Min.

 
Jag skulle kunna äta upp dej! :)

Historia

Fredageftermiddag och historia, vilket faktiskt känns som en hyffsat bra kombination hittills. Vårat internet i klassrummet skulle kommit i gång i dag. Tror ni det gjorde det? Nej. Men det verkar som om det är någon elev som hade försört det. Hmm.. Så nu sitter vi i vårat gamla klassrum guggle, yeey! Har bowlat tidigare i dag, var väl trevligt. Förutom att jag verkligen inte fattar hur jag spelar, tror nog jag fick 6 st strikear och resten fick jag typ ner högt fem käglor varje gång. haha. Ikväll ska jag träffa tjejorna lite, får se vad vi hittar på. Detta blir nog för övrigt en riktig slapphelg, skönt.


Trevlig helg på er!


//Fia 


Plugg och körskola

Massa massa plugg nu.. Eftersom att vi inte fått internet i vårat klassrum än så får vi massa förbannade uppgifter i stället att göra hemma.. Känns inte särskilt kul! 2:an kommer nog bli rätt tuff. Har varit och anmält mig till körskolan i dag i alla fall :) Om två veckor har jag min första körlektion, och om tre veckor börjar teori kursen som kommer hålla på tre veckor fram efter det två dagar i veckan. Det blir nog super. Måste köra mycket med pappa nu de två kommande veckorna. haha. Hur ska detta gå?!

//Fia


Sommar 2008

Kära datorn är tillbaka, wihoo :) Känns lite små skönt. Vad som inte känns lika skönt är att vi har fått två uppgifter i stället för lektionerna vi skulle haft, och att jag inte börjat på dessa uppgifter än.. Men jag har all tid i världen! Or not. Jobbigt med alla nyua saker på datorn, ett annat internet, annan media player, annan word. Men men, man vänjer sig väl.

Är man inte helt sjuk om man sitter och tänker, planerar, längtar och inte kan prata om mycket annat än en resa med alla tjejerna nästa sommar? Om ETT ÅR. Jag är nog dödsjuk i så fall. Har suttit och kollat på fritidsresor en del, resorna till nästa sommar har ju inte kommit ut än men det går att kolla lite ändå. Har tre resemål hittills som jag tycker skulle vara himla intressanta och roliga att åka till. Sandra berättar massa om Magaluf som hon och hennes tjejkompisar var i förra året, hur mkt hon längtar tillbaka och det varit den roligaste resan hon varit på, tycker det verkar kanon. Har också kollat en del på Tunisien som verkar jätte fint och härligt :) Verkar som om det kan finnas lite av allt möjligt där, vilket jag anser som mycket positivt. Sen har vi ju också vårat Sunny beach, vilket jag inte har läst något om, men det räcker med att elina och lizah berättar om sina galna upplevelser där nere :) Låt sommaren 2008 bli något alldeles enastående!!

Jag säger ju det, "dödssjuk". Men jag vet att jag inte är den ända! :) <3

//Fia


Känslor

Skolan rullar på som bara den. Lr aa det var kanske lite o ta i. Har inte gjort så väldelans mkt, var på någon föreläsning i dag bara på en timme som kändes ganska onödig.. Fast ganska intressant var den i för sig :) Är så himla skönt att få träffa er varje dag. Som emmelie sa i går (då vi var på bio förresten: "På smällen" som var sjukt rolig) man blir så glad av er. Så fort man är nedstämd, då är verkligen den bästa medicinen att vara med er :) 

Nu börjar det känns lite jobbigt i alla fall.. Otroligt vad ni killar kan röra runt i både huvud och mage på fialottan =/

//Fia

Svanhamn , whata fuck ?!

Nyss hemkommen från första dagen i skolan och det känns för jävla bra faktiskt. Lov är alltid det skönaste och bästa som finns men om inte skolan hade funnits så hade man ju aldirg uppskattat loven. Morgonen i dag började med att väckarklockan ringde tio i sju. Fia vart ganska klarvaken (suprisingly) så traskade upp, tog en timme senare moppen till sophie för att ta bussen till skolan. På väg till bussen mötte vi också michaela och jossan, kändes himla konstigt att vi var på väg till skolan.. När vi väl kommer dit är det samling i aulan där nya rektorn babblade lite och vi fick reda på våra nya klasser och lite lärare så där. Alla dans, häst och crosstraningare kom i klassen Svanham (va fan är det för namn då? :S) Detta innebar att alla tjejer som valt samhälle från vår förra klass Guggle kom i samma klass igen :D o det var himla roligt. Sedan fick vi lite innebandyfolk också, så det känns jätte bra med klassen. En ganska lite klass på 17 st pers varav 11 är tjejer tror jag. hehe. Åkte och åt på max efteråt med "gänget" så att säga. Mkt gott! Känns skönt att få träffa alla er nu igen varje dag :D Sura med att börja skolan är ju dock att man inte träffar elina och lina lika ofta.. men men, helgerna finns ju fortfarande kvar :)  

Jahaja, vad ska man göra här hemma nu då? Har massa energi nu känner jag. Vill göra massa saker :P Aja .. Får väl bli tv:n eller något i alla fall.  

