Didicate yourself and you can find yourself


Torsdag 27 september

Värst vad mycket jag har skrivit här. Inte för att så många läser men ändå.. Haha. Men det är ju faktiskt inte därför jag skrivier :) Det är ju bara för att jag tycker om att "skriva av mig" lite om händelser och tankar och även för att jag tycker det är roligt.
 
Onsdagen igår var grå. Jag vaknade natten mellan tisdagen och onsdagen och hade grym mensvärk och regnet som slog mot fönstret höll mig vaken. Värken förföljde mig lite smått hela dagen på jobbet och jag vart himla trött. Men jag och Lizah tog oss till gymmet för en halvtimmes IW och en halvtimmes CX. Så med lite träning och flum från en bästa vän så slutade dagen ganska så bra ändå :) Somnade tidigt och skönt sen.
 
Nu så ska jag gå bort och kolla posten i gamla lägis sen plocka lite hemma och sen laga mat. Sen så börjar jag redan vid 13.30 idag eftersom vi har värdegrundsutbildning.
 

Tisdag 25 september

Känns som jag inte gör annat än att sitta framför tv:n på kvällarna med tända ljus. Men det är väl så det ska vara på höstkanten? :) Ibland känns det lite ensamt, men oftast bara skönt. Har lite träningsvärk i magen idag efter Cxn igår, och i morgon är det dags igen; En halvtimmes Iw och en halvtimmes Cx. Gött kött!
 
Har ni någon gång vart med om att ni tänker er att något ni har gjort är så himla underbart, och sen ska ni göra det igen och tänker att det kommer inte alls vara så roligt och underbart som jag minns det, men det är det?! Detta har jag varit med om idag. När jag beskriver det ovan låter det som något man bara har gjort en gång. Detta är ju något som jag har gjort tusentals gånger, haha. Jag såg så mycket fram emot ridningen idag, har ju inte ridit sen Cryddan såldes och det är några veckor sen. Det var precis lika roligt som jag hade förväntat mig :) Red mysiga lilla Blossom med Lotta. Så hoppas det blir fler gånger :)
 
Lilla fina Blossom :)
 
 
 
People know what they want, and they go after it.
I admire those people..

Måndag 24 september

Jobbhelgen har gått bra och snabbt :) Nu är jag ledig i två dagar och har för två timmar sen satt igång med tvätten. Ska försöka komma igång med städningen med och ikväll väntas det träning. Mina humörsvängningar fortsätter och jag måste gå tillbaka några inlägg och påminna mig själv om vad jag har sagt. "Vad än hösten bjuder på för tråkigheter så ska jag komma ihåg hurdan underbar sommar jag har haft". Thats right, kämpa emot hösten och höstdepressionen. Är grymt sugen på en galen utgång! Men känner på ett sett för att vara nykter fram till att jag ska ha min inflyttningsfest eftersom det har varit alldeles för mycket av det goda i sommar. Så jag har sagt att jag kan jobba i helgen som kommer. Nu är det bara en vecka kvar tills lägenheten skrivs över på min köpare. Ska bli så skönt att få det avklarat!

Torsdag 20 september

Satt och pluggade. Flöt på ganska bra i sådär en kvart, skrev ca en sida. Sen snubblade jag in på Tyra Sjöstedts hästblogg, och tankarna kom på helt andra håll. Jag bara måste komma igång med ridningen igen! Finns inget så underbart ♥
 
Cryddan
  
 
Calibra
 
 
 
Kärleken till djur är något alldeles speciellt.

Onsdag 19 september

Ska erkänna att mitt humör är ganska så svängande. Idag är jag på stråååålande humör och det känns som att livet leker. När jag var deppig i måndags gav det med mycket funderingar och jag tror att jag någonstans igår kväll tog några beslut med mig själv som jag känner mig tillfreds med. Ett av besluten har med träning att göra. Jag var på världens jobbigaste Bodystep pass igår kväll. Det gav mig ändå sån kick, och jag vet att jag har sagt det förr men jag är så taggad på att dra igång ordentligt med träningen. Jag ska försöka träna varrje måndag och onsdag. Ska upp och hälsa på Lotta i stallet och jag hoppas även på att jag ska få låna någon av deras kusar att rida på någon dag i veckan :)
 
Jag fick hem en order från Marykay idag, och jag ska försöka få ihop ett öppethus i oktober månad. Det var vart något som har varit populärt tidigare hos mina kunder så det skulle vara kul att komma igång lite nu när man inte har jobbat på länge. Jag har bestämt mig för att skrota bilen. Sist vi var på banken ang. lånen så räknade vi ut att jag lägger runt 1500 kr på bilen i månaden. Helt sjukt! Det är det inte värt, särskilt inte nu när min hyra kommer bli mycket dyrare då låne villkoren hade ändrats lite. Nu så kommer snart mammi och pappi och ska hjälpa mig att sätta upp en hylla i min nya underbara lägenhet! ♥
 

When your'e feeling down, do the things that makes you happy. Or think about moments when you where happy. Keep it simple.

Måndag 17 september

Det har varit en ganska bra dag! Jag älskar lediga måndagar. Har plockat undan i lägenheten (som jag har skjutit upp alldeles för länge), har vart på a6 med Sajje, köpte lite små grejer till lägenheten, snart känner jag att jag verkligen har kommit i ordning med allt. Så skönt! Sen så lagade jag och Sajje mat tillsammans, fläskfile gryta och klyftpotatis men grönsaker i ugnen, mums :) Sen så har jag pluggat lite, alldeles för lite. Imorgon är det dags för skola igen! Ikväll blir det mys framför tvn, X factor och Ensam mamma söker.
 
 
Ofta så känner jag att hur jag än gör så blir det fel. Någon blir besviken, oftast jag själv men även ibland någon annan. Will there ever be a happy ending? Ge mig styrka att komma ur denna svackan, snälla. Ilandsproblem?