Shopping

Min lediga dag den här veckan! Jag har bara slappat, och ser fram emot att fortsätta kvällen så. När man har en sån dag så blir det automatiskt att man klickar hem lite grejer..

 


Smyckena är från rean på Styebytyra och Iphone fodralet från Ellos :)


Said, I ain't even gonna fight it


Gaderoben

FÖRE:


EFTER:


 

Jag är super nöjd! Hoppas jag lyckas hålla ordning lite bättre nu :) Älskar när vi gör om i lägenheten! Så roligt :) Till våren blir det att fixa ballkongen, lite golv där ute och nya möbler. Sen så sparar jag med ett hopp om att någon gång kunna fixa iordning badrummet. Kakla om och sätta in dusch. Men vi får se hur det blir med den saken :)

Underbara långhelg

Åhh vad det är skönt med tre lediga dagar i rad! Har varit i stallet idag. Cryddan börjar vli sitt gamla jag igen, stanna upp och vägra gå framåt i skogen utan anledning och inte vija stå snällt stilla i gången. Men det känns skönt att hon är lite på g igen. Så det blev en tur i skogen idag :) Mys! Sen så har jag börjat lite med gaderoben, har städat undan allt och spacklat så imorgon påbörjar jag målning! Ska bli skoj, jag älskar att göra sånt hära :) Ska försöka komma ihåg att ta för och efter bilder, vet ju att ni är jätte nyfikna! ;) Ikväll blir det lite mys med Sajje och Emilia. Ha en trevlig helg! Pussokram♥

Onsdag

Vad duktig jag är! Idag väntas det jobb 13.00-12.00, och nu på förmiddagen så har jag plockat undan i lägenheten, städat toaletten, och börjat plocka i ordning i gaderoben. I helgen ska vi nämligen äntligen lägga golv och måla i gaderoben. Ska bli super kul om det blir som jag tänkt mig :) Tanken är ju att jag ska ha samma golv som i hallen, får se om vi hittar det.. Men något liknande ska vi nog kunna hitta i alla fall :) Nu hoppas jag att jag ska kunna ha mer ordning bland mina kläder. Har även plockat ut två stora kassar som jag ska göra mig av med som aldrig används!

Är inte sjuk längre.. Bara lite förkyld och hängig. Det gick fin fint att jobba i helgen! I måndags vad jag ledig och ute hos Cryddan, hon börjar bli riktigt fin nu :) Så roligt!! Sen igår var vi i skolan och jag fick lära mig att jag har hål i mitt hjärta. Idag blir det som sagt jobb, imorgon med 07.45-13.45. Sen så ska jag och pappa åka och köpa golv och färg :) På fredag är jag ledig igen, då blir det cryddan på dagen, sen får jag se om jag börjar lite i gaderoben :) Så kommer hålla på mycket med den i helgen. Sen ska jag nog även leka lite modell på lördag :) Mycket mer planer har jag inte. Får se om man kanske kan hinna med lite plugg och städning där emellan.

Ha de gott mina vänner!
Pussokram♥

Onsdag

Jag tror knappt mina ögon! Öron.. Hmm.. Jag vet inte.. Men jag har idag pluggat! Tills på tisdag har vi en inlämningsuppgift som ska in, uppgiften är indelad i 6 delar och jag är nu på den femte delen. Har knappt 2 delar kvar. Är faktiskt lite stot över mig själv. Hade gärna velat bli klar idag, men nu så har jag tappat koncentrationen så jag tar lite paus.

Skulle jobbat både igår och idag egentligen men jag är hemma med halsont och tycker synd om mig själv. Låg och hostade flera timmar igår efter att jag hade gått och lagt mig, kändes som jag hade sår i halsen. Usch usch. Hade lite feber i måndagskväll men det verkar ha gått över. Imorgon hoppas jag att jag känner mig piggare så att jag kan ta en tripp till stallet och sen tvätta. Sen på fredag så ska jag mamma och Sandra till Lager 157. Så jag hoppas verkligen jag piggnar till nu! I helgen väntas det jobb och besök från Stockholm :)

Hoppas ni mår bättre än jag :)
Pusokram ♥

Min lediga måndag

Jag älskar lediga måndagar! Skulle kunna jobba varje fredag för att kunna få vara ledig varje måndag. Jaha, long time no see! Vad har hänt sen sist? Förra helgen var vi ute en sväng, hade riktigt skoj! Sen har jag jobbat ganska så mycket i veckan och även vart i skolan. Har ganska så dålig självdiciplin vad det gäller skolan.. Men jag fick i alla fall D på mitt första arbete, vilket motsvarar G+. Och idag fick jag reda på att jag fick C på mitt andra, vilket motsvarar VG. Så jag är riktigt nöjd! Har inte alls lagt ner mycket energi på det så jag är glatt överraskad :)

Helgen har varit helt fantastisk! I fredags blev det utgång, både Amanda och Elina var på besök. Jag hade en superrolig kväll :) Sen på lördagen var jag ute i Månsarp, först hos mamma och sen på släktkalas. På kvällen blev det myskväll hos Lizah. Igår pluggade jag lite på dagen, sen tränade jag och sen blev det kvällsfika med Emmelie och Martnia. Är så glad över att jag har hunnit umgås med mina vänner så mycket i helgen! :) ♥

Nu så har jag vart i stallet.. Känner mig inte alls kry egentligen, som alltid så är det en liten förkylning som ligger och lurar men inte bryter ut. Nu så ska jag laga mig lite käk, sen så ska jag försöka plugga lite igen. Har upptäckt att det är bättre för mig att dela upp pluggningen, ta någon timme lite då och då. Annars blir jag så förbannat uttråkad! Sen ikväll går jag bort på måndagsmöte :) Ha en bra vecka mina vänner! Pussokram♥