Valborg

Tar en liten paus i solandet! Underbart väder ju, hur varmt som helst. Men vill ju inte direkt gå helt röd i fejjan i kväll :S Så tar en liten paus. Ska sedan lägga mig en liten stund till, sen så ska jag till pållen. Sen så blir det att dra till Hannah för förfest, sen så blir det studentfest på Sliver. Sen så blir det övernattning hos Hauer och troligtvis lite efterfest. Hoppas verkligen på att det blir en bra kväll för det behöver jag :)

  


Plugg!

Yeehoo, har en pluggig kväll framför mig!

Jag, Hauer och Bergan bestämde oss för att hoppa företagsekonomin i dag och sätta oss på ett fik och plugga naturkunskap och snacka lite skit. Vilket vi gjorde och det gjorde vi verkligen rätt ni. Ni är dem underbaraste :) ♥ Sen så hade jag och Emmelie lite möte med tompa, så snart så kommer även Emmelie hit så ska vi göra klart det sista med vår rapport. Sen så måste jag även göra klart mitt naturkunskaps arbete tills i morgon. Rolig kväll va? ;)

Fick mitt sommar schema i dag, och jag får jobba nio veckor om jag ville! Gissa om jag blev glad? Känns hur gött som helst. Man får ju passa på och jobba medans det finns jobb liksom. Så jag ska jobba from v.27-35, blir nog kanonens :) De hade dock satt upp mig tre dagar då jag är i Bulgarien :O De måste boort ;) tss. Så blir allt enligt planerat så kommer jag att jobba åtta och en halv vecka ungefär i sommar :) Detta besked förgyllde min dag lite.

- Efterfest gör livet värt att leva !
Dagens motto ;) haha


Tisdag.

Idag är en sån där dag då jag vaknade med klumpen i magen. Jag saknar dig.. Jag vill verkligen inte ha tillbaka dig eller det förhållandet vi hade. Men jag vill ha tillbaka dig som den personen som jag trodde att du var från början, jag saknar din närhet.

Men det hjälper inte att ligga hemma och lipa så lika bra att pallra sig till skolan för underbara lektioner i samhäll och företagsekonomi! Jippi, visst låter det roligt? Tycker ni inte det? haha, man måste ju försöka vara posetiv :S

Nu laddar vi för Valborg och hoppas på att jag mår bättre då så att jag kan släppa loss och ha en underbar kväll med mina vänner. Jag köpte även en klänning igår som jag ska ha i morgon! Shopping är en mycket bra medicin mot hjärtesorg.

Jag är något sjukt trött! Sover och äter känns det som om att det är det ända jag gör typ :S Var ute och sprang i går med. Mycket skönt :) Ska försöka göra det nu en eller två dagar i veckan, jämna ut allt supande som sker nu ;) haha. Inte alls mycket lektioner kvar nu och tankarna börjar springa i väg om hur framtiden kommer att se ut.. Hohojaja, det är inte lätt att vara liten. Och det låter så tryggt när pappa säger att det bara blir värre och värre desto äldre man blir. haha..

Jag är inte stark, men jag klarar mig.

Johanna Järvinen <3



Att ha en så nära vän som jag har tror jag inte är många som har. Det är som om att vi delar kropp, vi känner med varandra precis hela tiden. Vi är mer måna om varandras känslor än våra egna.. Allt är värt för att du ska få känna lycka! De senaste dagarna så har jag gått runt och undrat vad det har varit som har kännts jobbigt, och inte förräns alldeles nyss så kom jag på det, jag är rädd för att förlora min bästa vän, min själsfrände. Men det kommer aldrig hända! Det får inte hända. Om det är möjligt så tror jag nästan att det här kan ha gjort att vi har kommit ännu närmare varandra.

Hoppar du så hoppar jag ♥
Så är det bara.

