så.

Måste till stallet sen igen och ta in hästarna :) Sen så blir det väl hem till Jossey skulle jag tro. Annars vet jag inte vad som händer. Blir nog hyffsat lugnt eftersom jag ska upp tidigt och så i morgon igen. I går så var jag hos Jimmy en sväng, vart inte så jätte kul faktiskt.. Alla var helt sega och vi satt och spelade monopol som jag knappt kommer i håg hur man gör plus att det där spelet aldrig tar slut heller :S hrmf.. Menmen det var väl trevligt :)

Nehe nu så väntar kaffet på mig! Hoppas ni har haft en bra lördag!
Kram på er

Fredag

Äntligen helg! Inte för att jag har några planer direkt men alltid skönt att vara ledig :) Har utsläppet i stallet så måste gå upp tidigt varje dag :( Menmen.. Sånt man får ta när man har häst!

Måste bara hänvisa er till världens bästa blogg:

Trolloxens studentblogg

Enjoy ;)

Bra

Just nu så känner jag mig faktiskt väldigt glad och det känns skönt!

- Underbart i stallet i dag <3
- Underbara vänner <3
- Underbart väder <3

Det känns för tillfället bra helt enkelt.

Torsdag

Vi är i skolan på en torsdag, det känns lite konstigt! Det är ganska så sugit i skolan i dag faktiskt.. Vi ska göra en uppgift/rapport som vi hade en minst sagt het diskussion om med en lärare häromdagen. Vi tycker att det är så himla onödigt och löjligt att de ska lägga in sådana här uppgifter som inte är relaterat till någon särskild kurs.. Det blir bara betungande när vi redan har 75 000 andra saker i skolan att göra..

Wellwell, i dag efter skolan så ska jag ut till min älskade hästapålle :) Se vad han är på för humör i dag knäppisen. Kan tänka mig att han har massa vårkänslor som han vill få ut :P tss. Får se vad jag hittar på för skoj med honom i dag. En brun banan och massa pussar ska han få i alla fall :) Sen så ska jag kolla på hockey i kväll, kanske hos ellen? kanske hemma i sköna soffan? Vi får se var kvällen bär av :)

Hit me like a ray of sun, burning through my darkest night
You're the only one that I want

Onsdag

Hela dagen har vi vart på högskolan! Har vart intressant, man blir ju bara mer förvirrad inför framtiden :( Wellwell, ska inte tänka för mycket på det.. Jag ska leva livet fram tills studenten nu ;) tss. Efter det så gick jag på stan och tog en fika med Ellen. Alltid lika trevligt :) Sen så kom Sandra och hämtade mig och vi åkte hem till mormor för att kolla och fixa lite med -min balklänning. Jag är bara såå kär i den så det finns inte <3 Den är faktiskt jätte fin och jag längtar verkligen tills jag ska få ha den :) Och nu så sitter jag hemma.. Har jätte ont i magen :( Det tkr vi inte om..

 Saknar min älskling lite!

Tisdag

Jag är på något grymt dåligt humör idag! Har kännt mig arg och tjurig hela dagen typ (fråga mig inte varför för det har jag ingen aning om, haha). Svårt då att lossas att man är glad och bara bita ihop, men det fixar vi ;) Men i alla fall, tror nästan att det är bäst om ni håller er på avstånd från mig idag. När jag är på detta humör så vet man aldrig vad jag kan få för ryck (oftast för de mest töntigaste grejerna).

Har börjat med framtidsvecka nu i skolan.. Vilket får en mer fundersam på vad man ska göra sen.. Men jag börjar bli ganska säker på att jag vill sökasökasöka jobb, försöka få massa cash, sen antingen resa eller flytta hemifrån. Men ska jag bara jobba och flytta hemifrån, det känns lite väl tråkigt.. hrmf.. Men som Thony Kankare sa idag, ni behöver inte ha så bråttom, ni behöver inte bestämma er nu vad ni ska göra, det kommer bli bra ändå. Får väl försöka lita på honom.

