Hur ska man rösta?

Valet närmar sig och röstsedlar börjar dimpa ner i brevlådan! Har ni funderat på hur ni ska rösta? Jag vill vara med och rösta och har därför tänkt att jag ska läsa på lite inför valet så jag vet lite mer om partiernas värderingar. Så jag gjorde ett test på Svts hemsidan. Resultatet blev såhär:



Ehh okej, det här var ju till stor hjälp eller vad säger ni? Hahaha.

Idag har varit en riktigt stressig dag på jobbet. Men det gick ihop sig som tur var :) Det gör det ju alltid på något vänster. Men det känns i kroppen att man har vart igång och stressat så resten av dagen har jag bara legat i soffan och latat mig!

Jag oroar mig inte, det gör jag inte, men jag funderar! Som läget ser ut nu så känns det som risken är ganska stor för att jag inte får förlängt på jobbet nästa gång. Jag är inte rädd för att jag blir arbetslös, för jag tror ändå att min chef skulle hjälpa mig att komma in på Råslätts eller Älgstigens hemtjänst.. Men jag vill inte riktigt som läget är nu. Jag vill skaffa ett annat jobb! Idag ringde en person angående en personlig assistent tjänst som jag har sökt. Tyvärr lät dem inte så seriösa men det kom ändå upp ett litet hopp om att det kanske inte är förgäves som man skickar in de där cvna..? När jag sa att mitt vikariat inte gick ut förrän sista oktober (vilket jag även har skrivit klart och tydligt i mitt cv/personliga brev) så sa hon att hon skulle höra av sig då. Men det har vi inte sett än! Hehe. Och det lär vi nog inte se! Men jag sa i alla fall att jag var intresserad och skulle de höra av sig igen så skulle jag försöka ta reda lite mer på vad det är för person som man ska assistera och hur mycket jobb man kommer få osv. Vi får se, vi får se! Det skulle vara kul att pröva på något annat snart :) Vi får se vad som händer och sker :)

Nu så ska jag nog hoppa in i duschen! Fångarna på fortet väntar ikväll igen :D Imorgon är jag ledig igen! Då blir det en sväng på stan med Lisen fisen, ska gymma sen på kvällen så ska jag även slinga Sandras hår :) Kommer nog bli en bra dag :) Pussar och kramar på er och ha det super duper bra! ♥ 

Ullared

Idag så tog jag och Johanna en liten roadtrip och hamnade på Ullared! Superkul och det följde med massa bra grejer hem. Det var kul att komma iväg lite, och jag har handlat utan att tänka för mycket på priserna (för det behöver man ju inte i Ullared..?) och unnat mig :) Så det har varit en riktigt bra dag än sålänge. Så vad köpte jag då?

  



Jag köpte lite underkläder, en skjorta, en tröja, tajts, en väska, blomma + kruka, skinnhandskar, halsduk, påslakan, adventsljustake, adventsstjärna, tvättmedel, balsam, tvål, diskmedel, diskmaskinstabletter, ja listan är oändlig! Visst blev det en slant men jag har köpt på mig ett lager med hushållsartiklar som jag nu inte behöver inhandla på ett bra tag så jag slipper ju lägga pengar på det ett tag framöver.

Ikväll så ska jag titta på Fångarna på fortet med Elina och kanske någon mer..? Hon har ju inte sett min lägenhet än så det ska bli kul o se vad hon tycker :) Jag har en sån megago jobbvecka den här veckan! Jobbar bara tisdag, torsdag, fredag! Sen är jag ledig i helgen, underbart :) Men nu så ska jag ta en superhärlig dusch. Vi hörs :) Pussokram♥

Ta hand om mig själv dag!

