Måndag

Trött och seg! Dagen efter dagen efter.. Ikväll ska det i alla fall bli jobb 16.30-21.30. Hoppas det går bra, snabbt och smidigt!

Usch har kommit in i en sån där liten depp-period. Allting känns tråkigt, och har en klump i magen hela tiden utan att veta varför. Det är faktiskt en nackdel med att bo själv, man hinner tänka så mycket mer! Fast jag vet inte vad det är jag tänker på.. Hmm, det där lät lite konstigt! Haha, aja skit samma.

Skulle vara underbart att åka till Sälen nu en vecka. Jag är super sugen på att åka skidor, och framför allt komma iväg lite. Iväg ska vi ju visserligen nästa helg :) Då blir det Göteborg. Åhh vad skönt det ska bli att komma iväg till en annan stad lite. Se något annorlunda, än Centrum och jämt samma människor..

Sophie har ju skaffat hund nu! Åhh vad avis jag blir. Har ju alltid velat ha en hund jag med, men har ju aldrig kunnat ha det eftersom min pappa är pälsdjursallergiker. Men nu bor jag inte hemma längre! Tänk vad mysig med en egen liten vovve?!

 

Men hur mycket jag än vill ha hund, så ställer jag frågorna till mig själv: Klarar jag av det? Är jag redo att ta det ansvaret? Är jag redo att binda upp mig så? Njaa.. Jag är inte riktigt säker på det! Så jag får fundera och vänta lite till, men någon gång i mitt liv så ska jag i alla fall skaffa mig en hund! Jag ska ju ta hand om Lillan en vecka i sommar i alla fall. Hon kommer gosas sönder <3 Men det är ju kanske inte helt fel, då får jag ju liksom testa på lite hur det är :)

 

Jaa dessa underbara djur!

Ska traska iväg till Sandra om en stund och luncha med henne. Får se vad vi hittar på för skoj :) Sen så ska jag låna bilen ut till Norrahammar. Hålla tummarna för att jag klarar mig hela vägen ut! Aja vi hörs väl i morgon. Pussokram


Gårdagen

Idag får det bli bilder istället för ord!














Lördag

Hjälp vad det snöar! Det bara yr och ballkongen är täckt av snö.. Hrmf.. Hur länge ska vintern pågå i år? Jag vill kunna ha på mig tunna jackor när jag går ut! Vill slippa halsduk, vantar, mössa, dunjacka, tjocka stövlar.. USCH! Är riktigt trött på det nu. Säg vem som inte är det!

Hopp mössan och tjocka jackan får åka på en sväng idag, ska ut i snöstormen! Måste till systemet och fixa lite annat på stan. Men först så ska jag nog städa här hemma lite :) Det suger, men måste göras! Så det är väl lika bra att sätta igång..? Snaaaark.

Ikväll blir det utgång med dem bästa!

Torsdagkväll, lite onödig läsning på plats..

Jaha.. Vad hade jag tänkt att skriva idag då..?

Har jobbat nu i två dagar! 7,5 h igår och 8,5 h idag. Det känns bra att vara igång igen, inte bara ligga hemma i soffan. Imorgon går jag bara till 13.30. Sen är det heeelg :) Längtar tills på lördagkväll! Träffa mina underbara och bara ha roligt. Imorgon så kommer troligtvis mormor och morfar hit en sväng. De ville ju givetvis titta på min och Sandras fina lägenheter! Ska bli kul o se vad dem tycker :) Kan tänka mig att morfar är väldigt nyfiken på Sandras då han själv bodde på Sjögatan i hans ungdom :)

Även om det kändes skönt att bara på benen igen och göra lite nytta, så var det ändå otroligt skönt att vara hemma några dagar. Jag trivs med mitt jobb, det gör jag! Men på den senaste tiden så har det alltid känns så segt kvällen innan det är dags att jobba. VARFÖR? Förstår inte varför, för det går nästan alltid super bra på jobbet. Så tycker det känns så himelans onödigt! Blä, bortbortbort. Haha jag har inte ens jobbat ett år än och har redan tröttnat? Hur ska jag då klara av 45 år till? Aaa jisses malia. Det är inte lätt att vara liten ;)

Livet i lägenheten flyter på kanon annars! Förutom att jag vaknar varje natt och tror att jag är i Månsarp. När jag hör mina grannar så tror jag att det är mamma och pappa på övervåningen. Kanske är dags att jag åker och hälsar på och sover en natt där. Kanske gör det nästa vecka :)

På lördag ska det i alla fall bli många skratt med mina finaste, och sedan ska jag dansa in i dimman hela natten lång :) Cant wait!