Söndag

Det kommer vissa stunder då det inte känns lika enkelt.. Då man bara vill ligga i din famn och gråta eller åtminstonde plocka upp telefonen och få höra din röst. Vissa stunder är jag jätte stark och det känns bra, men vissa stunder så vänder det och det ända jag vill är att gömma mig under täcket och hoppas/vänta på att alla känslor bara ska försvinna. Det går dock inte en minut utan att jag sneglar på telefonen och hoppas på att du ska ringa. Jag vet inte vad jag vill att du ska säga, kanske bara ett hej skulle räcka. Idag kommer i alla fall bli första dagen sedan den 31 januari som jag inte har haft någon kontakt med dig. Och det känns lite tungt just nu.


Helgen har i alla fall varit bra, hade lite folk här hemma i fredags och det blev grillning och en trip till Falks grav. En mycket rolig kväll. I går så blev det förfest med Lizah och Joel, sedan hos Daniel och sen så blev det krogen. Sen så beslöt vi oss för att ha efterfest i puttes husvagn. haha, så det blev det! En mycket trevlig kväll det med.

Är så otroligt tacksam för att jag har mina underbara vänner! Utan erat stöd så hade det här varit dubbelt så  mycket svårare! ♥

Tysaness

Idag mår jag ganska bra! Hur kan man inte må bra när vädret är så underbart och man befinner sig runt dessa underbara djur? :) Har hoppat lite idag och min älskling var såå duktig ♥






Jag tror inte att det är meningen att jag ska få känna lycka..

Jag börjar faktiskt undra. Jag tror inte det är meningen att jag ska få känna lycka.

Men det känns så förbannat orättvist? Alla ska få känna lycka. Jag och kärlek går inte ihop. Det gör fanemej inte det! Nu så är det tredje gången som samma sak inträffar, och då kan det inte vara att alla killar är dumma. Det måste ju vara något som är fel på mig också? Kan inte någon bara säga till mig vad det är, jag kan ta den smällen, jobba på det och slippa få vara så här ledsen mera.

Kanske är jag ämnad för att vara singel? Men jag vill inte vara singel. Jag vill ha någon att sova jämte på kvällarna, jag vill ha någon som ringer mig och frågar hur min dag har varit, jag vill ha någon som blir arg när andra killar på krogen nyper mig i rumpan, jag vill ha någon som jag kan prata med allt om, jag vill ha någon som håller om mig och säger att allt kommer att bli bra, jag vill ha någon att pussa på.. Jag vill inte vara singel, jag vill älska och bli älskad!

Just nu är jag bara så enormt ledsen, men det är första reaktionen. Någonstans så känner jag att det här är bra.. Men det är långtlångt borta just nu! Jag kan faktiskt känna på ett sätt redan att jag kommer få det bättre utan just dig.. Det är kanske det här jag vill? Jag kanske inte ville vara tillsammans med dig? Det är liksom bara första reaktionen att tårarna börjar flöda och man undrar vad man har gjort för fel och tankarna springer iväg.. Jag vill inte ge upp en gång till.. Frågan som alltid ställs; Varför funkar det för alla andra och inte för mig?

Seriöst, är det någon som har svaret på den frågan så snälla svara mig!! Nåväl, för att klara ut saken lite så ska jag och J träffas på fredag för att få prata och få ett mera ordentligt avslut på det hela. Vi har i princip bestämt hur vi ska göra bara det att vi vill träffas och prata igenom det.

Jag tror att det finns en mening med allt.. Ibland är det bara svårt att förstå vad det är för mening?!

Jag kan inte säga att jag aldrig mer ska bli tillsammans med någon.. Just nu känns det så, men så kommer det inte alltid kännas. Jag kommer att fortsätta att söka efter kärleken.. Det är det jag inte förstår?! Hur kan jag vilja fortsätta söka kärlek om varje gång jag hittar den gör så jävla ont?

Som jag har sagt tidigare: Jag är stark. Jag klarar mig!

Mobilen sönder!