Thats right, idag ska jag bara ta hand om mig själv och likaså bara tänka på mig själv. Så jag har fortsatt med mitt beroende = Kollat på PH Danmark hela förmiddagen, utan att skämmas! Så nu börjar jag bli lite småhungrig så jag ska traska upp till Tortellini och unna mig en smaskig sallad såhär dagen innan löning. Sen så ska jag laga matlåda tills imorgon och sen så ska jag cykla bort till gymmet och träna lite granna. Har även idag skämt bort mig med Mary Kays underbara ansiktsmask och handpealing! Jag tycker jag är värd en sånhär dag innan det är dags att jobba hela helgen. Imorgon är det löning och det innebär att jag och Johanna även rullar mot Ullared på måndag. Har inte varit där sen jag fick lägenheten så ska bli otroligt roligt :) Nu så ska jag fortsätta med min lediga dag, vill bara ge er en liten update :) Pussokram♥

Onsdag

Jobbet igår på Älgstigen gick bara bra. Cyklade dit så var helt genomsvett! Haha. Jag hade kvar mitt lokalsinne och kände igen många av vägnamnen och stötte inte på några större problem, alla var mycket snälla mot mig och det var även kul att träffa några som jag inte har sett på länge som jag har jobbat med tidigare.

Även idag har jag jobbat! Vilket också gick bra.. Har fått lite nya vårdtagare det senaste men inte med överdrivet mycket hjälp. Inte så pass mycket så att de täcker upp för de som vi har haft innan som har flyttat etc. Att vi har så lugnt på jobbet nu känns verkligen inte bra! Jag känner det verkligen på mig att jag eller Sanna kommer ryka nästa gång. Det är ju jag och två stycken till som heter Sanna och Berit som går på samma "vikariat och avtal" eller vad man ska säga. Berit har nu blivit Lasad vilket innebär att blir jag eller Sanna som ryker. Men den dagen den sorgen! Kanske har chefen något annat att erbjuda? Men att det här ligger lite i bakgrunden får mig att vilja byta jobb. Jag är sugen på att pröva på något annat! Men det vet vi ju det med att jobben inte kommer springandes till en dirket. Vi får se vad som händer och sker helt enkelt :) Ska egentligen inte ta ut något i förskott men man kan inte låta bli att spekulera och fundera!

Planerna var väl egentligen att fröken Mårtensson skulle kolla in lägenheten ikväll, men det blev inte så då hon ville spendera tid med familjen, och det förstår jag ju :) Så jag traskar bort till Sandra om en stund för att kolla på fångarna på fortet. Är det inte något grymt bra? :) Haha. Men innan jag gör det så ska jag kolla på ett till Paradise Hotel danmark avsnitt. Besatt, är ordet! Usch har inte alls mått bra de senaste dagarna.. Har inte haft någon matlust, mått illa, frysit i ena sekunden och svettats i andra, haft lite smygont i halsen.. BLÄ! Vill inte bli sjuk.

Ciao ciao!


Måndagkväll

Nu ligger jag här under täcket och ska kolla på Paradise Hotel Danmark, även jag har fastnat för detta program! Men första tänkte jag kluddra ner några rader!

Mycket blandade känslor i detta ögonblick! Jag är så himla lycklig efter att ha fått träffa min bästa vän som jag inte har sett på ett år! Hoppas vi kan umgås mycket mycket nu innan ni åker vidare ut på äventyr :) Så underbart att få se dig, krama dig och pratade med dig igen :) Samtidigt så har jag en liten klump i magen och är lite smått irriterad på min chef. Han ringde mig nämligen tidigare idag och undrade om jag kunde jobba på Älgstigen imorgon i stället för i Nhr eftersom vi inte har alls mycket o göra. Jag sa till han att jag helst inte ville göra detta då det känns mycket bättre i Nhr när man kan allt där och så nu. Men han tjatade och tjatade och sa att det inte fanns något för mig och göra i Nhr imorgon.. Så jag var ju helt enkelt tvungen att gå med på det! Jag förstår ju att han måste göra så ändå, finns det inte jobb så finns det inte. Men jag blir lite irriterad över att han frågade just mig, valde ut att det var just jag som inte hade något att göra imorgon. Det känns som att han utnyttjar lite den position jag har i arbetsgruppen, att jag är den personen som håller mig lite i bakgrunden, inte klagar så mycket och inte säger emot så jätte mycket. Jag slår vad om att han helt enkelt inte vågade fråga de som är lite tuffare än mig! Och det tycker jag är lite fegt av honom. Johanna förstår precis vad jag pratar om eftersom hon känner alla på jobbet och chefen med.