Onsdag

Jaha, då var det dags! Workiworki. Känns tungt faktiskt! Jag är inte helt frisk än, är fortfarande förkyld och trött i kroppen. Men känns som att det kan dröja ett tag innan det försvinner. Så en del av mig är envis och säger gå till jobbet nu och pröva, tre dagar klarar du. Medan en annan del av mig säger ligg hemma och vila, du kommer inte orka! Men jag ska försöka. Har ju möte i 2,5 h först och sen är det kvällsrundan så det ska väl gå ganska så bra. Funkar det inte så får jag väl vara hemma i mon då.. Det är ju inte mer med det!

Nu så ska jag slappa lite i alla fall, sen så ska jag luncha med mammi innan jag ger mig iväg. Wish me luck :) Orkar inte vara förkyld och sjuk meeeeer!

Pussokram

Tisdag

Min sista krya på mig dag nu då, i morgon ska jag försöka mig på jobbet igen. Förkylningen är inte över, men är lite piggare så ska försöka i alla fall. Hoppas att det går bra :) Har lite små grejer att fixa idag. Har inte orkat plocka iordning på hela helgen här hemma.. Så det behövs! Sen så måste jag slänga lite skräp, så måste jag även gå till affären och handla lite.. Blää orkar inte! Först så ska jag slappa lite framför tvn i alla fall. Har börjat kolla om från början på Prison break och kan verkligen inte slita mig.. Haha. Hörs kanske senare :) <3

Lite nya små grejer (:





Underbara Trolloxen (:



Nu så förbereder stora syster käk, snabbmackaroner och pappas hemlagade köttbullar :) Mumsfillibabba!


Alla hjärtans dag

Har varit hemma i Månsarp för första gången sen jag flyttade! Tittade in i våra tomma rum, hela huset kändes mycket tommare på något sett. Fick god mat i alla fall, potatis, brunsås och pappas hemlagade köttbullar :D Fint. Ligger här och hostar fortfarande. Precis när jag tyckte att den här förkylningen aldrig kommer att gå över så kände jag mig faktiskt lite bättre. Vågar knappt säga det men jag känner mig nog snäppet piggare ikväll. Ska vara hemma i morgon med i alla fall. Vill hemskt gärna gå på bio i morgon med tjejerna! Vill så gärna se den filmen, Valentines day och sen så vill jag ju hemskt gärna träffa tjejerna med. Men samtidigt så är det allra viktigaste att bli frisk just nu! Jaa jag vet det är inte alls jobbigt att gå på bio, men samtidigt så måste jag ändå gå en bit i det kalla vädret och det är inte det bästa för min förkylning. Wellwell vi får väl se hur jag känner mig i morgon :) Sandra kommer i alla fall hit på morgonen efter att hon jobbat natt och ska käka frukost! Myspys :) Ikväll ska jag försöka få i mig lite överbliven smörgås tårta från gårdagen :)

Hoppas ni som firar alla hjärtans dag har haft en toppen dag med era hjärtevänner :) Hoppas ni har haft en riktig mys dag med massa pussar och kramar. Kan säga att jag är lite avundsjuk på er :) Jag själv har prickat in och dejtat killar på alla hjärtans dag tre gånger tror jag! Men jag tror inte att jag har firat tillsammans med den respektive en enda gång. Haha. Så jag kanske inte ska säga så mycket! Men någon gång i framtiden hoppas jag på att få sällskap denna dag och mysa till det lite extra :)

Nu så ska jag kolla på lite gamla Prison break avsnitt! Behöver ett litet break från vänner ;)



Massa pussar och kramar från mig till er <3

Lördag

Ligger här och tycker synd om mig själv ikväll igen.. Överväger att traska bort och säga hej till mina vänner! Men att ge sig ut i det här kalla vädret när jag redan har så ont i halsen känns inte så lockande. Blää jag hatar att vara sjuk :( Men måste ändå säga att jag har det ganska så mysigt här med min gosiga filt i min gosiga soffa. Men inget går ju upp mot en utekväll med vännerna. Wellwell, det kommer fler gånger. Viktigare att bli frisk nu! Även om det känns lönlöst då denna förkylen är grymt envis. Har börjat hosta nu med.. Jaa åh vad synd det är om mig! Snart så ska jag i alla fall tillbringa en helg med några av dem underbaraste i Göteborg. Kommer bli toppen :)

Faster med familj var här innan + farmor. Finns det någon sötare gamling än min farmor? Nee jag tror faktiskt inte det :) Det var i alla fall kul att träffa dem, och de tyckte att det var jätte fint i min nya lya :) Jaha, nu så ska jag nog käka lite apelsin och dricka te.

