Klädval.

Ingen ville dansa idag men ändå tog vi oss igenom lektionen ganska lätt. Åkte sedan ner till staden för att leta kläder tills på onsdag. Sophie köpte tre jätte söta klänningar och Lizah köpte också en jätte fin :) Själv så köpte jag också en klänning/tunika/linne eller vad man kallar det. Men kan ändå inte bestämma mig för vad jag ska ha mig den eller mina blåa klänning. Vilken tycker ni? :)

 eller

Först ville jag inte ha den blåa utan var nästan säker på att jag ville ha den röda men nu när jag provade båda så kan jag inte riktigt bestämma mig. Den blåa var ganska fin med barbent ändå. Så hjälp mig gärna. (A)

Lördagkväll.

Gårkvällen var himla lyckad måste jag ju säga. Hade jätte roligt! Började ju med att vi bowlade och käkade på chilitai,mums! Sen så blev det så klart utgång med förfest hos Lizah. Dansade massa och hade det roligt. :)  På onsdag är det äntligen spring inspiration, ska bli så kul! Då blir det ju även utgång igen. Känner mig lite snurrig nu, mina bakispiller funkade kanske inte så bra den här gången ändå. Wellwell.

Nu ikväll har jag varit hos Linda, grillat och lite så. Det var trevligt, men jag och min onda skalle beslutade oss mot min vilja egentligen för det var himla kul, för ändå att åka hem. Svängde även förbi Sophie på hemvägen där alla andra brudarna var. Nu så ska jag kolla massa vänner sedan ska jag sova.

Skulle egentligen åkt till Götet i mon och kollat på häst. Men det hann någon före mig så fick inte denna heller. Så Emmelie sa att jag inte behövde åka med henne och kolla på den andra om jag inte ville så det ska jag inte. Ska ta det lite lugnt och åka ut till Skutt igen. Det går verkligen inte bra på hästfronten och mitt letande vilket känns lite vemodigt. Men det är väl bara att fortsätta hålla utkik och hoppas på att något dyker upp... 

Ikväll blire partaj :D

GRATTIS på födelsedagen älskling :)
image240

Jag och min grisfis är på g ;)
image241

Likaså jossey :D
image242


Torsdag.

I morse ville jag mer än allt annat dra täcket över huvudet och stanna hemma i min säng hela dagen. Men när solen lyser och det är så varmt ute så känner man sig bara allmänt dum om man inte traskar upp. Så det bar i väg till skolan. I bussen funderades det starkt på att hoppa över hållplatsen där vi skulle av och åka vidare till någon gräsplätt någonstans och bara ligga där med en kall cola eller glass. Hade varit underbart! Har street nu på dansen och är förvånad över att jag inte tycker det är alls kul, har ingen kämpar glöd alls. Dansen har jag tröttnat riktigt på!

Skutt var halt i går när vi tog in honom stackarn. Han visar symptom för hovböld men hovslagaren skulle komma och kolla på honom i dag, hoppas det går över snart. Fick också reda på igår att jag inte fick hästen jag var och kollade på häromdagen, vilket kändes rätt tråkigt. Orkar inte hålla på att flänga runt och leta massa, men man  vad gör man inte. :) I eftermiddag har ponnyridning och taberg, vilket känns gött i plånkan.

Är så himla avundsjuk på Emmelie och Alexander som ska åka till Mallorca nästa vecka. Är jätte sugen på att ta en sista minuten till Turkiet eller något. Någon som ställer? Hade verkligen varit välbehövligt. Men min personliga bank strejkar nog lite too much om jag skulle göra det uttaget så får väl avböja den iden också..

Solen lyser himlen är blå.

Och det underbara vädret fortsätter värma :) Skönt! Skolan idag var lite seg som vanligt men gick helt okej. Efter skolan åkte jag och Emmelie ut på äventyr, skulle till Vistorp och kolla på en häst. Den här gången vart det min tur :) Var en liten arab, en trevlig kuse :) Lite äldre men så länge den inte drar skada av åldern så bryr jag mig inte så mycket, har ju inte tänkt att tävla på elit nivå direkt. Hon hade visst haft fler som kollat på den så får väl se lite hur det blir. Svängde även förbi Månstorp stallet på hemvägen. Har verkligen blivit fäst vid det, tycker det är såå fint och mysigt :)

Nationella i Svenska i mon, skriftliga.. USCH! Jag hatar nationella. Har ju muntliga i svenska på fredag troligtvis med. Vet inte riktigt när jag ska hinna klart med det :S aja, det får gå som det går helt enkelt. Tror ju inte att jag får super bra betyg i svenska b ändå. I mon ska vi även gå på musikal :) Ska bli kul, de flesta säger att den är jätte bra!