Har lite lust att sjukanmäla mig imorgon och ligga hemma med Lizah och titta på serier hela dagen. Men jag har valt att "take the high road", ge mig själv en liten utmaning och jobba på Älgstigen imorgon. Jag har ju jobbat där innan, och för ett år sedan så trivdes jag faktiskt mycket bättre där än vad jag gjorde på Nhrs hemtjänst. Men mycket har förändrats sen dess! Mycket har hänt på Älgstigens hemtjänst, de har blivit mycket större osv. Men men, det kan väl bli kul att testa på att vara där med igen! Det blir ju en ganska kort dag och om jag nästa gång inte får förlängt på Nhrs hemtjänst så kan det vara bra att ha en fot in där med. Så jag hoppas det ska gå bra!

Oj det var inte tanken att jag skulle skriva så långt! Dags för bli Paradise hotel nu! Pussokram och godnatt♥

Segisdag!

Idag är en såndär segdag-dagenefter som man gärna vill hoppa över. Har inte gjort något alls ungefär! Gick upp strax innan 13.00, har man vart ute på en minst sagt galen kväll så har man. Froggih ringde och ville titta på tvättstugan! De var här i huset på lägenhetsvisning :) Så vi får se om Hannah blir min nya granne :) Sen så har jag käkat lite! Pommes var verkligen ett måste idag! Och det smakade riktigt bra :) Kvällen igår var för övrigt bra :) Så kul att umgås med tjejerna! Men någonstans mitt i kvällen när vi var ute så vände mitt humör från toppen till botten. Jag var på riktigt dåligt humör, men jag försökte dölja det så gott det gick och hade ganska roligt ändå med världens bästa Lizah :) Men nu så måste jag traska ner till affären och köpa lite mjölk och juice, och ja det blir nog något fett med!

 

Födelsedagsbarnet öppnar presenter! Hoppas du hade en rolig kväll :) ♥

Egogirl



 







Snart ska jag traska iväg till Lisen fisen. Därifrån traskar vi till Twincity och möter upp resten av tjejer, 18.00 drar kvällens program igång :) En fråga bara.. Varför är det alltid så att man från början alltid har jätte långt tid på sig att göra sig iordning men sen slutar med likförbannat att man får stressa ändå?

Vad gör vi? Nu kör vi!

Inredning

Visst är det så himla roligt med inredning? Själv kan jag gå på Ikea i timmar, sitta inne på inredningsbutikers hemsidor och tänka vad som skulle passa in i min egen lägenhet, vad man skulle kunna ändra på osv. Ibland när jag inte kan sova så brukar jag ligga och tänka på vad jag skulle kunna köpa till hemmet. Mest små prydnadsaker :) Men lika roligt är det.

Ibland funderar jag på om man kanske skulle läsa någon kurs eller gå något högskoleprogram med någon inriktning åt inredning.. Inredningsarkitekt..? Jag är inte så jätte bra på inredning, men eftersom man tycker det är roligt så kanske man kan bli? :) Samtidigt så känns det inte som om man kan få något riktigt yrke inom inredning sen. O andra sidan så tänker jag ju jämt så att jag vill verkligen inte hoppa på någon linje på tre år på något som jag "kanske vill bli" eller som det bara finns jobb inom.