Hejsanhoppsan!
I dag så har jag otroligt med träningsvärk. Vilket jag skämt över då jag endast sprang, ja vad kan det ha vart, mellan 2-3 km i går kväll. haha, känns som jag knappt kan gå i dag. Sen så har jag varit väldigt trött! Jag blir banne mig trött när jag sover mer på nätterna.. Nu så kokar jag mig lite mackaroner och sen förr eller senare så ska jag dra mig till stallet :)

Min mobil har gått sönder! Har haft en spricka i den ett tag och nu så har hela skärmen spruckit.. Så har min gamla nu, ni vet den dära smala. Den funkar bra förutom att det inte hörs jätte bra när jag pratar i telefon i den. Reperation av mobilen skulle kosta 1500. YES, ännu mer utgifter och pengar jag inte har... Så underbart kul! Nee jag har nog beslutat mig för att jag går med min gamla några månader tills jag har jobbat och tjänat pengar. Den duger faktiskt :)

Hoppas allt är bra med er!
Kram

Tisdag

Ny dag, nya möjligheter! Nytt humör, i dag mår jag bra och i dag är jag stark och det ska inget få ändra på! Jag ska vara posetiv hela dagen. Inga dumma skolarbeten ska få komma i vägen för mig i dag!

Var var grymt grymma på milen! Jag hade super roligt. Kvällen var också kanon kul! Vi kom på 54de plats av 275 lag. Så vi var jätte duktiga :)


Måndag

Jag känner mig fortfarande grymt nere.. Och kan inte sätta fingret på riktigt vad som ska hända för att jag inte ska känna mig nere. Men det är lite allt möjligt som känns jobbigt :( Jag vet att jag klagar hela tiden.. haha, men ni behöver inte läsa om ni stör er :)

Har haft en lugn och skön dag, det bidde ingen matte idag =/ Utan har varit med Jojje, solat massa, sovit middag osv. Sen så har jag även vart i stallet, Calle var lite knäpp i dag.. Skrämde även upp honom med avmaskningsmedlet. Men nu så hoppas jag verkligen att de där äckliga maskarna ska dö inom de närmaste dagarna!  

Ska försöka somna tidigt idag, kommer nog inte bli så lätt med tanke på att jag och johanna råkade somna någon timme där mitt på dagen. Men ska göra mitt bästa och tagga för skolan i morgon :S Sen så kommer det folk i morgon som ska kolla på min moped. Tror vi aldrig kommer få sålt den där cp mopeden :S Nu gud vad jag är pessimist just nu.. Always look on the bright side of life. SKÄRPNING FIA! Det hjälper inte att sura..

Im in loove !


Söndag

Jag pallar inte.. jag orkar inte vara ledsen och orkar inte vara glad.. Pallar inte, varför kan inte allt bara gå bra för en gångsskull? Nu när jag trodde vi hade rett ut allt så kommer nästa grej fram. Så typiskt! Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska bli bra igen. Blir ju ändå bara fel hur jag än gör. Eller? Nee usch jag vet inte.

Sajje har vart med mig hos Calibra i dag :) Skrittade bara ut lite och hon gick jämte. Myspys :) Tog ut lite skit ur hagen med så nu är det inte alls mycket kvar, vilket är kanon eftersom vi troligen ska avmaska hästarna i morgon. Så får vi hoppas att de där äckliga maskarna försvinner så att vi får ha kvar våra älsklingar i behåll!

  Du är den finaste ♥

Fredag

En sak/tanke är avklarad/utredd.. Nu är det bara 75 stycken kvar :P haha. Nejdå! Allt löser sig alltid, på ett eller annat sätt. Nu så är det företagsekonomi. Usch vad tråkigt det är!!!!! På rasten blir det banne mig frukost på donkis för jag är hungirg!!!!! :P

Tagga milen i morgon!

Torsdag

Detta känns som en underbar dag! Fick träffa två av mina underbara pinglor i gårkväll, Martina och Elina. Saknar er! Det var lite skönt att få träffas i alla fall. Har varit i stallet i flera timmar idag, fixat hagen ridit och pussat på min älski :) Nu så har jag också ätit en smarrig smootie. Även att det är ganska så mycket tankar i fias lilla huvud nu så kan jag faktiskt inte låta bli att känna mig glad. Fråga mig inte varför jag känner mig glad, jag skyller det på solen, och mina underbara vänner. Ni gör mig glad :)

Nu så ska jag kolla top model, dricka lite kaffe och försöka njuta av att jag för tillfället mår bra :) Trotts alla oroande tankar om hästarna, pengarna, skolan, kärleken osv. Men allt löser sig alltid på något sätt! Jag är stark. Jag klarar mig.

