Måndag 2:a juli

Tjohoo! Idag är väl egentligen min första riktigt dag på min semester. Det har varit en riktigt lugn dag, så sköönt :) Har städat och plockat undan en del i lägenheten, imorgon kommer ju mäklaren hit på en kostnadsfri värdering. Jag är lite nervös! Mest för att man redan har börjat planerat så mycket med flytten. In my mind bor jag redan nu på Sjögatan. Jag vet exakt vad jag ska köpa och hur jag vill ha allt.. Tänk så anser mäklaren att min nu varande lägenhet inte är i något värde alls.. Vad gör jag då? Säljer och går med förlust? Vi har ju redan börjat stöka och flytta massa från Sandras lägenhet och allt har flytit på så himla bra så jag bara väntar på att något ska komma och förstöra. Men men, vi får se hur det hela utvecklas :)

Efter mitt möte med mäkalren imorgon så blir det en spontantrip till Kalmar! Ellen frågade mig och Ruttan om vi ville hänka. Det ville vi! Ska bli kul att komma iväg lite. Kalmar ska ju vara en fin sommarstad :) Så vi hoppas på sol så vi kan ligga och steka lite. Sen hoppas vi på en grym utgång på onsdag med Ellens kompisar.



Pussokram♥

Söndag 1:a juli

Nu har jag semester! Känns underbart, behöver verkligen ett break från jobbet :) Blev lite vin på det igår hos Michaela och Erik, trevligt trevligt! Idag har vi plockat massa i Sandras lägenhet. De flesta småsaker är nu nerpackade och står i kartonger i en stökig överfull lägenhet på öster. Vill ha mitt möte med mäklaren överstökat! Blir nästan lite orolig för att jag är så ivrig och exalterad och så kanske mäklaren inte ser någon potential i min lägenhet alls och att alla mina planer går i kras. Jag vill ju bara börja fixa och dona och flytta allting! Nu nu nu :) Hihi ♥