Mina gardiner som jag beställde från
textilonnet i Borås kom igår :) Så nu har vi kämpat med att få upp dom. Det var sånna här hissgardiner så det var inte det lättaste att få ordning på ska jag säga er! Mamma och pappa var här en sväng efter att de var på torget, så mamma hjälpte mig att få upp dom och till sist blev det bra faktiskt :) 

 
Blev lite mörkt, men man ser lite iaf :)

I mitt kök så försöker jag få fram stilen; Enkelt och silrent. Svart, vitt och grått = enkla färger och inte så mycket krimskrams (haha). I vardagsrummet försöker jag få fram stilen: Hemtrevligt och kvinnligt. Med hemtrevligt så ska det känns som att det här är ett ställe där man gärna få ha föttrena i soffan och en chipsskål i famnen. Med kvinnligt (lät så barnsligt med flickigt så jag valde kvinnligt, för visst är jag en kvinna? haha) så menar jag att det går mycket i blommigt (tapeten, gardiner, tavlor m.m.) och även lite rosa detaljer. När jag berättade detta för Johanna en gång så sa hon "Vad har du för stil i badrummet då? hahaha". Jaa det var ju roligt, så i badrummet kör jag änsålänge på stilen; Orennoverat. Det här är också sånt som jag kan ligga och klura ut medan jag ska försöka sova! Haha.

Sådär ja, då fick ni reda på det! Känner mig så otroligt ofräsch, så ska slänga på mig en ansiktsmask och hoppa in i duschen. Jag var inställd på att ha min rosa klänning idag, känns som sagt som sista chansen att ha den innan sommarn är över! Men det kom en liten regnskur innan och ska det vara så så får det nog bli långklänningen istället. Jag får klura lite till helt enkelt!

Ha en bra lördag! Ciaaao

Torsdag

Idag har jag inte varit fullt så uttråkad. Inte för att jag har haft mer o göra idag än igår.. Jag har bara inte kännt mig så uttråkad helt enkelt :) Dagen började med lite mannagrynsgröt! Tvättade ju igår kväll och det blev en hel del så det var bara att sätta igång o stryka. Så jag strök all min tvätt, dammsugade av golven, plockade undan lite här och var, dammade lite, torkade av i köket och samtidigt där emellan så njöt jag av mitt förmiddags kaffe. Sen så slängde jag ihop lite ris och kyckling i chili-cremefresh till middag som även får bli matlåda tills imorgon. Klockan 16.00 mötte jag upp Mathilda på stan för lite ärenden, höhöhö. Vi hittade nästan allt vi skulle :) Och nu så ligger jag hemma i soffan med en kopp te, datorn i knäet och Vänner på Tvn. Jag lär nog spendera resten av kvällen här också, fint!

Imorgon är det dags för jobb, 07.30-16.00. Det ska nog gå bra får vi hoppas :) Mamma har hemma min klänning och lagar den eftersom jag än sålänge inte äger nål och tråd (hahaha). Så efter jobbet måste jag ut till Månsarp och hämta den. Skulle inte förvåna mig om jag stannar kvar där ute en stund och kanske spenderar kvällen där. Vi får se :) Sen är det helg, igen :) Veckorna bara springer förbi. Ser verkligen fram emot lördag nu! Det var så himla längesen vi körde en riktig förfest tillsammans med tjejerna :) Ska bli så roligt :) ♥

Men nu så ska jag väl återgå till mitt "liggaoslöaisoffan"-de.
Vi hörs :) Pussokram

Just gonna stand there and watch me burn? Thats alright because I like the way it hurts.



</3

Ledig

Japp, min lediga dag och jag är enormt uttråkad. Och när jag är uttråkad så blir jag så enormt slö. Vilket är typ ännu värre! Har i alla fall lunchat med mamma, finns inget bättre :) Sen så traskade jag bort till bibblan och lämnade tillbaka lite böcker. Sen så traskade jag genom stan hem. Nu så sitter jag och tittar på Sex and the cuty och fäller en tår. Älskar älskar älskar den serien :)

Funderar även på vad jag ska ha på mig i helgen när vi firar Amandus :) Vill ni hjälpa mig att bestämma? :)