Vi har i alla fall tur med vädret.

Jag är riktigt trött i dag! Har inte varit på humör på ungefär halva helgen och är det inte nu heller. Känner stress inför skolan, känner stress inför alla ufgifter, känner stress inför hästarna m.m. Vill bara att allt ska falla på plats och vara klart. Jag vill med andra ord ha sommar!

Tabergsmilen var i alla fall jätte rolig, för fjärde året irad tog vi oss igenom hela milen med alla ben i behåll. Sen på kvällen började vi med grillning hos Martina för första gången i år. Mysmys :) Sen åkte vi mest runt lite i Taberg och hälsade på lite folk. Var en helt okej kväll! Söndag tog jag det bara lugnt, orkade inte åka in till staden i hettan och trängas bland allt folk. Fick i alla fall med mig Emmelie ut på en promenad på kvällen.

Har redan massa planer inför nästa helg. På fredag ska vi fira Lizah och Elina som fyller/fyllt år. Kommer bli jätte roligt! Sen så har jag skutt både lördag söndag, var längesen nu så det ska bli roligt :) På lördag kväll blir det troligtvis grillning med Johanna och gänget och det är inte fel det heller :) Närmast nu så blir det streetdance i eftermiddag.

Underbara väder

Guldet gick till Jönköping!

Godermorgon!


Hade ställt klockan på tio men var nog tur att jag vaknade innan dess, hade nog inte hunnit med vad jag skulle göra annars. Tänkte dra igenom gårdagen lite.


Vi går hem till Lizah efter skolan, strax efter det så kommer pappa och plockar upp lite kläder och min data så jag skulle slippa ha det där. Sen gick jag och lizah och köpte pizza och lite så. Sedan gjorde vi i ordning oss och sjöng lite singstar och så. Sedan kom grabbarna till hockeyn (joel, jönsson, danne, philip, johan, andres och ralle) och det blev ett himla liv som alla hejade på. Men det var kul. Själv var jag inte så insatt men det var väldigt spännande. Jag sprang i stället runt och bytte kläder och tjatade på Lizah om att jag ville åka. Så jag och Lizah åkte till centrum när det blev förlängning. Väl där inte så mycket folk men vi kom in gratis eftersom Lizah hade vipkortet. Men tog en drink och lite så. Sedan när vi fick reda på att det blev smguld sprang vi runt lite ute på stan men var även inne och dansade en del också. Andreas var bartender och bjöd oss på varsin drink, snällt av han! Jätte god var den också, får ta reda på vad den heter på samhällen på torsdag. ;) Himla stämning på stan måste jag säga, grymt mycket folk! Slutade sedan med att vi fick skjuts hem av Ralle. Var hemma ca halv tre! Hade ju köpt bakispiller också, tror faktiskt att de funkade. Mår ganska bra, lite trött bara. Det var en rolig kväll i alla fall!

Nu är det Tabergsmilen som gäller.
 
image238


We only got four minutes to save the world.

Sitter här med en varm rispåse på magen, har haft mensvärk hela dagen. Jag hatar mensvärk. Skulle åkt till stallet med fyra tåget egentligen men både jag och Emmelie kände oss väldigt sega så bestämde oss för att ta fem tåget i stället. För att få en timmes till slöande här hemma.

Skolan i dag var bara dansen sedan halvstudiedag, mötte sedan mamma och vi traskade bort till polisen för att hämta våra pass. Efter det gick vi och lunchade på chilitai, mycket gott :) Mammi är bra ibland hon :)

Nu taggar jag för i mon få Lisen fisen och jag ska ut och äga dansgolven i Jönköping. ;) mohaha. Nemen det ska bli kul, grattis på födelsedagen älskling! :)
 
 ♥

Promenix.

Har varit ute och gått en liten runda med Wilma i dag :) Eller aa runt hustomten så ganska lång var den väl. Smsade Johanna och frågade om jag fick "låna en svartvit sak och försöka vara lite nyttig", så sagt och gjort. Var faktiskt en riktigt härlig runda, när våren är på ingång är det något alldeles extra härligt. Lika bra att passa på!

Skolan idag var lika seg som tisdagarna brukar vara = EMORT SEG. Jag tycker inte om tisdagar så det var himla skönt när vi satte oss på tåget på väg hem och veta att denna dagen inte kommer förrens om en vecka igen. I mon är det onsdag, vilket brukar vara ganska soft. Sen på torsdag har vi ju halv studiedag :) Göttigötti, och sedan är fredagen äntligen här. 

 Jag och sötan :)

Inte långt kvar.