Snart så ska jag gå ner till Sandra och sätta mig med henne och kolla på den rätte för rosing, hoppas att jag blir på bättre humör.. I alla fall tills morgon dagen.

Kram på er!

The heart never lies

Bjuder på en (lite) gammal goding! (enligt mig själv)
Hittade tyävrr inte så bra version men tror inte så många kommer lyssna ändå.
Men det tycker jag faktiskt att ni ska ta o göra, bra låt, bra text
och framför allt bra band :)



Some people fight, some people fall
 others pretend they dont care at all
If you wanna fight, I stand right beside you
The day that you fall, I'll be right behind you
To pick up the pieces, if you don't belive me
 then just look into my eyes cause the heart never lies ♥

Måndag

Och jag traskade mig upp och gick på matten i dag! :O Hur duktig är inte jag? Ifall någon har missat det så är det inte så att jag är en lat skolkare, utan jag har redan gjort allt som de gör på matten och fått godkännt på båda delarna. Så jag tycker att det är lite onödigt att gå på alla lektioner där vi gör allt som jag redan har gjort, detta tycker ju givetvis inte läraren. Menmen, i dag var det lite repetion så jag bestämde mig för att gå. Vad skulle jag annars ha gjort liksom? Luggit hemma och sovit bort hela förmiddagen. Det gick faktiskt jätte bra på matten :) Det kändes ganska enkelt i dag! Vi är så duktiga såå jag michis och ellen ;) Vi fick sluta vid klockan tio och då gick jag och ellen och fikade/åt frukost och pratade massa strunt :P Alltid lika trevligt, vi kommer alltid på att vi är likare än vad man kan tro när vi sitter och pratar. hihi. Sen så mötte Sandra (syster) upp oss, vi körde hem ellen och drog sedan vidare till ekohallen och köpte mat till calibra :) Sen åkte vi till pappas jobb och sa hej till honom och sen hem igen. Vi ska strax göra i ordning en god sallad, sen så småningom ska jag pallra mig upp till stallet.

Måste bara nämna att jag hade jätte mycket bra prat med jojje igår, jag har saknat det och dig! Mina vänner är helt enkelt dem bästa ♥

Idag känner jag mig stark.

Inte så stor grej egentligen, men måste bara visa mig som mes och skriva av mig..

Förlåt jag måste bara skriva av mig igen..
Ni behöver faktiskt inte läsa, många av er tror säkert att jag bara söker efter sympati men så är det verkligen inte. Jag skriver om det här för att jag själv vill "skriva av mig".. Eftersom att jag kanske inte alltid tycker om att prata med mina vänner om det här så känns det ibland bättre att få skriva ner det..

Måste bara säga rätt ut.. Jag har så himla ont i hjärtat.. Det spelar ingen roll hur glad jag försöker vara eller verkar men det gör så himla ont.. Jag vet vad jag måste göra, och jag vet att jag tar ut saker i förskott, för lets face it det har inte hänt så jävla mycket.. Jag är kanske en liten tönt som känner så här.. Men jag vet att jag inte är den enda tjejen som funderar så här mycket, bara det att det kanske bara är jag som skriver det här.. Men nästan alla ni som läser vet ju att jag har blivit sårad för ut och rent ut sagt så är jag så himla rädd att bli det igen. Jag vet också så himla väl att det är inte är här jag borde skriva det här, utan det här borde jag ta upp med personen i fråga. Men är det så himla lätt när vi inte träffas? Inte alls ofta. Och nu tycker ni säkert också att jag är en sån tönt som skrev att jag skulle bli så posetiv i går i ett inlägg, men att skriva av mig här gör faktikst att det känns en smula bättre. Visst jag tycker om den här personen jätte mycket, det gör jag! Men jag tror inte att det är bara det som är grejen.. Jag vet att jag klarar mig själv, och kan vara lycklig så. Jag känner bara det att jag inte vill ta ett till misslyckat "förhållande". Och jag trodde att detta skulle kunna bli en början på något riktigt bra.