Kanditat nr. 1
Helst hade jag velat ha min puderrosa tubtopsklänning.. Har nog bara haft den en eller två gånger, men det finns några små små fläckar och efter att den har följt med min kära stora syster ut på äventyr så är den faktiskt lite sönder.. Men den är hemma hos mamma nu på lagning. Ifall ni inte kommer ihåg hur den ser ut så ser den ut så här:

 

Kanditat nr.2
En blå klänning som inhandlades från HM för.. Hmm kan det vart två år sen kanske? Har hängt i gaderoben mest, använts av mig två gånger ungefär.. Martina har nog lånat den någon gång med! Men den kanske förtjänar en sväng ut på stan med mig och mina vänner? Den har ju trotts allt varit in i gaderoben alldeles för länge. (försök att se igenom de fult tagna bilderna)
 

Kanditat nr.3
Det är samma outfit som jag hade på mig i lördags. Min nya fina långklänning. Kan kännas tråkigt att ha samma som förra helgen, men jag trivdes väldigt bra i den. Och det kan vara roligt att känna sig lite extra "fin" när vi ska fira en väns födelsedag :)


Kanditat nr.4
Min ljusrosa transparatna blus. Även den ganska ny! Har haft den två gånger ute, men jag trivs även väldigt bra i detta plagg så varför inte använda den :)
 


Vilken tycker ni är finast/passar bästa tills på lördag? :)
Don't be shy!

Sådär, nu slog jag ihjäl lite tid. Ikväll är det tvättdags! Vi hörs istället i morgon :) Pussokram♥

Måndag

Hejsan hoppsan! En helg har gått och en ny vecka har börjat. Den nya veckan startade med en sväng på gymmet. Nu så har jag käkat och snart är det dags att bege sig till jobbet, 16.30-21.30. Älskar denna veckan, jobbar kvällen idag och i morgon går jag bara till 13.30, sen är jag ledig hela onsdag och hela torsdag! Underbart :)

Veckans schema:

Idag: Gymma, jobb 16.30-21.30.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30.
Onsdag: LEDIG
Torsdag: LEDIG
Fredag: Jobb 07.30-16.00.
Lördag: Ut o käka med tjejerna och sedan utgång!
Söndag: ?

Har inte så mycket planer, men det är så jag vill ha det i början på veckan. Blir väl gymmet någon mer dag i alla fall.

Bara en vecka tills Elina kommer hem nu! Jippie jeey :) ♥

Kvällens outfit



Ikväll bär jag min första och ända långklänning! Hela jag är klädd i HM. Klännignen köpte jag idag för 199 kr. Armband, ring och öronhängen är gamla men allihopa från HM. Jag kör även på bekväma svarta ballerina skor från HM :) Nu så är det bara att hoppas på en bra kväll!

Lördag

Hade typ världens bästa eftermiddag igår! Finns det något bättre än att sitta på en hästrygg ute i skogen tillsammans med två vänner? UNDERBART är ordet. Allt var vi lite nervösa innan vi gav oss iväg, (det var ju så himla längesen) men när vi väl var iväg så kändes allt jätte bra. Lite bus blev det allt med! Jaa det var en himla mysig och rolig ridtur ni alla fall :) Det får vi göra om fler gånger! På kvällen sedan blev det sushi, filmamaraton och mys med Amanda :)

Nu så sitter jag och väntar på att Amanda ska bli redo, sen är det dags för en sväng till gymmet. Ikväll blir det en sväng ut till Take mountain för lite partaj. Är väl inte jätte taggad för tillfället, men det hinner väl ändras :) Oftast när man inte är så jätte taggad så slutar det alltid med en toppen kväll! Det är också en såndär kväll då jag vill finnas där (och ha kul som sjutton med) för en bästa vän :)

Pussokram och trevlig helg på er!