Det är helt sjukt, det knappt två månader kvar tills vi har sommarlov (och fyra till sunny beach). Längtar så jag blir galen! Har inte gått och undrat över hur jobbet kommer bli så mycket som förra året. Fråga mig inte varför! Har i alla fall bara fem veckor i år, snälla håll med om att det är "bara" och att jag kommer hinna med mycket mer. Vill verkligen ta sommarlovet som det kommer, ta varje dag för sig. Inte planera mer än nödvändigt. Får väl se om det blir så bra som vi hoppats på helt enkelt.

Våren är ganska på g nu i alla fall :) Men någon sa att det skulle bli snö i veckan igen? Någon annan sa att det skulle bli sommarväder i helgen? Det hade ju suttit ganska perfekt med tanke på att det är dags för tabergsmilen då :) Det ska bli funny bunny! Resten av veckan får vi se lite vad som händer. Ikväll blir det stallet i alla fall och rida lektion.

Life is gettin' harder day by day,
And I don't know what to do or what to say,
And my mind is growing weak every step I take,
Its uncontrolable now they think I'm fake ♥

Klassferre.

Klassfesten i går var funnybunny :) Lizah fick slagga på min soffa eftersom joel är på träningsläger och nu så ligger vi här i mörkret och snackar. Mår som jag förtjänar också, trodde att kvällen skulle vara lite sådär lagom men alla söp på ganska ordentligt. Vinet gav mig allt lite minnesluckor så får väl se hur kul det blir på måndag och träffa klassen igen ;) haha. Men jag taggar ändå till nästa helg då det blir utgång med lisen fisen som fyller 18 :D wiiiiiiie

image233


The way it turned out is still a mystery.

Skönt att ha alla tre proven över. Vet att jag redan har sagt att de gick bra men har inte skrivit hur bra ;) Vägrade nästan att gå in och få reda mitt religionsprov när alla andra kom ut och hade fått mvg. För när det blir så, så är ett vg- (som jag fick) helt plötsligt ett dåligt betyg, fast att det egentligen är helt okej. Men jag är nöjd i alla fall :) Vg- är bra! Matten gick ju bra, får väl skryta lite med att jag och Markus fick bäst poäng i klassen. HAHA. Samhällsprovet idag kändes bra, så hoppas jag får hyffsat bra på det med.

Har haft en liten eftermiddag med Mårtensson idag :) Gick en härlig runda runt munksjön. Åt sedan på max vilket var grymt gott. Super härligt väder i dag faktiskt! Men i går snöade det jätte stora snöflingor :O Sånt vill vi inte se mera. Vi vill ha mer vår i stället!

I helgen ska det bli klassfest hos Michalea. Ska bli roligt! I morgon ska jag nog bara ta det lugnt, lovade att skjutsa Johanna till norrahammar kanske hämta också. Sånt man märker ;) Annars ska jag ta det lugnt i alla fall.

Pluggeli.

Nu har jag pluggat lite samhälle, tredje (av tre) provet den här veckan i morgon. Har väl gått hyffsat att plugga, men är svårt att veta vad man ska plugga på. Har fått tre häften, några tjockare än andra och hon sa att det bara skulle vara ett litet test fast väldigt betygsgrundande. Hmm, låter som ett prov om ni frågar mig. Nåväl, ska nog hoppa in i duschen innan hockeyn och sedan be mamma förhöra mig i någon av pauserna. Hejaheja Hv blå!

I mon ska jag och Elina vara nyttiga och gå ut och gå efter skolan, om vädret tillåter då vill säga. Hurtigt av oss! Idag hade vi även powerbox på idrotten med Bella och Hanna, det var roligt och svettigt. hihi. Nehe nu så ska jag traska vidare. See you later!

I still got so many unsaid things that I wanna say,
And I just can't wait another day,
I wish you knew.
I still wait up wondering if you will remember me,
But there's no way for me to know

Your gravity's making me dizzy.

Var några dagar sen jag skrev ett inlägg nu (förutom låttexten).
Helgen var helt okej :) Fredagen var underbar med käk och bio med mina sötnosar till brudar :) Resten av helgen var hyffsat lugn.

Nu känns det som om att veckan är ganska igång. Har redan haft två prov som har gått hyffsat bra :) Hade även betygsamtal och Marie och hon sa att jag ligger på ett vg och nästan hur det än går på nationella provet så får jag ett vg i Matte B. Wiie, känner mig nästan lite smart ;) haha. Nu har vi bara ett prov kvar den här veckan, samhälle på torsdag. Orkar inte plugga på det just för tillfället så det skiter jag i.