Dansa lite för mig ikväll tjejer! Hoppas ni är på utgång nästa helg med för då planerar jag att vara frisk :)


Fredag

Jag brukar inte vara sjuk! Jag är den där personen som kanske är sjuk sisådär två gånger om året. Men nu har jag blivit sådär superförkyld/halvsjuk två gånger på det här året och det har gått en och en halv månad ungefär. Jag hatar att vara sjuk :( Ringde mig motvilligt sjuk till jobbet i helgen.. Ville verkligen inte, men det är nog bäst så att jag kan krya på mig och så att jag inte smittar mina söta små gamlingar :) Ska försöka gå på måndag i alla fall.. Längre vill jag inte gå hemma!

Har i alla fall klarat av tvätten idag! Har fått lite sällis av mamma, hon var så snäll så hon städade lite här. Mina kusiner ska ju komma och hälsa på i morgon :) Sen så var även pappa så snäll och kom förbi med en alcamosallad. Jag vet, jag har världens bästa päron :) Nu så ska jag knalla bort till Sandra och köra henne till en kompis. Sen så blir det soffan hela kvällen och dricka te I guess.

Hoppas ni andra får en kanonkväll :) Pussokram


Sjuk..?

Jaha.. Där fick man för att man skulle vara duktig och träna igår. Har mått lite halvers på kvällarna hela veckan, och då tänker jag ju att det är för att jag har vart uppe tidigt nu flera dagar i sträck. Men lik förbannat så ligger en förkylning där och lurar och när jag ska träna så bryter den ut och nu ligger jag hemma i soffan och orkar inte göra någontingen alls! TYPISKT. Ännu mera typiskt att jag ska jobba helgen nu med. Har sovmorgon i morgon sen så är tanken att jag ska gå upp lika tidigt tre dagar i rad igen. Vågar inte ta febern eftersom att jag inbillar mig att om jag får sova bra i natt så kommer jag vara frisk i morgon.. Eftersom det är mig det handlar om så kommer ju inte detta att hända! Eftersom det är jag så kommer jag må dåligt i helgen med.. Men jag vill inte ringa mig sjuk! Det är kaos på jobbet redan som det är! Men samtidigt så är det så himelans jobbigt att jobba när man mår så dåligt. Aaa jisses.. Ska ta det super lugnt hela dagen i morgon i alla fall och hoppas på att jag mår bättre på lördag :)

Träningen i går gick annars bra :) Vi tog en sväng på gymmet i stället för passet. Sprang 25 minuter och körde på crosstrainern i 15 minuter. Det är ju alltid något? Sen så slutade vi med lite mage och rygg. Det var jätte kul :) Fram tills i natt då när jag vaknade och använde isbitar som halstabletter. Haha. Vi har lite tur att Bella jobbar där så hon kan visa oss hur maskinerna fungerar :) Hade tänkt att köra nästa gång på måndag. Men nu får vi väl se hur det går med tanke på min förkylning!

Nee nu ska jag sluta klaga!
Hoppas allt är bra med er :) Hörs imon!

Onsdag

Ikväll tar vi tag i våra nya liv jag och Lizah! Det ska bli ett powerbox pass. Har inte tränat på år och dar så det ska bli roligt och se hur det ser ut.. haha. Men någon gång ska ju vara den första :) Fastän att jag är så grymt trött och aldrig skulle kunna föreställa mig att jag skulle orka träna idag så känner jag mig ändå väldigt pepp. Tänk vad skönt efteråt! Och tänk vad skönt o få bättre kondition och ork..

Så nu så tycker jag att jag är värd att slappa en stund :) Bara en dag kvar att gå upp tidigt sen så får jag äntligen sova ut lite på fredag :) Sen blir det en lika fartfylld helg som vecka, jobbjobbjobb! Men det ska väl gå bra. Har även tagit tag i min rädsla igen och snackat med vicevärden, och jag dog inte den här gången heller utan det gick bra. Haha.

Nu så ska jag i alla fall slappa lite och tagga inför kvällens träningspass ;)

Måndagkväll

Godkväll på er sötnosar :)

Dagen har vart bra! Jobbet ringde och väckte mig vid 07.37 och frågade om jag kunde jobba förmiddagen istället för kvällen.. Okeej dååå, så fick det bli! De kom och hämtade mig en halvtimme senare, sen så jobbade jag fram till klockan 13.30. Och så ser ungefär resten av min vecka ut med! Nu har jag vart hos Sajje en stund på kvällen, och nu ligger jag i soffan och kolla på Design Simon och Tomas. Mys :)

Alltså jag vet att jag är helt sjuk i huvudet, men jag är redan sugen på en utgång igen!!!! Haha. Jag var liksom ute i förrgår.. Men det får vänta till nästa helg :) Då ska vi fira Amandas hemkomst!