Nee nu säger jag det igen, jag ska försöka oroa mig så mycket! Och som sagt detta är inte för att söka sympati jag skriver, ni behöver inte komma och fråga mig hur jag mår.. Jag skriver som sagt bara här för att det känns aningens skönare för mig då. Och jag vet att jag är så himla töntig som river upp sånna här som saker.. När jag kanske egentligen vet orsakerna till varför det är så (?) Wellwell, vissa av er förstår mig.. Vissa inte! En utav dem som förstår mig ska jag i alla fall träffa senare.. Jojje <3

Jag ska vara stark! Och måste försöka vara mer posetiv.
Things are the way they are for a reason

Det känns redan lite bättre faktiskt :)

En till sak bara :P Ni vet dem här mailen man får, eller aa jag får i alla fall.. Dem här med dagens väder och horoskop. Jag tror faktiskt att det horoskopet har stämmt in på mig varje dag den här veckan! Sånt är nästan lite läskigt faktiskt :S

Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan vara irriterad över, att du inte har hört från en person. Skall du fortsätta att vara irriterad - eller göra något
?

Shiit pommesfrit vad långt det blev! haha

Beyonce - Halo

Ny fawolåt. Såå fin!





Jag har kommit på att jag måste sluta vara en sån pessimist, har varit en riktig sådan på senaste tiden. Men det vet ju jag lika väl som alla ni andra, när man får känslor för någon så blir man konstig och gör och säger kanske grejer som man aldrig skulle kunna tro att man skulle göra. Wellwell ska i alla fall försöka att se saker från lite ljusare sidor nu, uppskatta det jag har lite mer och inte fundera så mycket på sånt som får mig att må dåligt. Lätt att säga, kommer väl vara högst en timme. Men jag ska ge det ett försök i alla fall, för min egenskull, för mitt självförtroendes skull...


Har vart i stallet nu. Alltså stallet och hästarna betyder så otroligt mycket för mig! Det är helt sjukt. Var där knappt en timme i dag bara men bara en sådan sak som att Calibra gnäggar och kommer till mig i hagen får en att känna sig så glad och lycklig. Djur dem är allt trogna dem :) <3

Sitter och kollar på hockeyn nu, hv ligger under med 2-0. Kassa dem är.. Tror de kommer åka ut nu faktiskt. Men det märker vi. Nu så ska jag ha lite linsträning med mig själv, det är skit svårt att få i dem där sakerna i ögat.. Jag måste öva. Sen i pausen så ska jag ta mig en dusch. Sen i kväll får vi se vad det blir, blir nog att kolla på melodifestivalen i alla fall :) Hoppas på att vi inte skickar ugglan..

Lite vimmel ska vi väl alltid bjuda på med ;)


Lördag

Lördag och jag har inte stigit upp ur sängen än, är otroligt seg och trött. Inte bakis, utan bara seg och trött typ. Kvällen i går dåå, förfesten var jätte rolig som alltid :) Sen så utgången hade jag väl inte jätte roligt. Var inte taggad och sen så hade jag jätte ont i fötterna.. haha. Jag ska ALDRIG mer ha dem skorna.. De gjorde riktigt ont.

Fy fan på för fredag den 13:onde med. Hände en liten olycka på dagen (som jag inte känner för att berätta) och så blev det ju givetvis lite onödiga samtal där på kvällen + då att jag inte hade så jätte roligt. Men men så är det i bland I guess. Kan ju inte vara på top jämt ;)

Ikväll får vi se lite vad det blir. Måste till stallet snart med, sen så vill jag gärna se hockeyn med när den för en gång skull går på tvn :)

Torsdag

Sitter och kollar på massa lägenheter. Är såå sugen på att flytta hemifrån! Få ett stadigt jobb till hösten och prova på att flytta hemifrån. Det är verkligen något jag ska försöka sträva efter! Åhh vad jag vill. Tänk vad skönt och roligt att ha en egen lägenhet. När jag satt och kollade nu hittade jag både en bra/fin etta på Torpa och en på Liljeholmen. Liljeholmen skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo på. Väldigt nära city men ändå inte mitt i. Wellwell, med denna lågkonjuktur så får jag väl vänta ett bra på tag på att denna dröm ska slå in. 