♥  ♥

Tankar

Jag är stark. Jag klarar mig. Jag är stark. Jag klarar mig.

Jag måste intala mig detta.
Jag måste ta fram den sidan av mig som nästan aldrig är framme.


Det måste ske en förändring, nu eller snart..




Måndag

Dålig update, jag vet. Men har inte orkat skriva.. Var bara tvungen att lägga upp mitt horoskop då det än en gång stämde väldigt bra!

Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan sakna en förklaring på, varför något har gått, som det har, men det är inte säkert, att det finns ett så enkelt svar.


Palla skolan i mon..

Lördag

Hade en jätte trevlig kväll med min Lizzie i går :) Började med att vi åkte och hämtade kinamat, mycket gott! Sen så kollade vi på hockeyn.. Synd att det inte gick lika bra den här gången som förra =/ Men ingen hade väl ändå räknat med att de skulle vinna med 4-0 i matcher.. Så det är väl bara att fortsätta heja och kämpa på ;) Jaa vad gjorde vi sen? Satt vid datorn ganska mycket.. Sen så beslöt vi oss för att åka in till centrum en sväng nyktra och kolla på alla fulla människor.. Så det gjorde vi! Vi kom ju ändå in gratis liksom.. Det var faktiskt kul att se allt ur ett nyktert perspektiv :) Men stannade bara en och en halvtimme kanske, sen räckte det.. Det är trotts allt roligare att vara onykter ute :P Sen så körde jag hem Lizah och åkte till min James och sov där. Myspys :) Kom hem för en stund sedan då grabbarna har innebandy klockan halv elva på lördagmonarna. Och nu snart så måste jag börja packa. Sen så måste jag ut och ta hand om min älskling! Ska även kolla igenom rapporten en sista gång och skicka in den som första utkastet till Thomas..

Ikväll så kommer Lizah hit och sover här.. Vi ska nog bara ta det lugnt eftersom att vi ska samlas klockan sju på morgonen hos Anthony i  morgon :S Men nu taggar vi som faan alla trolloxar :D


Fredag

Ojsan hoppsan, nu var det allt några dagar sedan som jag skrev ;)

Sälen närmar sig med stormsteg! På söndag så drar vi, ska bli enormt kul :) Skolan har varit väldigt slapp den här veckan. Hade lektion med några entrepenörs elever i dag, det enda vi har gjort. Fick även min studentmössa ;) Sen så blev det stallet och lite så :) Hoppade kusen i dag. Han tycker verkligen att det är så roligt och är hur pigg som helst! Sötnos :)

Känner lite smått panik för allting, framför allt alla dumma utgifter, som egentligen är självvalda men det känns tugnt ändå.. Som sagt, det är massa pengar, måste skriva klart rapporten, har inte packat, städat bilen eller någonting inför på söndag, har massa att fixa i stallet under de närmaste veckorna känner jag.. Wellwell, det är bara att finna sig i allting.

Hmm.. Har jag något annat att berätta? Har jobbat två dagar den här veckan och det har gått superbra faktiskt :) Det har varit kul och alla är så gulliga och trevliga såå :) Hade hellre haft dem här passen förra månaden så jag kunde fått pengarna nu i April. Men nejnej.. Har saknat Lizah lite den här veckan eftersom att hon inte har varit i skolan :( Men har haft lite telekontakt i af ;) Ska nog hem till henne i kväll med. Resten av gänget skulle till Anthony men jag känner mig inte riktigt på g för det i kväll faktiskt.. Får väl se om vi kankse knallar förbi en sväng senare kanske :)

Måste bara nämna också att det gör mig lycklig att se mina vänner lyckliga och glada. Mår ni bra så mår jag bra :) ♥