Ballkongmys

Nu sitter jag här på ballkongen med en kopp te och musik i öronen. Tänkte sitta här och filosofera (läs vara inne på datorn och snoka runt) lite och få i mig lite friskluft :)

Igår var ingen bra dag.. Den tråkiga nyheten om Calibra tog hårdare än vad jag kunde tro och gjorde att jag kände mig lite nedstämd. Jag kommer till jobbet och det blir lite onödigt prat som får mig att tro att jag inte får förlängt.. Sen kommer ösregnet och allt kändes bara bajs! Men nu så idag pratade jag med chefen, jag har fått förlängt två månader (inte mycket men alltid något) och de jobbar på ett 6veckors schema som kommer innebära att vi bara behöver jobba var tredje helg. Så idag känns det mycket bättre :)  

Har inte lagt upp något "veckans schema" den här veckan.. haha, sorry! Men i måndags så jobbade jag ju till 16.30. Efter det var jag ute och gick en lång promenix med Emmelie, skönt :) Det var kul att träffa henne med, längesen nu ju! Sen tisdags.. Då var jag ledig! Städade igenom hela lägenheten, var och beställde en ny köksbänk, sen på kvällen blev det fika, minigolf och lite monopol med Lizah, Frida och Fanny. Myspys :) Igår så var jag ju på gymmet en sväng då på förmiddagen och sen blev det jobb 14.00-21.30.

Idag har jag gått till 16.00. Även om vi har väldigt lugnt på jobbet nu så är jag verkligen helt slut efter denna och förra veckan! Har inte gjort annat än jobbat känns det som. Det blev ju även längre dagar än vanligt, vilket verkligen är välkomnande pengar. Men det känns också, det tar verkligen på krafterna! Pust och stön..

Imorgon så hämtar Sophie och Amanda upp mig efter jobbet och det blir en sväng upp till Lotta och stallet. Ska äntligen få sitta på hästryggen igen :) Blir det uppehåll med och inte "fredagen-den-trettonde-otur" så är jag övertygad om att det kommer bli en toppen härlig stund :) Ska bli kul med att få lite sällskap ut i skogen. De senaste gångerna som jag har varit ute och ridit Blossom så har jag ju ridit själv, och visst det är mysigt men det är ännu mysigare om man har lite sällskap.

Har ju satt igång lite med gymmet nu. Har kommit på att löpbandet är nog en ganska bra ersättning för att dämpa lusten mot andra fysiska aktiviteter.. Höhö. Så troligtvis blir det dit en sväng på lördag med. Längtar tills passen börjar! Nu så ska banne mig konditionen bli på topp :)

Jag undrar om det är något bra på TV ikväll? Det återstår o se!
Ha det bra mina vänner. Pussis o kramis♥

Calibra, 1991-2010 <3

  



Knäppishästen, älsklingshästen, ja allt vad vi kallade honom finns numera bland Abbe, Lucas och många andra som vi har hållt varmt om hjärtat på den stora gröna ängen i hästhimeln.

Även att jag inte har sett honom på över ett år så känns det så hemskt när jag läste raderna i mejlet:

"Calibra finns inte mer...
Han hade trillat ihop på stallgolvet och i fallet brutit benet strax ovanför hoven.. hade inte gått att fixa ens på en ung häst. Förmodligen hade han något hjärtfel, förra året när han rivit sig på taggtråd hörde vi blåsljud så kanske var det hjärtsvikt som gjorde att han ramlade."

Usch vad hemskt! Det känns så fel att han inte finns över huvudtaget längre. Men han kommer alltid finnas i våra hjärtan och minnen. Våran Calibra, vila i frid ♥

Lite nytt i lyan!


En kruka som passar till min andra små pryttlar och en orkidee :)


En liten toaskylt :)



Mitt nya köksgolv :) Vad tycks?