I dag så sov jag ut till klockan tio, så otroligt skönt! Martina varnade mig i gårkväll för att jag kanske skulle få ett samtal från stocken senare och mycket riktigt så ringde telefonen klockan halv ett i natt. Så låg vaken där en timme och pratade i telefon! haha. Men det var trevligt :) Har i alla fall vart i stallet, skrittade ut barbacka i solskenet :) Mys! (även att han var lite pucko i dag) Sen dess har jag inte gjort ett skit typ, lagat lite mat. Måste göra klart mitt samhällsarbete med.. usch vad det är tråkigt..

Var hos optikern i går och provade ut och skaffade linser. Så sitter här med dem på mig nu, känns hur bra som helst! Ska ha på mig dem några timmar om dagen bara nu i början och öka på med någon timme för varje dag. För att vänja ögonen eller så :) Men det känns skönt nu att se som normalt folk.. haha.

Sådärja, där fick ni lite onödig läsning..

Måndag

Luktar riktigt gott här i huset när Sajje lagar mat. Blir i för sig bara mackaroner och falukorv men det är gott :) Var på Ikea cirkus hela dagen i går kändes det som. Jag skulle ju även plugga i går, men det gick inte så jag sket i det. Ska göra ett nytt försök i dag i stället. För att skjuta upp pluggningen i går så hjälpte jag pappa att sätta ihop en del av Sandras möbler. hihi, lite kul. Jag kanske ska bli möbelmonterare? Eller inte. Sen så senare på kvällen så blev det att åka in till Jimmy och sova där. Mys :) Hann ju inte umgås så mycket men det kändes skönt att får träffas lite i alla fall! Så i morse traskade jag upp tidigt, kände mig lite mammig och diskade (huur mycket som helst) och fixade i ordning i köket lite. Kände mig lite snäll och duktig där (a) Sen så blev det driven och köpa en toast och åka upp till stallet. Red Calibra och fixade i ordning allt i stallet. Nu här hemma så har jag även hunnit att plocka i ordning på rummet, så nu tyvärr Fia lilla så finns det ingen bra anledning till att skjuta upp pluggningen. Bara att sätta i gång...

Söndag

Idag är jag på bättre humör! Jag orkar inte vara irriterad mer :P Nu så sitter jag och väntar på att mitt kaffe ska bli klart sen så ska jag göra ett tappert försök till att börja plugga. Få lite undanstökat! Sen om kanske en timme eller två så blir det att åka in till Ikea med familjen, Sajje ska köpa möbler till sitt rum och ville ha smakråd. Så det blir väl även att käka där inne med. Sen så blir det väl troligtvis hem och försöka plugga ännu mer. Eller hitta på något annat skoj :) Har redan vart i stallet i alla fall och mockat och fixat. Skönt att även få det undanstökat sådär på morgonen.

Nu är kaffet mitt klart!
Talk to you later..

Irriterad

Just nu så känns inget bra.. Calibra var pucko och jobbig idag! Han är tok-kär i nicoline vilket gör att när den ena utav dem går in och ut ur hagen så bara springer de runt och gnäggar efter varandra. Otroligt irriterande! Sen så var han väldigt jobbig när jag red också, blev rädd för stenar och grejer som han har sett tusen gånger innan, och var döv som fan för skänkeln..Var på hv nu, det var dock sjukt kul. Jätte rolig match att se :) Men sen så kommer jag hem, Jimmy e dum.. Idag var han faktiskt lite dum på riktigt! Inte bara jag som är paranoid. Sen så nu så slog det mig hur mycket som måste bli klart i skolan, jävla svenska redovisning på onsdag... Jävla extrema rörelser uppgift som också måste vara klar... grrrr. Jag orkar inte!!!!!!!!! Ska nog gå upp tidigt i morgon och försöka hinna med Calibra på morgonen innan vi åker och handlar möbler till sandras rum..
 
Sorry, var bara tvungen att skriva av mig lite..

Kärlekspar :)


Jag ska köpa vingar för pengarna och flyga ut över ängarnaaaa!

