Hemma igen

Så nu var vi hemma från vår omtalade resa och jag måste faktiskt säga att den var minst lika bra som förväntat! En av de bästa veckorna i mitt liv. Så grymt rolig! Man brydde sig inte om ett jävla skit rent ut sagt och det var det som var så himlans skönt! Man gjorde vad man ville och kände för i princip. Dagarna bestod av sol och bad och kvällarna av god mat och massa fest! Träffat massa roliga och snälla människor med! Åhh jag vill tillbaka.. Skulle kunna babbla hur länge som heöst om resan men för att inte göra det så avrundar jag här. Det känns riktigt tråkigt att vara hemma igen, fast skolan är helt okej. Har as gött schema nu i trean :) Så det kommer nog gå fort.

Har ännu inte fått nog av festen så sitter här hemma och laddar för en mini utgång med Ellen på smällen. Kommer inte vara alls samma sak att gå ut i jönköping.. Ne nu får jag sluta klaga, lite skönt är det väl att vara hemma då! :) I mon ska vi damer ha ltie mys, kolla på one three hill och käka maxmat!

  

Dagen D

Dagen som vi väntat på i 9 månader nu, i natt drar vi till Bulgarien och har så kul man bara kan :) Har känsla av att de kommande timmarna kommer att gå alldeles för sakta. Ska bli så skönt att få komma ifrån det här sverige vädret och få vara i solen och bara umgås med mina underbara vänner :)

See you later suckers för nu åker vi :D