Åhh vad jag vill ha sommar och varmt och underbart väder!


Jason Derulo - In my head


Söndagkväll

Jaha, nu vart det söndag igen. Slut på denna veckan :) Jobbade igår, sen på kvällen blev det utgång! En rolig kväll :) Var så skönt att vakna upp i egen säng efter utgång. Det var inte igår direkt! haha. Idag har jag bara slappat. Var och käkade på MC donalds med några vänner. Sen slocknade jag i soffan och vaknade för sisådär en halvtimme sen. Ikväll blire nog sova tidigt!

Kan väl slänga upp några bilder :)

  

  

Veckans planer är följande:

Måndag: Jobb 16.30-21.30. Innan dess så måste det inhandlas lite varor, annars ska jag nog bara slappa.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30. Sen så påbörjar vi vårt nya liv med Poweryoga 18.15!
Onsdag: Jobb 07.30-13.30. Sen så blir det kanske en sväng till Ikea med familjen! Sandra har lite grejer som ska inköpas.
Torsdag: Jobb 07.30-13.30.
Fredag: Ledig! Det ska tvättas och förhoppningsvis städas.
Lördag: Jobb 07.30-14.00. Sen släktkalas! Kanske sova hos mamma och pappa.
Söndag: Jobb 07.30-21.30, alltså delat pass!

Jag är inne på min jobbigaste jobbvecka. Att gå upp så tidigt tre dagar i rad är inte riktigt min grej. Men det får gå :) Veckan efter det är det ganska mycket jobb också, men sen så blir det lugnt ett tag igen.

Fredag

Som sagt, trivs bättre och bättre i min lilla boning för varje dag! Jag tror allt att jag är redo att säga de magiska orden, jag älskar min lilla lägenhet! Mohaha. Har vart duktig och lagat mat idag, inte ätit ute. Blev mackaroner och bacon i för sig.. Men vem har sagt att det måste vara avancerat? Det är ju gott och smidigt som tusan :) Blev även en sådan matlåda tills i morgon. Ska verkligen bli spännande och se hur länge det är roligt att hålla städat och undanplockat.. haha! Hoppas det kommer hålla i sig längelänge ;) Hade en helvetes dag på jobbet i går rent ut sagt. Stress hit och stress dit. Då var sängen extra skön när jag kom hem kan jag intyga. Idag har det gott desto bättre :) Ingen stress idag inte, fint! Martina kommer snart förbi en sväng, sen ikväll blir det mys. Antingen med tjejerna, eller med mig själv :) Haha. Nu så ska jag koka mig lite kaffe sen så blir det att kolla lite Top model.

Pussokram♥


På bättre humör!

Nu går mina kanler som vanligt så nu är jag nöjd :) Dagen har vart kanon. Träffade Lizah vid ett, vi gick och köpte träningskort på Sense. Så nu ska vi börja ta tag i våra liv! Och den här gången så kan jag lova att det kommer bli av för jag tänker inte slänga bort så mycket pengar på ingenting. Ser fram emot att komma igång :) Sen så lunchade vi på Kaffe paus, sen gick vi hem till mig och drack kaffe. Och här har vi hängt hela eftermiddagen/kvällen. Lizah åkte hem nu vid halv nio. Så idag har jag inte vart ensam :)

Verkar som grannen ovanpå har förfest! Kan ju inte förneka att man blir lite sugen på att hänga på. Samtidigt som jag oroar mig för att jag inte kommer kunna somna för att de spelar så hög musik. Men sikken tur då att jag har sovmorgon i morgon!

Planerna för resten av veckan är följande: 
Torsdag: Träffa mamma klockan tolv och luncha, sen jobb 13.45-21.30. 
Fredag: Jobba 07.30-13.30. Troligtvis träffa tjejerna på kvällen, annars bara ta det lugnt!
Lördag: Jobba 07.30-14.00, har tagit ett extra pass. Sen blir det lite utgång på kvällen!
Söndag: Ledig! Vara bakis..? Ta det lugnt blir det nog i alla fall.

Nu så ska jag nog bara ligga och kolla vänner, försöka att bli trött. Sen så ska jag krypa ner för natten :) Så god natt på er! Vi höres.

jfspgjperupgjehrkijpop

Nu är jag både sur arg och ledsen!