Jaha, var ska jag börja?
Hela dagen i går var super rolig! Hjälpte tjejerna på deras föreställning "backstage". Fick även sitta i publiken en föreställning. Alltså ni är ju verkligen hur duktiga som helst! Blev så stolt när jag såg er :) Grymt bra!! Sen så blev det lite förferre och studentfest på centrum. Massa shots, hoppsan. haha, men det är rätt! Hade verkligen huur kul som helst. Dansade som bara den, pratade med trevligt folk, osv. Jätte roligt! Tack alla som var med och förgyllde min kväll :)

Nu så sitter jag med mamma och pappa och kollar på så ska det låta. Imorgon så ska jag först till stallet och sedan gå på hv :D Det ska bli jätte kul faktiskt! Slutspel och allt. Hoppas de vinner den här gången bara. Sen så på söndag så står det mellan att följa med Emmelie på tävling och att följa med Sajje och köpa möbler till hennes rum. Tror nästan att jag blir hemma men ska fundera lite till. Beror på vad man gör i mon kväll med :)


Förviskatastudenten förviskatastudenten förviskatastudeeeenteeen,
FYFANVADVIÄRBRA!

En värld full av liv

Uppe med tuppen på min lediga dag. Ska in och hjälpa tjejerna med deras projektarbete, dansföreställningen "En värld full av liv". Två föreställningar nu på dagen och sen två i kväll. Ska kila upp till mamma emellan föreställningarna och lämna grejer och byta om för sen efter föreställningarna så blir det studentferre, för i dag är det 100 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!!! :D Måste börja räkna ner med en fest. Jag är grymt taggad för hela dagen! Det ska bli skoj.

Lycka till mina underbaringar, ni kommer fixa detta galant! :) ♥

Calle Calibra

Red äntligen Calibra i går! Har ju inte ridit på typ fem dagar bara för att det har varit så isigt och dåligt underlag. Men i går så beslöt jag mig för att ge mig ut en sväng i skogen och se hur mycket det gick att göra. Jag kunde bara skritta och trava lite :) Han var huur pigg och taggad som helst. Hade jag släppt efter ytterst lite till på järnvägen (där en järnväg har gått tidigare, lång och smal väg) så hade han brallat som aldrig förr. Men det tillät jag inte ;) haha. Taktade nästan hela vägen hem sen, men det gick bra i alla fall, jag kände mig lugn och då går det mycket bättre.

Så ska ge mig ut och rida lite i dag med tänkte jag. Han måste röra sig, har har varit hur rastlös som helst nu de här dagarna. Lille plutten, trotts att han är pucko i bland så är det någon som har kommit mig väldigt nära om hjärtat.

Han är bäst ♥

  

Tisdag

Tillbaka i skolan, har inte orkar blogga på hela helgen.. Ber om ursäkt mina fem läsare! Helgen har iaf vart bra. Utgången i fredags var kanon kul! Afterwork med Lizah, Joel och Annelie mfl. Det var lite mysigt så :) Sen så drog vi vidare till Martina på förfest. Hon, jag, Lizah, Emmelie, Joel och Simon var det som var med. Jätte trevligt hade vi, spelade spel o lite så :) Utgången var också bra, först amor och massa shots sen så centrum och massa dans. Sen så fick jag slagga hos Jimmy. Så halva lördagen tillbringades där. Sen så var det bara hem och sova, fick ju inte sova ut dirket eftersom en viss klarvaken Frans skuttade in till oss och väckte oss klockan åtta på morgonen.. hrmf.. Somnade tidigt på lördagen i alla fall. Var även ute i stallet med mamma och tog in hästarna och pussade på min älskling :)

Söndagen var det tävling i Tidaholm med Emmelie. Man får verkligen mersmak av hästarna när man är iväg så. Jätte kul :) Och Shadow och Emmelie var så duktiga så! Var där hela dagen och sen var det stallmöte i andra stallet på kvällen. Men det har varit en bra helg totalt.

Nu så ska jag börja jobba lite..
Usch orkar inte, är så grymt skoltrött så det finns inte!!!!