Min nya spegel :)


Nya kaffe och te burkar som passar till min brödlåda :)

Tisdag

Har varit dåligt på blogg fronten nu länge! Tänker hela tiden att jag ska skriva men blir inte av helt enkelt.. S vad händer? Golvet är klart, nya lister är på! I eftermiddag så åker vi och köper även en ny köksbänk. Kommer bli kanoners :) Innan dess så måste det städas, efter allt jobb med golvet har det blivit mycket sågande och alltså mycket damm! Sen så måste jag även ta mig till gymmet och löpbandet.. Har jag berättat? Jag har köpt ett gymkort och bundit upp det på ett år.. Så nu MÅSTE jag verkligen träna. Start förra veckan och fortsättning idag. 

Jobbet rullar på väldigt bra nu i alla fall :) Helgen har bestått av jobb! Men har ändå varit ganska så bra :) I fredags så var vi (tjejerna) ute och käkade. Sen så blir det Twin för en öl :) Hem tidigt givetvis eftersom det var dags att upp och jobba tidigt dagen efter. Sen på lördagkvällen var jag hemma i Månsarp, grillade med mamma, pappa, Annica, Lasse och Fidden :) Det var mysigt det med.

Men nu så måste jag sätta igång om det ska bli något gjort här! Klockan 16.00 ska jag vara klar med städning och träning. Måste även pricka in lunch där någonstans.. Move it move it! Talk to you later.

Hoppsan..

Helt plötsligt igår, mitt i min jobbdag så försvann min nyfunna kärlek till jobbet, helt plötsligt mitt i mitt jobbpass helt utan anledning så kändes det bara usch fy och blä.. När jag kom hem så kom jag på andra tankar då Pappa och Lasse var här och höll på med govlet :) Men"Negativa fia till jobbet", det verkar faktiskt som om hon är tillbaka. För första gången sen semestern så känns det jobbigt att gå till jobbet i morgon..

Sen så helt plötsligt i dag, (åter igen) helt utan anledning så känns allt så enormt tråkigt och deprimerande. SÅ vet ni vad jag gjorde? Jag beställde hem lite grejer.. Woopsi!





Gardiner till köket och ett kuddfodral från
textilonnet.se. Snyggt?

Nu så ska jag springa bort till Twin och käka middag med Amanda, Sophie och Lizah. Det kommer definitivt få mig på bättre humör! ♥

Pussis och kramis

Godmorgon

God morgon! Jag bestämde mig för att ställa klockan på ganska tidigt för att inte sova bort hela min lediga dag. Idag måste det handlas, hade tänkt att cykla bort till bibblan och lämna tillbaka lite böcker, slänga skräp, damsuga på ballkongen och i köket.. Mitt kylskåp, min spis, min diskmaskin, mitt köksbord och massa mer köksartiklar står nu mera i mitt vardagsrum. Jag får knappt plats! Haha :) Pappa och Lasse var så duktiga och var här i 12 timmar i går och kämpade med att riva ut hela köket. Nu så ligger lite av mitt nya golv på plats! Äntligen är det på gång :) Känns riktigt skönt. Men jag kan inte laga någon mat :( Och jag har inte någon lust att köpa något så jag kanske åker hem till mamma och käkar sen. Så nu så ska jag väl se om jag hittar lite frukost här bland allt bröte. Sen är det väl bara att sätta igång :) Åhh glömde nästan dagens viktigaste händelse, ikväll ska jag träffa tjejerna, vi ska käka och bowla :) Mys!

Hoppas ni andra har en toppen dag :) Pussokram

Måndag

Filmen i går var jätte bra! Kan nog inte påstå att jag tycker att det var den bästa av dem tre som många andra tycker. Men den var bra :) Tycker de filmerna är jätte bra!