Gick på stan lite i dag medans jag väntade på att klockan skulle bli fem då jag skulle träffa resten av familjen. Vi skulle förnya våra pass. Hittade en bikini på hm :D Blev överlycklig. Har sett den innan men aldrig trott att jag skulle passat i den så testade bara för skojs skull och då satt den hyffsat bra ändå så då slog jag till :)

Har även hunnit med att glida runt lite i Hannas mammas bil idag, en Clio Renau (?). Åt också pizza för andra dagen i rad men det är detaljer.

Liten favolåt bara (:

Room on the third floor
Not what we asked for
I'm not tired enough to sleep
One bed is broken,
Next room is smoking,
Air conditioning's stuck on heat.
outside it's raining,
There's a guest upstairs complaining bout the room that's got the TV to loud,
Coz that times like these remind me
That I gotta keep my feet on the ground

Woke up early
Round 7:30
Housekeeper knocking on my door
Do not disturb sign
The back of her mind
I must left it on the floor

My eyes are hurting
coz the, cheap nylon curtains
Let the sunlight creep in through from the clouds

Cos at times like these remind me
That I gotta keep my feet on the ground


<3

Jossan 18 år.

Jag har ont i halsen efter gårdagen! (?) Hade studiedag och sov ut till ca klockan halv tio. Förmiddagen bestod mest av massa mat, frukost och lunch. Klockan tjugo i fyra tog jag bussen in till stan. Det var ju jossans dag så vi (jag, michalea och ellen) tänkte överraska henne med tacos och tårta. Så det gjorde vi! Blev en hellyckad kväll med hockeytittande. Ingen kan ju ha missat att Hv gick till final! :D Och därifrån kan jag förklara mitt halsont. Hade köpt sånna där tutor som man blåser i och det blev ett himla liv i lägenheten, stackars grannarna.

Men ikväll blir det till det riktiga firandet för Jossey med alla brudarna!
Kommer bli suuuper bra :)

15 igen?

Har nyss kört in min moped till staden i regnet för en service, så att vi kan få ordning på den och så småningom få sålt den. Någon som är intresserad?

Var i alla fall riktigt kul att köra igen, kände mig som en femtonåring. Kan längta tillbaka till den tiden ibland. När vi åkte runt på våra mopeder, ramlade med dem, hade massa grillkvällar på sommrarna, hade "falsterboveckan" osv. Men tiderna förändras och går vidare. Det är väl meningen att man ska ha de där tiderna att längta tillbaka till och tänka på hur roligt man hade då och hur man gjorde bort sig. Jag säger inte att jag inte tycker om att vara 18 (för tro mig, I really loove it) men i bland kan man väl ändå få längta tillbaka lite. Hade gärna blivit 15 igen och få uppleva allt jag har gjort en gång till. Kanske tagit till vara på vissa stunder lite mer och gjort vissa saker annorlunda?


Nåväl, har i dag som 18 åring haft en supermysig eftermiddag. Jag och Lizah trippade ner till stan efter skolan och mötte där upp Elina. Sedan skulle hon på körlektion och där tog jag och min grisfis en fika på claras. Eller jag tog rättare sagt en tacotallrik, vilket var suuuper mumsigt. Fick också i mig ett stort glas varm choklad med grädde och marshmellows (hur stavas det? :S). Så nu behöver jag inte äta på en vecka känns det som. Vi pluggade även lite inför vårt religions prov på måndag. Bra jobbat!! Nu så ska jag snabbt hälsa på duschen sedan ska jag kolla på topmodel. I morgon är vi lediga och då ska jag ha det skönare än skönast och ta det lugnan. Kanske plugga lite, kanske ute och springa. Sova ut i alla fall.

Turbo Alf sommaren -05 : )
image229

Lovet slut och bloggandet tillbaka.

Blogg serven har luggit nere ett tag så har ju inte kunnat skriva. Tror inte jag hade skrivit mycket mer ändå för har inte haft så mycket att skriva om. Lovet har varit kanon! Har varit en del i stallet och när jag inte har varit där så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Med andra ord ett välbehövligt lov! Nu är vi tillbaka till skolan och har massor att göra känns det som. Två prov nästa vecka och ett "test". Lite typiskt att det har varit lugnt nu så länge och så kommer allt på en gång. Menmen, smällar man får ta antar jag. Är lite trött i benen efter dans och ridlektion i går. Alla andra har ont i ryggen, men det har jag lyckats undvika. Jag säger att jag stretchade ordentligt efteråt, andra kanske säger att jag inte tog ut mig tillräckligt ;) haha, jag kör på stretchen i alla fall.

Nu är det engelska som gäller.