//Fia

Skola snart..

Snart börjar skolan igen, man får tillbaka datorerna igen, plugget igen, presentationångesten kommer tillbaka ige. Kan nog komma på en mängd grejjer till som kommer tillbaka som man inte vill ska komma tillbaka. Men förstår egentligen inte varför jag klagar så mycket på att skolan ska börja. Vi har ju faktiskt förbannat kul tillsammans! Förra året hade vi något grymt kul och kämpat oss igenom allting tillsammans :) Men just det .. Klassbyte är det ju som ska ske! Hade mer än allt velat gå ut gymnasiet med våran tjejklass Guggle. Men icke sa nicke.. Gaah, vill inte byta klass!!!!

I går vart det lite fest, det var faktiskt mkt trevligt. Var ju hemma ganska tidigt men det var lika bra det :) I dag vet jag inte riktigt vad man ska hitta på. Vill göra något, men inget för ansträngande (host). Det pallar vi inte i dag ;) tss.

//Fis

Lista för dem som inte har några liv ;)

Lägg in en bild på:


1. Du som lycklig.
image98

2. Du och din(a) närmaste.
image35

3. Senaste inkommande samtalet.
image99

4. Den du senast fick ett sms av.
image100

5. Artist du lyssnar på just nu.
image101

6. En människa du önskar vore hos dig just nu.
image113

7. Ett ställe du saknar.
image102

8. Gammal bild på dig.
image103

9. Den senaste filmen du såg.
image104

10. Den snyggaste bilden på mottagna filer.
image105

11. Vad du är sugen på nu.
image106

12. Sötaste killen.
image107

13. Det du saknar mest just nu.
image108

14. Din mamma
image109

15. Dig själv som full
image110

16. Din(a) kompis(ar) som full(a)
image111

17. Fulaste bilden på mottagna filer
image112


Hemma

Nu är vi hemma från vårat lilla portugal. Orkar inte skriva så mkt men tänkte i alla fall säga att vi har haft det hur bra som helst :) Slappat, solat ätit god mat, shoppat lite o såå. Ikväll så blir det träffa flickorna, ut och äta och kanske bio sedan :)

     
   

Lite av det ena och det andra.

Only one day left, tisdag morgon klockan 08.45 stiger vårt plan mot Monto gordo :) Ska bli otroligt härligt! Tiden den här veckan har gått snabbt.

Sen jag skrev sist så har jag hittat på lite av varje. Haft film och myskväll, lysnat på lizahs tjatande om Sunny beach ;), festat lite och så. Fick träffa bruna soffi i torsdags, hemkommen från turklandet. I går vart det som sagt grillning och lite drickande. Började hos emmelie, väldigt trevligt! Fick träffa michaela som ja inte träffat på länge, kul kul :) Pratade massa om bulgarien nästa år. Kommer nog bli himla bra, är nästan rädd för att vi pratar för mkt om det och har för häga förväntningar. Detta kommer vara ett stort samtalsämne under kommande läs år. I alla fall, efter emmelie drog vi till ante en sväng. Lite segt ett tag men var trevligt ändå :)

Sitter nu i mörkret här uppe och lyssnar på massa musik. I mon blir det fika med flickorna, köpa några enstaka grejer inför resan sedan hem och packa det sista.

//Fia - Can't rush it.

image90

Johanna och jag i mindre exemplar, baaaby girl :) 

A6

Hej gott folk!
Hemskt vad blogg ambitös jag har blivit nu då. haha, så går det när man inte har något bättre för sig. Ställde klockan på halv elva i dag, det var bestämt att åka till a6 med emma pemma. :) Satte mig nästan på en gång vid datorn och exprementerade med pappas ipod. Men hur jag än gjorde så fick jag inte över någon musik till den.. Till slut var det bara en halvtimme kvar innan bussen gick och då var jag tvungen att lämna datorn. En helt kanon dag på a6 bidde det. Det första jag gjorde var att gå in i tre butiken för att höra om det gick att köpa hörlurar till mobilen eftersom mina försvann i lördags. "Vi har inte inne dem just nu men det finns på teknikmagasinet för fyrahundra kronor. Hell no att jag köper ett par hörlurar ör fyra hundra kronor.. Då kan jag lika gärna köpa en ny mp3. Så där gick jag och undrade vad jag skulle lyssna på komande vecka. Emma och jag gick runt i säkert alla affärer på a6 fem gånger, köpte totalt: Ett vitt linne, en del smink, svarta kortbyxor, en scarf, flipflops och ett par solglasögon. Mkt nöjd! :) Emma köpte också en hel del. Sen hem vid halv fem tiden, tänkte ge Ipoden ett til försök. Och helt plötsligt fick jag en massa musik på den. Fråga mig inte hur! haha. Ikväll blir det nog soffan och en bra film och längta som bara den till nästa vecka! :) Bara sex dagar kvar nu. 

//Fia