Ställde klockan idag, men låg och snoozade lite.. Snooza är fan underskattat! Kommer ihåg när jag och Elina var i Plönninge (ett hästgymnasie som vi funderade på att gå på) då ställde vi klockan på 05.00 bara för att vi skulle få snooza i två timmar. Haha! Elina ringde igår, kändes jätte skönt att få prata med henne! Snart är du hemma hos oss, I can't wait :) ♥

Idag är det tvättning som gäller! Innan jag börjar jobba 16.30. Jobbar bara fem timmar idag, skönt! Älskar de passen, det går såå fort :) Samtidigt som jag tvättar ska jag väl försöka plocka undan lite här i lägenheten. Måste även gå till grannhuset och slänga skärp. Troligtvis så ska pappa och Lasse lägga mitt köksgolv i helgen. Hoppashoppashoppas verkligen att det blir av nu! Och att det blir bra! Hoppashoppas :)

Veckans schema:

Idag: Tvätta sen jobba 16.30-21.30.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30. Sen bio med Jojje, Inception!
Onsdag: Jobb 07.30-15.00.
Torsdag: Jobb 07.30-15.00.
Fredag: Ledig!!!!
Lördag: Jobb 07.30-14.00.
Söndag: Jobb 07.30-21.30, delat pass!

Nu är jag inne på de veckorna som jag brukar kalla de jobbiga jobbveckorna. Alltså två veckor som är ganska så fullspäckade med jobb. Menmen, det ska väl gå bra! Har faktiskt gått bra (*peppar peppar*) att jobba nu det senaste. Nu när man har vart ledig i tre veckor så har man fått upp tagget för jobbet lite igen. Skulle egentligen åkt till Nelly outleten med Lizah och Martina på torsdag. Men när de frågade om jag kunde jobba till 15.00 på torsdag så hade jag inte en tanke på att vi skulle åka dit, så jag sa ja. Så nu kan jag inte fälja med :( Vilket i för sig kanske är ganska bra.. Vet inte vart mina pengar har försvunnit den här veckan? Har inte alls s¨å mycket kvar som jag brukar ha.. Men har varit massa små saker! Räkningar, ätit massa ute, shoppat lite granna, handlat mat, betalat en HM räkning, betalat taxfreen.. Pengarna går åt snabbare än vad man tror! Så nu blir det att leva lite snålt. Vilket inte är så svårt när man jobbar mycket, för då gör man ju det liksom. Och då brukar jag oftast laga till någon mat hemma när jag kommer hem. Så jag klarar mig nog :) Hihi.

Nehe, nog på struntprat och dags att börja tvätta snart! Ha en bra dag. Pussar och kramar♥

Söndag

Oj det var längesen det blev ett inlägg här.. Har väl inte haft någon inspriation helt enkelt! Så jag drar väl igenom veckan som har gått lite snabbt!

Måndag lunchade jag ju med Lizah, sen blev det en riktig slappa dag. Tisdag blev det jobb och efter det också en riktig slappa dag. Onsdagen kom Jojje och Lillan hit en sväng :) Jag som har saknat den supersöta vovven :) Det blev en sväng på stan och lite shopping. Sen på kvällen blev det utgång med Jojje, Ruttan, Sajje, Emilia och Sofia. Hängde mest på Olearys, men sprang även in på Centrum en sväng. Hade jätte skoj :) Torsdag, så jobbade jag ju. Blev väldigt stolt över mig själv att jag var så pigg på jobbet "dagen efter". Fredag, så blev det jobb på dagen sen myskväll med Ruttan på kvällen. Igår så blev det stan en sväng, köpte en spegel och lite småsaker till lägenheten! Sen på kvällen blev det vin med Michaela och Amanda sen givetvis utgång en sväng. Kul kväll!

Idag har vi varit på släktkalas i Tokared. Älskar verkligen att komma ut dit! Det känns lite som när man var liten och lekte på höloftet, lekte med kattungarna och hittade på massa bus. Det är väldigt fridfullt där ute på något sätt :) Såå kul att träffa alla med :)

Ikväll blir det bio med Sajjen. Eclipse ska äntligen ses! Sen så väntas en vecka full med jobb! Men börjar med att jobba kvällen i morgon bara, så får ju sovmorgon i alla fall. Skönt det :) Hoppas alla ni har haft en toppen helg! Pussar och kramar till er♥