Fredagen 27 juni.

Nu så har sommarlovet rullat igång och jag tänkte faktiskt ta en liten update.

Vet inte om jag har så mycket intressant att berätta om, sommaren har varit ganska lugn än så länge. Har gått berdvid på mitt nya jobb (hemtjänsten) för att lära mig. Det verkar ganska kul faktiskt. Det jobbiga är ju bara att pallra sig upp på monarna. Börjar jobba den 11 juli och efter det så har jag ganska så mycket tider.. Lovar att det fina vädret kommer komma lagom tills dess! Så typiskt.. =/ Menmen, I need the money. 

Skolavslutningen och allt var bra :) Vi var med klassen + elina hemma hos Jossan. Och sen lite överrallt. Det var en rolig kväll i alla fall! Midsommar var också helt okej, var hos Elina först. Mycket trevligt och roligt :) Sen så bärde det också av lite överrallt för att sammanfatta. Som sagt midsommar är ju alltid överskattat, men det var roligt emellan åt i alla fall :)


Jaha, vad har hänt mer? Det är inte så mycket mer tror jag inte faktikst.. har varit med lilla Jojje en hel del faktiskt. Har också varit i stallet lite med Emmelie, red hennes häst en dag och red Blossom en annan dag. Jätte kul verkligen! Emmelies häst var roligare än förväntan om man får säga så. Blossom också! Mycket trevliga hästar ni har!! :) Min häst kommer på måndag, återstår och se i fall den är lika trevlig.

Jag och Elina har också kommit fram till ett datum då vi ska åka och hälsa på Martina :D :D Vi ska åka den 21 juli, efter att jag har slutat (jobbar till klockan 12.00) och sen stanna en natt till och dag bara. Så i fall någon vill och kan så får ni hemskt gärna följa med! :) Det ska bli såå kul! Ha något att se fram emot innan Bulgarien.

För bilder från de olika tillfällerna gå in på:
http://filus.bilddagboken.se 

Måste faktiskt erkänna också att jag ljuger om jag säger att jag inte saknar min lilla laptop (a) Aja, ha det bra tills vidare! Vi hörs :)




When life has been unkind and you're losing your mind, look in the mirror
Afraid of what you'll find, It feels like time's not on your side

"Bloggsommarlov"

Orkar inte blogga nu då jag inte har min egna laptop. Så förvänta er inte mycket bloggande från mig i sommar, lite kommer det ju säkert bli men inte särskilt mycket. Är för tillfället riktigt tröttpå bloggen.. Men tänkte bara säga att jag lever i alla fall ;) Vi höörs.



Glad sommar!

Tråkmåns ?

Jag är nog en liten tråkmåns jag.. Eller inte har något liv brukar jag ju också säga. Wellwell, skulle ju gått på bio i kväll kanske med Ellen och Lizah men jag hoppade det, måste spara mina peningar.. Så har varit hemma, käkat grillat med familjen. Har även tvingat mina päron att spela kub med mig, haha. Men det var kul! Jag vann faktiskt ena gången (A) Detta har dock resulterat i myggbett över hela kroppen :/ Men det hör sommarn till :)

Nu så sitter jag vid vår gamla dator eftersom vi lämnade in våra i dag, vaddå nöörd? Kan inte ens vara utan en kväll typ. Sorgligt är det nästan.. Men lite kul att lyssna på all gammal musik vi har på denna datorn :) I mon ska jag upp tidigt och hjälpa till på tävlingarna i stallet. Har för mig att Emmelie sa att det inte var så många starter så hoppas det går ganska så fort. Är lite sugen på att hitta på något kul i mon kväll med! Något billigt.. Någon som ställer? :)

Dags att lämna in datorn.

I mon så är det dags för datorinlämning. Ska faktiskt bli skönt att bli av med den här burken! Så har lagt över lite bilder till Sandras dator nu, långt i från alla. De bilder jag ville ha kvar helt enkelt. :)

I dag har jag varit hemma under dagen och solat lite granna, börjat läsa en bok med. Kändes så onödigt att gå till skolan i dag så hoppade det. Alla dagar i skolan är onödiga nu typ känns det som. I mon så har vi sista danslektionen och sen har vi långlång håltimma och sedan samhällskunskap och datorinlämning. Under håltimman så ska vi gå ner och lägga oss vid stranden/sjön och glassa lite. Måste ju försöka bli bruna nu när skitungarna är i turkiet så att det inte blir för stor skillnad på oss när de kommer hem ;) tss. Har även planerat att ligga på vätterstranden hela lördagen och steka ;)

Mamma har hittat ett annat job till mig :D Kanske till Johanna också men det var inte säkert än.. Jag har i alla fall fått på hemtjänsten på älgstigen :) Blir dock sena perioden så lite omkastningar i min sommarplanering men det är inte hela världen. Det ända jag vet än sålänge är att jag kommer att jobba ca 75 % och börjar helgen v.28 och i princip fram tills att vi åker till Bulgarien. Men då är det ju inte 5 dagar i veckan utan det kommer väl bli lite utspritt och en del helger och så. Det känns skönt i alla fall! Jag lägger relacom bakom mig för det här året i alla fall. 

Ikväll blir det att kolla på Pussycatdolls2 och bara ta det lugnan.  


Söndag.

Nu har även denna helgen gått. Var ju ute i fredags med flickorna, var faktiskt riktigt kul! :) Sen så i går så hade vi ju våran överraskning för Emmelie vilket var fest på tsk. Det blev även det lyckat :) Nuså i dag så har jag varit i stallet en bra stund. Emmelies nya häst kom. Jag längtar massa tills min kommer med nu!

Har panik nu inför jobbet.. Relacom har nämligen nu kommit på att pga av deras dåliga ekonomi så ska dom inte ta in några sommararbetare. Vad fan är det då att komma med två veckor innan vi ska börja? Nåväl, Maria skulle kolla upp lite mer i mon så hoppas vi får besked snart om hur det blir. Jag menar det är ju ganska så för sent att hitta nytt jobb nu. Om någon vet något så snälla hör av er!

Nu så ska jag käka och sedan måste jag hoppa in i duschen lite med.
Tack för en bra helg flickor!