H*lvetes j*vla SKIT! Från och med denna morgon så har 3an 5an 6an och MTV (var säkert någon mer) bestämt sig för att inte visa några program, bara visa svart bild. GAAH vad arg jag blir!!!!! Varför funkar inte dem nu helt plötsligt?!?!?! Det är precis dem som jag behöver för att kunna överleva min ensamhet här i min egna boning. Och känner jag mig rätt så lär jag inte ha tur och att de hoppar igång helt plötsligt! Så j*vla typiskt.. Neej med det är väl självklart att allt inte ska rulla på för mig, alltid ska det vara någon liten skitgrej som blir till stor och förstör!!!!

Nee nu ska jag plocka ur diskmaskinen sen så ska jag träffa Lizah en sväng.
Hörs senare när jag är på bättre humör! 

  

Livet som stadsbo

Mitt liv som stadsbo går bara fint! Idag steg jag upp runt halv sju, tog bussen som går 06.58 mot jobbet. Gick finfint :) Jobbet gick bra! Det var riktigt bra stämning idag på jobbet, och dem dagarna får man verkligen ta vara på! Annars så är det väldigt stressigt och mycket att göra nu =/ Så jag kommer få en tuff dag på fredag och ska hoppa in extra på lördag 07.30-14.00! Men det är bara att kämpa på :)

Hoppade av på mammas jobb och hämtade lite grejer :) Sen så traskade jag hem och lagade mat! Konstaterade än en gång att jag verkligen behöver köpa ny spis.. Sen kom Martina upp en sväng, vi tjötade lite. Sen så slappade jag framför tvn. Sen så träffade jag Emmelie, tog en fika med henne och kikade sedan på varandras lägenheter! Tycker det känns bättre än toppen att alla vännerna kommer närmare inåt stan nu :) Bara Sophie och Ellen kvar nu ju :) Nu så blir det mys framför tvn, Paradise Hotel final. Jag hejar nog på Kristoffer men jag tror att Jackie och Patrik kommer vinna faktiskt. Det märker vi :)

Börjar trivas bättre och bättre i stan och lägenheten för varje minut som går. Tur det :) Klart att jag fortfarande saknar min kära familj hela tiden (jag vet, jag är en superduper morsgris!), men det känns ändå så bättre nu än vad det gjort innan :) Så det går åt rätt håll! Det tar nog lite tid som sagt för att man ska känna sig som riktigt hemma :) Märker mer och mer hur lyhört det är här.. Grannen över mig hörs ganska så väl! Och ut i korridoren ska vi inte tala om! Haha. Men då känner man sig inte lika ensam faktiskt, när man hör att det finns folk i närheten :)

Nu är det nog färdig babblat för idag!
Pussokram

Måndagkväll

Jaha, då vart det kväller! Känner mig faktiskt vääldigt ensam.. Men jag måste erkänna att jag har haft en himla mysig dag :) Ställde klockan på 09.30, så då traskade jag upp! Åt lite frukost och fixade lite. Sen så kom Sajje och hämtade mig runt tolv snåret och vi åkte och handla massa mat på willys. Så nu slipper jag gå hungrig :) Har även fixat ett period kort, så nu kan jag åka massa buss! Mohaha. Sen så traskade jag hemåt, tog med mig lite kinesmat. Sen så lite senare så traskade jag bort till Sajje och fikade med henne och Emilia. Sen så har jag bara vart hemma! Vart duktig och käkat lite hummer&räksoppa till kvällsmat. Nu så tittar jag lite på 13 snar 30 som går på trean medan jag väntar på att Paradise ska börja. Sen så blir det bums i säng efter som jag ska upp tidigt tidigt i morgon och jobba, 07.30-13.30!

God natt och sov gott säger vi väl nu då :) Pussokram

Lite bilder

Jaha, då slänger vi upp lite bilder på lägenheten igen.. Fast nu är det aningens mer möblerad! Känns fortfarande som det fattas lite smågrejer men den är tillräckligt möblerad för att jag ska kunna bo här :)




















Sådär! Jag överlevde första natten, trotts att Lizah har skrämt upp mig med massa spökhistorier ;) haha. Nemen jag sov ganska så bra faktiskt! Känner mig inte riktigt som hemma än, men det gör jag väl så småningom :) Idag ska jag och Sandra åka och storhandla mat.. Annars så har jag inte så mycket mer planerat faktiskt, joo skaffa busskort med. Sen så blir det väl bara att slappa resten av dagen :) Ifall någon vill titta förbi i eftermiddag så är ni varmt välkomna :) Hihi. Imorgon så blir det jobb 07.30-13.30, alltså upp i ottan och åka buss ut till Norrahammar. Nee nu ska jag väl göra iordning mig lite smått. Pussokram!